Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Otsin Valgustunut.
 
Jo 23. november 2018, kl 00.15
pealegi. ma jätkan oma traktaari. isegi kui peab taas neid krdi valgusfoore ja trollibusse lappama. et: mida sa krt ärritud minu ärrituse peale. võib küsida.
kusjuures täiesti õigustatult.
noja siis lähebki lahti see va kraaklemise pingpongi maraton. (palju spordialasid tuli. aga hea küll)
ja neile järgnevad tihti sõjad, mida pole võimalik võita.
jne.

keegi, krt võtaks, alati peab olema sellisel juhul ikkagi keegi.
keegi, kes on millimeeter rohkem seda va valgustuse ultravioletti (või mis spektris seda mõõdetakse?) kuskiltpidi saanud. keegi, kes muudab suunda. muudab mängul reeglid.
suunab energeetika (või misiganes jura see õhus siis on), suunab selle ümber.
tahtlikult.
soovitavalt muidugi heatahtlikult.

muidu läheb sõjaks.
me kõike teame, et läheb. sisemiseks partisanikaks, sissisõjaks või ballistilistega.
ah, sõda on sõda.

novott.
jah, selliste hetkede nimel (ja neid hetki on kõigil alates rimi kassapidajatest üro poliitikuteni, eks) tasub oma närvisüsteemi või tunnetuse (või mille?) retseptoreid ilmselt treenida küll.
Onu Pai mõned võtted muidugi juba andis ette kah. et mida treenida võiks. kui näiteks ikka emapiimaga antud pole.
 
Onu Pähh [logimata] 23. november 2018, kl 00.22
Kui saame mahti, siis paneme üheskoos kirja juhendi , et saada valgustatuks.

Küsiks teistelt vahepeal, et kas oelte pikkade tekstide jonnist nüüdseks natuke paremini üle saanud või vajate rohkem abi ses osas?

Kui te ei soovi valgustuda, vaid soovite pannil soola segada, nagu Parawebi legendaarne bännitud Isemaag, siis tehke suupragu lahti ja öelge mõni sõna oma huvipakkuvalö soola segamise teemal, või mis iganes muus esoteerika teemal. Ega vaikimine ei arenda teie rääkimise oskust ega soola segamise oskust, tulge räägime teie soolast või millest iganes. Kui te ei suuda rääkida, siis vaevalt te ka soola oskate segada.

Head rääkimist.
 
Jo 23. november 2018, kl 00.31
kolakas vastu pead võib jah, ka anda valgustumise. tean minagi näiteid.
kuigi samasugune kolakas võib muuta elusuunda ka nii, et vermed taga. tean ka näiteid. nii kolaka saajate kui andjate puhul.

aga see piiride hägustume on sul, Onu Pai, väga õige teema.
tõesti tõesti. ühelt poolt on nagu liberaalsus ja igasugune tolerants ja aktsepteering ja filosoofiline suhkruvatt a la võib nii ja võib naa, kus ka täiesti vastuolulised väited on üheaegselt lauas ning keegi krt isegi ei köhata. kõik on in. kõik on fine. kõik on ok.
teisalt aga on mingi mass siile udus. ja mitte muffiga enam ei erista. piirid mitte ainult ei hägustu, keegi isegi ei mäleta, kus suunas asus tuum.
infomüraajastu värk.

siin tuleb natuke selgineda ilmselt küll. minul.
 
Jo 23. november 2018, kl 00.46
oi, juhend oleks lahe.
ja võiks olla piltidega. no vbolla. piltidega. (no ma ei tea, kust see mõte nüüd tuli)

ei, tean küll.
kuulasin hiljuti Jordan Petersoni ja tal on need va legendaarsed 12 elujuhist.
no keegi toremees oli need ära illustreerinud.
samas tal on muidugi iga oma elutarkuse (justkui lihtsustatud) punkti taga terve aastatepikkune filosoofia ja isiklik läbikombatud kogemus.
vot. veel 1 näide inimesest, kelle pealt rääkimise oskust harjutada. absoluutselt.
 
