Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Kuskohast leida adekvaatset infot õnnekivide kohta?
 
pille 27. august 2018, kl 11.12
Kuskohast leida adekvaatset infot õnnekivide kohta? Netis on igasugust juttu kivide kohta muidugi küll, aga kui tõepärane see on? Kuskohast saaks asjalikku lugemist õnnekivide kohta? Lihtsalt tõtt, aga mitte valet.
 
Mina Olen 27. august 2018, kl 13.22
 
hass 28. august 2018, kl 09.57
Raukas esindab materialistliku maailmavaadet. Selles pole kohta millelegi mis on peenemakoelisem kui jämemateeria. Seega on tegu profaaniga. Kui tahate teada mineraalide füüsilistest omadustest siis võite ta poole pöörduda aga kui metafüüsilistest siis on tema puhul tegu täieliku võhikuga. Ärge ainult temale ja temasugustele seda otse öelge sest nad elavad teadmisega, et ainult nemad teavad mis on olemas ja mida pole ja peale nende pole olemas kedagi kes võiksid midagi Universumist teada. Muidugi fakt, et nähtav.kombitav universum moodustab vaid 3% kogu universumist, neile korda ei lähe...
 
Mina Olen 28. august 2018, kl 11.42
Jää reaalseks. Need on kõigest kivid. Ma võin uskuda igasugustesse asjadesse ja ma usun kah, aga kivid jäävad kivideks.
 
Teadja 29. august 2018, kl 14.15
Ainsad maagilised kivid on neerukivid. Nende maagilised omadused avalduvad pärast kivide lõhkumist sellel hetkel, kui esimest korda vetsu kusele lähed. See on nii tugev maagia, et võtab isegi vintskematel meestel jalad nõrgaks.
 
Pähh Oled 29. august 2018, kl 22.16
hass Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Raukas esindab materialistliku maailmavaadet. Sell
> es pole kohta millelegi mis on peenemakoelisem kui
> jämemateeria. Seega on tegu profaaniga. Kui tahat
> e teada mineraalide füüsilistest omadustest siis v
> õite ta poole pöörduda aga kui metafüüsilistest si
> is on tema puhul tegu täieliku võhikuga. Ärge ainu
> lt temale ja temasugustele seda otse öelge sest na
> d elavad teadmisega, et ainult nemad teavad mis on
> olemas ja mida pole ja peale nende pole olemas ke
> dagi kes võiksid midagi Universumist teada. Muidug
> i fakt, et nähtav.kombitav universum moodustab vai
> d 3% kogu universumist, neile korda ei lähe...

Annad mõista, et kividel on metafüüsilistest omadustest ("Metaphysical properties").
Eksootiliste sõnadega nagu "intelligents", "metafüüsika" jms ehitakse end ehk upitatakse oma ego, usutakse, et ollakse targad jne, kuid enamasti ei teata, mida võõrsõna tähendab ja seetõttu kasutatakse sõna ebaotstarbekalt. Usun, et ka antud juhul on nii, et sa ei mõista, mida tähendab sõna metafüüsika ja kogu sinu jutt selle sõnaga seonduvalt on vastuoluline.

Räägid kivide esoteerikast/filosoofiast, veel lihtsam ja täpsem oleks kui ütleksid "kivide vuuduu".

Metafüüsika on filosoofia haru, mis fantaseerib erinevaid lugusid kokku. Igaüks võib fantaseerida oma loo, et kividel on peale massi ja värvi palju muud, näiteks et neil on tusase meele tekitamise omadus, või teine fantasöör pakub, et kividel võiks olla hoopis omadus, et kivide omaja võidab sagedasemalt lotoga. Tuhandeid metafüüsika teooriaid saab luua kivide ja muu kohta ja on ka kindlasti loodud.

Näiteks siin saidl on üks fantaasiarikas metafüüsika kivide mitte-füüsikaliste ehk mitte-teaduslike omaduste kohta:

https://www.gemrockauctions.com/learn/holistic-g...

Kui seal lehe peal otsite sõna "metaphysical" või "metaphysical properties", siis leiab kivide igasuguseid metafüüsilisi omadusi. Näiteks, et kivid alandavad kaalu ja teevad intuitsiooni paremaks jne. Kordan, et saab tuhandeid metafüüsika teooriaid luua kivide ja muu kohta ja on ka kindlasti loodud.

