Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kas keegi teab Pärnus võtab vastu...
 
juta 20. juuni 2011, kl 11.55
Pärnus suure kuke tänaval, natuke mai ristmikust kesklinna poole, võtab vastu ühes valges pisikeses eramajas üks inimene.
ma nimelt juba mitme käest kuulen, et keegi justkui on seal vastuvõtul käinud ja abi ka saanud, aga keegi ei tea või ei taha rääkida täpselt, et mis toimub ja kuidas....

ega ma poleks ise sinna teed leidnud, kui mulle soovitas üks nooremapoolne kiirabiarst, et ma võiks oma murede ja hädadega sellele aadressile minna.
kusjuures tema ka mulle midagi rohkemat ei rääkinud ja minust teadis ainult seda et mul probleemid närvide ja vererõhuga ning ema matused just ukse ees

kas keegi on ülalnimetatud aadressil käinud ja saaks jagada infot, mida tehakse, mismoodi, kaua, mida maksta jne

aknakese peal ainult silt mis ütleb: vastuvõtt sellel ja sellel päeval sellel ja sellel kellaajal
ei telefoninumbrit ei miskit muud

tänud aitajatele
 
ziidy 21. juuni 2011, kl 09.54
Seal on ravitseja naisterahvas. Tema poole võid oma probleemiga pöörduda. Seda enam, et kiirabiarst soovitas. Minu sõbranna on seal käinud.
Rohkem infot siia panna ei saa, sest siinsed foorumlased on nii venemeelsed, et neile ei mahu pähe see, et ka eestlaste seas on ravitsejaid.
Päikest sulle ja saa terveks.
 
appike! 21. juuni 2011, kl 15.11
No mida sa siin räägid, siinsed foorumlased on venemeelsed....tean ka, et seal keegi on, mul üks "tark" vaimulik ütles, et vot, seal Pärnus on üks selgeltnägija, kes ütles seda ja toda, aga see mis öeldud sai, on kõik vale!!! Jah, et Pärnus pidigi olema eesti ainus selgeltnägija, eks seda vist pidaski silmas.
Asi pole venemeelsuses, vaid selles, et seda maagiat, mida siinsed pidevalt tahavad ja anuvad ja paluvad, on saadaval vaid vene keeles, ongi kogu probleem. Ja maagid,kes siin foorumis kuulsad, on samuti vene rahvusest :D, kuid oskavad erinevalt teist, õelusekotid, head eesti keelt, et teid, tänamatuid, aidata.
 
Elsa 21. juuni 2011, kl 18.22
Mitte ainult see maagija pole Vene keeles, vaid kogu maagia ongi ainult Vene keeles. Mingit muud maagijat pole olemas. Sest Vene maagia kultuur on 25000 aastat vana ja tuleb otse Atlantikast. Juba Atlantikas kasutati maagide kohta sõna Rus ja see on tulnud tänaseni. Mitmed kuulsads Vene maagid oskavad ka lennata ja viivad kuulsat Vene valgus kõikkidele maa hõimudele. Mingeid pärnu ravitsejaid pole olemas.
 
vot 21. juuni 2011, kl 19.03
Sellised elsa-taolised teevadki mõnele foorumi "venemeelseks", pidevalt erinevate nimede alt ajab üht joru, mõned lihtsalt ei saa aru, kas on niisama kiuslik komm või on Elsal tõsi taga:), foorum nagu ikka, aga selles suhtes on selle "ziidy" hoiak küll väär, väga nõme on foorumile anda oma hinnangut sellisel moel, kui tunned seda ravitsejat seal, siis pane see kirja, aga ära sõima siin meid kõiki venemeelseteks. Eks ta selle poole kisub kasvõi selle tõttu, et pole enam meie riigis mingeid usaldatavaid nõidu, no pole! Enne raha, siis vaatame, aga vaadata ka pole miskit, ei oska ja ei näe midagi! Kui vene keelt ei osta, siis hoidku endale oma viha, näiteks nik1000 lingid on mind väga huvitanud ja olen sealt saanud palju teadmisi juurde!
Ja kui tõesti Pärnus oleks mingi imetegija olemas, vaevalt siis rahvas sellest vaikiks....kõik vajajad juba ammu teaksid!
 
