Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kiikasin foorumis ringi
 
Õppime rääkima 19. september 2019, kl 00.15
Vaatasin poole aasta kompostitused läbi, ja nägin, et teie rahvus on parasiidid. Te ei oska rääkida, ega olla- need aga on aluseks igasuguseks mõistuse arenguks.
Olen ise rääkimise omandanud teismelise tasemel ja minu võimete hulka kuulub ka inimese surnuks rääkimine. See pole nali ega tragöödia, vaid lihtsalt nänide rääkimise väest ja elu normaalsusest. Kui te soovite õppida rääkima, või on mingi muu arengu soov, näiteks esoteerika hobi, siis rääkimise võimega saate kindlasti edasi oma arengus.
Kui soovite, siis praegu on oravad viimast aega liikvel ja sel vältel ka ravin meeleldi teid ja teie rahvust. Minu soov on heatahtlik ja tuleneb vabast ajast, ning seente söömisest tulenevatest signaalidest. Saan sageli seenehaldjate poolt uhti-uhti, et miks ma ei ravi.
Kui soovite, siis andke märku ja alustame.
Kui teil on alustuseks küsimusi, siis pange kirja. Näiteks küsige oma esoteerika hobi alaseid küsimusi. Vastan ja seletan hästi, ka nende asjade kohta mida ma veel ei tea. Minu meetod ja ideoloogia nurgakivi on rääkimises. Selle abil ravite, tapate, ja arenete. Mida ma ise saan kui ravin oravate soovitusel? Nad lihtsalt on järgmine kord jutukamad.
Võite kapakkuda mulle kasutajanime, valin meelsasti.
Head rääkimist.
 
U: 19. september 2019, kl 01.53
Ma võin sulle head psühhiaatrit soovitada, kui sa ennast stabiliseerida tahad...
 
Uglov. 19. september 2019, kl 02.04
U: Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma võin sulle head psühhiaatrit soovitada, kui sa
> ennast stabiliseerida tahad...

Peale teist maailmasõda anti inimestele internet, telefonid jms, seetõttu pole vajadust soovitada internetti, ega selles leiduvaid kontaktke psühhiaatritele, medikamentidele, ega ennustajatele. Kas oled nõus? Jah oled. Seetõttu pole sinu soovitusel mõtet, vaid on mingi muu mõte, näiteks on su sõnumi tegelikuks eesmärgiks, et sind ravitaks. Kas pole nii?

Mis on stabilisieerimine? Enamus esoteerika hobilisi ja ka psühhiaatreid on vastumeelsed sinu soovitusele. Nad ütleksid, et sa ajad valet asja. Seega oled vähemuses, kuid äkki on väike tõenäosus, et oled pioneer ja tutvustad mingit uut tõde? Sel juhul võiksid proovida rääkida. Räägi ,et mis on stabiilne, stabiliseerimine? Kas see on vaikimine nagu parasiidid teevad stabiilselt loomorganismi sooles? Kui jah, siis on raske mõista, miks soovitad seda.

Olen ise tuttav psühhiaatria valdkonnas ja räägiksin meeleldi sel temaatikal. Kas oled võimeline rääkima?
 
Vagabundra 19. september 2019, kl 16.08
Ma ju hoiatsin, et asutuses on lahtiste uste päevad.
Koluvere mainimine oli lihtsalt kalambuur...
 
Pluuto 19. september 2019, kl 20.36
Ütlus "hullumajas on lahtiste uste päevad" on miljoneid kordi läbileierdatud ning seetõttu kaotanud oma algse väe. Tegu on nagu iganenud naljaga "kui palju särgi meeter maksab", mida öeldi kui kellelgi oli särk püksist väljas. Tänapäeval kui keegi ütleb nõndavõrd iganenud väljendeid, siis peetakse isikut nüriks.

