Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Müstiline soojusallikas Antarktidas
 
Siristaja 21. november 2018, kl 19.02
Teadlased on avastanud Antarktida jää alt soojuse, mis võib olla raadio aktiivne.
Kas keegi oskaks öelda on see ohtlik. Ma lugesin Telegramist, et maa on lapik ja lihtne deduksoon näitab, et siis oleme tule rõnga sees. Kui tulnukad sealt välja tulema hakkavad, kas siis on veel lootust?
 
hea 22. november 2018, kl 12.49
hea siis kui on raadio aktiivne. tulnukad saavad oma raadio kaasa võtta ja kuulata seal siis. muidugi on lootust, nad tulevad pagulasprogrammi raamel. hakkame nendega paljunema.
 
Onu Pähh 22. november 2018, kl 14.58
Antarkikat oli raske uurida, kuna seal oli külm. Samuti oli kosmost raske uurida, kuna puudus tehnoloogia. Kosmose/teaduse arenemisel saadi teada, et maakera ja päikese füüsika on anarktika kohal teistsugune, seetõttu on seal ka virmalised. Kokkuvõttes on nii, et kõik mida ei tunta veel, armastatakse tembeldada müstikaks, esoteerikaks. Lõpuks saadaksegi seletus, näiteks et antarktika virmalised ei ole Nõid Naastja kätetöö ega muud sellist, vaid on selge teaduslik asjaolu- kuid selleks teadasaamise hetkeks on tehtud niipalju esoteerika ajupesu, et rahvas usub ikka edasi, et Nastja on virmaliste autor. Nii elab esoteerika.

Kui Antarktikas oleks soojus, siis oleks veeuputus paljudes riikides. Kuna uputust pole, siis järelikult pole ka tõene, et antarktikas on mingi soojus avastatud.

Maakera pole lapik, kuna sel juhul oleks Youtubes video, kus keegi seisab lapiku maakera äärel.

Tulnukaid pole eales nähtus ja esoteerikad poel eales toiminud, vastasel korral oleks paranähtuse tõestuse eest miljoneid jagatud ja artikleid kirjutatud.

Sel ei ole mingit tähtsust, kas keegi on rõnga sees, või kolmnurga sees või muu kujundi sees.
On võimalik öelda, et inimene on korraga iga olemasoleva kujundi sees, näiteks saab inimese ümber mõelda kujundeid taevatähtedest, planeetidest, maja seintest, raadio lainetest ja paljust muust. Seega on inimene iga kujundi sees, fantaseeriga mistahes kujund ja saab tõestada, et inimene on juba sellise kujundi sees. Kindlasti on inimene juba ka rõnga kujuliselt ümbritsetud. Sama võib öelda tule kohta, kindlasti on tuld inimeste ümber ja kindlasti ka tulerõngaid. Seega pole midagi erilist selles, et inimese ümber on tulerõngad või muud asjad.

Haige ajupesu levitab põhjendamatud negatiivset suhtumist pagulastresse. Kui küsida ajupestute käest, et põhjendage, mis teil pagulaste vastu on, siis ei osata midagi põhjendada.
Pagulased on kahtlemata head, ning nende aitamine on eetiline.

Vähem ajupesu, rohkem arutlust.
Uriinia 22. november 2018, kl 19.59
See on ju ammuteada tõsiasi , et Antarktika jääkaane all asub natside salajane Neu-Schwabenlandi baas...
Ja neile annab soojust Must Päike.

Seesamune die Schwarze Sonne kiirgab seda musta soojust ka maapinnale.
Nagu on öelnud Ben Ferencz; hiilgav 99-aastane natsikütt, kes teeb praegugi hommikuti sada kükki (kahjuks ei tea, kas peegelpõrandal): Maailma valitsevad praegugi hambuni relvastatud Hitlerid.

Pole ju saladus, et Hitler ei jäänud Berliini, vaid sõitis erilisel mustal allveelaeval Antarktikasse ja Argentiinasse pagendati vaid tema auguliste sokkide ja ühe munaga grafomaanist teisik.
Nüüdseks on aarialased seal jõudsalt paljunenud ja kütavad oma Glocke nimelise reaktoriga Antarktika jää all troopilist soojust ning nende laualt ei puudu viinamarjad ja banaanid...

