Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Kildudeks löödud elu, palun abi
 
Kass 09. juuni 2011, kl 13.37
Üleeile ilma, et mina oleksin osanud üldse midagi aimata, teatas minu abikaasa mulle, et tema tunded on otsa saanud, ta ei armasta mind enam ja tema tahab meie 8 aastasele kooselule lõpu teha.

Ütles, et juba paar viimast aastat on ta seda endas kandnud, aga kuna oleme siiski abielus ja see oli ka tema jaoks püha, siis ta pingutas ja proovis. Minu meelest rumalasti tegutsetud. Selleasemel, et tulla kohe juurde ja rääkida ning leida lahendusi, minna nõustaja juurde jne. tema püüdis siis ise sellega toime tulla. Tappis oma tundeid ja lasi negatiivsel end kaasa kanda.
Rääkis, et asi on temas. Temal on selline iseloom (uhkus,paindumatus on minu definitsioon), et ta ei suuda andestada. Pisiasju....

Olen nagu udu sees ja vaatan kõrvalt. Pean hakkama tükk-tüki haaval oma elu laiali vedama ja oma kätega hävitama ning kilde kokku korjama. Leidma valemi, et lämmatata armastus.

Ütleb mulle, et ma olen paari viimase aasta jooksul vaid paremaks läinud ja kõik on tore, AGA ASI ON TEMAS. Ma ei mõista!

Tal on raske ja väga stressi rohke töö, lisaks väga ahistav ja sunniviisiline sõprussuhe (minu arvamus).

Kas oleks keegi kes suudab oma jõuga mind aidata, öelda mulle, kas mu sisetunne on selle kohapealt õigel teel, et talle on tekkinud afäär ja see hävitab ta, meid? Neelab ta ära!
Kas on veel tagasi teed? Kas on veel MEID millalgi?
 
Mann 09. juuni 2011, kl 14.04
Kui mees kiidab, et sina oled viimase paari aasta jooksul vaid paremaks läinud ja asi on temas siis - tundub tüüplise käitumisena afääri korral.
Mina püüaksin vaikselt uurides selgusele jõuda, kas mu mehel on afäär või mitte.
Oma suhte saate taastada vaid juhul, kui te mõlemad seda tahate - antud juhul on siis asi mehes kinni. Teisi võimalusi selleks ei ole. Omast kogemusest julgen soovitada ka suhtenõustamist - paljud laidavad seda ja palju dkiidavad. Soovitan siiski proovida, hullemaks see ikka olukorda ei tee.
 
mööduja 09. juuni 2011, kl 14.07
Tundub, et Su abikaasal pole ka kerge, kui selline töö ja Sinu arvates negatiivne sõprussuhe. Iseloom määrab vahel ka rohkem kui me sooviksime. Vb oleks vaja hoopis mingit rahustavat lõõgastavat ravi-tegevust Su armsale inimesele (spa, kerged rahustid). Inimene pole rauast, ta kulub ja kaotab ka tasakaalu, ja kui selline iseloom (nõudlik), äkki siis ei taba ta ära, et ka endale teeb liiga - läbi-põlemine tänapäeval pole mingi ima. Olge tublid! Tegutsege!
 
mööduja 09. juuni 2011, kl 14.08
parandus - ime
 
hmm 09. juuni 2011, kl 16.35
s6prussuhe? Ehk on gei?
 
Kass 09. juuni 2011, kl 17.03
Ei seda viimast ta ei ole. Selle oleksin juba ammu siis suutnud kokkupanna.
See sõbel tegi tal läbi väga raske autoavarii ja on nüüd raske liikumispuudega invaliid. Aga tänu sellele on see inimene ise kaotanud oma elu sihi ja sipleb mingis võrgus. Väga depresiivsed küsimused tema elu mõtte ja jätkamise kohta.

Minu abikaasa, aga on väga abivalmis inimene ja mina ei tea mis meeletu sõprussuhete teema see meesel on, et nende eest pannakse kasvõi pea tulle. Ta on võtnud omale eesmärgiks saada selle inimesega võimalikult palju kokku ja nö. sisustada tema aega, et too ei tunneks ennast hüljatuna. Ma lihtsalt ei tea.

Ka kogu selles virr-varris ma arvan on ta kaotanud ka oma sihid. Lisaks tema töö, tema saavutused. Ja nüüd ma ei mõistagi kuidas ta on jõudnud siia, et ta midagi sellist on nõus hävitama ja loobuma kõigest nagu see on ka tema elu ju?!

Kas üksi on parem? Peab olema ju keegi kes on võtnud tema tähelepanu, sest mina seda enam ei saa!

