Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
aroomiteraapia
 
fencedur 04. november 2018, kl 03.12
Ma armusin ühte tarka mehesse.
Kahjuks on ta oma ajukapatsiteedi kaotanud, nagu ka eksterjööri.
See pole ju normaalne, et põhiharidusega turvatöötaja, kes oma pooleteistmeetrist juuksekarva õliga mööda gloobust ringi keerutab, on tegelikult saamatu munajoodik.
Kas oleks võimalik talle kuskilt osta haridus, et ta elementaarselt suudaks näiteks Ohmi seadust kasvõi pinnapealselt tabada ja oma kasinast pensionist mind Estoniasse luigude järve vaatama viia ilma alpikanne kinkimata?
 
Onu Pähh 08. november 2018, kl 22.33
Sul on ajupesu kui sa arvad et Luikede järv on kuidagi arenenud inimeste näitaja.
Selgita või näita, kes on suutnud selgitada, mida on Estonias arenenut?
Näiteks võta suvaline ballett ette ja selgita meile, mida seal siis on sügavat ja arenenut?

Võiks üldisemalt arutleda, et millised ajupesu liigid on levinud.

Väga naljakas on inimeste ettekujutus intelligentsusest, vamsusest jne.
Arvatakse, et vein on hea ja intelligentne, aga muu piiritus on paha.
Raamatud, teeater ja bellett hea, aga kino jm paha ja mitte haritud.
Jne.

Tulge maa peale sellise ajupesu juurest. Ei ole mingit vahet raamatutel ja Youtubel, ning veinil ja siidril. Kõik samad asjad.
 
to Onu Pähh 09. november 2018, kl 15.03
Nii saab kirjutada ainult viimane harimatu mats, kes pole elu sees raamatutki käes hoidnud.
 
Onu Pähh 09. november 2018, kl 17.24
Olen väga suure lugemusega!
Tõsi, raamatuid loen ma väga harva, sest need on peavoolumeedia soperdised.
Nad ei arenda ka. Oma kolossaalsed teadmised saan ma põhiliselt ajakirjadest.
Näiteks Maaja on mu öökapikesel alati olemas. Õhinaga ootan uut numbrit kui eelmisel lehed on kokku kleepunud. Vahest loen Telegrami ja Kroonikat ka.
Soovitan teilegi neid imelisi arendavaid ajakirju.

Head arenemist.
 
Onu Pähh [logimata] 30. november 2018, kl 13.29
fencedur Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma armusin ühte tarka mehesse.
> Kahjuks on ta om
> a ajukapatsiteedi kaotanud, nagu ka eksterjööri.

Räägid ajukapatsiteedist. Mida see sõna tähendab? Kas aju ruumala või? Inimestel on kõigil aju ühe suur, sama palju kuupmeetreid. Samuti on mälu maht sama. Aju sees on mitmesuguseid oskuseid, mõni oskab äri teha, mõni oskab luuletusi kirjutada. Ei saa rääkida aju (ühest) võimekusest, vaid on mitmeid erinevaid aju oskusi, mõni areneb rohkem mõni vähem. Seetõttu sõna ajukapatsiteet tundub täiesti absurdne.

Või mida teised arvavad?

Head arutlust.
 
