Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
mis teeb inimesest nõia

ella 08. märts 2009, kl 19.14
kui keegi on nõid siis mis tunnused /omadused tal olema peavad?

... 08. märts 2009, kl 19.21
Paistab täitsa tavalise inimesena.

prilla 08. märts 2009, kl 19.28
lendab luua seljas, pikad mustad või ka hallid sassis juuksed lehvimas....nii tunned tavaliselt nõia ära.

pärnust 08. märts 2009, kl 19.50
kas sellist võib ka nõiaks pidada kellel on kuri silm.

kotkas 08. märts 2009, kl 20.40
palju ütleb inimese pilk...

leevike 08. märts 2009, kl 20.53
to kotkas

Välimust saab muuta kosmeetikaga,silmi saab värvida

kana 08. märts 2009, kl 21.25
leevike
pilku ei saa värvida, ega kosmeetikaga muuta:D

kotkas 08. märts 2009, kl 22.28
leevike - sa eksid!

Naised on oma arust kõik inglid---on ju nii!
aga kui kärpida ära tiivad-tuleb lennata luual.(väike nali)

leevike2 08. märts 2009, kl 22.38
ja luual oskavad vaidki ainult need`` tõelised`` nõiad lennata, ka luua selga ei sobi igaüks.

kotkas 08. märts 2009, kl 22.40
http://www.liveinternet.ru/users/ledyvampir/

uks link teile vene nõidade foorumist.linki aktiivseks teha ei saa.

am 09. märts 2009, kl 10.24
Arvan,et kui inimene tunneb,teab,näeb jõude mis on meie ümber ja seda STABIILSELT. Sellest on vähe kui seda juhtub aeg ajalt. Hetkelisi sähvakaid käib peaaegu kõigil läbi.Sellest ka siinloetud kogemused mis inimestel on olnud.Kõige tähtsam on neid jõude e. energiaid rakendada osata.Veel ilusam kui saadud võimetega midagi sellist on antud teha,et kellegil sellest vähemalt halvem ei hakka.
Ja nõid ikkagi ei ole see kõige õigem sõna.See järjekordselt üldistus,mis sellises kontekstis eriti kohatu.
Imelist kevadet kõigile

vale 09. märts 2009, kl 11.54
nõid ON õige sõna

mulle pakuti lapsena nõiakssaamist, mulle ei meeldinud sõna 'nõid', oleks tahtnud 'võlur', aga öeldi, et kas nõid või üldse mitte keegi ja kui ma lolli peaga nõustusin, saigi minust kaks eri inimest

näh 09. märts 2009, kl 12.50
http://www.liveinternet.ru/users/ledyvampir/

no kuidas ei saa aktiivseks teha linki.... kopi endale siit need nurksulud ja pasteta terviseeks...

< >

a nõidadest. nt vene keeles on nõial ja nõial vahe, eesti keeles kah. aga nende tähendusi mai tea.

sorts, lausuja, nõid, teadja, manatark jne

goldunja, vedma (vene k.), rohkem ei tule meelde

nii. ja kusagilt olen kuulnud, et nõiavõimetega inimesed on tuharseisus ja neljapäeval sündinud ja roheliste silmadega ja nõiamärgiga (sünnimärk, mis suurem või erilisem või erilise koha peal, tavaliselt seljal abaluude juures). ja nii edasi. eks igas kandis erinevad "ended" ja tunnused.

am 09. märts 2009, kl 16.54
To vale..EI ole aega ega jõudu raisata mingi puuhobuse punaseks värvimiseks kulutada. Kui kellelgi on kaks isiksust ühes kehas e. isiksuse lõhenemine.....see rohkem medidsiini valdkonnast ja nimetatakse skisofreeniaks. vt. netis peaks ka sellest kirjutatud olema
Mõnusat kevadet ikkagi ja ikka kõike head Teile

varvara 09. märts 2009, kl 17.20
Kui inimesel on kuri silm,kas ta siis on poolnõid.

