Oma keha ja eluülesande valimisest,
Kui olete midagi kuulnud hüpnoterapeut Ph.D. Michael Newtoni'st, kes on välja töötanud aegregressiooni tehnika, mille abil saab hüpnoosis inimese viia tagasi eelmistesse eludesse ja eludevahelisse aega vaimuilmas. See on teaduslik praksis, mille kohta on ta kirjutanud ka raamatuid, nt. "Hinge rännak", "Hinge saatus". Kuna Newton oli ise ka pigem spektiline, pidi ta oma arvamust muutma, kui "intervjueeritavad" rääkisid eludevahelisest ajast samu asju, muuhulgas ka seda, et VABA VALIK on olemas, et Hing valib enne maist kehastumist omale keha, vanemad, keskkonna - täpselt sellise, mis aitaks kõige paremini õppida. Elu eesmärk on õppimine ja arenemine. Igal oma teema ja valdkond, mida on vaja arendada.
Me ei mäleta eelmist elu ega ka omi valikuid, kuna see segaks praegust elu.
Mis on teie meelest elu mõte?
Igatahes mulle, kes ma juba lapsena (4-5a) eksistentsiaalsetele küsimustele vastuseid otsisin (miskipärast ei uskunud, et surm on lõplik ja enne minu sündi mind polnud - ilmselt mingid mälestuse riismed olid veel alles), andsid Newtoni raamatud arusaamise oma elu mõttest. Pusle sai tükkidest kokku, kõik on loogiline.
Elu on põnev. Kogemused (ka negatiivsed!) ja juhtumused on nagu väljakutsed, nagu eksamid, mis on vaja läbida. Ja kuniks neid lahendada ei oska, aina kordad ja kordad samu õppetunde tiba erinevas variatsioonis.
Tähtis pole mitte see, mis juhtus, vaid see, kuidas Sa juhtunule reageerid.