Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Lapse saamine unenäos
 
Kummaline uni, mida see tähendada võiks? 07. detsember 2019, kl 11.34
Nägin täna ülikummalist unenägu. Sain lapse, poisi. Ma tema sünnitamist küll ei näinud (või ei mäleta), aga mäletan, et olin haiglas. Vaatasin veel peeglisse, et ma näen päris hea välja, ei ole ma ei välja veninud ega ka mitte paks. Isegi verejooksu polnud.
Siis äkitselt oli see laps mul juba süles ja andsin talle rinda. Ei olnud nuttu ega muud, vaikne laps. Mäletan, et mõtlesin, et peaks teistele ka teatama, et lapse sain.
Mida selline uni tähendada võiks? Päriselus mul lapsi pole ja hetkel pole neid isegi mitte plaanis saada.
 
Ennustaja Wilhelmina 07. detsember 2019, kl 12.18
Kulla lapsuke, ma panin sulle kaarte oma kõikemäletava pihuarvuti abil.
Kõik näitab, et sind sebitakse jõulupeol järjekordselt purjuspäi ära.
Tuleb üks ilus monokulmuga mees, Taavi nimeks ja te libisete külmutuskapi taha vikselt ära.
Pärast ei mäleta midagi aga põld põlle all hakkab paisuma.
Suguharu saadab su kukele ja sa lõpetad naiste varjupaigas või kasside hoiukodus.
 
Vana nõid 08. detsember 2019, kl 10.56
Neiu Wilhelmina on siin õige roosa pildi maalinud.
Talle meeldib lihtsalt teinekord oma kliente sõbralikult tögada.
Tegelikult on asi selline, et enne neid finaale saab sinust vegan.
 
Op 08. detsember 2019, kl 15.38
Sa oled mõtisklenud lapse saamise peale põgusalt ja pole 100% kindel selles küsimuses. Sedalaadi küsimusega ei saagi olla 100% selgust nagu ka muude eluliste küsimustega, sest elu on mitmetahuline. Näiteks kui omaksid homme jõukat ja meeldivat partnerit, kes sooviks last, siis muudaksid oma hetke seisukohta. Seega on sedalaadi eluline küsimus ebaselge alateadvusele ja ta tegeleb selle küsimusega ka une ajal.
Nii uni, esoteeriliste droogidega rännakud, nnn meditatsioonid jms modelleerivad/kujustavad teemasid teistsugusemal/ebaselgel viisil kui me tavateadvuse olekus oleme harjunud. Näiteks kui tavaolekus mõtiskledes on peas hääl, et tahaks pidu panna, reisida ja tööl kõrgemale positsioonile, ning järelikult last veel mitte, siis nn alateadvuses on hoopis teistsugusemad asjad sel hetkel. Seal võib olla 10 asja selle asemel, ja neid on raske teadvustada ja keerukas teadvusele visualiseerida/selgitada. Näiteks lapse saamise mõtiskluse ajal on alateadvuses esindatud üks kümnest asjast muuhulgas hirm vastutusi elus võtta. Näiteks pidutsev elustiil on näide, kus isikud põgenevad vastutuse võtmisest. Sel juhul ongi ajupildiks lapsesaamine suvanäide asjast, mis eeldab kõrget küpsus-astet vastuttamisest ja üldteemaks on üldse küpsemine, mitte laps ega vastutustundlik elustiil.
Esoteeriliste droogidega essilekutsutud rännakutes näeb alateadvuse teemasid vahel eriti eriskummalisel viisil. Näiteks suitsetamisest loobumist alustanud isik võib näha merineitsit, mitte aga tubakapõldu- sest tolles nn alateadvuses ei esine teemad samal kujul nagu tavateadvuses. Tõlgendada on sageli keerukas ja sageli tuleb lihtsalt paar päeva oodata kuni taipamine ootamatult saabub. Teadvusliku igapäeva elu juures saame aidata alateadvust mediteerides, kirgaste unenägude esilekutsumisel (enamikel enne und ja ka ärkamise eel), ja ka esoteeriliste droogidega.
Võin kunagi kirja panna omakogemuslikud temaatikad, kus alateadvus esitas/modelleeris teemat hämmastaval viisil, ja kuidas hilisem taipamise tunne tundus.
Arvan, et väga harva õnnestub teistel inimestel pakkuda, mida mingi unenägu/modelleering teistel tähendada võis. Kui külastada kogenud psühhiaatrit 10 korda, siis on võimalik, et ta pakub lõpuks seletuse, kuid ka siis ebatõenäoline, ja keegi pole nii jõukas et kogu elu külastusvisiitide eest maksta. Seetõttu peame ise psühhiaatriteks arenema.

