Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Eesti sensitiivide kontaktid
 
Küs 31. oktoober 2019, kl 23.04
Tere,

Huvitaks näiteks kõigi nende isikute kontaktandmed, kes on osalenud Selgeltnägijate Tuleproov saates, et kui keegi on oma kontaktandmeid kuskil saidil jaganud, siis palun postitage siia teemasse link. Sobivad ka teiste tuntud Eesti sensitiivide kontaktid.
 
Vas 01. november 2019, kl 15.08
Ikka 1182
www.1182.ee
 
Valeeria Viljandist 02. november 2019, kl 13.12
Kas keegi teab sensitiiv ja ravitseja Kikilipsiku kontakte?
Ta on käinud Helgeltnägijate tuharaproovis ja saanud sealt toktoritiplomi.
 
Otsingule 02. november 2019, kl 22.21
Vas Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ikka 1182
> www.1182.ee



Otsingule ei leitud ühtegi tulemust. Ehk aitab sind Google.
 
ikka leiab 03. november 2019, kl 08.33
Ka siin leiab. Uuri umbes 10 aasta taguseid postitusi. Veel, on olemas teisi ja nagu
soliidemaid foorume, kus seda teemat arutatakse.
Para-web.ee , para.ee. jne. Suhtle seal inimestega, privaatselt jagatkse sulle häid kontakte.
Siin on aga nüüd ammu, mingi solgiauk, kus enam keegi müstikast ja sensitiividest ei aruta.
Aga kindlasti, vaata siin foorumis kusagil 10 kuni 5 aasta taguseid postitusi alguseks
 
Ülevaated 03. november 2019, kl 16.51
ikka leiab Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ka siin leiab.

Eestis on vähe eesti keelt kõnelevaid inimesi ja nendehulgas veelvähem kitsa valdkonna huvilisi. Saab rääkida mõnesajast huvilisest ja kolmest foorumist. Enamik neist mõnesajast huvlilisest on esindatud kõigis kolmes foorumis. Seetõttu loomulikult leiab midagi nii siit kui ka ülejäänud kahest.

> Uuri umbes 10 aasta taguseid postit
> usi.

Siin foorumis on tänase seisuga ligikaudu 344 lehekülge teemasid. Igal leheküljel 20 teemat. Link vanimate teemadega leheküljele nr 344:

https://naistekas.delfi.ee/foorum/list.php?79,page=344

Sellel viimasel leheküljel on teemad alates kuupäevast "06.02.2008".

Vaatame viimasel lehel oelvaid teemasid: eurovisioon, tutvumine, küsimus Kaduneljapäeva kohta, et millal see esineb, jms. Ka teised 2008 aasta postitused pole kuigi palju erinevad. Puudub naljapiltide ja muusika teaduslik süvaanalüüs nagu Para-web'is, kuid selle korvab Isemaagi heietused arhitekt Kristo kohta. Enamikel postitajatest pole kasutajakontot, seetõttu pole võimalik privaatsõnumeid saata.

Kui 10 aasta tagaused jutud pakuvad huvi, siis miks mitte tõestada oma huvi ja postitada midagi nendesse teemadesse?

> Veel, on olemas teisi ja nagu
> soliidemaid
> foorume, kus seda teemat arutatakse.
> Para-web
> .ee , para.ee. jne.

Mida on soliidset Para-web'is ja Para-ee's?

> Suhtle seal inimestega, privaa
> tselt jagatkse sulle häid kontakte.

Mis eesmärk on privaatsel suhtlusel kui interneti ja eriti foorumite eesmärk on olla avalik? Kui pakub huvi leida mingit kontakti, siis on internetis selel jaoks tehtud kontaktide nimekirjad ja teemad. Mõistlik on ka postitada ise teemat pealkirjaga "Otsin hirmsasti kontakte, minu email on professor.puutin@paraweb.ee".

> Siin on aga
> nüüd ammu, mingi solgiauk, kus enam keegi müstika
> st ja sensitiividest ei aruta.