nik1000 21. juuni 2011, kl 19.11
Kas see on nüüd õige koht rahvusprobleemide arutamiseks. Samuti pole see koht usuküsimuste arutamiseks. Mina saan aru asjast nii, olgu Eestlane, Venelane,
Hiinlane. või neeger, peaasi, et inimesed abi saaks. Müstika küsimused ei oma rahvust. Oleks aeg sellest aru saada. On probleeme kirjandusega, Eesti keeles on seda väga vähe. Kuid siiski rahvusprobleeme ja vaenu siin foorumis külvata ei tasu.
Proovime siiski jääda mõistlikuse piiridesse.
Räägime siin eelmistest eludest ja uuesti sündimisest. Keegi meist ei tea, mis rahvusest ta eelmises elus oli ja milline oli ta nahavärv!!!
 
ziidy 21. juuni 2011, kl 20.21
Mina ei õhuta siin vaenu. See vaen on ammu enne mind olemas.
Aitäh, NIK1000, ma loen su linke ja kirjutan endale vajaliku välja. Vene keelt valdan ma väga hästi. Vene rahvusesse suhtun ma hästi. Olen töötanud koos venelastega. Nooruses oli mul väga hea venelannast sõbranna.
Aga mind häirib see, et eestlastest nõidu tehakse maha ja upitatakse vene maage. Ma ei kahtle nende võimetes. Teate, eestlased on tagasihoidlikud ja kinnised inimesed.Kui ta saab eesti tervendajalt abi, ei hakka ta seda siin ega ka mujal teistele kuulutama. Ta on tänulik, et teda aidati. Eestlased on nõidrahvas. Ka minu vana-vanaema oli küla ravitseja. Ta aitas inimesi.
Mina pärnakana tean Pärnust mitut ravitsejat. Neil ei ole põhjust ennast siin reklaamida.
Teemaalgataja tahtis teada, kas on mõtet minna sellel aadressil. Jah on, imetegija ei ole, aga aidata suudab.
Elsale: palun õpi õigekeel ära. Sa tahtsid vist öelda-Atlantisest-....Atlantika on ookean.
Ei pea vaidlema - igal inimesel on oma tõde ja oma arvamust pole vaja teistele peale suruda.
 
Helo 21. juuni 2011, kl 21.04
Ziidy. Kui võimalik, ehk saadad mulle selle Pärnu ravitseja kontakti. Tänan sind ja kaunist suve.
 
ehee 22. juuni 2011, kl 07.31
Aga soome ugrilased oma regivärssidega on pärit Hyperboreast, mis on hulga vanem kultuur kui Atlantis. Lisaks sellel osad Põhja -Venemaa väepaigad on ju puhtalt Hyperborea mõjuga.
Eestlaste häda on selles, et enam ei osata regivärssi kasutada. Aga küll õpitakse. Regivärsi rütm lööb kõigi hilisemate keelte rütmid lihtsalt "tühjaks".
Soomes on väga levinud eepose Kalevala kasutamine ravimiseks. Eks meilgi on see aeg ees.
 
)))) 22. juuni 2011, kl 08.57
Praeguse Eesti võlusõnad on. Sellise mantra!
Elektri hind ei tõuse!!! Saame 5 rikkama hulka!! Euro hinda ei tõsta!!
Korda seda pidevalt ja sa näed, kuidas muutub su elu! Need on praeguse esti pühaku sõnad!!!
Edu!
 
ziidy 22. juuni 2011, kl 10.30
Helole
Teemaalgataja pani elukoha, palun loe see läbi. See jääb Mai ja Tammsaare ristmiku ligidale. Mina lihtsalt tean seda daami nägupidi, vanem sõbralik naisterahvas.
Minul ei ole õigus kellegi kontakte jagada.Kui inimene soovib, teeb seda ise.
Peame austama teise inimese privaatsust.
 