Head arenemist.
 
Q1 08. detsember 2019, kl 15.49
Mispärast Sa OP arvad, et teemalgataja naisterahvas oli kes lapsesünnitamist unes nägi?...:)
 
op 08. detsember 2019, kl 16.30
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mispärast Sa OP arvad, et teemalgataja naisterahva
> s oli kes lapsesünnitamist unes nägi?...:)

seesama mõte tekkis alguses ka minul, alguses, hiljem esines 5 täiendavat mõtet. Enne mõtet lasin sel seedida taustaplaanil ja ei tormanud sellega välja kuna see oleks olnud fataalne ehk peatav järgnevate mõtete suhtes ja tulemuseks oleks olnud tõe üks ainus tahk- mina aga ei praktiseeri numbri 1 religiooni.
Arvan, et tegu oli naisega, kuna jutus olid sootunnused (rinna andmine), naiselik väljenduslaad ja enamik hobilisi on naised.
Kui näete elus targutajat, kes eales ise ei jaga oma kogemusi ega küsi, vaid ainult vastab targutavalt, siis selline käitumismuster ei ole vaimselt arenenud tunnus. Sest sarivastaja on arengu seisakus kui tal endal pole küsida, jagada, arengut soosida.
Seetõttu võib mind nimetada arenguseisakus olevat, kui vastan targutades uneteemadele kuid kunagi ei esita oma unenägusid.
Muudame olukorda ja esitan huvilistele oma unenäo.

Minu hiljutises unes olin 10-14 aastane, silmapunkt/vaateobjektiiv olid mu silmad- oma keha eii näinud. Ei näinud multifilmi formaadis vaid reaalformaadis pilti. Lähenesin sõbraga Scoobi-Do tõulisele koerale, kes oli kuskil 160cm kõrge. Sõber lähenes kiirelt koerni ja haihtus, mina tunnetasin hirmu ja 5m kaugusel pöörasin paremale, et ringiga minna. Vaateväljast kadunud koer oli seejärel seljataga ja pures mängu eesmärgil mu käsi, mis polnud nutmapanevalt valus aga ebameeldiv. Seejärel tajusin, et sõber naudib vaatemängu ja ei plaani aidata. Selline episood lõppes pettunud emotsiooni tundega, kuid mitte traumaväärse tundega. Järgmine episood oli kui koer oli kadunud ja oli algamas kaardimäng. Ütlesin lapsikult, et ma ei soovi mängida. Sel hetkel valdas 2 emotsiooni: kättemaksu rõõm ja ka masendus juhtunud puremisest, kus eeldasin vendliku abi. Rohkem episoode ei esinenud ja ärkasin. Hirmu koerte ees vahel tajun elus, kuna lapsepõlves ssain pisitrauma kui omanik suunas koera mind ründama ja too siis pisut pures. Viimased aastad pole elus reeturlikkust jms eriti kogenud, kuid eks stressoreid ikka esineb, näiteks ka ärilist pisitüssamist olen saanud. Mida arvate siis sellisest unenäost, kus koer pureb teid pisut ja lisage oma meetod, et kuidas te ennustasite, kas esoteerilise kaardipaki meetodil või kuidas.

Nüüd siis saan oma egoprobleemi pealtnäha ümberlükata ja öelda, et näete ma ei olegi alati arenguseisakus egohaige vastav unetargutaja, vaid arenev küsija. Siia siis võiks lisada naerusuu emotikoni, kuna tavatekst ei ole kuigi võimekas emotsioone esitama.

head arutust.
 
Jeanina 08. detsember 2019, kl 21.54
Ma nägin 26. novembri öösel unes, et ma sünnitasin jalgratta.
Mida see võiks tähendada?
 
rattajalg 08. detsember 2019, kl 23.19
Patsientidelt küsitakse sageli küsimust "kirjelda seda (jalgratast)".

