Müstika nurgake
venemaa nõid
lea 28. märts 2011, kl 21.42 |
jah 28. märts 2011, kl 21.52 |
oota 28. märts 2011, kl 21.54 |
oeh! 29. märts 2011, kl 02.24 |
Kui vene nõida tahad, siis vaata sellist saiti: TDKTV.COM, keelt pead oskama!
Või siis vaata telekanalit TDK, õhtul kell 20.00, kui sul selline pakett on. Otsi sealt see välja, kes muljet avaldab ja ongi kõik, helistad ja registreerid vestlusele.
Mul oli vaja abi pojale ja kui siis tõesti mulle helistas see nõid ise koju ja hakkas mulle kõike rääkima, mul jäi suu lahti tükiks ajaks. Pisiasjadeni nägi kõik ja tegi kohe korda kah, siit olen lugenud, et siinsed maagid teevad aasta otsa ja ikka ei midagi....no ma ei tea, mul keeled suus ja oskan suurepäraselt suhelda, aga paljudel siin sõna "vene" ajab juba harja punaseks, see oli soovitus ja mitte reklaam!
Või siis vaata telekanalit TDK, õhtul kell 20.00, kui sul selline pakett on. Otsi sealt see välja, kes muljet avaldab ja ongi kõik, helistad ja registreerid vestlusele.
Mul oli vaja abi pojale ja kui siis tõesti mulle helistas see nõid ise koju ja hakkas mulle kõike rääkima, mul jäi suu lahti tükiks ajaks. Pisiasjadeni nägi kõik ja tegi kohe korda kah, siit olen lugenud, et siinsed maagid teevad aasta otsa ja ikka ei midagi....no ma ei tea, mul keeled suus ja oskan suurepäraselt suhelda, aga paljudel siin sõna "vene" ajab juba harja punaseks, see oli soovitus ja mitte reklaam!
N43 29. märts 2011, kl 07.48 |
Olen ka proovinud neid nõidu venemaal. Metsik raha, iga asja eest eraldi, konsultatsioon, iga protseduur jne. Kusagil 25000 eek. Probleemi lahendust ei saanud. Kuigi oli telekas reklaamitud nõid. Olen ka abi saamiseks pöördunud nende poole, kellest siin foorumil on juttu olnud. Kümme korda odavam ja ka tolku rohkem.
Eriti olen rahul kaitsekiviga, juba aasta kasutan ja on ka abi.
Eriti olen rahul kaitsekiviga, juba aasta kasutan ja on ka abi.
oeh! 29. märts 2011, kl 13.22 |
Kahju, et sul, naine 43 nii viletsalt läks, sattusid lihtsalt vale otsa, kustkohast sa selle nõia leidsid?
Mul ei läinud rohkem raha, kui vaid 4200 EEK ja sain KOHE abi. See oli siis tunniajane vestlus tel. teel, kus mulle räägiti kõik ära, mis vastas tõele, minevik, põhjused ja ravi (õigemini negatiivi mahavõtmine). Valentina Gor oli senssi nimi, mina olen tänulik.
Mul ei läinud rohkem raha, kui vaid 4200 EEK ja sain KOHE abi. See oli siis tunniajane vestlus tel. teel, kus mulle räägiti kõik ära, mis vastas tõele, minevik, põhjused ja ravi (õigemini negatiivi mahavõtmine). Valentina Gor oli senssi nimi, mina olen tänulik.
to oeh 29. märts 2011, kl 13.27 |
Lugeja 29. märts 2011, kl 13.32 |
Vaatsin netist selle Valentina Gor kohta, reklaami palju, kuid lugesin ka inimeste tagasisidet. Panen ühe näite.
Здравствуйте.
Летом 2010 года обращалась в центр "Тайное станет явным", который находится в Москве, конкретно к магу- экстрасенсу Валентине Гор. Сеанс был дистанционным по телефону. Делала она мне "маршрут удачи", разочарованию нет придела.
На месте я не сидела,делала все чтобы улучшить свои дела.От ее работы хотела, чтобы мне хоть немного "улыбнулась удача". Прогнозы несбылись, дела неналадились, все как было так и осталось. Звонила ей потом еще три раза, она мне спокойно заявляла что будет со мной дорабатывать дополнительно по фотографии, при этом давала новые прогнозы ,но и они не сбылись.
Жаль своих надежд и потраченных денег.
мария макарова, 22.12.2010
Здравствуйте.