Kui te õpite rääkima, siis tunente koheselt ära, mida mingi fraas tähendab, mislaadi isikuga on ütleja puhul tegemist, mis järgneb järmisena. Inimeste psühholoogilisi tüüpe ei ole väga palju, kõik inimesed saab paigutada teatud tüüpide alla. Seda kõike õpime, kuid esmalt võiks lihtsamate asjadega alustada. Näiteks, kas teile on selge, et õigekiri ei oma tähtsust? See ei tee kedagi paremaks ega targemaks, see ei oma sisu, see on haige egoga inimeste kont. Lihtne reegel. Mõni võib filosofeerida, et kui me hakkame üldistama asju ja raamistama inimtüüpe, siis äkki muutume pimedaks nagu venelased? Sellekohta võime arutleda ja kogu arutlus taandub küsimusele, et millised metoodikad on elus paremad. Üldiselt võib öelda, et siiski on kindlad metoodikad/võtted, kuidas tõhusalt asju teha, kuid ilmselgelt on liiga täpsed ettemääratud meetodid väeta ja kehvad. Näiteks kooliharidus on liiga täpselt paika pandud õpetusmeetoditega, on punkt punktilt kirjas, mis õpikuid kasutada ja mis ülesandeid lahenda. Sellise liiga täpse metoodika tulemus on läbikukkumine, kuna te ei mäleta ju koolis õpitust midagi. See on fakt. Samas, teine metoodika äärmus on, et istume ja küsime, mida täna tegid ja vaatame kuhu jutt areneb. Sellise metoodikaga ka kuhugile ei arene ja midagi ei õpi. Näiteks siis rahvad, kellel pole koolis käimiseks raha, need pläkutavadki niisama maast ja ilmast küla poe taga ja ega sealt kuhugile samuti ei arene. Minu arvates hea meetod on kui me võtame küll põhieesmärgi "õppida rääkima", kuid me ei tee mingit kava, vaid laseme ikkagi asjal omasoodu kulgeda. Sellejuures juhendajana kasutan aeg-ajalt teadatuntuid võtteid, suunan natuke. Näiteks siis kasvõi kui näen, et keegi hakkab õigekirjast jahuma, siis tean kohe, et teda tuleb ravida ja viin teema meditsiini peale. Näiteks ka kasutan aeg-ajalt läbiproovitud võtteid, et lasen patsiendil seletada mõistet, mida keegi ei tea. Näiteks lasen seletada, et mis on "haritlane". Et siisk imingil määral ohjan ja suunan, kuid võimalikult vähe. Peamine on, et patsiendid lihtsalt pläkutaks ja see siis seeläbi areneks rääkimises. Las nad viivad temaatika kuhu iganes. Kokkuvõtvalt, mingit suunamist teen, aga põhiliselt proovime ikkagi lihtsalt prao avada ja vaatame, mis edasi.

Kirjutasid, et hullumajas on avatud uste päevad, kuid sel juhul peaks ju olema hullumaja veebilehel see kirjas. Miks peaks olema? Aga selline on elu, selline on internet. Seega küsin koheselt, et ütleja tõestaks oma väidet. See on siis näide, et proovige alati hoida kõik oma meeled-mõtted valla, ka loogikamoodul töötagu, et siis oleks selge, kas partner ikka adub, mida ta räägib, või ajab loogika vastast juttu.

Head rääkimist.
 
Neptuun 20. september 2019, kl 12.54
Kuidas tõlgendada, et austatud Onu Pähh on vaimuhaige, kas teil on mingid erialased teadmised/kogemused?
Leian, et esoteerika on tegelikult inimkonnale kahjulik, see on lihtsalt üks kahjuliku psühhiaatria haru.
Mind nad püüdsid ükskord küll ravile saata aga ma jooksin eest ära. Ma olin siis veer noorem ja kiirem. Kunagi Võisikul hüppasin ma kõrgust ükskümmend kolm ja alles siis hakkasin teadlaseks ja telebordeerisin ennas Mauriitijusele.
Miskipärast on sel foorumil vaikus.

Aga mis teised arvavad?
 
