jutustaks ka yhe kogemuse, mille peale rännakutel käimise l6petasin.
mul oli varem ärkvel seisundis kehastväljas kogemusi olnud. hiljem hakkasin seda spontaanselt ka une ajal tajuma. ärkasin astraaltasandile, ise muidugi teadsin, et keha magab ja mis toimub jne.
vahel kui tundsin, et mul pole piisavalt energiat, et kehast välja saada, kutsusin kedagi, kes tuleks ja mu välja aitaks, st kehast välja t6mbaks. tuligi. palju kordi nii. kusagil me koos aina rändamas käisime. nägin millegi pärast ainult pimedust, ei teadnud kes see abistaja oli ja enamasti ei näinud ka seda kus me olime. midagi ebameeldivat ei juhtunud ju kunagi ja lendamise tunne oli nii hea. nii et hoolimata teadmatusest ei kartnud ma midagi.
ykskord hiljem ei läinud ta enam peale rännaku l6ppu ära vaid jäi. tajusin, et ta polnud varem lihtsalt tahtnud, et ma teda näeksin, kuid et sel korral ta lubab end vaadata. vaatasingi ja nägin, et ta on deemon. tal endal oli selline äraootav kuid igaks juhuks veidi puiseks tehtud ilme, et näed - olen selline. ehmatasin jubedalt. ta ei olnud ei kole ega hirmuäratav, kuid teadmine kes ta on, hirmutas.
peale seda yritas ta veel korra tulla, kuid tajudes et ma kardan teda, läks lihtsalt ära. pärast seda l6ppes k6ik. kas see oli lihtsalt keegi, kes arvas end deemon olevat. v6i ei olegi k6ik deemonid ....kurjust täis?