Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kaardipanijat, ennustajat
 
kohe 25. oktoober 2013, kl 16.28
ma korra olen juba küsinud ja keegi ei osanud kedagi soovitada? Äkki on olukord muutunud :) Vahet pole kus eesti otsas.
 
kohele 25. oktoober 2013, kl 16.33
kohe ja praegu...
võta ajaleht, seal kuulutusi kümneid ja julgelt ennustama
 
kohe 25. oktoober 2013, kl 16.38
ei ole kohe vaja. Ja mingite ajalehe ja telefonide peale helistama küll ei hakka. Head tegijad kui neid üldse on ei kuuluta ennast ajalehes.
 
usu 25. oktoober 2013, kl 16.44
ka siin nad endast ei kuuluta...
otsi ja sa leiad..
ära oota, et sulle nüüd kandikul kõik ette antakse
 
kohe 25. oktoober 2013, kl 17.11
ma küsingi, et oskab keegi soovitada või kuidas see otsimine siis peaks olema?
loomulikult ei anta... sest tundub nagu eelminegi kord...ei oskagi keegi siit kedagi soovitada.
 
tule taevas appii 25. oktoober 2013, kl 17.30
miks küll keegi peab sulle TASUTA teenust osutama
seepärast ongi loodud telefon...
9001727
 
välk ja pauk 25. oktoober 2013, kl 17.45
Mis sa reklaamid ennast koguaeg?
 
Arvan 26. oktoober 2013, kl 11.09
Las elu kulgeb nii, nagu on ja milleks kaardid? Sa võid leida ennustaja, aga kas pruugib rääkida tõtt? Milleks elada oma elu keeruliseks ennustajatega? Enda elu saab suunata ise, aga ei saa elada ennustaja järgi.
 
Päike 27. oktoober 2013, kl 10.02
Soovitan Distrat, aeg-ajalt siin foorumis :)
 
mina 27. oktoober 2013, kl 20.30
Olen kasutanud nii Tiinat kui Ravenit. Raven ei öelnud mitte midagi täpselt, selline üldine jutt. Mitte mingit kasu ei olnud sellest. Tiina juba nägi päris täpselt ka fakte, mis olid tõesti tõsi. Aga kahtlen, et kogu jutt 100 % õige oli. Üldiselt arvan, et mõttetu on nende ennustajatega mässata.
 
Zy 27. oktoober 2013, kl 20.51
Eks igaühele oma ennustaja, valik ju suur
Olen ka oma elus lasknud ennustada.
Eha mulle ei sobinud,hästi üldine jutt, keerutab. Tiina ja Amita panid rohkem täpi, küsimusele ka konkreetne vastus, ei ilustatud.
Üldiselt magad paremini, kui tuleviku ei tea :)
 
asd 01. november 2013, kl 11.02
Oma ala meister on Reet. Aga ega ma ole ka neid kõiki läbi käinud. Räägib nagu naabrinaine, mitte ei aja mingit inglite ega soodsa perioodi teemat.Meie tutvusringkond käib tema juures.
 
Marina2 01. november 2013, kl 12.51
Ennustaja Reet on tõesti parim!
Ennustajad on väga erinevad aga Reet paneb alati täppi.
Olen käinud ja helistanud paljude ennustajate juures. Väga vähe läks täppi, mõnikord isegi alla 6 protsendi. Aga siis avastasin ma ennustaja Reeda, kellel on väga mõistlik inna ja kvalideedi suhe.
Mu elu muutus kohe, ükskõik mis ma küsisin, kõik läks täppi. Reet luges otse lahtist eluraamatut ja vahest oli telefonis kuulda kuidas ta salaja kaarti pani, kõik Reeda ennustused sobivad mulle. Väga paljud teised ütlevad ka et Reeda ennustused on kõige täpsemad. Ennustaja Reet ütles mulle et mu vana mees enam mulle ei sobi ja leian peolt uue mehe ja nii oligi!
Peaaegu kõik kes on käinud ennustajate juures soovitavad ühest suust Reeta.
Reet võtab vastu telefonil 9002828 ja siis saab juba ise kokku leppida tasu suhtes.
 