Kas on veel võimalik, et ta tuleb mu juurde ja me saame asju parandada ning oma kooselu jätkata?

Kui siin on nö. nägijaid, siis palun andge mulle vastuseid, nii palju kui see on võimalik. Tean, et vaid aeg saab mulle neid anda, aga ehk....
 
to kass 09. juuni 2011, kl 17.53
Proovi armumaagiat, ehk õnnestub maagil teie suhe taastada!
 
tru 09. juuni 2011, kl 18.27
Liiga infovaene pilt loodud teemaalgataja poolt. Tõesti peab selgeltnägija sellise infovaeguse puhul olema.
 
lihtsalt mõte ... 09. juuni 2011, kl 18.28
tuli teemaalgataja jutu põhjal selline, et praegu on vaja selle mehe jaoks lihtsalt kuskil kaugemal ja silmapaistmatumalt OLEMAS olla. Ütle, et polegi vaja mingit suhet nega tundeid (noh neid traditsioonilisi romantilisi), vaid ole lihtsalt tema jaaoks olemas. See võib paista tohutu eneseohverdusena, kuid kui sa tahad suhet hoida, siis pead sa olema valims suhtest ajutiselt tagasitõmbuma. Oled vaikiv kindel linn ja varjupaik, kuhu mees saaba alati tagasi tulla. Kui sa oskad niimoodi olla. Ei mingeid stseene, emotsioone, ainult toetus, kindlus, sõprus, austus, ausus.
Igaks juhuks võib teha ka peresidemeid tugevdava loitsu, kuid mitte meest siduva, vaid peret tugevdava. See võib pealtnäha tunduda vastuoluline, kuid teatud tasemest kõrgemalt vaadates vastuolu kaob.
 
lihtsalt mõte ... 09. juuni 2011, kl 19.17
kuid pärast mõningast seedimist on tunne, et vb on juba liiga hilja. Mitu aastat vindumist ... Kui mehel on keegi teine toetav naine, siis on hilja, ainult väga tugev maag tugevat jõudu mängu tuues suudab ehk asja kokku lappida. Kuid kui naist ei ole, siis on variante rohkem. Mehelik naine suudab mõista sõprust meeste moodi. Te peaksite ehk kolmekesi psühholoogi ja/või nõia juurde minema, kuigi vaevalt et mehed sellega nõus on.
 
Kass 09. juuni 2011, kl 21.57
Suudan vaadata distantsilt ja olla tema jaoks olemas, sest armastan teda tõesti väga ja olen vaikiv majakas, alati leitav ja nähtav, aga mitte enda initsatiivil. Pean andma aega, nii on.
Lihtsalt väga loodan, et see ei ole minu jaoks kurva lõpptulemusega. Usun vaid paremasse!!! Tõesti võitlen, vaikides ka tema nimel, et ta leiaks oma sihid taas üles ja saaks olla üle negatiivsest.

Kas saan ise kuidagi teha pere tugevdavat loitsu?
 
naine 10. juuni 2011, kl 09.31
julge mees, pole midagi öelda. ise ei julge sellist sammu teha, kuigi ka enam tundeid pole.
 
Kass 10. juuni 2011, kl 09.50
Jah, siin ta istub ja räägib. Ema ees ka, sest sõitsime ema juurde kuna järgmine päev suri mu vanaema ja mees otsustas ikka kaasa tulla ja toeks olla.

Hiljem kui ta siit ära läks, ütles, ema, et on ikka kummaline mees räägib täiesti mõistuse tasandil ei mingeid emotsioone. Aga ometi ise nutab ja karjub, ütleb et tal on peas kõik segamini ja tal on vaja aega oma mõtetele. Kui küsisin, et kas pean välja kolima ja sulle aega andma, ütleb, et milleks seda aega, kas ma siis ei mõista, et see ei muuda midagi.
Enam segasemat juttu lihtsalt pole olemas.

Arvan, et töö on ta ära neelanud ja selle kõige kõrval näeb ta minus vaid negatiivset objekti. Sest jah olgem ausad, ma olen vahest raske natuur, aga nüüd on tal meeles millegipärast vaid halb, ei suuda näha positiivset ja unustada ning andestada.

Ei saa praegu ta poole pöörduda ühegi jutu ega abi pakkuva lahendusega, sest arvan et sedasi muudan ennast talle veel rohkem häirivamaks. Peangi lihtsalt olema.

