Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
mustlased ja needus
 
indigo 25. juuni 2013, kl 23.15
kas vastab tõele, et mustlastel on mingi eriline võime needust peale panna? nii mõnestki kohast juhtunud kuulma , kuidas varemalt mustlased teisi ära neednud ja mõned inimesed pelgavad neid sellepärast. ise pole nendega viimasel ajal kokku juhtunud, kuid varemalt lapsena ikka oli neid siin eestis üsna sageli ringi liikumas. tulid isegi mitmeid kordi mu vanaemakoju kaupa pakkuma ja tln bussijaamas tuli mitmel korral ette, kus mustlane pakkus ennustama.
 
irw 25. juuni 2013, kl 23.26
kas vastab tõele et jõuluvana, jumal,päkapikud, kollid jne eksiteerivad :D
 
Raul 25. juuni 2013, kl 23.54
olen kuulnud,et maha saab ainult mustlasega seksides.
 
irw 2 26. juuni 2013, kl 07.39
jõuluvana ja päkapikud on kindlalt olemas :)
 
leif 26. juuni 2013, kl 09.40
Mustlased võivad sind neada küll. Kuna nad on kogu maailma silmis paariate rollis siis ei hakka nad risti ette lööma. Niikuinii ei võta neid ka ükski kohus kaitsta. Tuleb ise enda eest seista ja kui vaja, vaenlasele tagasi lüüa.
Needuse peale lähevad nad vaid siis kui neid tõsiselt rünnata mõnituste või mingil muul viisil kahju põhjustada. Siis on süüdi vaid see needuse saaja ise oma kurjusega.
 
Hea uudis 26. juuni 2013, kl 10.44
Mustlaste needused on ametlikult kõigilt eestlastelt maha võetud: http://avanejad.weebly.com/2/post/2013/06/nid-teiba-ivar-vtab-vidupha-puhul-eestlastelt-kik-mustlasneedused-maha.html
 
mustlane 27. juuni 2013, kl 23.22
Õppige ära viipekeeles: ma ei saa sinust aru, ma ei kuule. Viibake seda mustlasele ja naeratage ja kõndige edasi.
PS Hea uudis: nii hea uudis et naera ennast kasvõi mustlaseks :-)
 
to mustlane 28. juuni 2013, kl 00.07
Mustlane näeb sind ullikest läbi ja ära imesta kui sa kunagi saad päriselt selleks keda sa teesklesid ehk siis tummaks või kurttummaks.
 
?, 28. juuni 2013, kl 15.59
on neil siis tõesti nii hea võime inimesi läbi näha? kunagi olen kuulnud, et isegi kui nende pakutavast ennustamisest keeldutakse, siis võivad ära sajatada.
 
bb 28. juuni 2013, kl 19.26
Teist inimest läbi näha võib ka mitte mustlane.
Igas meist on olemas oma väli, mida tundlikul inimesel pole raske tunda, igal meist on olemas meie keha oma märkide- ja signaalidega, niiet, me oleme kõik loetavad. Tuleb vaid tunda märke ja osa neid ära tunda.

Aga inimenergeetika, nii nagu kõigi maailma asukate energeetikagi, on mingil moel mõjutatav.
Kõige enam aga saame me ise ennast mõjutada oma nähtamatu jõuga, olenevalt, mida me tahame või kardame.

Hirm millegi ees võibki tuua kohale selle, mida kardame, sest me ju lausa anume seda iseendas, ise seda mõistmata.

Olgem päikesed parem, soojad ja armastavad, siis ei saa kurjus meid enda alla matta ja meie elu halvaks muuta.
Kõige suurem lollus ja suuremgi kurjus taganeb armastuse ees, seega sinust kiirguva nähtamatu hea ees.
Õppigem armastuse kõrgemat kunsti, siis pole vaja karta enam, et keegi meid neab või muul viisil meie elu tuksi keerab.
 
pro 28. juuni 2013, kl 23.17
Mitte kõik mustlased ei ole võimetega. Neid võimeid antakse edasi põlvest põlve väljavalituile ja vist siis naisliini pidi. Need siis on need kes ennustamist pakuvad ja need on ka need õiged kes eelarvamsuteta inimesele nii mõndagi võivad ette rääkida. Tean ühte kes aastaid üht sellist kasutab. Kinnitab, et see mustlaseit räägib väga täpselt ette. Tegu pole mingi mõttetu bimboga vaid väga tegusa ärinaisega.
Kui kerjamist teeskelval mustlasmehel kark alt lüüa ja ta järsku tervena minema tormab siis ei taba lööjat mingi needus.
Olen osalenud kähmluses kus selline petiskerjus korraga nähes, et ta on paljastatud või oli ehk politsei poolt tagaotsitav ja kartis politseid, korraga oma kargust loobus ja minema tormas nii, et mina järele ei jõudnud. Juhtus see mõned kuud tagasi Tallinna kesklinnas.
Vaatan, nüüd juba jälle nad platsis. Helsingi politsei kogus nad kõik kokku hiljuti ja kupatas riigis välja. Enesekehtestamisega luuserdav EV aga lasi nad oma riiki. Need petised ei nea kedagi kuigi nad pomisevad omaette midagi. Peab ikka ise väga paha olema, et midagi mustlasneeduse sarnast sisse tõmmata. Või neile väga varba peale astuma. Eks nad ka inimesed ja mõistavad vaesust ja elu viletsust pareminigi kui meie ja ei tee igal võimalusel oma needmistega teiste inimeste elu veelgi raskemaks.
 
raha eest kaval tantrajuut 01. juuli 2013, kl 17.12
Kabala teeb neile ära.
 
naine24 04. juuli 2013, kl 23.58
Ma mäletan kunagi kuidas Tartus üks mustlasnaine tahtis kangesti ennustada, aga ma ei tahtnud teda oma lähedusse ja hakkasin ta eest põgenema.. siis karjus järgi umbes, et seda sa veel kahetsed, saad needuse. Hakkasin sellele hiljuti mõtlema. Mingi aeg pärast seda intsidenti mustlasega kohtusin ühe mehega kellest ma ei ole siiani üle saanud, 2 aastat juba. Ja armasjad üldse väga valusalt kulgenud.
 
mele 08. juuli 2013, kl 00.14
Üks tuttav bioenergeetik väidab, et mustlased on väga kõrge sünninumbriga (läbitud kehastuste arvuga) rahvas ning nad niivõrd ei ennusta kui programmeerivad. Kusjuures, ka needus pole midagi muud kui negatiivne programm.
Ega muu aitagi kui mustlast nähes väledasti pageda enne kui kõnetada jõuab. Kui ruttu jalga lased, needmine võtab ehk tibake aega ka. Ühele olen isegi natuke raha andnud selle eest, et ta mulle EI ennustaks. Võib ka seda proovida, siis lepib ehk suht väikese rahaga.
 
Anatoli 08. juuli 2013, kl 00.32
Mustlase programm on üldse kõige nõrgem mis saab olla.Üle tähtsustatud.
 
mustlane 08. juuli 2013, kl 13.54
VIIMANE,keda uskuda. Ärge uskuge mitte ühtegi sôna, vähemalt nendelt, kes tänaval ennustama tungivad!
 
Nõid 15. august 2013, kl 21.45
Needus tuleb endale tagasi
 
Mustikas 24. mai 2022, kl 16.56
https://www.google.ee/maps/@58.9144132,24.4357748,3a,75y,175.7h,82.76t/data=!3m6!1e1!
3m4!1sDOJ6k_L8nfrsOl59-jwhIA!2e0!7i13312!8i6656?hl=et

Maha müüsid
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!