Siin ei ole nimetamisväärset erinevust ülejäänud kahe foorumiga. Võime ju teha siia dubleerivalt teemad, mis on ülejäänud kahes foorumis. Näiteks teema "Teaduslik naljanurga paranormaalsus Puutini heakskiidul", "Muusika esoteerika", "Uurali mäestiku uriinijuhtum", "Documentaries in russian" jne. Saate postitada siiasamma või ülejäänud kahte foorumisse, kõigis samad teemad esindatud. Võin selle teile teostada peagi kui keegi ette ei jõua. Siis pole enam võimalik argumenteerida, et näete Para-ee on parem, kuna seal on vietnami keelsed Tarot teemad, või Para-web on parem kuna seal on Naljanurk.

> Aga kindlasti, v
> aata siin foorumis kusagil 10 kuni 5 aasta tagusei
> d postitusi alguseks

Too näiteid neist vanadest postitustes, et saaks ülevaate, mida silmas pead.
 
Q1 04. november 2019, kl 14.44
Tahtsin Sind Onu Pähh (Skiso) just kergelt kritiseerida, oled parawebi kaheks teinud... mis para.ee?....ja siis oma suureks imestuseks avastasin, et tõepoolest on veel selline foorum olemas...:)
 
eso.ee 04. november 2019, kl 22.07
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tahtsin Sind Onu Pähh (Skiso) just kergelt kritise
> erida, oled parawebi kaheks teinud... mis para.ee?
> ....ja siis oma suureks imestuseks avastasin, et t
> õepoolest on veel selline foorum olemas...:)

On 3 foorumit, neist promotakse kahte: para.ee'd ja para-web.ee'd.
Siinset foorumit loevad kõik, sh ka sinu promotud Paraweeb.
Eks see ole konnatiigi paratamatus, haige väljasureva rahvuse saatus.

Palju teid seal Eesti kubermangus on? 550'000 eesti keelt kõnelevat isikut eks. Kui mitu protsenti neist siis tegelevad nn vaimse enesearendamisega ja pole seejuures ära bännitud ega interneti intelligentsuses 5-aastase tasemel? Arvan, et vaimne enesearendamine on teil seal üsna harv hobi: 1 inimene 120 kohta ehk? Seega alla 1%. Kuna on üldine fakt, et kogu 550'000 punt rääkida ei oska, siis ega see 1% nende hulgast ka ju ei oska suupragu avada ega muud. Kui teil kubermangus on 550 ehk pooltuhat hobilist, kes rääkida niikuinii ei oska, ja on üldse sombid, haiged, siis ega polegi nende jaoks vaja rohkem kui paari-kolme kohta, kus nad siis lugemas saaks käia ja muid haigeid tegevusi tegemas.

Saan aru, et teie rahvuskultuur kummardab raha jumalat. Näiteks siis peetakse Lhv'd soliidseks ja õilsaks, kuna ta on kiiduväärselt raha teilt endalt varastanud, ja mitte ainult teilt. Raha jumala järgi ehk äärmuskapitalismi järgi on iga äripromo õilis ja seetõttu siis promotaksegi, et tule siia foorumisse, mina sinna foorumisse. Kuna mina ja minu rahvus ei kummarda raha jumalat, siis mina ka promo ei tee ei siia ega sinna, ning üritan vastuküsimustega valgustada matsirahvast, et kuulge rääkige, et mis seal promotavas äritootes siis nii head on, et promoma kohe peab. Muidugi ootuspäraselt ei vastata ei sellele küsimusele ega muudele, kuna ei oska üldse rääkida.

Kuna mulle esoteerika eriti huvi ei paku, siis ma ei hakka ka mingit neljandat foorumit tegema pooletuhendelisele sombikambale. Kuid kui kellelgi on soov ravida just neid pooltuhandet esosombit, siis miks mitte, annaksime kindlasti siin nõu, kuidas teha, et poleks haige nagu käesolevad foorumid.