EEmisele 21. september 2019, kl 00.41
Kes ja mis põhjusel on vaimu haige ja mis on vaimu haigus?
Haigus on see, mis segab enda elutegevust. Näidake, kelle elutegevus siin on häiritud? Kui keegi "pähh" selgitab, et tema elutegevus on häiritud, siis tõesti on ta haige. Näiteks kui tal on 6 või 4 varvast, ja need segavad kõndimist, siis võiks teda haigeks pidada. Kui kellelgi on masendus, siis see on haigus, kuna see häirib arutlemist, mõtlemist jms. Kas kellelgi on siin häiritud arutlemine? Kui jah, siis ta peaks seda tunnistama. Siin ei ole ju kedagi, kes ütleks, et ta ei saa normaalselt arutleda, kuna tal on vaimuhaigus. Kõik siinsed arutlevad rõõmuga ja seetõttu vaevalt, et neil oleks vaimuhaigusi.

Ütled, et esoteerika on kahjulik psühhiaatria haru. Aga selgita, mis moodi üks psühhiaatria haru saab kahjulik olla. Või näiteks, et miks mõni muu teadusharu saab kahjulik olla. Võtame näiteks siis optika, mis on füüsika haru, mis kirjeldab valguse käitumist ja omadusi- et kuidas ta siis kahjulik haru on? Ja kuidas psühhiaatria ja esoteerika on kahjulikud? Mis põhjusel kahjulikud.

Head selgitamist.
 
Vesikilk 06. oktoober 2019, kl 00.55
Kiikasin uuesti ringi ja nägin, et teie siinne foorum on populaarne, seda loevad teised foorumid, näiteks laevahuku foorum. Miks te siis siia vaikust ikkagi soovite? Äkki lugejad sooviks ikkagi edasi siit lugeda jne?

Kui tunnete, et olete valmis, siis andke märku ja ravin teid edasi.

Olen 2 nädalat veel saadaval, ravin selle aja vältel ja aitan teie hobides.

Kas on tekkinud vahel mingeid küsimusi või mõtteid?
isemaag 06. oktoober 2019, kl 18.02
Vesikilk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kiikasin uuesti ringi ja nägin, et teie siinne foo
> rum on populaarne, seda loevad teised foorumid, nä
> iteks laevahuku foorum. Miks te siis siia vaikust
> ikkagi soovite? Äkki lugejad sooviks ikkagi edasi
> siit lugeda jne?
>
> Kui tunnete, et olete valm
> is, siis andke märku ja ravin teid edasi.
>
> O
> len 2 nädalat veel saadaval, ravin selle aja välte
> l ja aitan teie hobides.
>
> Kas on tekkinud va
> hel mingeid küsimusi või mõtteid?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kui kilk on peas, jääb rääkimisest väheks, tuleb laulma hakata.
 
Kilks pilks 06. oktoober 2019, kl 18.51
Purjus olek on osade kultuuride, sh ka teie puhul, au sees ja alkot nimetatakse igati eetiliseks ja turvaliseks, tegu on rahvameditsiiniga lausa, veel rohkemgi: tegu on rahvuskultuuriga.
Kui sageli olete purjus ehk kilk on peas? Sama sageli nagu teie peremees Vene.
Kas see on väga sage? Jah, väga. Kuidas saab siis kilgine uimas kultuur üldse kuhugile areneda?
Eks mingil määral siiski saab, sest ka purjus olles on võimalik vahel väga harva saada ideid ja nägemusi. Ainult, et selline areng on väga aeglane- hea kui arenete 11 aastase tasemele oma elueas jooksul.
Rahvuslik depreka rohi alkohol omab sellist mõju, et ta penb inimese laulma. Kuna purjuspäi kaovad mitmed eetikanormid ja pole häbi tunnet enam, seetõttu ei tundu laulujorin midagi inetut enam ja seeviisi alkohol tekitabki soodsa laulutuju.

Muusikal on mingisugune mõju inimestele. Näiteks oleme ju siin ka esitanud korduvalt praktikaid, kus teil paluti kuulata muusikat ja siis teil hakkas pealagi surisema. Seega, eks midagi see muusika mõjutab. Esoteeriliste ainetega omandab muusika/heli sageli ka muid huvitavaid omadusi, seetõttu on muusika siiski midagi erilist inimeste jaoks. Kuigi üldistades ütleksin ise, et ega ta midagi erilist pole. Valgus on näiteks palju võimsam nähtus, veelvõimsam on inimese aju ja selles olevad asjad, võimas on rääkimise võime.