Ohtlikud nad pole, ega nad mingid nõdrameelsed ole, et nad kõigiga arutleda püüavad isegi seda terminit päriselt süvitsi mõistmata...
 
Jo 22. november 2018, kl 20.12
minu meelest olid natsid ikka kuu teisel poolel viimati.
sellest oli isegi film. minu meelest dokk.
soomlased filmisid ja täiesti konkreetselt. linnad, tehnika jne.

kuidas siis nüüd jää all ka.
vaesekesed, seal on ju külm.
ja millega kütavad siis sealt altpoolt? puud seal ju kõik ammu otsas.
 
Onu Pähh [logimata] 22. november 2018, kl 20.22
Külastasin hiljuti ühte kuulsat maa alust punkrit. Sõja ajal peeti seda tehnika tipuks ja puudus Youtube, et seda üheskoos vaadata ja sellest arutleda. Seetõttu külastasid sellise tipptehnikaga punkrit isegi ameerika riigijuhid. Tänapäeval ei ole enam võimalik varjata kusagil antarktikas mingit saladust, kuna internett ja teadus ja vaatlusvahendid on kõigile kättesaadavad. Seetõttu on täna eriti haiglane kui esoteerika hobilised müstifitseerivad asju, pidades kõike müstikaks, või tekitades arulagedaid vandenõu teooriaid.

Nagu siin esoteerika hobilised tõestavad ja ka mujal, siis tundub esoteerikute lemmik sõna on "energia". On ka teisi naljakaid lemmiksõnu, aga see tundub olema populaarseim.

Oleme popid.
 
Onu Pähh 29. november 2018, kl 17.29
Siin mainiti raadiot. Tänapäeval pole amatöör raadio (ing k "ham radio") ehk politsei siseraadio pealtkuulamine enam populaarne, kuna enam ei saa politseid pealt kuulata. Sest politsei sisejuttude sagedused on kättesaamatud ja krüpteeritud, kuuldakse heal juhul piiksusid, pininat. Seega igav ja tänapäeval enam ei tegelda amatöör raadio teemadega.

Raadio lained ja seonduv oli teaduse suur avastus. Ja eks see suuravastus andis toitu igasugustelke esoteerikute teooriatele. Tekkis meelevaldne jutt, et näete õhus liigub info raadio lainete näol, pole juhtmeid vaja. Ju siis õhus liigub ka palju muud esoteerilist ja kindlasti osad raadio lained mõjutavad meie meelsust. Eks iga uue tehnika saavutusega püüavad esoteerika junsud omale tõlgendusi leida.

Naljakas on kuulata kuidas mõni esoteerik räägib lausa kosmosest ja muudest maailmadest.
Peab ikka olema ajus midagi tugevalt puudus, kui fantaasiamoodul on niivõrd arenenud.

Igasugused maailmalõpu jutud on minu jaoks küll täiesti ükskõik, tähtsusetud. Näiteks kui tekibki mingi katastroof, maavärin näiteks, siis mis siis ikka, saabki uusi võimalusi ja asju. Või kui surete maha, noh, mis siis ikka, ega siis nutma pole mõtet küll hakata.

Seetõttu arvan, et Antarktise temaatikad on jaburad ja haiged.

Meenus ka kunagine eesti populaarne esoteerik, kes rääkis, et mingi sabaga täht lendab maast mööda ja siis ka mõjutab see seda ja toda. Paraku pole mingeid mõjusid nähtud. Legendaarne joodikute lektor Säde koos oma teiste lektoritega armastavad tüüpiliselt ajada vitamiinide juttu, et küll need vitamiinid on tähtsad jne. Paraku on elu tõestanud, et nad eksivad kõiges oma vitamiinide jutus samuti. Võime pikemalt välja tuua nende eksimused, seda aga kusagil muus teemas ja põhjalikumalt.

Head arutlust.
 