Sest siis selgema pildi, et mis on tegelikult teemaks.
Näiteks kui alustab kirjeldust ratta ketist, mitte aga rataste kogusest,
siis on selge, et tegelikuks teemaks on ahelad, ketid- ja need on vangistuse sümboliks ning ratas ei ole teemaks, vaid sugulase vanglas viibimine.
Seepeale siis saab esitada testküsimused, et kirjeldagu sugulase eluolu, ja kui seepeale puhkeb nutma, siis ongi ilus ravivõit
ja rattas kui selline ei oma tähtsust.
See oli nüüd suvanäide raviküsimusest "kirjelda seda" ja seda võite ju ka iseendale esitada elus erinevate mõttevälgatuste järel.
Tuleks vaid natuke harjutada, et kuidas spontaanselt vastata ja õpppida jälgima, et milline vastus esines esimesena, nummmerdada.
Ka emotsioone jm müra tasub õppida jälgima. Näiteks kirjelda, kas tundsid rõõmu kui kolmerattalinne ilmavalgusele jõudis, või mäletad hoopiis pettumuse tunnet?

Kui rattahobiline näeb unes rattasünnitust, siis ei tundu see kellelegi üllatavana.
Kui aga ärimees näeb, siis pisut üllatab.
Ulmefilmidest näeb alateadvus, et inimkehast kooruvad välja ufonaudid, tondid jpm.
Võimalik, et une ajal panebki aju kokku filmiddes nähtu ja muu ja sellist und tulekski võtta kui uut ulmefilmi.

Tore on kui on arusaadav ratas, mida näed. Sageli näeme aga asju, millest ei saa aru, võõrad seninägematud asjad.
Vahel nähakse mingi asja väikest osa, näteks traakoni silma, ja ülejäänud näolappi mitte.
Vahel on nägemus ainult paar sekundit nähtav ja seejärel muteerub muuks ja ei jõua mõista, et mis see nüüd oli.

Seega, ega tõlgendamine pole lihtne. Abiks on kui rohkem kirjeldad asja, seda juba eespool mainnitud psühhiaatrilisel eesmärgil.

Ma adun tavaliselt kiirelt ära, mida öeldakse ja mislaadi inimesega üldse on tegu.
Aga see kunst tuleneb pikast harjutustööst erinevate kultuuridega, ja oma peakolu analüüsimise praktikast.
Unenägude temaatikast ma eriti midagi ei tea, ega paku ka huvi, kuid rääkimine ja elu pakub huvi.

Võimalik, et sinu rahvuse kandjatel on sügaval sisemas ka huvi rääkimise ja elu vastu, ja sestap siis harjutadki rääkimist rattateemaga.
Eks ratas on ring, mis on nii filosoofiates huvipakkuv teema, kui mujalgi.
Olen mäletatavasti ka ise mitmeid riinge ja rattasarnaseid nägemisi kogend.
Heetkel meenuski, et kui enamasti suudan suletud silmadega näha pisiproteiine ujumas silma pinnal, siis üks kord juhtus järgmine lugu.
Olin kaine, juba paar nädalat ilma hallugeen droogideta ja seega täitsa selgemõistuslik.
Sulgesin niisama keskenduseks paariks sekundiks silmad ja mingit valgusfoori vms eredat/intensiivset polnud ümberringi.
Kahjuks ei mäleta, mis mõtet mõtlesin sel hetkel.
Mäletan, et suht mõttetühi olek oli.
Peale silmade avamist koheselt püüdsin meenutada mõtet, protokollimise eesmärgil, aga mõte ei meenunud, ju siis oligi mõttetühi olek.
Ja ega ma ei ehmata ega üllatu eriti asjade peale, näiteks isegi muigan meelega ehmatajate peale ja siis nad haihtuvad ka kiirelt.
Paarisekundilise suletud silmade ajal jooksid mustal taustal punased sõõrid vaatevälja äärtest keskele kokku täpiks. 5 sellist sõõri. Võimalik, et mingid proteiinid silma pinnal liiguvad nii, kuid kahtlen.
Arvan, et siiski aju joonistas sellised vahvad ootamatud sõõrid.
Ja ega ma ei viitsinud küll pikalt mõtiskleda, et mis seletuseks on. Kuid üllatas natuke küll.
Samuti pole vaja elus igat rattaund analüüsida.
Eks igaüks tajub ise, mis väärib analüüsimist ja mis mitte.
Kui muud paremat pole teha või soov lihtsalt meelelahutada jne, siis muidugi miks mitte.
Igasugune mõtlemine ja eriti rääkimine on arendav.

