Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Ennustamisel juhtus nii..

Teadjamad, seletage lahti palun 08. aprill 2016, kl 22.56
Täna ennustati mulle ja juhtus midagi imelikku..palun teema lõpuni lugeda!
Panen lühidalt kirja põhjuse, miks ennustust soovisin. Olen mehega lahus praegu, me ei suhtle. Eile juhtusime juhuslikult kokku, jalutasin lapsega ja ta nägi meid.
Ennustajale ma midagi ei öelnud, lihtsalt palusin et ta vaataks kuidas sellel inimesel minu suhtes praegu lood on, mõtted, tunded.
Algul ta veidi puterdas, aga ma lõpuks ütlesin, et mul selle mehega suhe.
Ja siis ta hakkas rääkima, et meie vahel on blond naine, et neil on seksuaalsusega probleeme, et see mees mõtleb mingisuguse lapse peale, aga et see naine on eemal, et nad vist ei suhtle ka praegu ja et selle naise olek on imelik, et nagu tundeid väga poleks, aga samas tahaks ta selle mehega koos olla ja et neid ühendavad ühised unistused jne..et mees on armunud.
Nii siis küsisin aga kuidas konkreetselt minu suhtes on ja ta ütles, et see mees kardab läheneda ja samas tal on tunded selle teise naise vastu, selle blondiini vastu tugevamad ja ta on mõtetega seal jne.

Nii, aga loo point on see, et KÕIK, mis ta selle blondiini suhtes rääkis, käib täpselt minu pihta, absoluutselt kõik, isegi see et ta mõtleb mingi lapse peale selle naisega seoses, isegi see. Eile ta nägi mind üle pika aja ja olin koos lapsega, ta veel tiirutas autoga seal ringi, ei sõitnud kohe minema.
Ainus aga on see, et kui ma küsisin kuidas minu suhtes ja ennustaja ütles,met ta kardab läheneda ja on nagu segaduses, siis vot see vastab ka tõele.
Ma mitte mingil juhul ei usu, et tal on selle aja jooksul tekkinud uus naine, ta oli minus väga kinni ja kogu jutt oli nagu meist kahest. Lisaks kui tal olekski keegi teine, siis see eeldaks, et nad on jõudnud armuda ja lahku minna ja nüüd on eraldi juba jne...aga meie tülist pole sugugi nii palju aega möödas, et see kõik oleks jõudnud juhtuda. Lisaks veel..ma tunnen seda meest ja kogu armumiseteemaga läheb tal väga kaua aega, kuni ta üldse naise omaks võtab jms..seega see pole ühestki otsast loogiline.
Nüüd ongi küsimus esiteks, kuidas nii sai juhtuda et ta nägi mind, nii et mina seisan meie vahel?? Ja teiseks ka see et kui konkreetselt enda kohta küsisin, siis nägi ta õigesti, et minu suhtes mees kardab läheneda jne..see on tõsi.
Ma muidugi küsisin ennustajalt, et see jutt on üksühele minuga ja meie suhtega ja see ennustaja ütles, et see on mingisugune mulle väga sarnane naine.

On kellelgi veel nii juhtunud? Kuidas nii olla saab?

Sapiens 09. aprill 2016, kl 01.17
Äkki oli su mees enne sind sama ennustaja juures käinud ja sinust rääkinud.

Võlur 09. aprill 2016, kl 10.23
Oma elu ela ikka ise, mitte ennustuste järgi. Enamus ennustajad muutuvad soolapuhujateks sellest hetkeks kui nad hakkavad raha vastu võtma ja kordavad meenutusi ajast, kui neil olid võimed.

Sapiens 09. aprill 2016, kl 11.19
Nüüd oled nagu topeltagent 2-ühes.

Algataja 09. aprill 2016, kl 14.42
See on kindel, et ta pole sama ennustaja juures käinud.
Jaa, tean et paljud ajavad jama, kuid see kui täpselt ta kõike kirjeldas oli kõik üksühele minuga. Mul tekkis kohati veidi kõhe tunne..sest hetkeks käis mõte läbi, et justkui ma ise olen enda ja oma mehe vahel..
Küsisin ennustajalt ka ja ta ütles, et see naine on mulle sarnane..aga noh see ei klapi, ega südmused siis ei saa olla samad..uurisin veel ja midagi ta ütles, et ehk minu fantoom on see..no ma ei tea, natuke ulme tunduse see

Sapiens 10. aprill 2016, kl 00.10
Ja veelgi ulmem on siis, kui kolmas sina välja ilmub.

Tähelaps 12. aprill 2016, kl 07.48
Ennustaja tõlgendas äkki kaarte valesti. Kas tohib küsida, kes see ennustaja oli?

õnne tuulits 12. aprill 2016, kl 12.32
See ju puhas psühholoogia. Eeldas, et blond on mehe tüüp ja ajas sellesit juttu, mis otseselt midagi ei ütleks ja läheks laili nagu vesi taldrikul. Samas piisavalt sellist juttu, et sulle nö lootust anda ja sind uuesti enda juurde tagasi tuua.
Nagu kui natuke loogilist mõtlemist oleks, siis taevake, kui sa ise tõenäoliselt peale putertamist talle oma eluloo ära rääkisid, siis polnud tal raske selline looke kokku rääkida. Kui ta oleks sulle lihtsalt otsa vaadates seda rääkinud, siis ehk oleks lootust, et polegi soolapuhaja. Taara avita ometi!

Ilmselt jah 12. aprill 2016, kl 12.36
Tähelaps Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ennustaja tõlgendas äkki kaarte valesti. Kas tohib
> küsida, kes see ennustaja oli?

Ilmselt nii oligi, sest ega ennustaja ju kõike ka tea. Natuke taustainfot ja pilt oleks selgem olnud.

Inga Tartust 06. september 2016, kl 16.11
Kas keegi on käinud Inga Rämsoni juures Tartus? Muljed?

Teemaalgatajele ja teistele ka 07. september 2016, kl 11.54
Olin minagi kunagi mõni aasta tagasi loll ja lasksin endale kaarte panna. Meil olid mehega arusaamatused ja olime ajutiselt lahus.
No siis ennustaja pani algul, et kõik saab korda ja ilus tulevik.
Kahjuks ei hakanud see ilus tulevik kohe tulema. Ja siis ma muidugi jälle ennustaja juurde. Ja siis näitasid tema kaardid juba, et asjaolud on muutunud ja tulevik enam nii ilus ei ole.Ja teisi naisi ja ei tea veel kõike mida. Kuigi mees pole üldse selline tüüp, kellel suhete loomine väga kiiresti käiks.
Läks natuke aega mööda ja mees pöördus tagasi minu juurde ja oli armsam kui kunagi varem ja oleme siiani koos. Kaardipanija sõnul aga oleksime pidanud lõplikult lahku minema. Sellest juba 3 aastakest möödas. Tahan öelda, et ärge laske nende kaartitega surkida oma elu. Elu läheb nii nagu vaja, mitte nii nagu mõni loll ennustab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!