Head rääkimist.
isemaag 06. oktoober 2019, kl 19.34
Kilks pilks Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Purjus olek on osade kultuuride, sh ka teie puhul,
> au sees ja alkot nimetatakse igati eetiliseks ja
> turvaliseks, tegu on rahvameditsiiniga lausa, veel
> rohkemgi: tegu on rahvuskultuuriga.
> Kui sageli
> olete purjus ehk kilk on peas? Sama sageli nagu t
> eie peremees Vene.
> Kas see on väga sage? Jah, v
> äga. Kuidas saab siis kilgine uimas kultuur üldse
> kuhugile areneda?
> Eks mingil määral siiski saab
> , sest ka purjus olles on võimalik vahel väga harv
> a saada ideid ja nägemusi. Ainult, et selline aren
> g on väga aeglane- hea kui arenete 11 aastase tase
> mele oma elueas jooksul.
> Rahvuslik depreka rohi
> alkohol omab sellist mõju, et ta penb inimese lau
> lma. Kuna purjuspäi kaovad mitmed eetikanormid ja
> pole häbi tunnet enam, seetõttu ei tundu laulujori
> n midagi inetut enam ja seeviisi alkohol tekitabki
> soodsa laulutuju.
>
> Muusikal on mingisugune
> mõju inimestele. Näiteks oleme ju siin ka esitanud
> korduvalt praktikaid, kus teil paluti kuulata muu
> sikat ja siis teil hakkas pealagi surisema. Seega,
> eks midagi see muusika mõjutab. Esoteeriliste ain
> etega omandab muusika/heli sageli ka muid huvitava
> id omadusi, seetõttu on muusika siiski midagi eril
> ist inimeste jaoks. Kuigi üldistades ütleksin ise,
> et ega ta midagi erilist pole. Valgus on näiteks
> palju võimsam nähtus, veelvõimsam on inimese aju j
> a selles olevad asjad, võimas on rääkimise võime.
>
>
> Head rääkimist.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ho-ly Shit! Nii andekat sonimist pole eales lugenud.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati isemaag 06.10.2019 19.51.
 
Puraan 06. oktoober 2019, kl 20.12
isemaag Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ho-ly Shit! Nii andekat sonimist pole ea
> les lugenud.

Ütled, et sa poel varem andekaid asju kuulnud. Proovime nüüd tõestada, et sa valetad. Vaatame sinu postituste ajalugu. Mis me näeme? Esmalt näeme, et läbi 8 aasta oled pidevalt öelnud, et sa pole nii andekaid varem näinud. Lisaks näeme muid korduvaid asju: näiteks pidev vene keel, venemaa kiitus, arhitekti laitus, ja pidev dialoogi puudus, st, et enamasti hõiskad midagi. Viimane on aga sinu rahvus tunnus: öelda kõige kohta pähh.

Seega oleme tõestanud, et valetasid- ei ole siin andekat midagi, sa lihtsalt keerutad kogu elu oma rahvusega ühte ja sama pähhitamise plaati, ja kutsuid kõiki andekaketeks ja ei tea mis veel.

Kui teile tundub, et teie rahvus pole kuulnud andekaid asju, siis äkki teie kultuur kuidagi peletab andekad eemale ja on hoopis vaikus?

Kuidas saab vaikus ja sedataotlev käitumine/kultuur olla arendav? Kui vaadata sinu praegust postitust, siis pole selles mingit sisu ju- pole isegi su sellest postitusest midagi arenenut näha.

Ja kõik need haiged vene kombed, et loote vaikust ka selliselt, et ütlete purjuspäi, et ärge telestaar Naastjat puutuge, kuna ta erutab teid seksuaalselt- vaikige ja ärge teda mainige. Kas teile ei tundu, et sedalaadi vene kultuur ei soosi ju mingit arengut, olgu teie hobi siis kasvõi esoteerika. Vaikuse saavutamiseks ka teete naiivseid ähvardusi, nagu venele kombel. Jne.