Летом 2010 года обращалась в центр "Тайное станет явным", который находится в Москве, конкретно к магу- экстрасенсу Валентине Гор. Сеанс был дистанционным по телефону. Делала она мне "маршрут удачи", разочарованию нет придела.
На месте я не сидела,делала все чтобы улучшить свои дела.От ее работы хотела, чтобы мне хоть немного "улыбнулась удача". Прогнозы несбылись, дела неналадились, все как было так и осталось. Звонила ей потом еще три раза, она мне спокойно заявляла что будет со мной дорабатывать дополнительно по фотографии, при этом давала новые прогнозы ,но и они не сбылись.
Жаль своих надежд и потраченных денег.
мария макарова, 22.12.2010
-kt- 29. märts 2011, kl 14.30 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 381 |
eks see nõia poole pöördumine on ja jääbki loteriiks. Oleks vaja teada, mitu inimest sajast selle Valentina Gor-iga rahul pole, siis võiks mingisuguse uduse järelduse teha tema kohta. 100% garantiid et reaalset abi saab ükskõik millise nõia käest oleks absurdne loota.
to: naine 29. märts 2011, kl 00.22
mul on ka Angela seapekki kullaks muutnud, kahjuks ei ole mul ainult talle nii palju seapekki ette anda kui tema muuta suudab ;)
to: naine 29. märts 2011, kl 00.22
mul on ka Angela seapekki kullaks muutnud, kahjuks ei ole mul ainult talle nii palju seapekki ette anda kui tema muuta suudab ;)
gretex 29. märts 2011, kl 18.45 |
Ma ei saa aru ,kui palutakse kontakti ja seda väga otsesel moel ,miks siis inimesed ei või talle enda kogetud kontakti nime anda siin foorumis,kohe algab mingi agiteerimise ja reklaami salvav ning halvustav jutt.Foorumid ju ongi info jagamiseks inimeselt inimesele aga siin tundub ,et kõik kes tahakski jagada ei julge seda enam teha ,sest saavad sõimata.
lugejale 29. märts 2011, kl 18.47 |
Jajaa, see on vaid kirjutis ja üks arvamus, siit loen midagi muud kahjuks :), et on abi saadud. Eks seal on ka nende kommentaaridega nii, et on palju igasuguseid kontoorasid, kus senssid töötavad ja häid sõnu nad üksteise kohta ei räägi - seal on jube konkurents! See on metropol ja igaüks vaatab ise, mis vahevditega ellu jääda. Kõige targem just teist maha tehes, kõige enam tehakse maha just tegijaid, see on elureegel kahjuks. Su näide on üsna nigel ja isegi kohatu, ise sa ju seda nõida ei tunne ja teed siin mingi olematu inimese copit :D
Mina tean, et Venemaalt on abi saadud, kas just sellest firmast, ei tea, aga töökaaslane sai abi, maksis küll veidi rohkem, kui siinkirjutaja, aga tõesti sai abi, ka telefonitsi ja foto kaudu, oli omadega ikka väga läbi, kuigi enne proovis teda aidata siinne lemmik , aga see selleks. Õnne asi!
Üldiselt suht mõttetu on siin teha vene foorumitest copy-pastet :)))
Mina tean, et Venemaalt on abi saadud, kas just sellest firmast, ei tea, aga töökaaslane sai abi, maksis küll veidi rohkem, kui siinkirjutaja, aga tõesti sai abi, ka telefonitsi ja foto kaudu, oli omadega ikka väga läbi, kuigi enne proovis teda aidata siinne lemmik , aga see selleks. Õnne asi!
Üldiselt suht mõttetu on siin teha vene foorumitest copy-pastet :)))
kuulnud 29. märts 2011, kl 18.56 |
Olen kuulnud, et nende vene saitide ja suurte maagide taga, on terved firmad.
Kirjutad maagile, temal seal sadu kirju, kes saab see vastab firmast. Kuigi jah, vedamise asi. Konkurents. Mina isiklikult kahtlen, et kui vene maag, siis kõige parem.
Meil foorumis, käib muuseas ka pidev mustamine jne. Konkurents!
Miks mitte panna siis copy pastet vene foorumist? Inimestel on õigus infole ja valikule. Hinnad venemaal muidugi laes. Jälle konkurents. Sa räägid nii, nagu ise tunneksid seda vene nõida) Vestlesid temaga telefonis? Kas ikka temaga?
Hakkab pihta, tuttav helistas jne.
