Mõtlesin siia kirjutada , leidsin läbi facebooki sellise lehe nagu www.ennustusliin.ee , tellisin seal endale ennustuse , kusjuures ainult paar küsimust et saada vastuse, ja kui sain meilile vastuse siis olin väga hämmingus et nii täpselt ennustas . Mainis isegi selliseid asju, mida ma polnud seal küsimustes välja toonud . Tahtsin lihtsalt positiivset kogemust jagada.
Mõtlesin siia kirjutada , leidsin läbi facebooki sellise numbri nagu 1188, tellisin seal endale ennustuse , kusjuures ainult paar küsimust et saada vastuse, ja kui sain meilile vastuse siis olin väga hämmingus et nii täpselt ennustas . Mainis isegi selliseid asju, mida ma polnud seal küsimustes välja toonud . Tahtsin lihtsalt positiivset kogemust jagada.
Palun, lõpetage see idiootlik reklaam ja petiste promomine. Te promote neid, kes kasutavad ära inimeste rasket olukorda ja pumpavad neilt raha välja!!! On olemas tõesti tõelised tegijad, kuid antud telefonid ja netilehed, ei oma nendega midagi ühist.
Mõtlesin siia kirjutada , leidsin läbi facebooki sellise numbri nagu Baaba Oralda, tellisin seal endale ennustuse , kusjuures ainult paar küsimust et saada vastuse, ja kui sain meilile vastuse siis olin väga hämmingus et nii täpselt ennustas . Mainis isegi selliseid asju, mida ma polnud seal küsimustes välja toonud . Tahtsin lihtsalt positiivset kogemust jagada.
Kõik kaagutavad siin, kuidas keegi pole ja tegija jne, jne . Ja kes paneb täiesti seosetut kommentaare, aga ise saate aru et sellega annate igalpool tähelepanu. Vahest tundub et need kõige suuremad kritiseerjad on ise suurimad kasutajad sellistel teemadel.