Proovige teha oma elu esimene rääkimine. Esimene dialoog, ilma mingite hõisete ja pähhitamistega. Mina olen teid aktiveerinud, enam poel vaikust, olen lisanud rohkem ideid, teemasid ja väetist kui teie 7 aasta peale kokku- kõik eeldused on olemas ju rääkimiseks. Ma imestan, et kaua läheb aega, kui nukitsamees rahvuselt esimene lause tuleb, kaua nad puhastava seebivee vastu puksivad oma räpaste sarvekestega. Nojah, eks see tõrksa taltsutus ole naljakas muidugi mulle natuke, aga ma ei meelelahuta end, vaid ikkagi soovin siiralt ravida.

Olete natuke aktiivsemad, tore, aga proovige esimene lause kirja panna? Kasvõi oma esoteerika alane mõte? Keegi juba alustas natuke ja algatas temaatikat ilmutuste teemal, võime ju sinna naasta ja abistada teie rahvuse liiget vastumõtetega.

Või mis te ise oma raviks soovitate- mis moodi teil praokene lahti saada?
Tavaliselt on huvipakkuvad/hobilised teemad need, mis kaasavad suud avama. Aga ma küll ei ole näinud, et te esoteerikast räägiks, sama jutt teie teiste foorumite kohta.

Seetõttu ega lihtne pole teid ravida, kulla püjaanikesed.
isemaag 06. oktoober 2019, kl 20.49
Ühe võõrkeelse laulu sõnad, prosto tak na haljaavu:

Ja svoboden! Slovno ptitsa v nebessahh
Ja svoboden! Ja zabõl tšto znatšit strahh.
 
prosto takk. 06. oktoober 2019, kl 21.59
isemaag Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ühe võõrkeelse laulu sõnad, prosto tak na haljaav
> u:
>
> Ja svoboden! Slovno ptitsa v nebessahh
>
> Ja svoboden! Ja zabõl tšto znatšit strahh.


Me oleme tõestanud, et sa valetad, ja lisasime muid fakte- ja seda oleme teinud ka vremalt ja sul pole ei seekord ega kuangi eales midagi olnud vastu väita. Seega nõustud tõega. Ja see tõde ei käi ainult sinu kohta, vaid paljuski kogu sinu rahvuse kohta.

Sinu laulusalmis laulad oma rahvuse keeles hirmust, eksole. Kas seda tuleks tõlgendada järjekordse tüüpilise esoteerikute hirmutusena? Sellele oleme alti vastanud, et aga palun, esitage oma maagiat ja muud, maksame lisaks sularaha kui on soovi.

Teistele rahvuskaaslastele- me võiem ju võtta toodud salmi ja sel teemal arutleda näiteks vabaduse mõistest või milelst iganes, mis on teie huvi.

Head arutlust.
 
Q1 06. oktoober 2019, kl 22.49
No Onu Pähh, kükitad ikka siin lombis? Nagu näen meeldib Sulle ikka erinevate kasutajanimede all esineda. Eino järjekindlus on muidugi muljetavaldav. Tule ikka parasse ka...ma arvaksin, et Sinu kõrgelennulised mõtted , korrektne kirjastiil ja arutlustesse inimeste püüd on väga tänuväärne tegevus.
Või mis Sa arvaksid?...:)
Sisso [idi] 06. oktoober 2019, kl 23.52
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No Onu Pähh, kükitad ikka siin lombis?

Mis mõttes ikka (veel)? On lihte tõestada, et eksid, kui arvad, et olen siin pikalt olnud alates eelmisest ravitsüklist. Sinu eksimust saab tõestada väga lihtsalt, saame esitada ajaperioodi, kus polnud mitte mingit märki minu tegevusest siin, ja valdas vaikus. See tõestab kenasti, et eksid.
Mäletamistmööda lõpetasime sinu ravi sellega, et jäime eriarvamustele grammatika küsimuses ja liikusid ravijärgjeslt teise foorumisse. Kui soovid ravi jätkata, siis teen ettepaneku, et jätkame sealt, kus pooleli jäi. Selgita, kas gramamtika haigus on üle läinud või mitte?