Kirjutad maagile, temal seal sadu kirju, kes saab see vastab firmast. Kuigi jah, vedamise asi. Konkurents. Mina isiklikult kahtlen, et kui vene maag, siis kõige parem.
Meil foorumis, käib muuseas ka pidev mustamine jne. Konkurents!
Miks mitte panna siis copy pastet vene foorumist? Inimestel on õigus infole ja valikule. Hinnad venemaal muidugi laes. Jälle konkurents. Sa räägid nii, nagu ise tunneksid seda vene nõida) Vestlesid temaga telefonis? Kas ikka temaga?
Hakkab pihta, tuttav helistas jne.
))) 29. märts 2011, kl 18.59 |
nik1000 29. märts 2011, kl 19.23 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 300 |
Lisan ka oma arvamuse. Valentina Gor, on täiesti olemas. Hea sens ja pika praktikaga psühholoog. Tal on tõesti palju kliente, ka abi saavad paljud. Kuid õigus on ka selles, et alati ta ei vasta ise. Muidugi on ka neid, kes abi ei saanud, pole nõida, või maagi 100% tulemusega. Hea kui 70% abi saavad. Pole vaja kedagi kiita, või maha teha. Inimene peab ise valima. Maailmas on ka super maagid olemas, kuid neid me kahjuks ei leia, nad kõik juba teenivad teatud riike ja nende juhte. Ülejäänud on kõik lihtsalt maagid ja nõiad. Kellel suurem praktika, kellel väiksem.
Tunnustatud vene babuljad, ei oma üldse veebilehte ja on netist kaugel, kuid see ei tähenda, et nad vähem suudaksid. Kirev reklaam, pole veel kvaliteedi tunnus.
Kommentaare võib igaüks ise kirjutada, nii häid, kui halbu. Olen nõus, et maagi leidmine, on mingis mõttes loterii. Isegi väga hea maag, ei saa alati tulemust. See ei tähenda, et ta ei proovinud aidata. Lihtsalt midagi segas. Tihti inimesed ise, tellides maagiat, töötavad mõttes selle maagia vastu. Uskuge see on keeruline asi.
Ei ole see maagide ja nõidade töö kerge. Ka nemad kannatavad peale oma rituaale peavalu ja muid asju. Kohutav energia kaotus. Maagid, ei ole võlurid muinasjutust.
Neil pole võlukepikest, nemad saavad tulemusi, tehes keerulisi ja ka raskeid tegemisi. Keegi võrdles kunagi maagiat, kunstliku viljastamisega, et laps saada. Arst on sama, protseduurid samad, kuid mõnel õnnesstub saada tulemus kohe, mõni peab ikka mitu korda proovima. Kuid see ei tähenda, et arst oma tööd ei teinud.
link Valentina Gor veebilehele.
http://www.1995center.ru/index.php?option=com...
Toimetatud 2 kord(a). Viimati nik1000 29.03.2011 19.31.
Tunnustatud vene babuljad, ei oma üldse veebilehte ja on netist kaugel, kuid see ei tähenda, et nad vähem suudaksid. Kirev reklaam, pole veel kvaliteedi tunnus.
Kommentaare võib igaüks ise kirjutada, nii häid, kui halbu. Olen nõus, et maagi leidmine, on mingis mõttes loterii. Isegi väga hea maag, ei saa alati tulemust. See ei tähenda, et ta ei proovinud aidata. Lihtsalt midagi segas. Tihti inimesed ise, tellides maagiat, töötavad mõttes selle maagia vastu. Uskuge see on keeruline asi.
Ei ole see maagide ja nõidade töö kerge. Ka nemad kannatavad peale oma rituaale peavalu ja muid asju. Kohutav energia kaotus. Maagid, ei ole võlurid muinasjutust.
Neil pole võlukepikest, nemad saavad tulemusi, tehes keerulisi ja ka raskeid tegemisi. Keegi võrdles kunagi maagiat, kunstliku viljastamisega, et laps saada. Arst on sama, protseduurid samad, kuid mõnel õnnesstub saada tulemus kohe, mõni peab ikka mitu korda proovima. Kuid see ei tähenda, et arst oma tööd ei teinud.
link Valentina Gor veebilehele.
http://www.1995center.ru/index.php?option=com...
