Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Abi joomise vastu?
 
Airiin 23. aprill 2011, kl 11.44
On mingit loitsu? Ka Nik1000 võib panna venekeelseid linke. Tänan ja päikest kõigile!
 
nik1000 23. aprill 2011, kl 12.46
Häid pühi
Ise tean, et nõiad teevad vastavalt laetud kivi. See kivi pannakse ööseks vee sisse ja pärast segatakse seda vett joodikule tee ja muude asjade sisse.
Pidi aitama.
Panen ka mõned lingid.
http://otebe.info/magiy/alkash.html
http://www.ugadalki.ru/poroki/pianstvo...
http://mylovealtar.com/jupiter/category...
 
nelka 23. aprill 2011, kl 19.59
Täna on Ülestõusmispühade öö ja kui saad, mine kirikusse, Tallinnas on Vene t. Nikolski kirik ja Toompeal Nevski katedraal, seal pane Kristuse ja Püha Nikolai ikoonide ette küünlad ja palveta, kogu hingest, selle inimese pärast kes joob, soovi talle paranemist ja kõike muud head, täna on imeline öö, paljude soovid võivad täituda!!! Kes kirikuga juba sõprust on teinud, need teavad, mis ja kuidas talitada. Täpselt ei tea, kas Tallinna vene kirikutes hakkab Ülestõusmisteenistus kell 23. või 00, parem on kohale minna juba varem, tehke ka iseenda jaoks midagi head, minge armulauale, mis liturgia lõpul toimub, on see ju sümboolne Kristuse ülestõusmine. Eesti kirikutes sellist teenistust pole, seal ei anna midagi ära teha. Kes kuskile ei pääse, need pange kodudes küünlad põlema, paluge oma lastele ja lähedastele tervist, häid Pühi kõigile!
 
nimetu 23. aprill 2011, kl 21.39
mina tean jälle sellist versiooni, et on kivi, mida leiab moskva lähistelt. kivi nime ma ei mäleta. see kivi tuleb vette panna ja siis alkohoolikule seda vett sisse joota. üks õde oli oma vennale seda vett pool aastat sisse jootnud. noor poiss oli. sportlane. äkki hakkas jooma. õde jootis salaja vennale seda vedelikku sisse (samuti teena jne). oli isegi lõpuks mõjunud. poiss jättis joomise maha. vene tv pealt näitas. võta nüüd kinni, mis on linnalegend (nik1000 jutt või siis vene tv pealt näidatud?) ja mis mitte?
 
nelka 23. aprill 2011, kl 21.48
See ei ole mingi linnalegend, imesid juhtub ja rohkem kui arvate võite :). Sellest kivist mina ei tea, aga väga palju on võimalusi, mis joodiku tegevusele lõpu teevad. Eriti hästi mõjuvad need moodused siis, kui on jooma pandud ja seda juhtub Venemaal väga palju, terved külad on jooma pandud, et õitseks puskariäri, paljud noored ja andekad mehed on selle joomise tagajärjel hukkunud, see on õudne. Venemaal on väga palju häid aitajaid, kuid on veel rohkem tugevaid "peale panijaid", Eestis see levinud ei ole, võib üsna muretu olla, pole oskajaid siin.
Vene keele oskajatele - lugege ja uurige niki pandud linke, leiate sealt palju mida ise võite proovida, ma tean, et hästi aitab pudeli kalmistule viimine koos muu atribuutikaga, aga seda peaks sealt linkidest otsima. Edu kõigile!
 
naine 23. aprill 2011, kl 22.07
Nõiad tõesti laadivad kivi. Mu naabrinaine tellis sellise kivi. Umbes kolm kuud jootis
kivi abil laaditud vett mehele, tegi suppi selle veega ja muid asju. Enam mees ei joo,
aasta ei joonud üldse, nüüd pudeli õllet ehk kord nädalas. Kuid nõid hoiatas ka kohe, et selle kiviga saab ainult pool aastat vett laadida. Pärast seda enam kivil võimu ei ole. Samuti ei toimi see kivi enam teistele inimestele. Umbes nagu aku saab tühjaks.
Midagi selles igatahes on. Kividel on üldse salapärane mõju.
 
lo 25. aprill 2011, kl 21.15
No mida sellest kivist jahuda, ega joodikule üksi teadmisest parem hakka. Teemaalgatajale niipalju, kui soovid, võid viia kodeerima selle joomari, aitab u. 70% puhul, (Albert Stepanjan) aga muidu, kui oskad vene keelt, siis otsi midagi siin niki pakutud linkidest, retsepte on palju, palveid sinna juurde ja lausumisi ka - proovi ja usu, ehk saad ise hakkama.
Ja vahest siis ütlete kah, kust sellist imekivi leida! Paluti siin ju abi, mitte paljast kirjeldust, kui hästi kellegil läinud on.
 