Farfalla 29. november 2018, kl 19.31
Kõhurääkija onu pähh või kes ta oma kõigi nimedega on, on rääkinud.
Hea vähemalt, ise arvab, et kõik temaga hirmsasti arutlevad.
Papagoi soetamisest tõuseks rohkem tulu, ei peaks end ilmaaegu ilmarahva ees tolaks tegema.
Kui papagoi intellekt ületab arutledasoovija võimed, saab puuri kinni katta ja täiesti üksipäinis arutleda oma alter egoga.
Alter ego ei pea kaasarutlejat mingiks Saalomon Vesipruuliks, nagu mingi lollakas lind.
 
Onu Pähh [logimata] 29. november 2018, kl 19.51
Farfalla Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kõhurääkija onu pähh või kes ta oma kõigi nimedega
> on, on rääkinud.
> Hea vähemalt, ise arvab, et k
> õik temaga hirmsasti arutlevad.
> Papagoi soetami
> sest tõuseks rohkem tulu, ei peaks end ilmaaegu il
> marahva ees tolaks tegema.
> Kui papagoi intellek
> t ületab arutledasoovija võimed, saab puuri kinni
> katta ja täiesti üksipäinis arutleda oma alter ego
> ga.
> Alter ego ei pea kaasarutlejat mingiks Saal
> omon Vesipruuliks, nagu mingi lollakas lind.



Seega ütled, et onu Pähh pole autoriteet ja tõde saab omada ainult autoriteedid.
Seetõttu, onu on pähh.

Arvan, et oleme rääkinud eelnevalt, et pole mingit täöhtsust, kes on autoriteet või omab muid kõrvalisi omadusi, näiteks diplomeid või siniseid silmi. Kui autoriteet ütleb, et 1+2 on 4, siis kas see on tõsi või? Ei ole ju, olenemata selelst, et ta on autoriteet ja siniste silmadega ja mitme diplomiga. Seega pole oluline, kes räägib, kas autoriteet härra Huu või ükskõik kes. Oluline on, mida räägitakse, sisu. Oluline on, kas 1+2 on 4 või pole, mitte aga pole oluline, kes ütleb, kui palju on 1+2. See peaks korduvalt selgitama sinu jutu seda osa, milles on fraas ", on rääkinud". Kas oled rahulö selgitusega, või tuled peagi taas korduvalt autoriteetide kummardamise ideoloogiaga lagedale? Tule peagi, kordame ja ravime selgitusega ka edaspidi.

Teiseks, näib, et ütled, et arutlen üksi. See on ka korduv väide ja korduvalt ümber lükatud. Esiteks arutlen ju sinuga hetkel, kullake, teiseks, on fakt, et ilma minuta on rahvus haiglaselt vaikne. See on fakt, meeldigu see jonnipunn rahvusele või mitte. On fakt, et mitte keegi pole eales nä tõestanud mitte kui ühtegi minu viga/eksimust, pole ealeski selgitatud, et teen või ütlen midagi valet. Sina seda ei tee, sina ainult hõiskad ja kui küsin vastu, et põhjenda oma jonni, siis vaikid, kui ma enam midagi ei räägi ega küsi, siis on pikema vaikus, ja nii aastakümneid jutti muide. Kordan, et ma ei räägi üksi, ja ravin vaikust tõhusalt. Mind on kiidetud rohkelt ja põhjenduslikult, olen tõhus ravija, see on fakt. Olen enda kiitmise vastu olnud, öelnud, et mind ega teisi pole vaja kiita, kuna see sünnitab pimestavat autoriteetide kummardamist. Seega on fakt, et minu loome on võimekas, ja see ravib. Tooge vähemalt 1 vastuväide mulle, milles iganes, ja vaatame, kas eksin või olen eksinud selles. Minu väited on aga kõik selge tõestusega, näiteks väidan selgelt, et Vene alamrahvused ei oska rääkida ega mõelda. Seda olen mitmeti tõestanud, nagu kõik minu mõtted on selge teadmine, mitte jonn ega ajupesu.

Kiidan- aktiivsuse eest muidugi.

Head aktiivsust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!