Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Kogemused ennustajatega
 
olid ajad 25. juuni 2014, kl 20.37
Paar aastat tagasi olin mustas augus ja minu elu lahutamatuks osaks said kõik võimalikud ennustajad.
Teen kokkuvõtte oma kogemustest:
9002228 Reet - täppi keskmiselt 40% Üks nädal rääkis edust valitud rajal, järgmisel nädalal soovitas kiiresti välismaale kolida..
9002424 Tiina - vaatab kaarte ja......hakkab rääkima kividest, mida kohe soetada, sest ilma nendeta edu, õnne, lahendusi ei tule.
Mähe Edgar - välimuselt eemale tõukav, maja nagu nõial, kuid kaartide järgi paneb täppi 110%. Rääkis asjadest, peale mida jooksin sealt välja ja häbenesin ennast, kui naiivne loll ma olen! Paari kuu möödudes olin seal majas tagasi, kuna kõik mida ta ütles - täpselt nii ka läks. Uskumatu vanamees. Üks lisatäpsustus, täppi läks see osa mida ta rääkis vahetult kaarte tõlgendades. Kui ta vaatas mulle otsa ja proovis minust otse aru saada, läks kogu jutt nii metsa, kui metsa.
9001717 - täielik tsirkus

See oli minu kogemus, palun mitte solvuda inimestel, keda see teema puudutab. Kirjutasin, kuna lihtsalt tahtsin oma kogemust jagada.
 
Ei no ... 25. juuni 2014, kl 21.05
Kuidas Edgari jutt 110% täppi läks, kui ta sulle otsa vaadates mööda ennustas?

Tee ikka arvutused täppiminemise kohalt uuesti.
 
aaa 25. juuni 2014, kl 21.27
mind huvitab kuidas üldse sai 110%?
 
selgitan 25. juuni 2014, kl 21.58
kuule aaa: 110% loomulikult, oled ju müstika nurgas)
 
teema autor 25. juuni 2014, kl 22.03
no rääkis asjadest, mille idu ka ei olnud veel olemas ehk siis kui sulle õeldakse täna, et varsti oled kohtus tunnistjaks mingi sündmuse pärast, mida pole veel juhtunud, kuid, mis juhtub sinust sõltumatutel asjaoludel aga sa oled oluline tunnistaja. No kuidas sa seda siis nimetad, mis läks 110% pihta!
 
--- 25. juuni 2014, kl 23.13
Ma vahest ikka vaatan Kanal 12 Jututuba. Kui on sates Mähe Edgar, siis see on täielik huumorinurk:)
 
no 25. juuni 2014, kl 23.24
mind häirib selle edgari juures see, et ta on inimesi petnud ja kohtus ka süüdi mõistetud. see, et ta on pea põrutuse saanud, auto alla jäänud ja tal on 3 klassiline haridus on köki-möki. kuid raha välja petmine ja õhu müümine on ikka väga alatud teod.
 
a 25. juuni 2014, kl 23.32
kuidas sa sinna edgari juurde said? äkki jagad aadressi. või saab sulle mailile kirjutada?
 
teema autor 25. juuni 2014, kl 23.36
no ma teadsin ka neid jutte ja olin kõike kuulnud, kuid ma ei saa midagi teha, kui kinnitada, et see mis ta kaartidelt loeb, see läheb nii, löö või maha aga ta näeb tõtt. Kui ta hakkab ilma kaartideta arvama ja oletama, seal juures tarka nägu tehes, et teab täpselt mida räägib, siis see on täielik jura. Pean tunnistama, et ainus inimene, keda ma tean ja kes tarodega ei eksi! Räägin seda juttu puht südamest, ei tee mingit reklaami ega toeta üritust, lihtsalt minu isiklik kogemus.
 
kes soovis kontakti 25. juuni 2014, kl 23.39
Googeldasin tema telefoni numbri Edgar Egipt, helistasin, ütles, et tule kui soovid kasvõi kohe, hind 20.-€ Elab Mähe teel, roheline maja, nr ei mäleta. Helista ja küsi, ta juhatab.
 