Aga mul hakkas nüüd peakolu sees mõttelaine liikuma ja tahaksin ravieesmärgiliselt lahti rääkida promomise mõiste. Sõnad "demagoogia" ja "promo" on enamike ajupestud inimeste arvates halvad sõnad. Kuid ega elu siis pole nii ühekülgne, et miski on pähh ja ainult pähh ja jutul lõpp. Promo ja dema on neutraalsed mõisted, üks on rääkimise oskuse alla kuuluv teaduseke, teine on teisisõnu intensiivsemalt esitatud mõtteke. Näiteks on kõigile selge, et igapäev on iga tund kõikjal alko reklaam. Nii poe lettidel, teleka sees, anektootide sees ja igal pool. Seda võib nimetada promoks, ei ole mõtet otsida muid väljendeid nagu "kaudne reklaam" vms. Promotakse alkot ja sellega on kõik öeldud. See on ühiskonnas enim promotav asi, ja samas ka enim tervisekahjustusi põhjustav promo, sest maks läheb tuksi ja eks ravi siis kulukalt eksole. Nagu rääkisime, siis promo on igalpool, näiteks ka anektootite sees. Ja keda siis süüdistada, kui me ei tea anektoodi autorit? Seega, promo on selline keerukas nähtus, et kui see promo-proge käima tõmmata, siis enam pidurdada ei saa ja enam pole selgust, kes siis promovankrit otseisikuliselt juhib. Ka ideoloogia on selline keerukas proge, nagu esohobilistele meeldib väljendada. Näiteks peale teist maailmasõda õnnestus esmakordselt käima tõmmata mitte religioon, vaid ideoloogia, ja see idanes ja läks käima. See oli siis venestamise ideoloogia, tänaseni võite vaadata promotud Para-web'i ja näete kuidas esineb sõna "puutin" migas teises teemas, ja vene haiged kombed. Ei saa süüdistada Venemaad okupeerimise eest, vaid saab süüdistada ideoloogiat, mille Eesti rahvas vastu võttis. Näiteks kui naabri Jüri soovis saada kolhoosi ülemaks, siis ta mõtles välja mõne vale naabri-Antsu kohta, kes oli parajasti ülemaks ja kandis ette miilitsatele, et Ants on pähh. Ja ants saadeti siis Siberisse piinalaagrisse ja ajalhte kirjutati, et Ants oli agiteerija, ohtlik ühiskonna liige, saatana sigitis. Süüdi pole mitte miilits, ega valetajast koputaja, vaid vene ideoloogia. Ja ideoloogiat kui sellist vangi panna ei saa, nagu ka promomine on selline umbmäärane asi, et leidub kõikjal igal viisil nagu mõne religiooni jumal esineb kõikjal ja kõiges. Metsa ei saa ka vangi panna selle eest, et ta kasvatab esoteerilisi seeni, küll aga püütakse keelata inimestel kodus kasvatada. Seega, eks leidub keerukaid nähtusi ja asjaolusid. Promomine on keerukas programm siin maailmas. Minu arvates on promomine väga kiiduväärt ja õigustatud ainult siis, kui see ei taotle raha, vaid taotleb ühiskonna valgustamist. Näiteks kui promotakse, et ärge saastage loodust, siis see on igati kiiduväärt, olenemata detailidest ja teadlaste vastu-arvamusest.

Püüame aduda, kas pooletuhandelise haige pundi kolme foorumi promo on kuidagi valgustav ja mitterahaline? no mis tunne tekib? Mulle tekib koheselt selge pilt, et promo eesmärk on haiglane kasu saamine. Teine näite ülesanne: küsige endalt, mis tunen tekib, kui avaliku elu tegelane tuntud esohobiline Kristiina Raie pakub omatehtud Tarot kaarte müüa? Mul on koheselt hetkega egk millisekunditega selge, et tegu on raha ahnitsemisega. Ja kui te küsiks, et põhjendaksin lahti oma adumised, siis seda on mul alati väga lihtne teha, leian kenasti kõik tõestused ja põhjendused. Noh eks ma oskan muidugi kõigele leida põhjendusi ja mõttearendusi, mistahes teemale ja asjale. Siit siis ka teistele soovitus, et proovige harjutada nii, et vaadelge oma spontaanseid kiireid mõtteid, mis pähe tekivad mingi uudise või asja peale. Ja seejärel siis tehke ajugümnastikat, et mõtisklege läbi see küsimus ja teie esmahinnang sellele. Minu arust on see kasulik soovitus, õpetab mõtisklema ja see tekitab teile elu esimesed seisukohad muide. Sest kui ma küsin teie rahvuse käest, et mis on sinu seisukohad? Siis vastuseks tuleb ju ainult lalil. Mul näiteks on selge, milline poliitika on mõistlik, on seisukoht kõikide eluvaldkondade, sh esoteerika kohta. Ja arenenud rahvaste teismelistel on ka muide. Uurige enda käest, et kas teil on seisukohti selles elus?

