Müstika nurgake
meditatsioon
mediguru 18. jaanuar 2010, kl 22.55 |
Amsterdam´is kohtusin ühe hipiga, kes mulle siis mediteerimist lubas näidata.
Ma ei saanud sittagi ta jutust aru, aga alguses tuli kõvasti kanepit suitsetada ja siis istusime ringis põrandale(7 oli meid)
Mingeid hingamisi ta näitas... jms.
Aga mul hakkas pilt ees sähvima ja süda läks ka pahaks... imelike hääli hakkasin ka kuulma. Edasi ma palju ei mäleta.
Ühsõnaga vinge trip oli;) Seentega pidi veel võimsam kogemus olema, aga need keelati sealmail ka ära.
Eestis niimoodi ärge mediteerige. Seadus lihtsalt ei luba!!
Ma ei saanud sittagi ta jutust aru, aga alguses tuli kõvasti kanepit suitsetada ja siis istusime ringis põrandale(7 oli meid)
Mingeid hingamisi ta näitas... jms.
Aga mul hakkas pilt ees sähvima ja süda läks ka pahaks... imelike hääli hakkasin ka kuulma. Edasi ma palju ei mäleta.
Ühsõnaga vinge trip oli;) Seentega pidi veel võimsam kogemus olema, aga need keelati sealmail ka ära.
Eestis niimoodi ärge mediteerige. Seadus lihtsalt ei luba!!
ehh 18. jaanuar 2010, kl 23.30 |
mediguru 18. jaanuar 2010, kl 23.39 |
mediteerija 19. jaanuar 2010, kl 09.22 |
Kamasutra purkulmatra 01. aprill 2020, kl 20.37 |
Indias on kõik kõige paremas korras. Eile pidasime oma Shirawathri kommuuniga taimset teisipäeva ja kõik on rahul. Guru Wishwananand Shuhcruwati õpetas meile päikesetervituse tehnikat mille käigus me saavutasime kirgastuse. Kogu see karoonapaanika tuleb sellest et valgetest kolonistidest lihasööjaid inimesi on liiga palju Go Vegan
Lisa postitus