Teiseks, nimetad siinset ravi keskkonda väikseks/lombiks? Mina küll ei näe, et teised 2 parafoorumit oleks suuremad. Tegu on nagu kärbse ja parmu võrdlusega- samasuured ja samasugused. Kas oled suuteline tõestama, et siin on kuidagi nimetamisväärselt väiksem keskkond? Vastupidi, siis on kvantiteedilt sama suur, kvaliteedilt kordades suurem, ja üks rahvus ju kõik, käivad kõik siit ravi saamas, nii sina kui teised. Kas sa soovid, et analüüsime sinu tervislikku seisundit sealsete postituste baasil, ja teiste sealsete omi? Vaevalt, et need kuidagi paremad on kui siinsetel. Seetõttu, ma ei näe küll põhjust, miks peaks minema kuhugile mujale, smauti ei pea eetiliseks promoda oma enda foorumeid.

> Nagu näen m
> eeldib Sulle ikka erinevate kasutajanimede all esi
> neda.

Oled varemgi eksinud kasutajanimede paranoiaga. Enamasti on sulle vastatud põhjendustega, mille vastu pole sul olnud midagi öelda, mis tõestab, et oled eksinud ka selles asjas. Kui soovite, siis võime teistega lahti rääkida kasutajanimede temaatika.

> Eino järjekindlus on muidugi muljetavaldav.

Seega väidad, et mul on midagi head. Aga paraku ei saa sinu seisukohti ja arvamusi kuidagi võtta, kuna nad on enamasti ekslikud, vastuolulised, ravivajaduslikud. Mina küll ei saaks väita midagi veel sinu rahvuse kohta. Vahel tundub hetkeks, et on paranemise märke, seejärel aga selgub, et tegu oli ainult hetkelise illusiooniga.

> Tule ikka parasse ka...ma arvaksin, et Sinu kõrgel
> ennulised mõtted , korrektne kirjastiil ja arutlus
> tesse inimeste püüd on väga tänuväärne tegevus.
>
> Või mis Sa arvaksid?...:)

Seega väidad:

1. kuna minu mõtted on sinu arvates "lennulised", siis sellest on inimkonnale kuidagi kasu? Aga sel juhul las ollab kasu, miks peaks kuhugile tulema või minema või tegema kui kasu on juba olemas? Teiseks, kuidas suudab sinu rahvus hinnata mõtteid, kui te pole vastaval tasemel, et anda sellist hinnangut? Näiteks sinu tase on siiani õigekirjas mäletamistmööda, samuti teistel Parafoorumi tegelastel- see ju tähendab, et teie rahvuse tase on nagu sipelgatel, kes okastega/grammatikaga tegelevad, mitte aga metsaga- kuna sipelgas/grammatikauss pole suuteline metsa nägema. Seetõttu pole ka sinu hinnang arenenud rahvaste kohta korrektne, sh ka minu mõtete hindamiseks sa veel ei päde. Ja antud juhul eksidki, kuna ma kül lei näe mõtete lennukust. Tavalised arenenud rahvaste teismelise tasemel mõtted.

2. teiseks väidad, et mul on korrektne kirjastiil. See on väide on väär. Aga ebakorrektse kirjastiili eesmärgid on kõrged.

3. kolmandaks ütled, et ma püüan inimesi arutlustesse kaasata. See pole päris õigesti sõnastatud. Aga üldiselt see on jah üks võte. Selle punkti kohta soovitaks, et proovige ka. Võime võtta sinu promotud Parafoorumi ette, ja seal pole ühtegi arutlust, ühegi arutluse toetust, ja üldse haiglane vene vaikusttaotlev kultuur. Seega, vaevalt sa sealt mingit arutlust leiad, aga eks proovi. Minu jaoks ei ole oluline, millises kohas ma rahvast ravin. Nagu näha siis minu siinne ravi ulatub ilusti ka sinu promotud foorumisse, ka sina oled siin- ravi toimib.

Mis oli kogu sinu postituse pea mõte? Kas tüüpiline promo tegemine?

Kui keegi teine soovib tulla ja paremini promoda mõnda äritoodet, või esoteerika ärilist või äriliste foorumit- siis vaadake oma äriplaan enne üle, et poleks vigasid ega vastuolusid sees. Harjutame koos rääkima nii, et oleks veenev.

Head rääkimist.
 