ziidyle 22. juuni 2011, kl 11.00
teemaalgtajalt - aga palju teenus maksab? ei teagi, kas suudan tasuda ju, kui ette ei tea ja vanainimest pahandada sellega, et uksest sisse astudes uurin kõigepealt "hinnakirja" ka nagu ei sobi

tean, et tervise eest ei ole ükski raha liiga suur, aga ometi on olukordi kus mure suur ning raha kui sellist lihtsalt ei ole
 
ziidy 22. juuni 2011, kl 15.28
Juta, ma saan su murest aru. Minu sõbranna käis paar aastat tagasi, kroonide ajal. Ütles, et andis 200 krooni. Ei olegi paberil hinnakirja väljas.
Nagu ma aru saan, on sul raske aeg - matused.
Päris tasuta ta vastu ei võta, aga arvan, et saate kokkuleppele.
Rohkem ma aidata ei saa. Kui ära käid ja tervis taastub, kirjuta ,kuidas läks.
 
Luisa 22. juuni 2011, kl 15.55
Tahan ))))) nõustuda.
Nemad tõesti ainult seda anzipi mantrat loevad.Kui neil natukene aju oleks olnud siis oleksid nad hääletuses teinud õieti nii nagu rahvas tahab. Jumala märk anti neile kui Lasnamäel pühitseti sisse ilus kirik.Selel külmal päeval seisis rahva hulgas ka meie linnapea ja tema pea ümber oli valgus.See oli märk mis ütles kes teeb elu paremaks.Rahvas kõik vaatas seda ja tundis suurt rõõmu.Härra Savisaare valitsuse ajal oleksid maksud ja hinnad väiksemad ja ei peaks nii palju tööd tegema.Ja seal pärnus olev vanaeit on vilets kopia Vene ravitsejatest.
 
Liisi 23. juuli 2011, kl 14.09
Käisin seda maja otsimas,kuid seal mitu valget eramaja ja mngit silti ei olnud ühelgi aknal.Palun juhatage täpsemalt.
 
kiku 23. juuli 2011, kl 22.42
pärnus on ka Heli nimeline ennustaja kas see sama ei ole
 
miina 24. juuli 2011, kl 23.29
Maja nr peaks olema kas 39 või 59 -võin praegu eksida,aga kesklinna poolt tulles paremat kätt valge krohvitud maja.See lahtiolekuaegadega silt on hästi väike seal-tänavale lausa ei paista,peab väikesest jalgväravast sisse minema ,siis välisukse kõrval näha.
 
maiu 05. detsember 2013, kl 11.22
no kas keegi on sinna jõudnud vahepeal?
kas on aidanud?
palju raha teilt küsiti?
tänan
 
Leenu 31. oktoober 2016, kl 14.44
Pärnus ka üks väga hea ravitseja...nooremapoolne mees.Tõeliselt heade käte ja meetoditega.Mu emal olid liigesed nii läbi...sai sealt mõne seansiga suurt abi.Mina sain rahu hinge...puhastas mind halvast ja andis kallistus energiat.Super tunne oli pärast.Ta elab Mai tänaval,võtab korteris vastu.Soovitan väga,kellel abi vaja!
Tema number 56209881
 
Martin Vinogradov 08. november 2019, kl 04.11
Soovin ravitseja kontakti! Mina tänan!
 
juta 07. august 2020, kl 21.14
ei ole jõudnud ülalnimetatud aadressile minna, kuna vahepeal leidsin selle kohta mittemidagiütlevaid kommentaare. hea oleks teada, kas keegi on vahepeal käinud ja kas on abi saanud. kas sinna saab minna ainult tervisemuredega või ka muus küsimuses? energeetika puhastamine jne. tänud . samuti tahaks teada, kas too Mai tn. vastuvõtja on juba mujale siirdunud. justkui telefoninumber ütleb et ei ole kasutusel.
 
tänapäev 12. august 2020, kl 10.17
Mitte ükski kiirabiarst, arst üldse, ei soovita haigel inimesel pöörduda posijate poole, siin te küll viskate villast suures kaares.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!