Vaikselt iga päev saadan teele soove, et ta saaks sellest varjust välja ja näeks taas selgelt. Seda mis meil on - meie kodu, meid ja seda, et oleme hoolimata kõigest kahekesi sellel teel ja peame rääkima kohe omavahel ning leidma lahendusi, kui tundub, et mured ja sress meid jalust löövad.

Seda kas tundeid saab veel tagasi.....ikka mina usun! Sest alati jäävad ju lugupidamine, hoolivus, austus ja soojus. Pika peale ehk saab ka tagasi need tugevamad sidemed.

Nagu tema ema ütles, kui sa ei suuda armastada südamega, siis tee seda praegu kasvõi mõistusega. Mõtle, mis on see mis meid kunagi ühendas ja püüa üle olla oma uhkusest, andesta.

Lihtsalt mõttel....on õigus...mu abikaasa ütles ka siin, et see mõte pole tal nurgas sündinud ja see on mitmed aastad vindunud, see meie koos elu (see on siis tema nägemus, mina seda ei tajunud).

Aidake mul näha!
 
mulle 12. juuni 2011, kl 02.32
tundub, et selle invaliidi kattevarjus toimub vb midagi muud ka
tundub, et ta tahaks sinust mida varem, seda parem lahti saada, aga milleks küll???
tundub, et petta saad kui kellelegi peale iseenda loodad ja vb on sul viimane aeg rajada tulevikku vaid endale toetudes ja kui ta näeb, et saad endaga ise hästi hakkama ja ei klammerdu tema külge, siis ehk on ka midagi muud võimalik, aga kuni sa tema küljes ripud, seni on mujal huvitavam - tead ju seda jahimehe värki;)
 
trepp 12. juuni 2011, kl 12.17
Mees ajab jama, olen ka a inva ja minu sõbrad on seda ära kasutanud rääkidest kaasadele kuidas mind aitavad, fakt on see, et pole neid nädalate kaupa näinud. Ega ma neid ei reeda. Sina otsi põhjust teises naises.
 
njahh 12. juuni 2011, kl 13.36
eks ta kummaline ole jah, et invaliidist sõber suhte lõhki ajab. on ju nii, et kui suhtes on kõik korras, ei saa sinna vahele tulla mitte keegi. kahjuks tuleb sellistel puhkudel peeglisse vaadata. ükskõik kui palju sa teda ei armasta, siis kuskil millestki jäi siiski puudu. elus on nii, et ainult armastusest vahel ei piisa. võid tellida ju maagia, et mees tagasi saada aga enne mõtle läbi, mis peaksid siis edasi ise teistmoodi tegema, oled sa selleks valmis ja kas see mäng üldse väärib küünlaid. selles mõttes, kas on mõtet tahta meest, kes sind enam ei taha, kas on mõtet olla koos sest üksi olla ei taha.
 
hmmm 12. juuni 2011, kl 14.04
mees ise saab anda sulle vastuseid. hetkel ei ole ta päris aus su vastu. kinnine, ei räägi põhjusest isegi abielu lõpus. ei soovi haiget teha, kuid oma teadmatusega tehakse seda veel rohkem. alati jäävad austus, lugupidamine... peaks jääma. siin ei ole austust naise vastu.
 
teine naine, jah 12. juuni 2011, kl 17.51
Intuitsioon ei peta. Kui tunned, et tal on tein naine, siis nii ongi. Ja mitu aastat juba. Sellest ka see vabandus, et asi on temas. Küllap tunneb süümekaid. kus oli siis su intuitsioon varem, et sa aru ei saanud, et mehel on teine? Normaalne naine tunneb selle kohe ära.

Vabandused pikkade tööpäevade ja invaliidi eest hoolitsemiseks on olnud vaid ettekääne, et olla teise naisega.

Inetu on see, et mees sinuga siis rääkima ei tulnud, kui nd rahulolematuna tundis, vaid et paneb nüüd fakti ette.

No aga armukesed tulevad suhtesse alati tühja koha peale, st kompenseerima seda, mis suhtest puudus. Ju siis vajas ilusat ja seksikat naist, sina olid kodukana. Ma su asemel lööks ennast ülesse, käiks heades ilusalongides näohoolduses ja juuksuris, teeks iga õhtu aina parimaid toite, teeks mehele igal õhtul parimaid õlimassaaže, kutsuks meest looduskauneid kohti vaatama jne. Noh, et kui isegi lõpp, olgu see kena ja romantiline.

Võib-olla saabubki su jaoks kõigest hoolimata valus tõde, et pead üksi hakkama saama, aga siis pole sa loobunud vähemalt võitluseta.
 
kaart 12. juuni 2011, kl 19.48
Aga kaart viitab vajadusele end päästa ja oma võimed üles leida.Oma viletsuse põhjustaja oled muutumatuna püsides just sina ise, mitte teised inimesed või olukorrad.
Selline tuli siis ennustus kaartidelt.
 