Onu Pähh 29. november 2018, kl 17.17
Kas ka teised on huvitatud juhendi koostamisest ja oleks nõus kaasa aitama?
Või pigem on soov vaikust saada ja jonnida?
 
Soovitan 06. detsember 2018, kl 23.47
Soovitan Para-Webi vaadata.
Seal kah Mina Olen
 
Onu Pähh [logimata] 07. detsember 2018, kl 13.54
Kiikan ka ise Paraveebi peagi kui mahti saan ja annan siia hinnangu sealse olukorra kohta, et kas seal on sama seis mis Eestis tervikuna jne.

Aga naastes põhiteemasse, siis on kõik päri, et valgustatud isikud ei ole kloonid, ei ole ühesugused, ei oma samu seisukohti. Seda on ka lihtne tõestada. Näiteks valida küsimus, millele puudub ühene vastus, et saab valida mitmesuguseid vastuseid. Võtame äkki näiteks küsimuse, et kas riiklik surmanuhtlus on hea või halb? Sellele küsimuse on rohkelt poolt ja vastuargumenti, oleneb vastaja eetikast ja ajupesust jpm-st. Näiteks osad valgustunud kiidaks selle heaks, osad mitte. Või mõtleme üheskoos muu küsimuse välja, et kas teadvus nö viivitab ja vabat tahet pole nagu siin oleme arutlenud. Suurem osa valgustunutest ei teagi seda asjaolu, seega nad tõenäoliselt pakuvad egohaiglaselt huupi oma vastusega, nagu tuntud Budale oli kombeks. Selletulemusena saame ka valgustunute käest risti vastupidiseid vastuseid.

Seega kõik on nõus, et valgustunud räägivad üksteisele risti vastupidiseid seisukohti, seega osad või isegi kõik valgustunud valetavad. Nii lihtsalt tuleb välja. Sest nagu kirjeldasime, siis 1+2 on osade valgustunute arvates 4 ja nende osade arvates on 2+3=5, seega osades asjades nad valetavad, teised valgustunud pakuvad samade küsimuste puhul vastavalt 3 ja 4.

Kokkuvõttes siis valgustunud valetavad ja ei päde, kuid küsime, et kust nende teadmsied pärinevad siis? Et kes või mis on see valede ja eksimuste allikas, mis paneb valgustunuid vassima?

Mis te arvate?
 
Soovitan 07. detsember 2018, kl 16.01
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=8999 sealt tuleks vist alustada
 
Q1 07. detsember 2018, kl 16.07
No Onu Pähh kuidas siis läheb? Oled ikka siin? Ega jah, eks mindki varsti sealt parast välja visatakse ja siis tulen Sulle siia seltsi pakkuma...:)
 
Q1 07. detsember 2018, kl 16.37
Selle surmanuhtluse teemale on vastus. Tähendab, Sa ei saa Valgustunult küsida selliseid asju. Ta valdab täielikult Mina teemat....aga maistele küsimustele annab hetkeseisust oleneva vastuse ehk millised moraalinormid kehtivad. No nagu Jeesus "ärge siis orje liiga palju pekske" mitte et "Orjapidamine on vale"....:)
 
Onu Pähh [logimata] 08. detsember 2018, kl 00.46
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No Onu Pähh kuidas siis läheb? Oled ikka siin? Ega
> jah, eks mindki varsti sealt parast välja visatak
> se ja siis tulen Sulle siia seltsi pakkuma...:)

Aga, mis põhjusel nad sind välja peaks viskama?
Sul ei ole suuri haigusi, on sellised tavalised, laialt levinud. Nende pärast küll ei ole vaja visata.