Head rääkimist.
 
Ülla-ülla 10. detsember 2019, kl 13.10
Väike laps tähendab alati pahandusi või sekeldusi.
Oma kogemus.
Viimati pärast väikese lapse hoidmist ja kaasastassimist sain tööl tööd juurde (50% senisest) kaastöötaja lahkumise tõttu (tema töö jaotati laiali, uut töötajat ei võeta).
Eelviimane kord lükkas õde meie ema matused kolm nädalat edasi, sest temal oli vaja väljamaa reisil ära käia (pidin unes samuti väikest last kussutama).
Eelmisedki unenäolapsehoolduse korrad on mingi jamaga lõppenud.
 
Q1 10. detsember 2019, kl 17.24
No OP, siin ideaalne Ülla-ülla kommentaar kus "aju otsib seoseid" näide. Sellega Sa olid minuga ühel arusaamisel millagil vist?...:)
 
Opp 10. detsember 2019, kl 19.55
Kuu,
Mis mote sul tapsemalt on?
Inimesed seostavad muidugi. Eks see ole ajule kasuks. Voorkeele oppijad seostavad uusi sonu leidlikul viisil oma malu muude punktidega. Vahel moni seostab liiga meelevaldselt/muinasjutuliselt asju.
Seega seostamine on nagu myrk, et oleneb doosi suurusest/aarmuslikkusest- kui liiga palju seoseid orsida, siis nad kipuvad enamus olema metsapoole. Seega on moistlik vast moodukalt seostada, voi mis?
 
Opp 10. detsember 2019, kl 20.20
Nyyd vist sain aru su mottest.
Et sa motled yldiselt seda, et aju loob illusioone nii seostamise kui muuga eksole?
Ja sinu arvates oleks ideaalne kui eemaldada maailmast illusioonid et toimiks religioon nimega “1” eksole?
Muidu seoste loomine on inseneride poolt lisatud ka nn robotitesse. Filmides on seda ka naha olnud, kus robotike siis opib inimeste kaitumist seostamise abil. Inimaju sees on vast ka selline seostamise moodul kohe eos olemas. Eetikat opib laps nii, et seostab asjad kahte kategooriasse- hea/halb.
Mind ei arrita kui naen naiivseid seostajaid. Sest nad vahemalt teevad midagi peakoluga ja on normaalne, et inimesed on erineval arengutasemel.
Aga moned asjad natuke arritavad siiski. Naiteks arritab kui keegi takistab teiste arengut. Sinu promotud foorumis teeb seda. Samuti arritab naiteks ka haiglane eetika. Naiteks osad kultuurid peavad eetiliseks kasutada sona neeger. Arritusnaitena meenub ka, kui naen rahvusi kellele teevad vooraparased nimed nalja. Naiteks siis aafrika nimed. Yldiselt siis hetkel arritab vooras eetika ja teiste arengu takistamine.

Aga naiivsed seostajad nagu ei arrita.
 
Q1 11. detsember 2019, kl 18.20
Minu arvates pole midagi ideaalset, et peaks muutma . Hehe.... "robotitest"... no oled Onu Pähh seda lastefilmi terminaator näinud? Robot "näeb" mida talle nägemisaistingus kuvatakse...
Sellest see sama lihtne küsimus "a kes näeb kuvatavat infot"?...
Ma tean, et siit edasi mul poleks mõtet minna aga....Mina ja Objekt on sama....:)
 
iidol 2 11. detsember 2019, kl 20.29
ideaalsus on üldse segane mõiste. Näiteks võib mõni rühmitus omada ideaali "vabadus, vendllus, võrdsus", mõni teine grupeering aga omab subjektiivselt muid ideaale, ja sinu arvates on ideaalne hetkefilosoofia, ja füüsikute jaoks on tühi ruum ideaalne. Kui ideaaliks on millegi saavutamine, siis pole olulline kui ebamoraalselt saavutatakse, meetod ei oma tähtsust, oluline on lõppeesmärgiks olev ideaal. Kui ideaaliks on protsess, eluviis, meettod, siis jälle pole oluline, mis lõpuks sünnib, olgu tulemus kuitahes ebamoraale või fataalne, oluline on protsess, metoodika. Kui ideaalliks on kompott nii metoodikast kui ka tulemusest, siis on ebatõenäoline, et suudetakse ideaale teostada. Ja kui mingi ideaal saavutatakse, siis tekivad uued ideaalid, see aga muudab ideaali mõiste vahe-eesmärgi mõisteks.

seega, eks ta segane sõna ole.