Q1 07. oktoober 2019, kl 00.08
Mida Su uus kasutajanimi tähendab ja miks sellise võtsid Onu Pähh...no kui saladus pole...:)
 
Pähh Skiso Idik 07. oktoober 2019, kl 00.12
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mida Su uus kasutajanimi tähendab ja miks sellise
> võtsid Onu Pähh...no kui saladus pole...:)

Selle küsimusele oskavad vastata minu patsiendid.

Head arutlust.
 
Pähh Skiso Idik 07. oktoober 2019, kl 19.03
Unustasin veel lisada, et mul on väga mõjuvõimsad patsiendid, õhtuvidevikus ilmuvad seinapragudest ja tapeedi vahelt. Neid on mitmevärvilisi ja nad lendlevad mu ümber.
Tavaliselt räägivad nad minuga värviliste mõtete kujul.
Siis ma ravin ja ravin neid.

Head rääkimist
 
Tsistern 07. oktoober 2019, kl 19.55
Pähh Skiso Idik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Unustasin veel lisada, et mul on väga mõjuvõimsad
> patsiendid,
> õhtuvidevikus ilmuvad seinapragudest j
> a tapeedi vahelt.

Tapeeti pole enamusel maailmal, ka mul mitte. Seinapragusi ei märka tavaliselt, ja esoteerilises seisundis ei näe neid üldse.

> Neid on mitmevärvilisi ja nad le
> ndlevad mu ümber.

Ütled, et patsiendid lendavad, nagu sinu rahvuskultuuri põhilises multifilmis tegi Karsson katuselt. Mina pole näinud selliseid lendobjekte, küll aga mõningaid tõesti. Ma näen enamasti tunneleid, enamasti suvalises lae kohas. Nagu uhketes ufo filmides on värvilised tunnelid, siis need on põhiline teema minu puhul, nendesse tunnelitesse siis ka sisenen ja jõuan tavaliselt niikaugele kui doos võimaldab. Minu doosid on mõõdukad, seetõttu tunneli lõppu pole veel jõudnud, küll aga poole peale. Mida räägitakse tunneli lõpu kohta? Mõned väljendavad, et seal on pimedus, seal on egokesed ja muud moodulid surnd. Mida tähendab eelmises lauses öeldud sõna "seal"? See tähendab, et tegu ei ole sellega, mida te suletud silmadega mediteerides näete, vaid tegu on avatud silmadega olukorraga, kus reaalne visuaallne pilt kaob, silmad lülituvad välja, kuvatakse pilt mida aju tekitab, ei ole vahet enam, kas sulgeda silmi või hoida avatud- reaalsust enam ei näe "seal". See on siis see "seal". Kui "seal" siis enam silmanägemist pole ja nn teadvust ka pole, siis suurema julge doosi puhul pole seal enam muid asju ka. No mis te pakute, mis siis veel välja saab lülituda? Aeg või? Aeg muidugi, te pole enam teadvusel, et teadvustada aega. Kas ruumitaju kaob? Jaa, aega ja ruumi pole, viimast pole üldse esoteerilistel rännakutel. Noh ja eks kasutage oma fantaasiat, et mis siis saab kui kõik järgemööda välja lülitada? Eks küsige esohobilistelt, tegu on esoteerika alustalaga. Minul pole veel piisavalt julgust, et tunneli lõppu minna. Kuid, tegu pole ainult julguse küsimuses, vaid siiski ka muudes aspektides. Eks neist küsige oma esoteerilistelt tuttavatelt.

> Tavaliselt räägivad nad minug
> a värviliste mõtete kujul.
> Siis ma ravin ja rav
> in neid.
>
> Head rääkimist


Värvilised on tõesti asjad kui doosid on mõõdukad, kuid suurema doosi puhul on enamasti ainult üks värv. Kosmose ehk must värv on mõõduka doosi puhul taustaks, sest silmakeste sulgemine tekitab musta kosmose, kuid suurema doosi puhul on inimestel löönud ka näiteks valgeks kogu värgi. Et on siis kõik valge ja muid värve pole. Vot sedapsi siis teie värvikeste mõttega.

Head rääkimist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!