tean 26. aprill 2011, kl 18.39
joodik on joodik- ajutiselt võb ju loobuda ehk,aga oht on eluaeg,et hakkab uuesti.kui inimene ise ennast aidata ei taha,ei saa seda ka teised teha. nõrgad inimesed,kes leiavad alati põhjuse pdl järele haarata ja loomulikult on nemad kõige suuremad ohvrid alati.
tean,sest isa oli joodik ja veel paar lähedast selles võrgus-olen seda lapsest saadik näinud,mida tähendab alkoholism ja, kuidas teised sellepärast kannatavad.mina igatahes annan nüüd alla ja ei viitsi enda elu pühendada joodikute eest hoolitsemisele.joogu või end surnuks,pole minu elu ega asi.tundub ehk julm,aga sinna ei saa midagi parata-see on nende elu ja mina ei saa seda nende eest elada,mul on siiski enda elu.mida kaugemal neist olla,seda parem.jumal pidavat joodikuid hoidma,ju leiavad kuskilt mõne haletseja ja naiivse olevuse,kes arvab,et suudab neid muuta ja pakub ema hoolt,sest seda nad vajavadki elu lõpuni-EMA.kes viitsib täiskasvanud inimesi kantseldada nagu tittesid,siis laske käia....otsige loitse või midaiganes----saate vaid ise vastu näppe ja lõpuks avastate,et enda elu on märkamatult möödas kellegi teise elu elamise peale raisatult,kes isegi seda hinnata ei oska.tänamatu liigutus rabeleda kellegi teise eest ja vastu saad vaid kannatusi.
 
juhuslik lugeja 26. aprill 2011, kl 22.26
Panen sõna sekka. Mina olen joodik, vist. Ise arvan nii, teised mitte, kuna ma üldse ei joo alkot. Nii juba 15 aastat. Noorena ikka sai ennast täis joodud ja märkasin, et kõik halvad asjad elus juhtusid ikka purjus peaga, aastate möödudes läksid pohmellid aina jubedamaks, lõpuks oli neid võimatu taluda ja hakkasin pead parandama, väike longer ja jälle hea olla...aga ei läinud läbi, longerist jäi ka järgmisel hommikul väheks, lõpuks paistis põhi. Siis nägin nägemust, see oli poolunes ja meeles mõlkus ainult pudel, mille ema oli ära peitnud - mulle anti Kõrgemalt valik, kas edasi juua ja pidutseda või olla ema. Lõpetasin kergema vaevaga, läksin suurte rahade eest Wismarisse ja tegin läbi suurepärase puhastuskuuri ja puhkuse, nüüd on alko mulle olematu, absoluutselt külmaks jäab. Mina olin tugev ja tegin oma valiku, õige valiku. Igaüks seda olla ei suuda ja nemad vajavad abi, kodeerimine annab ka võimaluse - hirmu, aga ka sellest on abi. Kui on vaja, siis soovitan kindlasti minna nõia juurde.
Aga öelda, et joodik on joodik ja muutuda ei kavatse ael, see on vale, me keegi ei oska öelda ega mõelda, mida toob homne päev, mismoodi võib muutuda alkohooliku mõtlemine või milline ime võib sündida. Ei maksa halvustada inimesi ja neile silte külge kleepida!....see oli viimasele tarkpeale :(
 
äpukas 26. aprill 2011, kl 23.42
Viimasel, kell 22.26 on väga õpetlik jutuke ja liigutav. Mina pole ka nõus sellega, et joodikuga midagi teha ei saa, ikka saab. Olen ka kuulanud ja vaadanud neid ren-tv saateid, seal on palju juttu kuidas joomist justnimelt peale pannakse kättemaksuks või siis maagitakse mees enda külge ja see hakkab jooma ja haigestub, seal ikka ostakse neid asju teha. Endal oli isa joodik, aga selline soliidne, tööluuse ega muid jamasid polnud, aga elas oma viha pereliikmete vastu välja. Tema tahtis muutuda, aga ei suutnud, muutus alles siis, kui maks juba üles hakkas ütlema. Stepanjan teeb küllalt häid kodeerimisi, kuigi need aastast aastasse ikka kehvemaks jäävad - ahnus teeb oma töö! Proovida tasub, aga kallis on, sõbranna viis oma mehe sinna, ei joo küll nüüd, kaheks aastaks tegi, kaine püsib, aga tema ei teha joomist jätta, pole iseloomu. Juba viies kord sinna minna oli tal.
Uriinia 26. aprill 2011, kl 23.49
Stepanjann, suudab, siis päris hästi oma klientuuri kinnistada...
 
Rein 27. aprill 2011, kl 09.36
to juhuslik lugeja:
aga missugust nõida te pidasite silmas,kas meil Eestis on niisugust?Endalgi tugev soov,kuid ei ole jagu saanud.Hommikul mõtlen,et enam ei võta,kuid see jääb ainult õhtuni.Kas Wismaris peab olema mitu päeva,ja mis see lugu maksta võiks?
 