einoh 25. juuni 2014, kl 23.58
kuid kaardid näitavadki sinu alateadvust. selle jaoks pole ju vaja minna edgari juurde.
 
to einoh 26. juuni 2014, kl 00.02
kuidas minu alateadvus teab, et ma satun varsti kohtusse asjade eest, mis pole veel reaalselt juhtunudki. Palun seleta mulle see lahti ja ma annan sulle medali!
 
einoh 26. juuni 2014, kl 00.16
mulle pole kellegi medalit vaja. meie alateavus näeb ette juhtumisi, mida meie jaoks pole veel juhtunud, eriti veel siis kui oleme sellised kaardid endale ise tõmmanud. täpselt sinna me liigumegi. kõik me ju teame mis homme saab ja ülehomme, loomulikult võib tulla igasuguseid vahejuhtumeid jne. võin sulle mõnda raamatut soovitada. näiteks selline: tulevik on sinu päralt. kui viitsid kirjandust lugeda, tutvuda taro kaartide olemusega ja õpid neid ise kasutama, siis võid ise enda elu juhtima hakata, mitte lasta seda edgaril teha. kuid selle jaoks on vaja tööd teha ja aega on vaja. kõik vastused on meie enda sees olemas. selle jaoks pole edgarit vaja.
 
no kuule 26. juuni 2014, kl 00.24
vaata see on ju jama: alateadvus teab asju ette ja eriti veel siis kui oled need kaardid endale ise tõmmanud.
Jätame nüüd kaardid korraks kõrvale. Kui sündmusest ei ole ühtegi märki reaalselt veel toimunud, siis kuidas minu alateadvus selle genereerida suudab. Ise asi, kui ma liigun millegi suunas, näiteks midagi läheb halvasti ja aju otsib mingid kogemused pildina mulle tulevikust unenäos ette jne ....ma pakun välja, et sa oled ehk ise liiga palju selle kirjanduse sees juba ja ei tunneta enam reaalsust.
 
einoh 26. juuni 2014, kl 00.30
ega mina ei vaidelegi sinuga. sina usu edgarit!!!
 
just 26. juuni 2014, kl 00.32
no näed, pead tunnistama, et kõik ei ole siin maailmas must ja valge ja raamatus kirjas, midagi on veel....
 
einoh 26. juuni 2014, kl 00.35
sina usud ju edgarit. ja promod inimest kes on teistelt raha välja petnud, vaat see on jube.
 
einoh 26. juuni 2014, kl 00.37
see mis edgar sulle rääkis pole ju tõestatud, see ju sinu jutt siin. ja see võib sama pettus olla nagu edgar inimestelt raha välja pettis. mul oleks piinlik ja häbi, kui oleksin sellise inimesega kokkupuutunud.
 
nii on 26. juuni 2014, kl 09.38
ma ei promo kedagi, lihtsalt jagan kogemusi ja kui kellelgi sellest kasu on siis on hea. Pigem ehk aitan oma teemaga kellelgi raha kokku hoida. Räägin seda, mida kogesin. Ja muuseas, minu jaoks algab kuritegu tapmisega. Kui inimene annab raha teisele inimesele, kellel ei ole firmat, kooliharidust, teadmisi jne siis anna andeks aga see on selle nn investori oma probleem. Mul oleks piinlik mõnelt seewaldi püsikliendilt mersut ostma minna ja pärast kisendaks linnapeal, et tegemist on vargaga. Aga tarokaartidega oskab Edgar tõesti näha seda, mida teised ei näe, vähemalt minu puhul oli nii.
isemaag 26. juuni 2014, kl 10.19
Mis te ziin zumizete. Harrastage uhti uhti mantrat ja kõik saab korda nagu nõiawäel. Jätan oma allkirja parandavate loitsudega. Kasutage ainult omal vastutusel, exju! Ma ise pole ühtegi neist tarbinud, kuid on tekkinud proff. huvi selliseid lausungeid arhiveerida. Oskaja suu kaudu võib täitsa mõjuv olla, kirjakeeles kuid jääb nigelaks.
Maagia massidesse !