Head uurimist.
 
Q1 05. november 2019, kl 14.58
Mul hakkab nagu pea valutama kui Su pikka teksti loen. Kas Sul Onu Pähh hakkab ka pea valutama kui sellist pikka teksti kirjutad?...:)
 
Pea Valu 05. november 2019, kl 20.16
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mul hakkab nagu pea valutama kui Su pikka teksti l
> oen. Kas Sul Onu Pähh hakkab ka pea valutama kui s
> ellist pikka teksti kirjutad?...:)

Mul ei hakka peakolu valutama.

Eks inimesed on erinevad ja mis teeb nad siis erinevaks? Eks kultuuriline taust. Näiteks sinu rahva kultuuri puhul on kultuurne olla vait. Kui meenutad mõnda reisi arenenud kultuuridesse, kus sõitsid ühistranspordis, siis seal oli suminat palju eksole? Kui aga sõidad oma rahva ühistranspordis, olgu siis hommik või õhtu, kuidas siis on? On vaikus eksole? See on siis üks erinevus kultuuride vahel. Oled ka ise mõista andnud, et siin puhub tuul, ehk on vaikus. Kuid olen sellele vastanud, et kogu teie kultuur on selline vaikne, ka promotud Paraweeb ja Paraee on vaiksed. Seda on sul juba raskem aduda, kuna mingid säutsud ju seal toimuvad ikkagi vahel. Aga toodud ühistranspordi sumina näitega usun et tajud kenasti kultuurilist erinevust. Ja seega vast üldiselt nõustud, et sinu kultuur, mille liige sa oled, ongi selline haiglaselt vaiki.

Eks kui haiglase vaikuse kultuuri kandev isik näeb arenenud ühiskonna suminat, siis muidugi tema jaoks tundub see võõras. Ja seetõttu siis tulevad kaitsereaktsioonid, ja üeldakse, et laia ja pika teksti kirjutajad ja üldse sumisevad arenenud kultuurid on pähhid.

Teil on raske oma rahvuskultuuri haiglust näha, sest olete selle sees igapäev. Seda nägemise raskust saab kirjeldada veel tugevama näitega, et oma emakeelt ju ka ei suudeta vaadelda. Näiteks võtame sõna "ülikool", siis see on nii tavaline sõna teile, et te ei vaevugi seda analüüsima. Peale Soome ja Eesti keele on teistes keeltes selle jaoks hoopis sõna "universiteet".
Mina suudan küll näha, et see sõna on haiglane, sest see tekitab mingi üleoleva kõrgklassi, tekitab egohaigeid üli-inimesi. Kui juba keele tasemel on niivõrd haige sõna kasutusel nagu "üli(m)kool", ja sinnajuurde on veel lisa haiget kultuuri, siis tekibki haiglane diplomi kultus, kummardamine. Seejuures on selgelt näha, et diplomi omanikel pole mingit arengutaset. Point on aga sisi jutul selles, et juba emakeel ise oma haiglase sõnaga aitab kaasa haigele suhtumisele väärtustada diplomeid ja muid ebasisulisis asju, näiteks teksti laiust või ordernite kogust. Ja eks raske ole märgata oma kultuuri haiguslikek aspekte kui ise olla selle sees.

Teksti pikkusest ja laiusest oleme arutlenud eelmisel ravihooajal. Samuti ju ammendasime gramamtika teema. Kui vaadata sinu hobifilosoofiat "Eternal Now", siis selle järgi ju küll ei peeta oluliseks teksti pikkust, ega laiust, ja nimetatakse lausa küike illusiooniks. Kuid kultuur on tugevam kui hobifilosoofia, ja seetõttu ikkagi lööb kultuur välja ja hakatakse rääkima teksti fondist ja laiusest jne.