kotkas 09. märts 2009, kl 18.08
väga kena sinust - näh---sinu viisakus..eks ta ole nii, inimestele on see mõistuse poolest antud...

minu klav. neid nurgakesi ei ole...olen sellest juba kirjutanud-- -nii et näh--ära näe teinekord sellega vaeva ,on inimesi ,kes aitavad teisi heast südamest..kõike head sulle!

dora pühvli asta kaksik 09. märts 2009, kl 18.10
olen,sest tuhnin nigut emis oma musta kärsaga igal pool.mind lükatakse eemale,ronin ikka ligi.mul ei ole kedagi kes mind taluks.

aga 09. märts 2009, kl 21.15
näh
teemast mööda.
mina muide üritasin linki sedasi aktiivseks teha, aga ei õnnestunud ikkagi.

näh 10. märts 2009, kl 00.07
kotkas,

sul tekstitöötlusprogramm on? kopid siit need nurksulud ja pastetad dokumendile. sealt siis võtad kui tarvis, ikka nii kopi-paste. ära ole nii tundlik. ma ei olnud ebaviisakas. sa ei näinud mu nägu ju. emotikone polnud lisatud. kui tundlik oled, siis peaksid aru saama, mida kirjutaja mõtleb. eks ole ;)

aga,

ei ole teemast mööda. vat ei ole. a sinu postitusest ma nõidade kohta midagi uut teada ei sanudki.

nurksulud aitavad küll, ainult tühikuid ei tohi jätta. <siit võta tühik ära/enne linki ja/ja siit ka tühik ära/ > peale linki. siin pean praegu tühikud panema, sest muidu teeb delfi selle näite aktiivseks ja sa ei näe nurksulgusid.

<www.delfi.ee>

näh 10. märts 2009, kl 00.07
http:// peab kindlasti ka olema, selle unustasin lisada...

näh 10. märts 2009, kl 00.32
kotkas,

ma jäin mõtisklema. ega sinagi viisakas polnud, kui mind teadmata ja tajumata minu mõistuse kohta järeldusi teha võtsid. kas sina oskad kohut mõista ja hinnata? kõige ja kõigi üle? vahet pole? kui vahet poleks, poleks ka sind...

sa ei saa teada, kas siiani olen teinud ja edaspidi teen su linke aktiivseks mina või teeb/on teinud seda keegi teine... aidata ei saa lõpmatuseni ja alati on lahendus ka saamatul endal olemas. kui lahendusi pakutakse, siis teatud tüüp inimesi tõesti solvuvad. solvata ma ei tahtnud. ausõna.

rahu sulle...

Molli 10. märts 2009, kl 09.15
näh, kotkas ei hakka jändama, sihukest nokitsemist ta ei tgee, keegi teine saab selle lihtsamalt tehtud, nos problemos.

am 10. märts 2009, kl 11.14
Kurjal pilgul on ka mitmeid alatoone. Sain aru,et mõtlete seda ,mis on päris hull. Kus asjad ja ettevõtmised hakkavad känguma jne. Selle jaoks peab ikka olema inimene kes sellega tegeleb.
on veel terve rida kergemaid vaatamisi,mis teevad inimese energia kehale väiksemaid auke.Kui neid tuleb samas liiga palju,on tulemuseks ikka isiklikust jõust tühjaks jooksmine.Seda saavad teha enamus inimesi.Poe kassapidaja,suvaline isik tänavalt,kes iganes. Paljud teevad seda isegi enese teadmata.Eriti on seda näha inimestel kes peavad suhtlema paljude inimestega,klienditeenindajad jne.
Selle vastu on rohtu. Tuleb ennast lappida aeg ajalt. ja siis kaitse peale panna.Kahjuks ainult see kaitse pole igavene.

