Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Palve
 
Neiu 11. september 2016, kl 20.29
Palun aidake, elumerelained on üle pea kokku löönud kõikides elu valdkondades.
Ehk paneks keegi kaarte ja ütleks, et mis saab? Või mis suunas oleks tark liikuda?
Palun tõesti nõu ja abi.
isemaag 11. september 2016, kl 21.25
Naerul suuga
Lilled süles
Allakäigutrepist üles.

Maag teab!
 
soovitus 11. september 2016, kl 22.15
Ära isemaagi poole küll pöördu. Parem istu ise maha ja tee endajaoks ise asjad selgeks või kaasa mõni hea sõber. Ükski kaart siin ei aita sind.
isemaag 11. september 2016, kl 22.42
soovitus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ära isemaagi poole küll pöördu. Parem istu ise mah
> a ja tee endajaoks ise asjad selgeks või kaasa mõn
> i hea sõber. Ükski kaart siin ei aita sind.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kartulikoored ikka enne, täiesti tõsiselt, kartulikoorte keedu vesi+pipar+sool, paneb une rahulikuks ja tervise korda, palavikke ja grippe ei juhtu enam kunagi, võib lisada nõgeselehti, väga hästi sobivad, raudrohtu jne. Ja on olemas sellised jõukohad, mis on tehtud ülevaltpoolt, kord aastas käia, olla tunnike samba keskel, too jõud tegeleb tõeliselt igaühega, kes sinna satub. Siin avalikult täpsusi ei avalda, igat masti maniakke leidub, kes hiljem võivad minna reostama, saavad küll hiljem oma karistuse, kuid pole nii vaja.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati isemaag 11.09.2016 23.49.
 
Kuratiino 12. september 2016, kl 03.03
skiso näeb alati ja igal pool Erkkisid. deliiriumis näeb tegelt veel rohkem Erkkisid. manusta aga rohkem seda va toorest kodupeeti, siis saab sul tuba väikseid ja pahatahtlikke Erkkisid täis. ja nendest ei saa lahti muidu kui ainult punase risti autoga... :D
 
just 12. september 2016, kl 08.46
maniakke on siin hulgim - alustades isemäägijaga
 
PATUPUTS 15. jaanuar 2022, kl 11.15
Meil siin Vaeste Patuste Alevis palvepaiku piisavalt. Kaks kirikut luteri kants ja vene kerik üks palvela ja va taarausuliste kuivand tüükast kuretootemitaputeivas ka. Pühasi paiku summ ei sääl pole patule paika. Ja aastaid tagasi käis seal altari ees üks süvausklik palverändur kes ka usinasti taarakogumisega tegeles ja palvejorin muutkui ikka mare ja mare. Aga mare on ladina keeli meri ja kui võtta laulust kui see meri oleks õlu siis loksub kõik paika muidugi mitte õlu vesi pigemini. Sest kui palved päris palavaks paisusivad sääl pühakojas ja tekkis tuleoht valgele vabamule siis ühendati voolik kiiresti veevärgiga ja anti patustand palvetajale jahutust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!