Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
nad saavad meie kodudesse sisse!
 
OP 21. märts 2020, kl 12.37
Nagu juba öeldud, teen koroonaviiruse tõttu kodus tööd.
Ja äkki avastasime oma toast ehtsa sealihakonservi; õigemini Bruno leidis meie voodist, kui ta oma uusi moejooniseid otsis.
Selliseid konserve toodavad ainult kliimakatastroofi eitajad, kellele ei lähe korda karusloomade heaolu.
See on otse uskumatu, kuidas reptiilid meid ära kasutavad.
Me olime just seenetripi teinud ja ilmselt kasutasid nad seda ära.
Olin õõvastavalt šokeeritud ja Bruno pidi mulle sojalatte voodisse tooma.
Kas leidub head loitsijat, kes nende vastu aitaks?
 
Bruuno 21. märts 2020, kl 13.28
Karusloomade kohta mõtisklevad osad nii, et need loomad on illusioon, neid poel olemas. Seetõttu pole ka mingit kaotust kui loomaliigid ja muu kaob, vaid on pigem võit, illusioon kaob.
 
Tähetark 27. märts 2020, kl 15.53
Euroopa on määratud hävitamisele kõrgemate jõudude poolt, seda ei saa juba muuta. Korona viirus muteerub veel kolmandat korda (teist korda ta juba on muteerunud Itaalias), saab palju surmavaks, ja siis puhastab Euroopa inimestest ja peale seda vallutavad araablased terve Euroopa kuna ei ole kedagi siis kes takistaks neid. Ja see juhtub sellepärast et Islami usulised elavad palju tervislikumalt, ei tarbi alkoholi, ei söö sealiha ja seetõttu vähem vastuvõtlikud viiruse suhtes. Kogu maailmas sellel ajal toimub suur majandus kriis ja USA on hõivatud oma sisemiste probleemidega. NATO ei funktsioneeri enam. Ja edasi Venemaa kasutades ära selle olukorra tuleb oma sõjaväega Balti riikidesse nende abi palvel( või ilma selleta) et päästa olukorra ära ja edasi Balti riigid saavad mingi eri autonoomiat Vene Föderatsiooni sees, aga sisuliselt neid liidetakse Venemaaga. Sellist sündmuste kulgu ma näen ette, see on väga üldine jutt, vahepeal on ka loodus õnnetused tulevad.
 
Biooniline jalg Undisilmalt 27. märts 2020, kl 18.36
Nii ilus unistus...
Neiu Priit, tule istu mu põlvele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!