Rääkides nägemisest, siis huvitav on kogeda kuidas silmade asemel aju näeb. Näiteks kui sõite esoteerilist seent, siis tekivad nn avatud silmade visuaalid, st avvatud silmadega näete peale tavamaaailma miskit lisaks. Näiteks siis näete oma tuba nagu tavaliselt, see toa pillt tuleb silmade kaudu, aga kui doos hakkab toimima, siis lisanduvad nähtavusse/tuppa ka liblikad, ja kui sulgete silmad siis liblikad (vahel) jäävad alles aga toa pilt kaob ära. Seejuures on huvitav tajuda avatud silmadega, et kuidas aju võtab järk-järgult avatud silmad üle jja paneb omaloomingulised liblikad ekraanile. Ilmselt ka pimedad näevad aju poolt joonistatud liblikaid ja muud.

See suvanäide liblikatega olii esohobilistele, kes sooviks tunnetada, kuidas aju lülitab osaliselt välja silmanägemise. Ja muidugi kui doos on suur, siis lülitub nägemine üldse välja ja muu ka.
 
Imelik on. 12. detsember 2019, kl 07.56
Üks vastus lollim kui järgmine. Lisaks kirjutab mingi pooletoobine siin erinevate kontode alt. Ei ole tõesti enda ajaga muud peale hakata?
Lapse saamine tähendab uut algust, eriti veel, kui tegemist on poisslapsega.
 
Konto “imelik on” 12. detsember 2019, kl 13.29
Kas eesti rahvuse kandjatest keegi sooviks proovida lahti seletada, et mis topeltkontode teemal härib?
 
Q1 12. detsember 2019, kl 17.37
See topelkontode juures häirimine on umbes nii, et kui ollakse kahekesi toas, vesteldakse ja üks siis aegajalt teeb suuga teist häält, muudab oma juttu ja mõnepuhul ka teeskleb olevat teisest soost ja siis ise veel itsitab sinna juurde. Ja kui ütled "et.... kle lapsik või nii?" ja teine itsitades ikka jätkab oma "topeltkontode" tegemist.....:)
 
Op 12. detsember 2019, kl 17.58
Kuu,
Seega topeltkonto häirib kuna tekib tunne, et üks ja seesama isik kuidagi manipuleerib kuidagi sinuga?
Ma ei suuda ikka aru saada, et kuidas näiteks mina manipuleerin või kahjustan kedagi kui ma postitan kogu aeg äratuntava minulaadse käekirjaga mõtteid? Ma ei saa aru, mis tähtsust sel on, kas mu kasutajanimi on ükskord “imelik et”, teinekord “rebane 4” ja kolmas kord “op”? Kuidas see häirib ikkagi?
 
Q1 12. detsember 2019, kl 18.12
No heaküll...nüüd muidugi tunnen Su käekirja OP ära aga alguses olin segaduses....ja eks mõned teised ka kes ei tunne Sind niihästi...:)
 
Abcd 12. detsember 2019, kl 18.26
Kui keegi mainib topeltkontode asjaolu, siis ta adub et sama isik on ennegi postitanud, lihtsalt teise nime alt, kuid kuidas saab sinnajuurde tekkida tunne, et kedagi manipuleeritakse?
Tooge näide kus postitused manipuleerivad?
Minu jaoks on täiesti ükskõik, mida keegi omale Autori lahtrisse kirjutab, raske mõista mis moodi see ebasisuline Autori väli sosaldab.
 