Arvan, et sa ei tea, mida tähendab sõna "metafüüsika" ja kogu sinu jutt selle sõnaga seonduvalt on vastuoluline. Sa annad mõista, et kui keegi ei ole kursis ühe fantasööri tehtud kivide vuuduuga, siis ta on võhik ja kuidagi kehv. See aga on vastuoluline, kuna enamus inimesi pole kursis tuhandete vuuduu-teooriatega. Seega kas kõik inimesed on kehvad või? Ei ole ju mõistlik pidada kehvaks inimkonda, kuna nad pole kursis tuhandete vuuduu/metafüüsika teooriatega?

Toodud näited kivide nn metafüüsikalistest omadusest kaalu langetada või lotoõnne tuua on täiesti mõõdetavad omadused teaduse poolt. Näiteks saab teaduslikult mõõta, kas lotoõnn muutub või mitte peale kivi soetamist. Saab mõõta, kas kaal hakkab langema peale kivisõrmuse kandmist jne. Seega pole tegu millegi teaduse välisega, vaid täiesti teadusliku mõõdetava asjaga. Saab selgelt uurida, kas kivide teooria peab paika või mitte.

Pole mingit vajadust nimetada kivide vuuduud/esoteerikat mingiks metafüüsikaks.

Seetõttu pole ka mingit alust rääkida kivide metafüüsilistest omadustest, vaid öelge lihtsama sõnaga, et räägite muinasjuttudest kivide kohta.

Muinasjutuliste fantaasiate mittetundmine ei tee küll kedagi pädevaks ega võhikuks ega muuks.

Kokkuvõttes jääb arusaamatuks su jutt metafüüsika kohta.

Teiseks, annad mõista, et universum on suurem kui teleskoobid on tänaseks mõõtnud.
Jah, on suur ja teadus pole väitnud, et ta oleks väike. Kuid mis selle fakti mõte siis on? Ega see, et oma silmaga pole näinud kogu Universumit ja India ookeani, ei tõesta, et Universumis ja India Ookeanis elavad ufod ja Lohh Ness. Ega see, et inimese silm ei suuda näha kõike, ei tähenda, et nüüd tuleks mõelda muinasjutulised teooriad välja Lohh Nessidest, Ufodest ja muust.Vereliblesid ka ei näe oma silmaga, aga seetõttu ei pea hakkama looma muinasjutte tshakratest. Kokkuvõttes jääb arusaamatuks, mida tahad öelda oma universumi suuruse jutuga.

Kolmandaks, kordagi pole kivide osas demonstreeritud ega tõestatud midagi üleloomulikku. Müüdud on miljoneid kivisid aga ei ole tekkinud ei lotoõnne ega kaalulangust ega miskit. Isegi on pakutud suuri auhinna rahasid, et tulge näidake midagigi paranähtust ja saate raha.

Miks peaks siis jonnima ja pimesi uskudes ütlema, et teised on võhikud ja pahad? Parem demonstreerige neile mingi paranähtus või asi. Miljoneid kive on müüdud, miljoneid video tegemise aparaate jne- ei ole ju raske demonstreerida maailma esimest esoteerilist nähtust?

Arvan, et toodud Rauka video kivide kohta on väga mõistlik ja tooge vastu vastupidine video või teadusartikkel?

Raligioonid on peamiselt selleks, et käitumist/eetikat õpetada, kuid nad on ka metafüüsikad. Näiteks nad räägivad, et pühaku pilt/ikoon, või rist, või piibel või muu ese on kuidagi rohkem kui lihtsalt kilomassiga mustavärvi ese, et tasub palvetada osade esemete ees jne ja siis tekib asju, mida teadus ei oska seletada. Näiteks siis mõni religioon võib anda ristile või mõõgale sellise metafüüsilise omaduse, et omaduseks on see, et eseme kaudu saab kuidagi kurjadest vaimudest eemale, või mingi autasu mingilt jumalalt või taevasse vms. See on kõik metafüüsika ja seetõttu on religioonid ka metafüüsikad, kuid peamiselt siiski käitumise reeglite kogumid.

Religioonid (hinduism, kristlus jne) on laialt ppulaarsed metafüüsikad/filosoofiad. Kivide kohta on mitmesuguseid erinevaid ja vastupidiseid metafüüsikaid/teooriaid, mõni on populaarsem kui teine. Peamine on lihtsalt uskuda, et küllap mingi muinasjutuline mõju neil on.