Laialt on levinud suhtumine, et algaja on pähh. Seda üleolevat suhtumist kohtab väga paljudes eluvaldkondades, ilmselt võib võtta riski ja väita, et kõikjal esineb seda suhtumist. Näiteks arvutimängudes ollakse halvustava suhtumisega algajatesse, ärifoorumites sarnane pilkamine algajate üle, tõenäoliselt ka esoteerika hobiliste seas selline haiglane suhtumine. Ometigi on algamine ehk sünd täiesti tavaline laialt levinud nähtus, ja igaüks on selles faasis olnud, näiteks sündides ollakse algajad, miks siis olla üleolevad? Eks see ole nn ühiskonna haigus, elvivad igasugu viirused, ajupesud ja nimetage neid kuidas tahes.

Sinu diagnoosi puhul on selge, et su haigus pärineb su rahvuse geeninst- nad ei oska rääkida. Seetõttu sa vahel teed haiglast juttu ja see vajab ravi. Lisaks on sul paranoiad. Ja esoteerika hobilistele omaselt muud kalded. Näiteks ka siinne Isemaag on sinu sarnaselt vaimse kaldega, et kujutab ette et tema lullud polegi illusioon vaid reaalsus ja siis räägib, et külastab unenägusid ja teeb muud muinasjutulist- sellised soovmõtted on ravivajavad.

Lisaks on sul muid nn viiruseid. Üheks on enda ehtimine / müstifitseerimine müstiliste suure algustäheliste sõnadega, mis panevad kuulajad segasesse olukorda, et millest ta sogab nüüd. Sellise võttega naiivikuid segadusse ajada on ravivajaduslik. Vaata kui ilusti ja tervemeelselt mina räägin. Mul on ka keerukas sõnavara, kuid selles pole käesolevat kõneall olevat viirust. Sul on aga igas kolmandas lauses suure tähega sõna Mina või Tina vms. See on näide pisiviirusest, mida ühiskonnas on rohkelt ja oled selle õppinud teistelt. Ülikoolid õpetavad sellsit haigust, kuid ka muud asutused, näiteks raadio.

Arvan, et sinu raviga võime jätkata siin, või ka seal.

Kuna siin pakkusite mulle ilusa nime, siis pakkuge mulle ka kasutajanime sinna Para foorumisse? Teeksin teie pakutud nimega konto sinna, et alustada seal raviga.

Head pakkumist.
 
Q1 08. detsember 2018, kl 10.17
Tee jah sinna konto ja minu "ravimisega" võime siis nii siin kui seal tegeleda. Mis nimesse puutub, ole ikka Onu Pähh edasi . Täitsa ilus, normaalne ja Sind iseloomustav...:)
 
Onu Pähh [logimata] 08. detsember 2018, kl 21.06
Minu arvates on Onu Pähh igavavõitu, võiks uue nime mõelda.
 
Q1 08. detsember 2018, kl 21.09
Noo...aga see Taat Malaat millega ennem figureerisid?...:)
 
Onu Pähh [logimata] 08. detsember 2018, kl 21.26
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Noo...aga see Taat Malaat millega ennem figureeris
> id?...:)

Ma ei mäletagi, kuidas selle Taadi nime peale tulin, aga see nimi ju ka ammendas ära. Ja ise eelistan küll elus just et oleks stoori asjadel. Näiteks, et ma ei pea egohaigelt mingit ehtivat välismaa nime uuele kontole panema, vaid et tunnen et palju õigem on kui oleks stoori, et nime pakkusid mu patsiendid. Korraks käis mul peast läbi panna oma lemmik seenesordi nimetus konto nimeks ja ka pilt nendest, kuid siis mõistsin, et see oleks egohaige. Ja eks mitte ainult "oleks", vaid ongi, haigust tõestavad mõtted, mitte teod. Seega, eks tuleb ka enda ego ravida, kuid usun, et jääb aega ka teiste raviks.

Kui paremat ei pakuta, siis teen selle Onu nimelsie konto vast.

