Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Unenäos-kolimine
 
Piigatirts 02. oktoober 2013, kl 07.44
Mida tähendab? Olime väga õnnelikud ning rahul et lõpuks saime oma koju kolida. Päriselus ootan kolimist juba 2 aastat....kas nendel on mingi seos? Tänud teadjatele ;)
 
........... 02. oktoober 2013, kl 08.38
See võib tähendada nii seda, et olete ka päriselus õnnelikuid, teinetesiega oma koduse sadama leidnud, või ka seda, et kolimine tuleb- alles ees. Jälgi ise!
 
endal on 02. oktoober 2013, kl 22.06
uue korteri nägemine kolimist tähendanud
 
Piigatirts 03. oktoober 2013, kl 07.14
Tänan,ootan väga kolimist ;)))
 
ma 05. oktoober 2013, kl 14.01
Ma näen juba kümme aastat pidevalt asjade pakkimise ja kolimise unenägusid. Asju on liiga palju...
Tegelikus elus pole ma inimene kes rasket mälestustekoormat kaasas veaks niisiis peaks sellistel unenägudel mingi muu põhjus olema.
Vastust pole saanud.
 
Vilemeister 06. oktoober 2013, kl 17.03
Harva käin siin, mõnikord kui..

väga harva läheb nähtud sündmus üks ühele, kui just...

nägin und ühest valgest linnust pikkade tiibadega, lennates põllul mehe kõrgusel kes tahtis rapsida lindu maha. see õnnestus, kuid mitte esimesel korral, vaid hoopis mitmendal. mees sai linnu oma kätte ja lõikas linnul kõri läbi ja veri voolas ta käel alla.

unenäo seletus saabus mõne päeva pärast, kui oli äkitselt omanikule andnud teada soovist oma vanast üürikorterist välja kolida. olin elanud seal 23a, st ühe pika perioodi lõppemist, mis oli mulle üheks ilusamaks perioodiks minu elus.
 
janes 06. oktoober 2013, kl 18.47
aastaid (vöhemalt viis!) nägin pidevalt unes autodega seonduvat. autosõit, auto lükkamine, auto kõrval kõndimine, auto parandamine, autoga kaljul kõlkumine jne. mingist unenägude seletajast jäi silma, et autoga seonduv on hoiatus. ma isegi aimasin, mille eest mind hoiatada tahetakse (minu elukorraldus), kuid sellegipoolest läks elu vanaviisi edasi. ja siis juhtus ootamatult õnnetus ühe minu lähedase inimesega. lähedasega juhtunud õnnetus sundis mind kardinaalselt oma elu muutma ja peale seda, kuskil aasta juba, ei ole ma näinud ühtegi unenägu autodest.
 
--- 06. oktoober 2013, kl 20.26
Näed unes seda, millest mõtled ja mida oma ellu soovid.
 
Midnight sprinter 25. detsember 2019, kl 03.25
Kolimine on minulgi sagedane unenägu mida näen juba aastaid.Kolimise unenägudega kaasnes vastumeelsus elukohta vahetada.Sageli oli uus elukoht kehvem ja väiksem.
Ma arvan et see ennustas minu suurt elumuutust - jäin üksikuks peale ema lahkumist siit ilmast.Teisest küljest nägin kolimise und ka peale suurt elumuutust.Seekord oli vaja kolida teise riiki lausa.
Ahh, nii või naa unenäod on veidrad ja väga nende peale mõelda ei tasu.Kuid mõnikord nad siiski ennustavad tulevikku.
 
Blue magic 02. jaanuar 2020, kl 04.05
Unes nähtud kolimine või uus korter reaalses elus kolimist küll ei ennusta.
Sest unenäos nähtav kolimine tähendab päris elus risti vastupidist just - jääd paigale.Pigem ennustab elumuutust.
Nii on ka teiste unenäo sümbolitega.Kui jääd unenäos haigeks siis päris elus see unenägu haigust küll ei ennusta ju.Olen unenäo sümboolikat veidi uurinud.
 
Krissu 25. jaanuar 2020, kl 06.21
Mina nägin samuti paar päeva tagasi unes kolimist ja veel samas unes andis üks mees mulle raha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!