kotkas 10. märts 2009, kl 12.02
näh...tead , ma olen selline inimene kes tunnetan ,,,ja nägu minul pole vaja.näha....minule piisab ka sõnast...ju ma olen selline,,,,nõid!!!!oskan hinnata , aga kohut mõistab igaüks endaüle ise...
kes teeb minu linke lahti-- olen ka tänanud.põhiliselt minul on venekeelsed lingid,,need ma püüan tuu a venefoorumites teieni,,muidugi keda se huvitab - see ka loeb.Olen alai püüdnud olla viisakas--see minu elureegel...muidu ei oskaks mõista....

näh 10. märts 2009, kl 12.09
kotkas,

mind sa igatahes lugeda ei osanud :) muide, mu hingeloom on rebane, st et mind ongi raske lugeda... ära nüüd rohkem end ärrita tühja asja pärast, eks. mina sinuga riidu ei kisu, aga ma ei saa jätta kommimata, kui keegi minu kohta valesid järeldusi teeb. see jälle minu põhimõte, sest muidu jäävad valed energiajupid rippuma ja see teeb kahju eelkõige just valesti tõlgendajale-tajujale. ja ma ei taha, et keegi minust valesti aru saab. vat nõnda.

kotkas 10. märts 2009, kl 19.52
ma ei ärritu,selleks pole põhjust---minul pole vaja lugeda..ma tunnetan...ela nädal aega uksi soos-ööd ja päevad-üksi...siis räägime...energija juppidest...
minu vanaema oli ravitseja -nõid-venemaal ....,õppinud tema kõrval ühteist...suure kogemuse inimese tundmises andis huntidega koos viibimine...ka saate tegelastes *Eesti nõiad*
ma ei ole kunagi kellegagi riidu kiskunud---pigem siin on kisutud riidu minuga -- et venelane ja nii edasi...
olen aidanud neid inimesi kes läbivad minu südame...
sellega ma lõpetan ja kõike head sulle!!!sinust ma sain õieti aru...

n 12. märts 2009, kl 23.25
see ikka kaasa antud, kas oled nõid või mitte. no minul nt. on rohelised silmad, nõiamärk, luuaga olen tahtnud terve elu sõitma õppida ja "kuri" pilk on mul ka :)

haldjanool, nõid 16. märts 2009, kl 05.14
nõida või maagi eristab igasugu muudest tegelastest see, et ta mitte ainult ei saa ja ei tee, vaid oskab prognoosida oma teo tagajärgi ja on nõus nendega arvestama ja nende eest vastutama.
lisaks ta teab ja teadvustab täpselt, mida on vaja liigutada millegi toimumiseks, st, mis on vajalik minimaalne muutus protsessi käivitamiseks. ta ei raiska ressurssi.
ta ei proovi teha asju, millset jõud üle ei käi.
nõiaks olemaine hakkab sellest, et ollakse nõus kahtlema kõiges, mis meile sellest maailmast on õpetatud ja ollakse nõus, et meie füüsiline keha on ainult üks pisitilluke osa sellest minast, mis me tegelikult oleme.
ja soovitav on hea mata/füssa tunnetamine/oskus.
hea analüüsivõime, iseseisev mõtlemine.
jne.
ja veel - rohkem või vähem nõiaks olemise eeldused on KÕIGIL.
ainult õppimise asi.

hh 16. aprill 2013, kl 19.40
Nõid on se kes tunneb et on olnd samas kohas kid on 1 korda.samuti on nõid ka she keys tunneb vamime ja kummitused võivad (mitte ainult tunes) ka tulla teda külastama.nõid suubpdab suhelda loodusega.aga Mina arvan et ma poolnõid nh ma Olen mõndades as jades siin ka....kid large otsustake eriti Nokia elu elada she võib tile kaasa tuua..... lõpp.

hh 16. aprill 2013, kl 19.43
Ma Lisa veel 1 asja.nõid ei ole kauri kid kui sea teed tallest liiga siis nh JH ta võib su paremale too kohale sokutata et sea teda ei sekaks :D.kuid Ned on ainult head nõiad.halvad nõiad loitsuvad/neevad such Ara.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!