Eks võib mõtiskleda, et kas on hea kui säilitada kultuuri. Näiteks siis vaikida nagu teie kultuur teeb, või vältida sealiha nagu moslemid teevad. Võimalik, et mingil moel on ka midagi kasu kui kultuuri säilitada. Minu arvates on aga arengu mõiste olemus muutumine, asjad peaks elu jooksul muutuma.

Vaatasin sinu postitusi nüüd promofoorumist ja seal on trend selline, et oled ka hakanud mõtterohkemaid postitusi tegema, ja seda ei saa teha lühidalt, sestap on sul ka pikemad postitused nüüd. Ja see on samm edasi, samm arengu poole. Paraku dialoogi veel ei märganud, aga küllap ta kunagi ikka tekib.
 
Q1 05. november 2019, kl 21.01
"Vaatasin sinu postitusi nüüd promofoorumist ja seal on trend selline, et oled ka hakanud mõtterohkemaid postitusi tegema"
hehehe....noojah eks olen "ravile" ju siis allunud ja see on positiivset mõju avaldanud....:)
 
Ravi toimib. 05. november 2019, kl 21.07
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> "Vaatasin sinu postitusi nüüd promofoorumist ja se
> al on trend selline, et oled ka hakanud mõtterohke
> maid postitusi tegema"
> hehehe....noojah eks ole
> n "ravile" ju siis allunud ja see on positiivset m
> õju avaldanud....:)


Nii on. Ja ka vähem suurtähtedega lemmiksõnu. Kõik liigub ilusti ravi juhistel.
 
...... 05. november 2019, kl 23.23
 
Q1 06. november 2019, kl 13.45
kesned neid punkte siia koguaeg panevad?...:)
 
Q1 09. november 2019, kl 22.49
Polegi Onu Pähhi...eitea mis ta siis vahepeal teeb?....:)
 
Brahmaputra 10. november 2019, kl 10.02
Ärge muretsege.
Onu Pähhiga on kõik korras. Kui ta oma ravi tutvustamisega liiga aktiivseks läheb, topivad ebaarstid ta kulmudeni aminasiini täis ja sulgevad kinnisesse osakonda.
Ega see palju meie suhtlust ei muuda, me suudame tema raviseansid vastu võtta telepaatiliselt radioaktiivse auru näol, mis väljub ühest teatud salajasest seinakontaktist töösarnase tegevuse õpitoas.
 
OP 10. november 2019, kl 15.26
Mis ma vahepeal teen? Värskendasin organeid ja luid võimlemisega. Sõin eggplanti sousti, et rõõmustada soolestikku.

Eile oli ärinõupidamine ja tegime plaanid tuleva suve festivali hooajaks.
Selletarbeks hetkel kasvab detsembriks 300 grammi tavalisi seeni ja 100 grammi kangeid seeni. Nendest siis võtame seemned/spoorid ja paljundame peetrinõudega märtsiks piisavalt stardimaterjali ja külvame.
Seejärel palvetame 2-3 kuud, et kõik kasvaks ilusti festivali hooajaks valmis (2 + 0.5 kg).
Kõik peale seemnete/spooride on olemas, seetõttu esimese faasina siis detsembriks tuleb saak seemneteks teha.
Kanasitt, vermikuliit ja kookoskarvad, 16G ja 18G süstlad, pulbrid (agar, soja peptood, kartuli maltoos, dekstroos, mesi), skalpellid, puuviljakuivati, püsiõhukamber, uus ameerikast tellitud 23L survekeetur ja muu pisi.
Vaja ainult loota, et õhus liiga palju paktereid ei oleks.
Töötan ise ülikoolis ja pisimüüke teen ise sealsetele haritlastele, suurmüügi eest vastutab aga äripartner.
Senini on kõik kliendid rahul, välja arvatud need, kes SSRI'sid tarbivad lisaks, neile ei mõju.
70% klientidest on arenemata kultuuridest ja nemad eelistavad nn tüüpilisi maagilisi seeni. Ülejäänud arenenud klutuurid aga pigem eelistavad täiesti sassi tõmmata, ja nende jaoks siis on valikus kanged seened.
Seekord kasutn ka paari uut meetodit kasvatamisel, seetõttu on huvitav, kuid ebaõnnestumise risk pisut kõrgem.
Uurisin, kas kliendid on siis ka jeesukesi ja muhameedikesi näinud jms, öeldi, et pole.
Enamus pidavat saame lihtsalt tüüpilisi visuaale, nagu nt näevad muusikakontserdil helilainete visuaalset lainetamist jms.
Mikrodoosimine on väheste stressihaigete puhul eelistatud populaarne meetod. Kuid neid kliente on vähe, seetõttu ei hakka ma nende jaoks tühikapsleid ja mikserit ostma.
Ise ma teen kübarate mikrodoseerimist, võtan silma järgi 0.4 grammi nii paar nädalat ja siis lõpetan tsükli paariks kuuks. Seda teen kuna mul tekib lihtsalt vahel ülejääke kaubast, mida ei raatsi minema visata.
Ülejäägid tekivad ikka, sest iga taim kasvab erineva kiirusega.