eelmisele 01. november 2013, kl 20.02
puhka vahepeal, võta rohtu
 
candy 12. detsember 2013, kl 10.52
Minu suhe ennustuste ja ennustamisega on olnud positiivne kuigi mitte alati ei ole ma kuulnud seda mida kuulda tahaksin. Samas usun sellesse, et iga inimene saab oma tulevikus toimuvaid sündmusi mõjutada ja muuta.
Aga ennustajatest- kunagi kui olin noorem, 20ndate alguses, ennustas mulle üks Kreutzwaldi tn tegutsenud kaardimoor (nime ei mäleta) ilusat elu, armastust, raha, kahte poega kes sünnivad väikese vanuse vahega peale minu 30ndat eluaastat ja minu esimese mehe surma kui ma olen umbes 45 aastane. Elu üle ma ei kurda, on olnud nii paremaid kui halvemaid aegu, armastust on olnud, rahas ma ei suple, aga puudu pole ka midagi. Tänaseks olen 30 ja mul on kuue aastased kaksikud poiss ja tüdruk. Ma ei saa öelda, et järelikult see ennustaja pani oma ennustusega puusse, sest lapsi ma soovisin ja nägin nende saamiseks väga palju vaeva. Võib-olla kui oleks elul lasknud oma teed minna oleks need lapsed tulnud ise alles nüüd.
Umbes 4 aastat tagasi ennustas mulle Amita. Ka tema nägi minu üldist käekäinu nii nagu esimene ennustaja. Kõike muidugi ei mäleta, aga tema nägi minu elus meest, kes tuleb umbes 2,5-3 aasta pärast mu ellu. Nii läkski. Just sel hetkel kui olin oma laste isaga väga heades suhetes tuli minu ellu uus mees ja hiljem tagasi mõeldes Amita jutule, oli ta täpsel sellise iseloomuga nagu ennustaja mulle teda kirjeldas ning me kohtusime läbi töö ja tegelikult teadsime üksteist juba ammu, ka seda nägi ennustaja. Kahjuks ei jäänud see suhe püsima.
Peale selle suhte purunemist otsisin uuesti üles Amita kontakti ja kohtusin temaga. Rääkis ta mu laste isa kui ka uue armumise kohta päris täpseid seiku ja suhte staatust. Samas see mida tema kaardid minu lähituleviku kohta, poole aasta, aasta kohta näitasid ei ole nii läinud. Kuid nägi ta taas minu elus uut meest selle aasta lõpus, uue alguses. Ning mõni aeg tagasi kui suutsin saavutada tasakaalu oma elus ning harjuda mõttega, et olen üksi, sain tuttavad uue inimesega. Amita jutu järgi olevat see armastus nö esimesest silmapilgust, minu puhul võib nii öeldagi :D Teise poole kohta ma ei oska midagi öelda, sest teame veel teineteist nii põgusalt. Aga kaartide järgi pidi viima suhe abieluni, no elame näeme :). Amita tundubki mulle väga tugev olevad suhete vallas. Ta ise usub armastusse ja näeb seda ka oma ennustustes väga hästi.
Jah, tunnistan, et olen sattunud väikesesse sõltuvusse ennustamisest, seega olen helistanud ka Tiinale ja Reedale. Tiina on olnud mõlemad korrad (2) hästi meeldiv ja sõbralik. Reet on nii ja naa. Esimesel korral väga sümpaatne, teine kord külm ja ükskõikne. Olen käinud kunagi ka Reeda juures kohal, ei saa halba midagi öelda, vastuvõtt oli soe ja mõnus. Samas mulle tundub, et armastus on tema jaoks hell teema ja ei taha ta seda väga ennustada ja sellest rääkida. Muud minu iseloomust rääkis väga täpselt ja ka minu nõrgad küljed tervisest (magu on hell koht, naisteorganid ja närvilisus, millega peaksin tegelema).
Ei saa ma aga öelda, et keegi on 100% täppi pannud või 100% mööda läinud. Eks see tarot kaartide lugemine olegi üsna keeruline ja nõuab suurt tegelemist ja kogemust. Igatahe positiivsust ja julgust on kõik need nimetatud isikud minusse süstinud :)
 
Candyle 12. detsember 2013, kl 12.18
Kas Tiina ka õigesti ennustas? Küsin, sest mulle ennustas ta ka ja ma ei oska seisukohta võtta.
 
candy 12. detsember 2013, kl 13.44
Mina helistasin nr 9002424, aga ennustuse kohta ei oska öelda. Küsisin konkreetselt selle viimase suhte kohta, tema vastus inimese iseloomu ja käitumise kohta oli üsna täpne. See mis meie suhtest edasi saab oli väga lootust andev, kuid nagu ma ennem ütlesin- elame näeme. Igatahes positiivsust ta andis ja hea enesetunde, mis omakorda annab ju enesekindlust, mis omakorda viib sihile... ma loodan :D
 