Toimetatud 2 kord(a). Viimati nik1000 29.03.2011 19.31.
ka lugeja! 29. märts 2011, kl 19.44 |
Panen siis vastutasuks ka siia ühe näite:
Николай Евгеньевич 26 Марта 2011 16:21 | СмоленскЯ после развода не мог найти себе женщину, которая соответствует моим требованиям. Я от женщин не так много просил, мне не обязательно было то, что умеет готовить или нет, т.к., я сам отлично готовлю и мне было бы приятнее готовить для кого-то. А для самого готовить не интересно и главное, чтобы женщина была с мозгами, а не с глупыми мыслями и меня использовать как спонсора. Нет мне такое счастье в кавычках не хочется! А я как раз таких и встречал и меня это очень сильно бесило у меня что это на лбу написано это? Я таковых не ждал и не звал, так вот благодаря Валентине Гор я нашел умную и прекраснейшую женщину, которая не соответствует предыдущим алчущим найти мужчину, чтобы их обеспечивал. А эту женщину совершенно не интересует мое состояние. И с ней я могу и поговорить по душам и по философствовать и мне это доставляет удовольствие и когда мне морально плохо, меня она поддерживает. Я очень рад, что у меня появилась такая женщина о которой я мечтал всю свою жизнь. А как выяснилось по просмотру ситуации у меня был негатив, которая сделала моя бывшая жена с обиды наверное. Валентина Гор сняла негатив и нейтрализовала его и все у меня в личном плане стало прекрасно и налажено и как раз и встретил женщину всей своей жизни, спасибо за проделанную работу Валентине Гор!!!!!!!!!
On midagi vastu ka iniseda, ah? Sul, "lugeja" :)))))))
Николай Евгеньевич 26 Марта 2011 16:21 | СмоленскЯ после развода не мог найти себе женщину, которая соответствует моим требованиям. Я от женщин не так много просил, мне не обязательно было то, что умеет готовить или нет, т.к., я сам отлично готовлю и мне было бы приятнее готовить для кого-то. А для самого готовить не интересно и главное, чтобы женщина была с мозгами, а не с глупыми мыслями и меня использовать как спонсора. Нет мне такое счастье в кавычках не хочется! А я как раз таких и встречал и меня это очень сильно бесило у меня что это на лбу написано это? Я таковых не ждал и не звал, так вот благодаря Валентине Гор я нашел умную и прекраснейшую женщину, которая не соответствует предыдущим алчущим найти мужчину, чтобы их обеспечивал. А эту женщину совершенно не интересует мое состояние. И с ней я могу и поговорить по душам и по философствовать и мне это доставляет удовольствие и когда мне морально плохо, меня она поддерживает. Я очень рад, что у меня появилась такая женщина о которой я мечтал всю свою жизнь. А как выяснилось по просмотру ситуации у меня был негатив, которая сделала моя бывшая жена с обиды наверное. Валентина Гор сняла негатив и нейтрализовала его и все у меня в личном плане стало прекрасно и налажено и как раз и встретил женщину всей своей жизни, спасибо за проделанную работу Валентине Гор!!!!!!!!!
On midagi vastu ka iniseda, ah? Sul, "lugeja" :)))))))
viimasele 29. märts 2011, kl 19.49 |
Kuule, sa oled siin nimeta, selliseid positiivseid postitusi vorbin ma sulle kasvõi 10 tükki. Valentina Gor omab mitut veebilehte, olen kindel, et on ka inimesi, kes seal spetsiaalselt positiivseid kommentaaare kirjutavad. Huvitav, miks sulle see lugeja negatiivne kommentaar nii hinge läks! Sinu kultuuri tasemest, räägib see, et sa teiste arvamust inisemiseks pead. Mul ka kuri kahtlus, et saa siin oma juudaseeklite eest seda promot teed.
Piret 29. märts 2011, kl 20.36 |
oeh 29. märts 2011, kl 21.49 |
Jah, muidugi saan %, iga eestlasest turaka pealt 500 EUR-i, no tunnistasin üles, kas on veel küsimusi? Reklaami eest saan eraldi, seda ka kontrollitakse, kas siin ikka on see kirjas, et Valentina on tegija, ja siis kliendi pealt saan selle põhisumma, sobib?