Küsiks teistelt vahepeal, et kas on mingeid küsimusi tekkinud? Või, kas on tekkinud keegi uus, kes sooviks, et ma teda diagnoosiks ja ravima hakkaks siin? Või mõni esoteerika alane teema pakub huvi? Me oleme siin ju viljakalt pakkunud kõike: uue religiooni loomet pakkusin, lisaks oli huvitav minumeelest, et pakkusin et kas olete huvitatud kui kutsun siia tagasi teie poolt ärapeletatud uue religiooni looja, noh ja meil on muidki huvitavaid teemasid siin loodud. Et kui mõni neist ikakgi huvi hakkab pakkuma, siis andke signaali ja alustame.
 
Onu Pähh [logimata] 08. detsember 2018, kl 23.34
Q11,
leidsin koha, kus sind bännitakse:

http://www.para-web.org/showthread.php?tid=9038&pid=248612#pid248612

Seal on selgelt näha seda diagnoosi, mida olen sulle pannud ja ravin: ajad seal sogast suurtähtedega juttu, millest keegi aru eis aa ega peagi saama, küll aga ehib selline tulemus haige egot.

On fakt, et kogu su harvus on rääkimise oskuseta, kuid sa ei oska isegi nende tasemel rääkida jsaad bänni neilt selle eest. Sama nagu mongol Isemaag. Kulla patsiendid, saage oma uhkusest üle ja alustame teie sügavama raviga, kuni suudate oma elu esimese arutluse tekitada.

Mõnikord on rääkimise oskus puudus ameti tõttu, näiteks kui töötate Tehnikaülikoolis vaikselt, siis ega te eriti ei suhtle, ega oska suhelda. Paraku ei saa selle ameti teooriaga õigustada miskit, kuna on fakt, et rääkimis puue on rahvustunnus. Võtke kasvõi puuõõne esoteerik või siinne hiljutine lapse tapnud selgeltnägija, siis kui vaatate nende juttu ja vastuseid, siis mitte ainult pole rääkimise oskust, vaid lausa haiglane jutt. Kiidavad ja nõuavad autasu peale kuritegu. See on esiteks dialoogi puudus, arutelu puudus, rääkimise oskus puudub. Teiseks on see samm edasi- haiglane enesekiitus. Kolmandaks on samm veel edasi, et kogu rahvas kuulab vaikselt pealt neid arvamusliidreid ja peabki sellist ebanormaalsust normaalsuseks.

Kui on soov ennast ikka arendada, siis tuleb õppida rääkima. Järgmise etapina hakkab mõistus tööle ja sealt algab areng.
 
Onu Pähh [logimata] 09. detsember 2018, kl 10.13
Kordame eelmisi küsimusi:

1. Mida arvata sellest, kui valgustunud isikud omavad risti vastupidiseid seisukohti? Eelnevalt kommenteeriti, et nn valgustunud isikud ei ole pädevad enamike temaatikate kohta, nad ei oska midagi kosta enamiku asjade kohta, küll aga omavad mingit arvamust nn filosoofilisemate teemade kohta, näiteks Jumala teema kohta jne. Võtamegi siis selle kitsa temaatika valdkonna, milles nn Valgustunud midagi suudavad kosta. Ja küsime, et miks valgustunud kostavad üksteisele vastukäivat juttu? Üks ütleb, et 1+2 on 4 ja teine ütleb, et 5, miks siis nii ja mida sellest arvata?

2. Raviküsimus patsiendile Q11: pane kirja, et mis põhjusel sinu arvates sind ja mongol Isemaagi blokitakse Parafoorumis? Võid ju leida vastuse kasvõi oma unenägudest või kristalle kraapida, või kuidas iganes. Oluline on, et paned selel kirja, ja teiseks, et vaatame läbi, kas paned tõese jutu kirja ja seejärel proovime ravida.

Teistele küsimus, et kas teile pakub see Valgustumise teema huvi ja esoteerika üldse?

Kui jah, siis mis osa teile huvi pakub ja miks te oma huvi välja ei näita?
 