Airiin 27. aprill 2011, kl 09.54
Ma ei pidanud silmas päris joodikut, vaid sellist inimest kes võib ka nädalaid kaine olla, aga kui jooma hakkab siis enne kolme-nelja päeva ei suuda lõpetada. Nik1000-le tänud linkide eest, otsin kellegi kes mulle tõlkimisel abiks oleks. Stepanjani pooldaja ei ole, mainitud kividest ei oska ka midagi arvata- prooviks, aga kahjuks ei ela ma kuskil Moskva lähistel.
Tänan kõiki kes viitsisid teemal arutleda.
 
airiinile! 27. aprill 2011, kl 22.40
Sa nagu näha, ei valda teemat - joodik on joodik, ta võib ka aasta mitte juua, aga kui jaole saab, siis panebki mitu päeva jutti, see ongi haigus, nimega alkoholism. Kas sa seda siis ei teadnudki?
Nik 1000 lingid on tõeliselt head, aga kahjuks mitte sulle.....kuna, sa mainid midagi tõlkimisest. Järelikult ei jaga sa asjadest ikka mitte tuhkagi, ja maagiast ammugi mitte. Kui on venekeelsed palved ja muud , nagu zagovorid, nn. äralugemised - siis tea, neid tõlkida ei saa, need toimivad vaid originaalkeeles! Ja et neid asju teha, peab sul vene keel suus olema, vabalt ja aktsendita!
---------------------------------------------------------
Wismari kohta tean mina (ma pole juhuslik kirjutaja), et praegu on hinnad väga kõrged, aga aastaid tagasi oli Wismari haiglas võimalik puhata 10 päeva ja u. 700EEK-i eest, kuid see on möödanik! Seal saab head süstikuuri, Mg koos b-grupi vitamiinidega, rahustavaid süste, häid rohtusid. Rahvas, kes seal käib, on soliidne ja rahadega inimesed, muidugi ...kogulased ja muu VIP maksavad 24h eest tuhandeid, aga saavad ka tõhusat abi, seal saab raha eest kõike!

Stepanjann...võta kätte pott ja pann, külla tuleb stepanjann, nõustun siin juba mainituga, AHNUS on mehel võimed sootuks viinud, võib ju raha raisata, aga ei tasu.
Nõidu tunnen ainult Venemaal, kes alkoholismiga tegelevad, ja need on liiga kallid meie vaese rahva jaoks. Osad on need, kes tasu ei võta, aga iial ei avaldaks asukohta, keeld on peal!

Ja veel, Airiin, sa algatasid teema, sulle anti head nõu, aga tunnen su kirjast ära, et sa ei oska ei tänulik olla ega ka mitte viisakas, sellist ei tahagi abistada, arvan, et tegu ongi su endaga, kuna....ei ole päris joodik :D, igatahes väga lugupidamatu sinu poolt! Joodik on ikka alati joodik!
 
lxxx 03. mai 2011, kl 23.07
see kivi millest räägid...peab olema looma sõra või kabja kujuline ...meenutama seda . võid otsida ka meie mererandades ,aga siis tuleb kivile loits peale lugeda.
 
kivi 04. mai 2011, kl 08.37
Ei tea nüüd, mis vorm sellel kivil olema peab, on jah, vene maagias, selline kivi, nagu
kitse kabi. Kui vett läbi selle valada ja vastavaid sõnu lugeda, pidi aitama. Mina tellisin
posti teel ühelt nõialt kivi, polnud see ei sõra, ega kabja kujuline. Kuid ka kasutama pidi teistmoodi. Igatahes mees juba 3 kuud alkot ei tarvita.
 
aga 04. mai 2011, kl 13.24
Kivi, kust tellisid?
 
hm 05. mai 2011, kl 21.38
upsjuur
viina sisse
allikas: Tervise varaait või oli Rahvaravitseja
 
:D 05. mai 2011, kl 22.28
Jama, kõikse parem rohi joodakale on PURGEEN, seda kohe ohtralt kallata või puistada, no mis saada on, putlisse ja lauale, las lakub, kuni lõpetabki poti peal, istugu siis seal poole ööni või päevani, oleneb millal joob. Ja nõnnaviisi teha alati, kui joomahullus peale tuleb, siis vaata, ega ta enam es tahagi niiväga sinna potile essule minna, see kurramuse PURGEEN ei anna järele ka mitte, niiet istumine tuleb pikk. Ütle siis talle, et see on alkoholi-allergia :D
Siis änam ei joo.
Kui ise oled mitte päris joodik, siis kõik eelnev kehtib ka sulle!
 
pistaatsia 06. mai 2011, kl 07.42
lugesin et pistaatsia pähklite söömine pidid aitama viinatõvest üle saada
did_1156209 20. juuni 2022, kl 13.07
hm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> upsjuur
> viina sisse
> allikas: Tervise varaai
> t või oli Rahvaravitseja

päriselt ka? käokinga või lumeroosi ei soovita panna?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!