Naised - tulge mõistusele, ma enam iial ei anna siin ühtki soovitust, tõesti, mitte ainsatki. Olin nii loll, kipun muudkui aitama, aga nüüd mulle AITAB sellest jamast. See foorum siin on täis venevaenulikke inimesi, aga teadke üht - viha ja raev on väga negatiivse ja hävitava mõjuga emotsioonid, mitte teistele, vaid teile endile. Käige oma eesti soolapuhujate juures ja olge rahul, maksate ikkagi ja kui mitmeid kordi käite ja sõltuvusse jääte, siis maksate rohkem kui mina tasusin sinna, kust sain abi kohe, ei pidanud aastaid ootama :(
Naised - tulge mõistusele, ma enam iial ei anna siin ühtki soovitust, tõesti, mitte ainsatki. Olin nii loll, kipun muudkui aitama, aga nüüd mulle AITAB sellest jamast. See foorum siin on täis venevaenulikke inimesi, aga teadke üht - viha ja raev on väga negatiivse ja hävitava mõjuga emotsioonid, mitte teistele, vaid teile endile. Käige oma eesti soolapuhujate juures ja olge rahul, maksate ikkagi ja kui mitmeid kordi käite ja sõltuvusse jääte, siis maksate rohkem kui mina tasusin sinna, kust sain abi kohe, ei pidanud aastaid ootama :(
Uriinia 29. märts 2011, kl 22.18 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
To Kogenud 29. märts 2011, kl 22.28 |
Liisa 29. märts 2011, kl 22.32 |
Uriinia 30. märts 2011, kl 21.10 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,279 |
See siin on otsekui meelemõjutuse klassikaline õppepala.
Kõik on olemas.
Kõigepealt süütu abipalve.
Siis üks juhuslik irvhammas vahelduseks oma seapeki-angelaga...
Natuke ebameeldivate postide kustutamist.
Ja siis tuleb suur teadja Tema enese kontaktidega.
Järgneb lühike väitlus linkide esitamisega, ning siis kahtlejate veenmine.
Isegi emotsionaalsed tundepuhangud uskmatute aadressil ei puudu.
Oo, Solvumine, va naiselik ürginstinkt.
Ja taas uus õpetussõna ja tunnustus.
Ilmselt peaks nüüd end ilmutama Tema Ise, püha X valges ülikonnas...
See on otsekui peen psihhaloogia kursus...
Nigu üks mustlaseülikool kohe.
Ja kõige selle tulemuseks on, et papp jääb tiksuma usinasti sulide taskusse.
Hmm, aga kujutage ette ihuüksi Toompea katedraalis tiksuvat pappi...
Parandage meelt!
Halleluuja!
Edit: liigendus
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Uriinia 30.03.2011 21.12.
Kõik on olemas.
Kõigepealt süütu abipalve.
Siis üks juhuslik irvhammas vahelduseks oma seapeki-angelaga...
Natuke ebameeldivate postide kustutamist.
Ja siis tuleb suur teadja Tema enese kontaktidega.
Järgneb lühike väitlus linkide esitamisega, ning siis kahtlejate veenmine.
Isegi emotsionaalsed tundepuhangud uskmatute aadressil ei puudu.
Oo, Solvumine, va naiselik ürginstinkt.
Ja taas uus õpetussõna ja tunnustus.
Ilmselt peaks nüüd end ilmutama Tema Ise, püha X valges ülikonnas...
See on otsekui peen psihhaloogia kursus...
Nigu üks mustlaseülikool kohe.
Ja kõige selle tulemuseks on, et papp jääb tiksuma usinasti sulide taskusse.
Hmm, aga kujutage ette ihuüksi Toompea katedraalis tiksuvat pappi...
Parandage meelt!
Halleluuja!
Edit: liigendus
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Uriinia 30.03.2011 21.12.
pede vanglast 31. märts 2011, kl 00.11 |
solvunu Uriiniale 31. märts 2011, kl 00.36 |
No ei tea, mina kutsusin Toompealt Katedraalist enda kodu puhastama ühe eesti vaimuliku, tundsin teda juba ammust ajast - ta ei võtnud minult ega võta ka teistelt mitte sentigi vastu, isegi mitte bensuraha, kuigi tal on 8 last. Tee nalja, et naerda saaks, aga usuteemad ja preetsrid jäta sina küll rahule. See on muidugi soovitus.
Me juba teame, et Uriinia vihkab venelasi, ammu teada fakt, ja tõesti - aitab sellest mõnitamiseks, sul siin foorumis rohkem elukutselise narri ülesanne....kogu minu austuse juures...jah.
Me juba teame, et Uriinia vihkab venelasi, ammu teada fakt, ja tõesti - aitab sellest mõnitamiseks, sul siin foorumis rohkem elukutselise narri ülesanne....kogu minu austuse juures...jah.
viimasele 31. märts 2011, kl 10.04 |
Lisa postitus