Q1 09. detsember 2018, kl 12.35
Vaata sunnikut, mis tema juba välja kaevanud:)
1.Too näide kus Valgustunud omavad risti vastupidist arvamust, siis saame edasi arutleda
2. Valgustumine ei ole esoteerika ( kaasnevate sümptomite/nähtuste juures võib, aga ei pea, kasutada nö müstilist keelt)...:)
 
Onu Pähh [logimata] 09. detsember 2018, kl 13.39
Q1, seega sa ignoreerid küsimust, et mis põhjusel sind blokitakse?
Mina ei ole kunagi ignoreerinud ühtegi küsimust, olen kõik olusti ära vastanud ja selgitanud.
Soovitan kõigile, et proovige igale asjale vastata. See paneb teie mõistuse tööle, õpite rääkima, saate inimesteks. Eks vasta hiljem kui on soovi. Näiteks sa võid mõelda välja sellise vastuse, et nad on pähh. Ja ongi piisav vastus, et edasi minna.

Arvan, et see sõna valgustumine on halb, aga esoteerika pole ka hea sõna, äkki sõna "paranähtus" on hea üldine sõna, mis kogu muinasjutu kokku ühe mütsi alla võtaks, et sinna jääks enesearendajate skisofreeniad ja kristallikraapijate jonn.
 
Q1 09. detsember 2018, kl 14.26
Hehehe...ära sa märgi. Tegidki parawebi konto. Aga ole oma targutamisega sealses foorumis tagasihoidlikum, muidu jääb Sul seal figureermine kaunis lühiajaliseks...:)
 
Onu Pähh [logimata] 09. detsember 2018, kl 14.39
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Hehehe...ära sa märgi. Tegidki parawebi konto. Aga
> ole oma targutamisega sealses foorumis tagasihoid
> likum, muidu jääb Sul seal figureermine kaunis lüh
> iajaliseks...:)

Jah tegin sinna konto kuna siin soovitati ja sellise nimega, nagu patsiendid soovitasid.
Ütled, et seal bännitakse targutamise eest?
Sel juhul suudad ikkagi selgelt välja rääkida, et mis on põhjus, miks bännitakse.
Eks vaatleme, kas see põhjus osutub tõeseks ja analüüsime siin üheskoos, et kuidas põhjusse suhtuda?
Eks täpsusta ka seda targutamise mõistet. Kas mõtled selle all inglise keelset väljendit "nobody likes a smartass"? Või kuidas mõista targutamist? Kas nii, et räägib tõde aga liiga sageli?

Noh ja võiksid siiski proovida ka enda kohta analüüsida, et mis põhjusel sind seal bännitakse? Kas sama targutamise põhjuse tõttu või? Mulle tundub see sõna ebaselge, võiks mingi lihtsama sõna valida, ja too siis näide oma sealsete postituste baasil. Või sul on enda haigusloo analüüs kuidagi vastukarva või? Noh, sel juhul võikski algust teha haige ego parandamisega. Minul küll pole probleemi analüüsida enda või teiste vigu. Mulle näiteks pakub ka rõõmu mulle pakutud kontonimi, kuid oletan, et osad egohaiged arvavks, et see on kuidagi pähh nimi vms ja eelistaks ise lisada omale uhkeks nimeks näiteks "Golden Teacher", nagu tuntud seenesordil.

Soovitust ka teistele, et kui soovite valgustamisi või mis iganes enesearendusi, siis tuleb harjutada, et ei hakka stressima ega põdema selliste rumaluste pärast, vaid tunnete rõõmu neist. Sest iga asi on ju mingis tahus hea. Näiteks minu jaoks teeb suurt rõõmu kui kaasan patsiente raviprotsessi, möörame üheskoos nimesid jne, ja ma ei pea egohaigelt ise omale ehtivat nime panema- see on ju hea. Seega, nagu näete, siis oleneb kuidas suhtuda ellu, millised on eesmärgid, jne. Minu üheks eesmärgiks on ravida haigeid rahvuseid ja mina küll ei põe selle protsessi käigus mingite detailide üle. Näiteks ei tule pähegi ignoreerida mõnda küsimust, või põdeda, et pean nüüd oma blokkimise tagamaid analüüsima. Teen seda rõõmuga ja ülla eesmärgi nimel.