Pähhionu baaskursus 12. detsember 2018, kl 15.56
Avatud on tšakrate avamise baaskoolitus.
Uued ja paremad tingimused.
Enne, kui asusime Tallinna südalinnas Magasini tänaval, jätsid vastuvõtutingimused tunduvalt soovida. Nüüd on rõõm teatada, et saame tšakraid avada uutes valgusküllastes ruumides Tallinna lähistel Linnaaru tee 5, ka tasumisvõimaluste ring on tunduvalt laienenud, nüüdsest võtame vastu ka mobiilimakseid.
Sedamööda, kuidas inimolend küpseb ja tšakrad välja arenevad, hakkab neist igaüks esindama indiviidi elus mingit psühholoogilist mustrit. Näiteks mõned kõrgematesse dimenioonidesse teisenevaid meistreid suudava konnalima protseduure teha ja bensiini nuusutada. Enamik meist reageerib ebameeldivatele kogemustele tunnetuse blokeerimisega ja peatab nõnda meie loomuliku energiavoolu. See takistab tšakrate arengut ja küpsemist, mille tulemusena tõkestatakse mingi täiesti tasakaalus psühholoogiline funktsioon. Kui energiavool nõrgeneb, võib sellele tõenäoliselt järgneda füüsiline probleem (haigus). See kehtib kõigi tšakrate kohta. Kui me mõne kogemuse (või tunde) maha surume, blokeerime sellega vastava tšakra ja moonutame seda. Tšakrad blokeeruvad, ummistuvad seiskunud energiaga, hakkavad pöörlema ebaühtlaselt või vastupäeva. Kui nüüd tekib haigus, on tšakra tõsiselt kahjustatud. Kui tšakrad toimivad normaalselt, on nad kõik avatud, pöörlevad päripäeva, omandades üldisest väljast vajalikku igaühele iseloomulikku energiat. On 3 peamist nadi`t (Ida, Pahmeelja ja Zakumma) ja 7 peamist tšakrat.
Neid kõiki avavad nüüd uutes vastuvõtukabinettides meie parimad reikimeistrid.
Uudse lahendusena oleme kasutusele võtnud Selgelt- ja pealtnägemise töötoa.
Olete oodatud Pähhionu uude erakliinikusse.
 
Q1 13. detsember 2018, kl 12.05
Vaata kui hea Onu Pähh, et mu soovitust kuulda võtsid ja ParaWebi läksid. Sest olgem ausad ega siin ju patsiente eriti palju polnud. Ma soovitaksin veel midagi. Kuna Sa kirjutad päris hästi (no väljaarvatud mõningad kirjavead ja sõnade kordumised, mis liigituvad liigse rutakuse alla).
Mäletad kunagi oli üks inimene, kel ei olnud paberit. Siis polnud ka internetti ja ta oli sunnitud kirjutama kriidiga seintele, igalepoole ja ka erinevatesse Eesti linnadesse. Sellest mul tuligi hea mõte, Sa kirjuta raamat. Ma arvaksin, et paljudel patsientidel kel pole juurdepääsu internetile oleksid väga tänulikud. Pealkirjaks võiksid panna sobilikult „Haiguste Ravi“.
Muidugi küsime ka mida Teised arvavad...:)
 
Jo 13. detsember 2018, kl 17.34
Q1
Esiteks tore, et su ettepanek on teemas "Aroomiteraapia" (kuigi avakommentaar räägib tontteabmillest). Siiski teraapia on teraapia, on see siis aromaatne või literaatne (veel 1 uudissõna?).
Teiseks: pean ennast mingil põhjusel sellekssamaks "Teiseks" (vastuseks küsimusele, mida need teised arvavad) ning vastan, et ettepanek on suurepärane ja realiseerumisel koguni väga tõhus.
Esialgu küll kohkusin, et soovitad meie heale Onu Pähhile kriidiga seintele kirjutamist, kuid siis jõudsime tuumani ja hingasin kergendatult.
Samas.. veidi süüvides... miks siiski mitte rakendada siinkohal kõiki oma missiooni täitmiseks pakutavaid oskusi ja võimalusi? Ka justnimelt kriidiga seinale või värviga asfaldile, veega kivile, pulgaga liivale, tokiga lumeväljale jne jne?
Sest no igal potensiaalsel ravivajajal ei pruugi tõepoolest olla netti, kuid ei pruugi olla ka raha sellesama väärtusliku raviraamatu ostmiseks või ID-d raamatukogu külastamiseks.
Kuidas tundub?

Trükis väljundunud teose pealkirja osas oleks aga pisitillukene täiendus (vältimaks plagiaati) Samane pealkiri panna siiski koos autorinime täiendusega. Näiteks "Onu Pähhi Haiguste Ravi".
Tunduvalt täpsem justkui?
 