Ainus 12. juuni 2011, kl 19.51
mis sa tegelikult teha saad, on loobuda klammerdumisest ning lasta ta vabaks.See on teie ainus võimalus, siis võib juhtuda, et ta tuleb tagasi.Kui aga selle oma eesmärgiks võtad, kaotad kõik.
 
Kass 13. juuni 2011, kl 10.38
Olen endiselt kodus ei taha sealt ära minna ja anda niisama lihtsalt alla, kuuletuda tema käsule, et tema tahab nüüd järsku üksi olla ja meie abielu lahutada.

Läbi oma töökaaslasete uurib ta nüüd ja palub neilt abi meie abielu lahutuse organiseerimiseks infot. Tunnen ennast äärmiselt solvatuna.

Kas tõesti see ego ja uhkus võib kukutada inimese? Depressioon on tal kindlasti, selle kohta lugesin ise ja olen saanud väga palju abi teistelt abielupaaridelt, kes on abielus juba ka 30 aastat. Reeglin siis depressiooni all kannatades rünnatakse esmalt lähedasi. Üritatakse kõigest vabaneda. Meeste depressioon väljendub meeletus töö lõhkumises, perest kaugenetakse lihtsalt ei tunnistata, et on raske ja probleemid on üle pea kasvanud, sest see näitaks nõrkust ja enesehinnagu langust.

Aitäh, et olete nii palju kaasa rääkinud, sellest on abi!
 
tule taevas appi 13. juuni 2011, kl 11.16
Ära konuta seal kodus. Tehes end haletsusväärseks tõukad meest veelgi enam eemale. Kui tal ongi nii sügav depressioon, et lausa lahutama kipub, siis väetit ja kurba sind on tal kõige vähem vaja, sest ta ei saa iseenedagagi hakkama.
Aga üldjuhul on ikka nii, et keegi ei hakka lahutama lahutamise pärast vaid selleks peab olema reaalne põhjus, milleks töökoormus ega invaliidist sõber ei ole kohe kindlasti. Mõtle loogiliselt, miks peaks depressioonis ületöötanud inimene võtma omale veel lahutamise koorma. Isegi kui ta tunded on otsa saanud ja emotsionaalselt lahutus enam tema olukorda hullemaks ei tee, siis materiaalselt toob lahutus mehele kaasa hulga kohustusi, mis oleks omakorda uus koorem. See mehe halamine kuidas põhjus on temas on sulaselge manipulatsioon ja tõesti jääb siin puudu austusest sinu vastu rääkida ausalt ära kogu tõde.
Ükskõik kui raske see täna ei ole, aja end püsti, tee nägu pähe ja end muidu korda. Näita, et oled asjalik ja arusaaja ning külma kõhuga. Ehk siis tekib mehel mõtlemine, mida ta kaotama hakkab. Ning kui ei, siis oled vähemalt sina väärikalt kaotanud. Mitte ükski mees pole väärt tema küljes rippumist. Ja naised ei saa enese eksistentsi aluseks luua suhet ega meest. Sa pead olema esmalt ISE ja saama ISE hakkama ehk väärtustama iseend, küll siis tuleb ka partner kes sind väärtustab.
Igal juhul soovin sulle edu! Ja kui lõpp ongi lõpp, siis mida vähem sa seal kodus vindud seda kergem sulle. Ära ise tee enda jaoks olukorda veel raskemaks!
 
mina 13. juuni 2011, kl 15.04
näen et põhjus ongi sinus. Ma ei oska seda seletada. Aga ma olen suhteliselt kindel, et mees tahab ära minna ja ta lähebki ära. Seal võib teine naine mängus olla aga ei pruugi. Tal pole sinu vastu tundeid, ehk ei ole kunagi olnud, kuid alles hiljuti taipas ta seda. Ma ei oska seda öelda. Kuid sinu jutu põhjal jäi mulle mulje, et oled tegelikult väga kontrolliv ja mingis mõttes armukade. Sa pole valmis laskma tal minna, aga tema läheb ikka. Ja see mõjub mõlemale negatiivselt. Alati on sinu jutu järgi teised süüdi, sina oled väike vaene muinasjutu printsess, keda kõik kiusavad. Ja sinu juttu lugedes oli mul hoopis mehest kahju, mitte sinust. Mul pole sinu vastu midagi, kuid küsisid, mis tunde see lugu tekkitab.
On ka võimalus, et su mehe elus on energiavampiir, see võib olla iseenesest sõber, kuid see võid olla ka sina ise.
 