Head arutlust.
 
Jo 09. detsember 2018, kl 19.08
Onu Pähh, sul on mingi arengu nihe toimunud?
Siin foorumis sa taunid juba pikemat aega kõiki esoteerikuid valikuta, nimetad neid kõiki ajupestuks, koguni mõrtsukateks, agiteerid ja pead vihakõnesid püüdega väita, et iga inimese kohus on neisse valikuta halvustav suhtumine jne jne,
ja nüüd korraga Parawebi sisseloginult väidad, et esoteerikat siiski ei saa pidada halvaks vaid koguni kasulikuks.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=9048&page=6

Seega on ilmselt meiegi ravi siin foorumis sinu suhtes siiski lõpuks tulemuse andnud, oled juba kergelt paranenud ning me võime end selle eduka ravi puhul ka kiita.
Sina saad ka kiita ning üle tüki aja teenitult. Kiida ennast muidugi ise ka.
 
Taat Malaat 09. detsember 2018, kl 21.27
Aitäh ma muidugi kiidan ennast ja kõiki kes minuga koos arutlesid ja püüdsid mind ravida...kuigi olen veel päris haige tunnustan heade inimeste soovi ravida mind, mis sest et see on täiesti tulutu ja olen lootusetult haige...
 
Q1 09. detsember 2018, kl 22.20
Oled jah haige...aga ...Sa oled niimoodi/kuidagi vingelt "haige"....no seletad ja õiendad koguaeg...aga samas selles "lällutamises" on Sul mingi oma "uba" sees...:)
 
Merikene siiam 09. detsember 2018, kl 22.52
minu arust para web lausa vajab seda ravi. seal oleks sul palju patsiente. ootame raviseansse põnevusega. väga hea lugemine.
siin ju ei peeta sinu ravist lugu.
 
Merikene siiam 09. detsember 2018, kl 22.55
me võiksime seal teha eraldi häälte kogumise, et sa foorumisse oma teema saaksid. see aitaks paljusid. meie usume sinusse ja sinu ravimeetoditesse. mu haige onupoeg loeb sinu jutte ja tundub, et tema puhul ravi toimib (tal on kusepidamatus). aga ta on para webi sõltlane. siin ei käi peaaegu üldse inimesi. vales kohas ravid.
 
Jo 13. detsember 2018, kl 19.17
Soovitan Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Soovitan Para-Webi vaadata.
> Seal kah Mina Olen

Tänan seda lahket soovitajat ning olen ka ise selle foorumi (taas)avastanud.
Palju ärksaid dispuute ja kilodes erinevaid teemasid, linke, inffi, unustatud vana, mis mõjub jälle uudsena ning uudiseid, mille juured ürg- või muinasaegades. Kõrvaldimensioonidest rääkimata.

See nüüd oli ilmselt mittepeidetud reklaam nimetet foorumile.
 
Jo 13. detsember 2018, kl 19.33
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oled jah haige...aga ...Sa oled niimoodi/kuidagi vingelt "haige"....no seletad ja õiendad koguaeg...aga samas selles "lällutamises" on Sul mingi oma "uba" sees...:)

--
Nõustun.
Sarnaneb ehk klassikute aforismiga õnnelike ja õnnetute inimeste kohta?
Õnnelikud ollakse suures osas ühtemoodi, õnnetud aga kõik erinevalt.
Inimese (enamvähem) hea tervise näitajad ka justkui lühinimekirjas: tunneb füüsiliste tüüpnäitajate järgi end hästi, mõtleb arusaadavalt, toimimine ühiskonnas normatiivne.
Erinevate patsientide erinevate haiguste puhul saame aga ilmselt rodu pikki ja oluliselt mitmetahulisemaid nimekirju.
Jah, kellegi nimistu võib olla "vingem", teisel "igavam". Osadel näiteks on tekkinud tugevad delfimõjutused selles listis, kolmandatel kaasnähtusena foorumite tüüpsümptomid üleüldse.