Väga elulised mantrad, erilist tähelepanu väärib loits dressinimeste ehmatamiseks https://www.upload.ee/image/7054390/Loits... Ausa kristlase sonimised, pisike osa mida jõudsin saveda: https://www.upload.ee/gallery/15813/Erki... Olge tublid kristlased, muudkui podisege ja manage, mina teile Jumala nimel ei ole midagi pannud.
Kuni politsei pole välja uurinud kes täpselt mulle mõrvalubadusi saatis viis aastat iga päev, niikaua ma hoian seda netis üleval, sest et politseiga meilitsi suhtlemine samuti on savetud. KURITEGU ja KARISTUS.
 
aaa 26. juuni 2014, kl 11.38
edgari juures käivad poolearulised nagu ta isegi. see ju siililegi selge.
 
irw 26. juuni 2014, kl 14.03
....ütles täiearulin aaa ja istus müstikas edasi.
 
Metsmaasikas 26. juuni 2014, kl 17.11
Minule keegi Olga meili teel ennustas...pani täitsa pange.....Polina juures käisin kodus kohal. Meeldiv kogemus, kuid seda kas kõik ak nii läheb nagu ennustas, veel öelda ei oska, kuna alles käisin.
 
ha ha ha 26. juuni 2014, kl 17.26
Nüüd siis Polina))))))))))))))))))))))9
Lollide kokkutulek..
 
Viimasele lollile 26. juuni 2014, kl 17.40
Mis sa siin n.ö kokkutulekul siis teed???
 
kõige viimasele lollile 26. juuni 2014, kl 18.19
Keegi peab proovima ju teile, hulludele, mõistust pähe panna,
 
kyynal 26. juuni 2014, kl 18.50
Küll nüüd tuli maailmapäästja välja. Kindlasti pole vaja meie pärast muretseda. See kui ennustaja juures käiakse on pigem uudishimu, keegi ei hakka ennustaja sõnade järgi elama niikuinii. Läheb kuidas läheb. Nii, et võta vabalt ja käi parem mööda foorumeid mis sulle huvi pakuvad ja võta sõna teemadel mis sind huvitavad, siia kraaksuma pole sind küll vaja. Kui nüüd see kraaksuja unustada, siis lühidalt ka minu kogemusest. Mina suhtlesin kunagi pikalt sellise maagiga nagu Spirit. Ka jättis meeldiva mulje , kuid täppi ei pannud, ajas suht laialivalguvat juttu. Samas aga on Jänedal üks naisterahvas, Ille ja tema on küll palju tüppi pannud. tema on suht peretuttav meil ja seega olen tema juures palju käinud. Kui olin töötu, ütles päris täpselt mis töö leian, et mrel ja rahaga seotud ja uue armastuse kohta ütles ka palju ja selline see mees mu ellu tuligi. Kindlasti on paljudel võimed, kuid samas on kahjuks ka palju neid kes on lihtsalt sulaselged petised :(
 
Kogu tõdeee 26. juuni 2014, kl 18.51
Ainult ennustaja Poliina, on ainuke eesti tõeline ennaustaja.
 
kreek 26. juuni 2014, kl 19.20
mis v kes on ennAUstaja....IRW
 
elvakas 26. juuni 2014, kl 19.32
Võtke isemaag vahur, las ennustab enda lõpu ette
irw
ta räpane viiner on koguaeg püsti kui väikseid tüdrukuid näeb.



http://www.elva24.ee/Uudised/article_282_LASTEAHISTAJA-ELVAS-%C3%9Cle-50-aastane-mees-kutsub-alaealisi-t%C3%BCdrukuid-endaga-kaasa.html
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!