Religiood, kivide uskumised jms laialdasemalt populaarsed süsteemid on halvad seetõttu, et nad on laialdaselt populaarsed ja sunnivad laia hulga inimkonda olema sarnased, samade uskumusega, see aga pärib iseolemist, iseseisvalt mõtlemist, jne. Tegu on ajupesuga ja need kes julgevad mõelda teisiti või üldse mõelda, need siis põletatakse tuleriidal. Või siis nagu siin oli näha, et neid nimetati võhikuks. Seetõttu pole laialdaselt levinud süsteemid, metafüüsikad, religioonid head.

Arvan, et kivide muinasjutud on pigem kahjuks kui kasuks. Kuid osad religioonid on pigem kasuks kui kahjuks. Näiteks osad religioonid ei ole niivõrd julmad ja ei sunni mõtlema ainult ühtemoodi ja ühte filosoofiat/metafüüsikat. Meenub näiteks sikhism, kus pole islami käte raiumist ega kristlikku tuleriidal põletamist, vaid on mitu jumalat/guru ja mõttevabadust mõelda mitmeti.

Kivide jm esoteerika osas on halb, et enamasti on isikud vaimselt haiged. Ajupestud ja vähese mõistusega. Kui üritad teha lihtsat arutlust, siis ega neilt peale jonni suurt miskit ei tule. Arenemata rahvastelt tuleb jonn kohe, teistel rahvastel tuleb esmalt paar teadatuntud korduvalt ümberlükatud argumenti ja seejärel kas jonn või viisakas psüühika kaitse "jäägem oma arvamusele".

Arvan, et arvamused võiks areneda elus, mitte jääda paika. Samuti pole tarvidust kellegi teise arvamusele kivide kohta vms. Vaid võiks ise oma metafüüsikaid arendada elus, nii kivide kui ka muu kohta.

Head arutlust.
(Tervitab Taat.)
 
Jo 24. november 2018, kl 01.24
armas Onu Pähh
ma pole nõus, et ei saa kividega ravida.
onkoloogia suhtes ei hakka sõna võtma, kuid pisijamadega saab hakkama iga surelik ja kohe kindlasti.
näiteks kehakaalu langetusega. (mis on vähemalt sisuliselt sama aktuaalne teema kui vähiravi)

kohe järgneb õpetus.
1. uurida välja, mis kivid kaalulangetust soodustavad. saad teada, et see on hauliit (näiteks). või aventuriin. veel parem, kui mõlemad on koos.
nii.
2. lähed kuskile loitsukellerisse või muusse ärisse, valid välja vastavad kivikesed (näiteks) käevõru kujul.
3. hoiad seda võru käes ja tunnetad, kas ikka sulle see sobib. võid tunnetamise ajal sulgeda silmad.
4. maksad ostu eest. (palun ärge seda etappi kindlasti vahele jätke.)
5. lähed koju.
6. puhastad kividest võru võõrast energiast ära. (õpetused selle kohta leiad netist.)
7. laed. (õpetused kuidas ja milla, ka netist.)
8. loed peale loitsu.
üks kaalualanduse loitsudest on näiteks selline:
kivikesed kullakesed, minu hinge abilised, minu kere kahaneb, kehakene saleneb. amin.
9. kahaneva kuu ajal (kuu kahanemine on selge märk ka potensiaalist ise kahaneda), hakkadki seda käevõru kandma.
nb! kanda tuleb paremas käes.
10. kanda tuleb kuni järgmise kahaneva kuuni. siis tuleb uuesti puhastada ja laadida.

kõik. kuu aja pärast olete 2 kuni 7 kg kergemad (olenevalt teie kehamassiindeksi kalduvustest).
tervislik toitumine, loobumine magusast ja mõõdukas tervisesport on kusjuures kohustuslikud.
muidu, mu head ülekaalukad, ei saa käevõru oma energiad täies mahus teile anda.
vot nii ja midagi pole teha.
tahate maagiat, tuleb ka pingutada ja ohvreid tuua.

lisaks pange tähele: iga kord, kui tuleb tahtmine käsi kreemisaiakese järgi sirutada, vaadake seal sirutuvas käes oma käevõru ja pange piuhh endale näppude pihta.
sai tuleb aga jätta vaagnale.
kui tuleb tahtmine seda saia siiski näksida, jälle piuhh käe pihta. kui väga ajab nutma, lugege loitsu nii kaua kui saiaisu kaob või järgmise normaalse toidukorrani. jah, võib lugeda ka kõva häälega.

kui kõiki eelkirjutisi täpselt järgides kaal pole kuu ajaga langenud, kirjutage siia.
annan võimsama mantra koos instruktsiooniga.
aga seni on selle meetodi tulemused siiski hämmastavad olnud. tõsijutt.
 