Kuigi mainitud "ubade" suhtes olen nõus.
:)
 
Onu Pähh 20. detsember 2018, kl 12.30
Jo,
Kiidan, et oled arenenud ja toonud esimese arvestatava argumendi.
Teen ettepaneku, et laustame su argumendi läbivaatust?
Esmalt siis vastaks, et Paraveebis esitasin väite "muinasjutulise esoteerika" kohta ja sina esitasid väite "esoteerika" kohta. See on sama oleks kui keegi mainiks "kvantfüüsikat" ja sina tõlgendaks seda kui "(traditsioonilist) füüsikat". Seega sinu väide on väär, kuna Paraveebis ma ei ole ju sõnastanud väidet esoteerika kohta, vaid muinasjutulise esoteerika kohta.

Võime tuua lisa argumente, mis tõestab, et eksid. Teen ettepaneku alustada arutlust.

Lisaküsimus ka teistele: kas on mingid konkreetsed küsimused/väited mulle, millele ma pole vastanud? Soovin vastata kõigele, kuna sellel on raviv toime. On fakt, et olen alati kõigele vastanud, kuid minu patsiendid mitte. Näiteks ei saa vastust kui küsida Isemaagilt ja Q1-lt, et kuulge junsud, ähvardasite esoteerilise une külastuskäiguga, et miks seda siis teostanud pole? Kui küsida raviküsimusi Jo ja Q1 käest, siis nad on vaikinud. Seega ravime üheskoos, kuni suudame peagi juba ka tekitada dialoogi, mis ei lõppe jonni või vaikusega.

Muidu aga kiidan, et kass on eemal olnud ja hiired on praktiseerinud ilusti rääkimist.


Jo Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Onu Pähh, sul on mingi arengu nihe toimunud?
> Si
> in foorumis sa taunid juba pikemat aega kõiki esot
> eerikuid valikuta, nimetad neid kõiki ajupestuks,
> koguni mõrtsukateks, agiteerid ja pead vihakõnesid
> püüdega väita, et iga inimese kohus on neisse val
> ikuta halvustav suhtumine jne jne,
> ja nüüd korr
> aga Parawebi sisseloginult väidad, et esoteerikat
> siiski ei saa pidada halvaks vaid koguni kasulikuk
> s.
> http://www.para-web.org/showthread.php?tid=9
> 048&page=6
>
 
Jo 20. detsember 2018, kl 20.35
Mingi apsakas juhtunud?
Kas siis on olemas nö. ametlik mõiste "muinasjutuline esoteerika"?
Pole sellise mõistega kokku puutunud. Isegi esialgne otsing ei andnud tulemust. Wikis ka tühjus selle koha pealt.
Füüsika ja kvantfüüsika on olemas. Nn. tavalise esoteerika ja muinasjutulise esoteerika erinevus pole aga justkui dokumenteeritud...

Kui eraldi otsida, siis leiame jah, sõna "muinasjutuline":
Eesti keele seletav sõnaraamat": ‹-se 5› ‹adj›
1. muinasjutule omane v. sellest pärinev, muinasjuttu meenutav, muinasjutu-; imeline. Muinasjutuline ainestik. Muinasjutuline lastenäidend. Filmi sisu on muinasjutuline. Muinasjutuline imeelukas, lohe. Sellest räägitakse lausa muinasjutulisi lugusid. Muinasjutuline maastik, härmas mets, kuuvalge öö. Saare muinasjutuline ilu lummas.
2. muinasjuttu meenutavalt suur, tohutu vms. Liikusime muinasjutulise kiirusega. Saavad muinasjutulisi kasumeid, summasid. Ta palk on muinasjutuline. Taigajõgede muinasjutuline kalarikkus. Tegi muinasjutulist karjääri.
--
Ehk siis midagi imelist, suurt.
Kuidas antud väljend näiteks inglise keeles oleks?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!