Paneme kirja, kuidas me valmistame kohvit.
1. paneme oad käsipurustaja sisse ja hakkame parema käega vändast keerutama, kellaosuti suunas.
2. Kallame purustatud kohvi tassipõhja, lisame suhkrukuubiku ja kallame peale keevee.
3. Võtame lusika paremasse kätte ja keerutame kohvi maksimaalselt keerlema 10 sekundiga vastu kellaosuti suunda. Seejärel 5 sekundit keerutame kellaosuti suunas, kuid mitte maksimaalse kiiruseni. Seejärel 10 sekundit maksi kiirusega taas kellaosuti vastas suunas.
4. võtame lusika välja kuni sellelt tuleb 2 tilka, kohvi jääb keerlema.
5. Paneme lusika eemale ja laseme kohvil seista 1 minuti.
6. Seejärel puhume kohvitassi peal oleva vahu kokkupoole.
7. Ja 3 minuti pärast võib esimese rüüpe võtta.
Kas teil on äkki esoteerilisem viis selleks rituaaliks? Ja millised tulemused olete saavutanud oma rituaaliga?