Mass 24. november 2018, kl 23.00
Kes juhtus lugema selle pähholed targutusi ja arvab nüüd, et see pani kellelgi ära siis eksite. Niisuguseid postitajaid tuleb siia alatasa. See pole küll nende foorum aga nad ei saa muidu. Nende intellektuaalne pimedus juhib neid maha materdama kõiki kes teavad rohkem. Nad on omaarust isemõtlevad targad kes eneseimetlusest pakatamas aga kes ise tegelikkuses ei jaga samas just eriti palju. Nad ei jaga isegi seda kui vähe nad teavad! See on aga algus tõelisele tarkusele! Ei jaga ei ööd ega mütsi eriti peenmateriaalsest maailmast ja see ajab sellist raevu. Siit tulebki kõigile kes midagi sellest jagavad, ärapanemissoov. Ajab ju vihaseks kui kellegil on ja minul pole! Lapsik suhtumine aga ka lapsikud onud saavad ükskord täiskasvanuteks ja mõned neist isegi ülikooli sisse...
Sellise pikk targutus algab juba nonsenssiga. Mis on metafüüsika? Mf on: on filosoofia haru, mis püüab selgitada olemise põhialuseid ning algupära, REAALSUSE KOGEMISE PIIRE ÜLETAVAID PROBLEEME ja algmõisteid. Seega on mõiste metafüüsika hassi postituses igati õigel kohal! Metafüüsika on aga selle pähh oled arvates "filosoofia haru, mis fantaseerib erinevaid lugusid kokku." Ahsaa! Miks ta oma kõrgemat teadmust wikipedias ei jaga? Kirjutagu sinna lause, et "Metafüüsika on filosoofia haru, mis fantaseerib erinevaid lugusid kokku". Ta ju ise omaarust intelligentsi esiridades ja kindlasti leiab selline täiendus kiidusõnu!
Eriti naeruväärne on tõdemus, et sõnad "intelligents" ja "metafüüsika" tituleeritakse eksootilisteks! Tema enda jaoks vist on asjad nii...
Kivide peenmateriaalsed omadused on tajutavad ja nähtavad ning mõistetavad meeleorganitega (ülemeeleliste meeleorganitega). Pähholed-il neid pole aga oma"tarkuses" ta teab, et seetõttu ei saa kellegil teisel ka neid olla! Nüüd tärkabki selline väike ninatark kes tormab pühasse sõtta praegust eriti läänepoolkeral kehtestatud materialismi puhtuse eest! Nad elavad teadmisega, et ainult nende materialistlik maailmavaade on ainuõige ja ainult nende maailmaseletamise meetodid on ainuõiged. Ma vist mainisin, et sellised on lapsikud. Võrreldavad liivakastilastega...
Edasi jätkab selline targutamist mõju "mõõdetavusest". Ta otsitud näited (lotoõnn ja kaalulangemine) on muidugi sellised mille ebaõnnestumine on kerge tulema ja annaks sellisele irvitamisvõimaluse. Muuseas, palju on õnnestunud katseid ja materiaalse teaduse aktsepteeritud meetoditega saavutatud positiivseid tulemusi?
Esiteks: kui mõõtmine näitab positiivsest tulemust siis mida selline teeb? Ta püüab kaotajana distantseeruda või hakkab udutama, et see pold see ja tulemusele anname kohe omapoolse seletuse (seda jääbki tavaliselt ootama...nad loodavad, et teistel läheb meelest ära ja nad pääsevad oma kaotuse tunnistamisest).
Aga ega hass nii kergelt ei pääse...Järgmisena toob ta natuke absurdse näite: "Ega see, et oma silmaga pole näinud kogu Universumit ja India ookeani, ei tõesta, et Universumis ja India Ookeanis elavad ufod ja Lohh Ness"
Võiks ikka omas kõiketeadmises nentida, et ei saa ka välistada nessi või ufo olemasolu. Sellest tõsiasjast libiseb ta vaikselt üle...Universumist teab temasugune vaid seda 3%. Jutt ei käi selle Universumi füüsilistest mõõtmetest vaid kogumist kui sellisest. Vaid 3% on nähtav, teaduse poolt kombitav Universum! Mitte sellepärast, et meie silm ei seleta kaugemale kui 3%!
Kividega on saavutatud tohutult palju positiivseid tulemusi. Silmaklappidega teadus, nähes, et tegu on mittematerialistidega, keelduvad tulemusi aktsepteerimast! Ise nad adekvaatseid katseid korraldada ei suuda ja ei soovigi sest kes ikka oma teaduspoliitikale kaikaid kodaratesse viskaks? Kuna nad ei taju peenmaailmasid siis sellepärast ei ole nemad need kes suudaks adekvaatseid katseid korraldada. Ei saa ju algklassi õpilane hakata eksamineerima üliõpilast! Materialistlik maailmavaade oma tehnokraatiaga (mis on viinud looduse ja inimkonna huku äärele) põhineb tõdemusel, et aine on primaarne ja vaim sekundaarne. See tähendab - aine on see millest tekkis vaim mis on nende meelest vaid rida juhuslike keemilisi reaktsioone inimese ajus. Vaimne maailmavaade peab primaarseks kõrgemaid energiaid ja võnkesagedusi ning kõik maine on palju subtiilsema Universumi peegeldus või vari.
Ülejäänud pähholed-i isalikud "õpetussõnad" - neile leiab vastuse juba selles postituses kirjapandust...
 