Jo 13. detsember 2018, kl 17.39
Parandus: värviga asfaldile pole vaja kirjutada. Liigitub vandalismi alla. Kui just tegu pole akvarelli või muu tõhusalt vesilahustuva ollusega.
Paber, liiv, lumi jms ökoloogiline ja taaskasutatav on pealegi tunduvalt trendikam.
isemaag 14. detsember 2018, kl 00.53
Pähhionu baaskursus
12. detsember 2018, kl 15.56
Uudse lahendusena oleme kasutusele võtnud Selgelt- ja pealtnägemise töötoa.
Olete oodatud Pähhionu uude erakliinikusse.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Aga läbi nägema pole veel õpitud? Läbinägemine on süvaõpetus, kellegile kinnimakstud okulaarid ses ei avita.
 
Onu Pähh 20. detsember 2018, kl 12.22
Q1, sa soovitad raamatut kirjutada, mis on rahakummardajate puhul tavaline spontaanne soovitus, ja seda korduvat soovitust on su rahvas siin ennegi soovitanud. Olen neile ammendavalt vastanud sellele raamatu/raha mõttele. Võin sulle valmisvastuse hiljem otsida selle kohta.

Vastu küsin, et kas on kedagi, kes mind pole kiitnud? Mina küll ei tea selliseid, sest fakt on see, et mind kiidavad niivõrd paljud, kõik kiidavad, kes kirjutamise oskuse osas kes muus. Esiteks minul pole kiitust vaja, teiseks, kiitke ikka asja eest, sest kirjutamine ja lusikas ja diplom pole kuidagi asjad, mille eest kiita. Kirjutamine on mõtlemine ja kiita saab mõtlemise eest. Ma võin ju ka audioraamatuid anda, seda soovitaksin ise legendaarse Sädeme vanamoodsatele fantaasia tekstidele. Ega mu audioraamatud ei oleks kehvemad kui siine tekst. Pole mõtet kiita isikut heaks kirjutajaks ja joonistajaks, tema audioraamatute põhjal.


Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Siis po
> lnud ka internetti ja ta oli sunnitud kirjutama kr
> iidiga seintele, igalepoole ja ka erinevatesse Ees
> ti linnadesse. Sellest mul tuligi hea mõte, Sa kir
> juta raamat. Ma arvaksin, et paljudel patsientidel
> kel pole juurdepääsu internetile oleksid väga tän
> ulikud. Pealkirjaks võiksid panna sobilikult „Haig
> uste Ravi“.
> Muidugi küsime ka mida Teised arvav
> ad...:)
 
Jo 20. detsember 2018, kl 20.08
Kuidas raamat = raha?
Lisaks mina küll midagi sellist eespool ei soovitanud. Omameelest soovitasin keskenduda tõepoolest pigem ökoloogilistele, jätkusuutlikele ja täiesti non profit algatuspõhistele võtetele.
Reaalse "Kogutud teoste" trükk võib küll tähendada kulusid, kuid kindlasti ei tähenda see sellist jäledat mõistet(?) nagu raha. Ka trükitud kirjandust võib tasuta jagada tänava serval, trollibussides, heategevusüritustel jne.
Vabavaraline digikirjandus muidugi niiehknaa.
Nimetet audiraamatu poolt ma isiklikult siiski ei hääletaks. Seal on mingi kindla lugeja foneetika tihtilugu minu jaoks mõnevõrra häriv tegur. Aga ma ei käi peale.
 
Onu Pähh [logimata] 20. detsember 2018, kl 20.51
Raamatu kirjutamist on mitmed siin soovitanud, ma ei mäleta, kes kõik.
Aga nende soovitus tuleb ilmselgelt nende mentaalsusest: et saada kuulsust, edevust, raha jms.
Enamasti raamatuid tasuta ei kirjutata, sellest ka loogiline eeldada, et isik siiski alateadlikult kujutaski ette äriedukat projekti suurte müügikasumite ja egoupitusega.

Kui soovitada mulle, et kirjuta tasuta raamat, siis ka sel juhul küsin, et mis eesmärgil?
Täiesti piisav on ravida rahvast siinsamas.
Kokkuvõttes on raamatu soovitamsie soovitus rumalus.


Jo Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuidas raamat = raha?
> Lisaks mina küll midagi s
> ellist eespool ei soovitanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!