50+naine 12. detsember 2013, kl 16.28
Kahjuks ennustaja Tiinat ,kes ka jututoas esines,ei ole enam meie hulgas...:(Puhaku rahus!Tõesti oli näha ,et valdas seda ´kaardipanemiskunsti hästi.
 
uus tee 20. detsember 2013, kl 17.46
Miks mitte vaadata kuulutusi? Kaardimoori juures käimine on tabu. Kuid ikkagi käiakse aga see salatakse maha, sest kardetakse kriitikat. Vähesed julgevad tunnistada, et on kasutanud ennustaja teenuseid. Kuna ei julgeta tunnistada jäetakse ära ka heade ennustajate kontaktide edastamine. Seda väidet ka tõestab antud foorum. Inimesed, kes aga soovivad ennustaja teenust kasutada on näevad väga palju vaeva, et leida kaardimoori. Siin on abiks kuulutused. See, et on pandud kuulutus ei tähenda, et tegu on soolapuhujaga. Loomulikult liigub palju soolapuhujaid aga nende eest pole keegi meist kaitstud. Keegi ei saa 100% garantiid anda antud valdkonnas. Päikest
 
Päike 21. detsember 2013, kl 10.44
Pole siin ammu käinud ja nüüd selgus mulle kurb uudis, minu lemmikut kaardipanijat enam kahjuks pole meie seas,Tiina/sandrat...sattusin tema juurde väga ammu ja me saime väga lähedasteks,mulle ta sobis ja ta oskas kaarte väga hästi lugeda. kahjuks jah ta töötas üle kuna ta tahtis kõike alati aidata ja endale mõtles vähe. Olen ka auel Reene juures käinud.
 
Päike 21. detsember 2013, kl 10.45
Reedast unustasin rääkimata,kunagi helistasin talle ja tema nii positiivne jutt minust mind natukene hirmutas,inimeses ei saa alati olla ainult head,kiitis mind taevani.
 
MERJEke 08. jaanuar 2014, kl 18.45
Mina olen käinud ennustaja Tiina juures Rukki tn ,täpsemini pole keegi mu elu ette jutustanud:)
Vastuvõtule saab registreerida 55662324.
 
Gris 09. jaanuar 2014, kl 19.48
Kirjuta mulle, mõnele küsimusele saan ka lihtsalt maili teel vastata...
 
kats 05. september 2014, kl 17.08
Kindlasti ärge minge ennustaja Eha juurde. Petis, soolapuhuja. Olen käinud ennem kahe erineva ennustaja juures ja vähemalt midagigi on täppi pandud või on tekkinud tunne et ohh kust ta teab seda minu kohta... aga see Eha...ajab mulli,küsib ainult hästi palju küsimusi, mängib psühholoogi. Ennustamisega ei ole seal midagi pistmist. Ei soovita!
 
Polyna 05. september 2014, kl 17.12
Mina käisin POLINA juures Kristiines. Ütles hetkeseisu ära, nii nagu on. Detailselt.....tuleviku kohta pean veel ootama, kas läheb nii nagu ütles. Väga tore naine :)
 
katsile 05. september 2014, kl 17.23
Kus see Eha vastu võtab? Kas tegemist on massöör Ehaga?
 
kats 05. september 2014, kl 21.28
jep. kesklinna salongis võtab vastu ka
 
Kats 29. august 2015, kl 13.57
Kas palun saadaksite mulle Polina kontaktid :)
Ette tänades
 
tammekas 21. detsember 2015, kl 10.58
Ennustaja Asta Valti juurde Tartust kindlasti ei soovita minna,ei oska elik ei taha kaarte absoluutselt õieti lugeda.Lisaks on tal alateadlik vastumeelsus suhteprobleemide vastu,kuna ta hell koht on suhted meestega.Seda tajub kohe,kes on vähegi teemaga kursis.Ja kui inimesel on oma hell koht,siis ta ei ole ka adekvaatne seda teemat käsitlema.Tema jaoks on mehed vaid seksiobjekt ja kui omal puudub oskus näha mehes inimest,siis ei mõisteta,miks mehed ei taha näha temas naist ja kasutavad teda vaid ära.Enne,kui hakata aitama teisi,tuleks siiski oma elu lahti mõtestada.Ainuke valdkond,mida ta valdab paremini,on eelnevate elude nägemine-aga selliseid on teisigi.
 
eelmisele 22. detsember 2015, kl 18.22
Mis sa siin pudrutad erinevate nimede alt? Astale on suhted hell koht? Reedale on suhted hell koht? K.pijutte ootad siin ennustajalt v?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!