Jo 25. november 2018, kl 00.50
lugupeetud Onu Mass.
uuesti.
lugupeetud Mass

mis kivi sul endal üks lemmikumaid on? kuidas see kivi sind aidanud on? näiteks peenmateriaalselt. aga jämedas mateerias? oleks meeldiv, kui jagaksid oma kogemusi. aitäh.
 
Ja, ma olen onu Pähh 25. november 2018, kl 14.39
Mul on üks lemmik ravitellis.
Aseris tehtud, selline oranžikas.
Kunagi tee äärest leidsin, kui saunast tulin.
Panin kohe poeportusse matšalka kõrvale ja siis ta hakkas mind kõnetama Levitani häälega.
Hoian teda padja all tavaliselt, ja siis kui kuuldeaparaadil patarei tühjaks on saanud ning pinsipäev veel kaugel, kannan seda kõrva taga.
 
Q1 25. november 2018, kl 15.43
No Onu Pähh, kuidas elu läheb? Teed ikka suuga teisi hääli ja arvad ,et keegi räägib Sinuga...:)
 
Jo 25. november 2018, kl 16.51
Te olete pimedusega löödud, te ei arene ültse.
Kuid ma jätkan teie ravimist.
Ma töötasin Nõukogude ajal miilitsas polkovnikuna ja mulle anti seltsimees Vaino poolt auraha isegi. Peale seda kui mind konservitsehhi juhatajaks määrati hakkasin tegelema telepaatilise raviga ja töökollektiiv oli õnnelik minu tarkuse üle.
Ma panin vahest naistele riietusruumis isegi kaarte ja kõik läks täppi.
Viimasel ajal maks ei luba ennast majorist kõrgemaks juua kuid selle korvab mu hiilgav mõistus.
Ja muide, kui te olete kuulnud tarkuse hammastest, siis teadke, et on olemas ka tarkuse juuksekarv.
See on selline viimane juuksekarv, mis keeldub peast eemaldumast ja ma keerutan seda pooleteistmeetrist karva kuni 7 korda ümber oma targa pea.
See on unisoonis mu kitarrikujuliste bakenbardidega.
Ja kui ma siis lähen sedasi alt laiades krempleenpüstes, platvormkingades ja isa ruudulise pintsakuga esoteerika koosolekule, siis kõik ahhetavad.
Ja see pole veel kõik.
Tõstan oma paksude sarvraamidega prillid ninale, ning otsin portfellist Maaja ajakirjade vahelt välja tähetarkuse õpiku ja seletan Selmale astroloogjat.

Head arenemist.
 