Hiljutised vaimsed praktikad on olnud peamiselt, et püüan ennustada, mida sekundi pärast vestluspartner ütleb.
Mõned kirkad unenäod on esinenud 1h enne ärkamist.
Katsetan erinevaid mõttelausumisi negatiivsete emotsioonide tekkimise hetkel. Näiteks hiljutine lambrifraas on olnud "siin ja praegu" juhul kui tunnen, et algab negatiivne emotsioon kui mõni tänaval otsa komberdab vms.
Sedalaadi lambrifraasid näivad toimivat paar nädalat, seejärel tuleb uus leida ja katsetada.
Aga peamiselt siis selline peakolu sees oelvate protsesside analüüs ja ohje.
Muud nagu ei meenugi.
Olen vaimselt valmis ka suurtdoosiks 5g. Eks see ole julgustükk nagu pitsi viina joomine. Esmamõte võib olla, et mis sest väiksest viinast siis alla kallata pole, oleme ju seda ennegi teind eksole.
Aga, kas meenutate, et enne pitsi sisse kallamist oli esindatud väike hirm või mis? Sedalaadi hirm on ka esimese herodoosiga. Ja erinevalt viinapitsikesest peab leidma selleks ajaks "lapsehoidja", kes siis jälgib,
et doositaja aju ei otsusta midagi eluohtlikku teha. Tavadoosid viviad hetkel nö tunneli keskpaika, seetõttu on vaja suurdoosi, et jõuda tunneli lõppu, mida siis nimetatakse rahvapäraselt ego surmaks.
Mine jaoks on see arendav ja huvitav, kuna psühhiaatria on minu hobi. Võimalik, et teen suurdoosi kevadel metsas, võimalik, et mujal, eks paista. Igatahes hirmu pole enam.

Sedalaadi mõtted ja toiemtused siis hetkel.

Head kaasamõtisklemist ja miks mitte proovige ka ise rääkida.
 
mhmhmh 13. november 2019, kl 13.58
Sa proovi läbi tolle saate kontakti võtta, muidugi ei tea, kas nad annavad endi kontakte. Aeg-ajalt olen saatele pilgu peale visanud, kaks meest tunduvad reaalselt eriliste annetega ses vallas, grusiin ja Ervin. Veenvad.
 
Tofu Shitake 17. november 2019, kl 17.10
Kas keegi teab suurepärasest nõiast Keivo Kruusist?
Käisime emaga dr. Keivo juures nõiaseansil ja meie maailm muutus palju paremaks.
Nüüd näeme dr Keivo abiga isegi Õnne kolmteist ja pilvede all, kust Inga ära läks.
Ma tahaksin, et hr austatud nõid Keivo Kruus tuleks mu unedesse Kolgu rabas.
 
Kes otsib see leiab 04. oktoober 2021, kl 03.19
Neid kontakte ja esoteerika lehekülgi on praegu terve facebook täis, natuke otsimist ja ongi olemas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!