Q1 12. detsember 2019, kl 18.33
No otseselt manipuleerimist polegi vist selles teemas keegi maininud peale Sinu OP....:)
 
Op 12. detsember 2019, kl 18.41
Manipuleerimise all ma mõtlen ühe koondsõnana seda mida mainid, et keegi irvitab, esineb erineva te häältega/mõtetega, ja üldse kokkuvõtvalt seda, mis häiriva tunde tekitab millegipärast. Ma ei suuda siiani näha näidet kus topeltkonto häirimist tekitaks. Näiteks siin teemas- kus kohas ja mis täpsemalt häirib?
 
Q1 12. detsember 2019, kl 18.48
No ega mul Q11-na kõigi elu müsteeriumitele nagu " miks topeltkonto tegemine kedagi häirib" ju ka kohe vastust võtta pole...:)
 
Op 12. detsember 2019, kl 18.52
Imelik on. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Üks vastus lollim kui järgmine. Lisaks kirjutab mi
> ngi pooletoobine siin erinevate kontode alt. Ei ol

Kas sa viitsiks proovida kirja panna, mis emotsioonid ja mõtted sind valdavad, kui mainisid häirimist topeltkontode osas? Võibolla saad ka näite tuua kellegi postitusest siin, mis sedamoodi häirib. Mul oleks soov proovida mõista, et mis häirib.
 
B2 12. detsember 2019, kl 18.55
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No ega mul Q11-na kõigi elu müsteeriumitele nagu "
> miks topeltkonto tegemine kedagi häirib" ju ka ko
> he vastust võtta pole...:)

Mind küll ei häiri mis nime keegi omale siin välja mõtleb, ole kasvõi Q12.
Ma sooviks lihtsalt proovida tunnetada, kuidas olla eestlane, seda saaksin tunnetada kui aitaksite mul tekitada selle häiriva tunde kontode teemal.
 
Op 12. detsember 2019, kl 19.19
Kontode kaaperdamine võib häirida, näiteks kui keegi esimeb teie konto nimega/teiena ka kirjutab miskit, mida teie heaks ei kiida. Aga tooge näide selle kohta siit? Mind isiklikult ei häiriks kui minu Onu Pähhi nime alt keegi kirjutaks.
Topeltkonto võiks häirida kui tekitatakse illusiooni, et mitmed erinevad isikud kiidavad sama mõtte heaks. Näiteks kui on 10 postitust järjest erineva mime alt ka kõik ütlevad et “eelmine räägib 100% sulatõtt”. Aga mind ei häiri ka see ja siin pole ju sellist näidet.
 
Opp 12. detsember 2019, kl 19.40
Q1 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No heaküll...nüüd muidugi tunnen Su käekirja OP är
> a aga alguses olin segaduses....

Mis moodi saab olla segaduses ikkagi? Kõigile teadaolevalt saab kirjutada mida iganes Autori välja sisse nii siin, Delfi uudiste kommentaariumites, ja mujal internetis ja internet ongi selline anonyymne sootsium ja oluline on ju sisu mitte pakend. Ja ega suhtlus pole tuba, kus on fikseeritult paigas kes viibib, ega see pole tuba kus eesti president vestleb vene omaga - ja isegi kui on presidentide pressikonverents.

Rääkimine on mõtete vahetus, ja pole mingit tähtsust kes esitab mõtet või kui pikalt esitab. Kui te loete Delfi uudiste alt kommentaare, kas siis ka tunnete häirivat tunnet? Kuidas saaksin ise sellist tunnet tunda et mõista teie rahvust? Mind huvitavad erinevad kultuurid ja üks viis neid mõista on proovida olla hetkeks nendemoodi, visualiseerida/tunnetada nagu nemad.
 
Onu Pähha 12. detsember 2019, kl 19.44
Mina olen tegelikult see päris Onu Pähh. Võtan siin esimest korda sõna kuna näen, et mu nime alatult kasutatakse ja minu mõtteid avalikult levitatakse.
 
Op 12. detsember 2019, kl 20.01
Onu Pähha Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina olen tegelikult see päris Onu Pähh. Võtan sii
> n esimest korda sõna kuna näen, et mu nime alatult
> kasutatakse ja minu mõtteid avalikult levitatakse
> .

Aga proovi selgitada, et mida alatut või halba täpsemalt siin on?
 
Onu Pähha 12. detsember 2019, kl 20.08
Naljas pole kunagi midagi alatut või halba...:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!