Jo 25. november 2018, kl 19.33
lugupeetud kommentaator, kes sa võtad teiste autorinimesid,
inimlikult ma muidugi mõistan sind.
püüad sellise käitumisega ilmselt saada seda tähelepanu, mida sulle oma autorinime alt kirjutades piisavalt ei osutata?
mul on kahju, et nii on juhtunud.
lisaks hetkel ma tõepoolest ka vastan sulle, kuigi trollinduse puhul on ometi esimene reegel trolle mitte toita.
teen siiski sinu jaoks erandi, sest tundud sellegipoolest olema armas inimene.

saan aru, et
ühelt poolt võib vaikus muidugi olla igav on nii?
seega arvatakse, et mingigi provokatsioon siiski lõhub seda igavat staatikat ja seega kõik vahendid on head. ka labasused, maotud naljad, roppused, valetamine jne (see on nüüd üldine näide). no nagu laste puhul, kes tahtlikult pahandust tehes saavad pigem karistuse kui on taas ignoreeritud.
teisalt aga igasugune suunatud madaluse akt sunnib igat normaalset inimest sellisest keskkonnast ennast siiski tüdinenult taandama. ei viitsita trollindust tolereerida ja tõmmatakse uttu. mis omakorda tekitab ometi ajutise vaikuse asemel juba alalise letargia.
seega trollide seisukohast justkui pisut saetakse sama oksa, millel istutakse. ehk võitjaid pole.
kas see või mingi muu põhjus on selle foorumi (teistest ei tea rääkida) suhtelise passiivsuse põhjuseks, ei tea. küllap on tegureid kindladti teisigi.
ja rohkem vist polegi hetkel lisada.

tehes trollile pai.
 
Onu Põhh 26. november 2018, kl 16.18
Mul juhtus eile väike kataklüsm.
Läksin trollide otsimisega vist pisut liiale. Aga see on kõik andeksantav, sest olin kuuri taga juba kaks agdami ära joonud ja oma soni ära kaotanud.
Filosoof-ravitseja ilma sonita on ikkagi midagi ekstraordinaarset.
Peeter ja Toomas polnud ka mu sonist midagi kuulnud, ehkki ma lõin kõva alärmi.
Seega pidi soni kadumise taga olema keegi troll või vähemalt Juhan Liiv.
Olin nii endast väljas, et nägin end mitmekesiselt, kuid siis tuli mulle öösel külla hr. Bedwetter ja selgitas mulle Maailma tegelikku toimimist.
Aga mis teised sellest arvavad?
Foorumis on ainult vaikus ja keegi ei taha mu tarkusepollutsioonidest osa saada.

Head arutelu.
 
Onu Pähh 29. november 2018, kl 16.12
Mass Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kes juhtus lugema selle pähholed targutusi ja arva
> b nüüd, et see pani kellelgi ära siis eksite.


Kas oled suuteline alustama arutlust oma väidete osas?
Olen päris kindel, et sul pole rääkimise võimet ja seega ka soovi.
Esoteerika hobilistelt on alati küsitud, et kas te olete võimelised tõestama oma fantastilisi teooriaid, pakume teile miljoneid isegi ja rahvas saab ka valgustatumaks. Sellepeale on neil vaikus nagu ka sinul- sa ei suuda oma väljahõike järel dialoogi alustada. Tõestada, et eksin, sel juhul alustan kohe arutlust su jutu kohta.

Sul on tüüpilised korduvad väited, mis on nii siin foorumis kui ka maailmas aastakümnete jooksul korduvalt ümber lükatud. Kuna sa ei ole suuteline arutlema oma jutu kohta, vaid suudad ainult jonnivalt välja hõigata teadatuntud vigaseid loosungeid, siis arvan, et võtan sinu rolli üle ja arutlen ise sinu eest, toon sinu seisukohad selgelt välja ja toon niipalju argumente kui saab nende kaitseks, sel juhul pole sind vaja ja see õpetab sulle rääkimist. Sejärel lükkame ümber su väited. Kui on huvi, siis võime peagi teha, aga minuteada oleme juba teinud seda siin varem kuskil, seega eks suures osas kordame.

Mis teised arvavad?

Head arutlust.
 
III 04. oktoober 2021, kl 03.22
Kivide kohta on mitmeid raamatuid Apollos nt müügil, Kristalli piibel, kristallimaagia , krustallidega ravitsemine jne
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!