talveigatsus 13. juuni 2011, kl 20.23
Kahjuks ei lugenud ma välja, kas teil lapsi on, millist elu olete viimasel ajal elanud (õrnused, lähedus, vahekorrad jne.), annad infot vähe ja mittevajalikku mõttetust liiga palju su jutus siin. Ei oska niimoodi mingit nõu anda küll. Eks vaata ise peeglisse - mida näed, kui vanad te üldse olete, armastus on lihtsalt otsa saanud,mis muud. Endal on elus olnud vastupidine asi ja saan aru, kui haiget teeb teise inimese mahajätmine, aga olen üritanud oma pattu ka kõigest jõust lunastada ja heaks teha kõike, kuigi vahel tundub, et mulle kunagi ei andestata. Aga minu puhul oli juba tegu maagilise sekkumisega, ma ei teadnud, mida teen....ehk tegi keegi naine ta ära, juhtub selliseid asju ju ja mitte vähe. Siin foorumis on ju suur ja tuntud ja kiidetud armumaag olemas :), eks kirjuta ja küsi ta käest.
 
nojah 13. juuni 2011, kl 22.47
Kui 30 aastat koos elatud, siis on tõesti väga ebameeldiv lahku minna, sest naisel on selles vanuses raskem uut elu alustada.Kuid teha pole midagi-kui miski on läbi, siis on ta läbi.
Niisiis on mõttekas võtta sellest olukorrast parim ning asuda oma elu korda seadma, ilma meheta.Kes teab, millise kingituse elu sulle veel teeb.Võimalik, et sinu õnn on hoopis mujal.Näib , et peale mehe lahkumist läheb su elu paremaks, ehkki arvad, et läheb halvemaks.
Kõike head!
 
to 17.51 14. juuni 2011, kl 14.02
kuulad jah mida sinust mitte midagi teada tahtvad inimesed omavahel telefonis räägivad ja tekitab nii suurt viha, et mida endale lubada saavad vorbid siia foorumitesse moonutatud telefonivestluste katkeid, see siin 12.06.2011.
kirjuta siia see mida tegelikult su kohta öeldi, tol samal päeval. need on sakamaa siseriigi telefonist pealtkuulatud.
niisiis." haisev rasvunud iseliikuv lihakombinaat 14.06 1961 sündinud annely roos, soome pedofiilide jalamatt, jälestusväärne jälkus ja haisev kloaak ...jne." jätka sellega mida su kohta öeldakse telefonis mida ebaseaduslikult pealt kuulad.

muidu see on järjekordne kokkuklopsitud haigest fantaasiast teema, milledega oled need foorumid üleujutanud, ei puuduta. elu on nii igav et isegi nädalavahetustel pole midagi muud teha kui teemasid foorumitesse taguda. kas ilm on nii kehva et isegi jalutamist ei soodusta.
see on järjekordne näidiseksemplar sellest kus oma räpast, pettumusi, reetmisi täis solgist elu teistele peale määrid ja trükid kommentaaridesse sisse ebaseaduslikult pealtkuulatud katkeid telefonist.
siiski küss kui palju teemaalgataja abielus oli 8? 30 ?aastat! fantaasiateemasid nii palju et sada rauda tules ja unustad vahepeal vassides, sahkerdades, valetades kuidas fantaasia lendles.
katsu valetamata elama hakata, proovi ehk hakkab meeldima.
 
teine naine, jah 14. juuni 2011, kl 22.51
Misasja? Mis kõned? Hullumajast pääses vist keegi arvutile ligi???? Mis 1961 sündinud? Mul on väljalaskeaasta kõvasti edasi sellest aastast.
 
-kt- 15. juuni 2011, kl 17.45
Ireenile, kes postitas siin 14. juuni 2011, kl 14.02 -
kuna väga seda kerjad, eks siis teeme tasakesi reklaami sulle -

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?79,109...
 
Terje 15. juuni 2011, kl 19.45
Hullumajast käib siin üksteine arvuti juures(uriinja), see mõnitab ja ajab igasugut jama suust välja, aga siin tahab inimene juhtida tähelpanu, ahistajatele ja vägivallale, et need haige fantaasia teemad ja liikuvad lihakombinaadid ja tuberkuoosikud salaja kuulavad telefonikõnesi pealt.
 
nõustaja 15. juuni 2011, kl 20.08
tal on silmapiiril keegi teine..... väga tuntud ütlus.Ole uhke ja lase minna.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!