Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Mida tähendab?
 
mi 18. aprill 2020, kl 11.44
Mida tähendab, kui näed unes, et sisened ühte ruumi. Ruumis on väga uhke peegel. Midagi muud seal ei ole. Vaatad peeglisse ja näed rohelise näoga vikatimeest, ehk surma. (Ennast sa peeglist ei näe) Keerad ümber ja küsid, kus sa oled, kuid ei näe kedagi ja ärkad üles.
 
Uriinia. 18. aprill 2020, kl 11.52
See tähendab, et peagi leiad tänavalt miljoni ja noored mehed hakkavad lillesülemitega akna all serenaadi laulma. Lisaks kutsub Donald Trump sind oma jahiga ümbermaailmareisile, kus sa ei pea midagi tegema. Salman bin Saud kingib sulle briljantlossi Marmara mere kaldal ja sa saad Kroonika omanikuks.
 
Q1 19. aprill 2020, kl 22.18
Ei, see pole nii Uriinia. Ta küsis tegelikult mis on mõte ja miks ta on. "Ülesseärkamise" kogemus on siin "vastuse" võti...:)
 
Uriinia. 19. aprill 2020, kl 22.25
Ärge nüüd nii filosoofilisteks ka minge siin...
Ülesärkamise kogemus - varsti teeb keegi kivi- või taroguru ülesärkamise koolituse gongijooga saatel ja nõdrameelsed on jälle konksu otsas.
 
Q1 20. aprill 2020, kl 13.57
Ei muidugi jah ma saan aru, et pole mõtet liialt filosoofiliseks minna...aga nö vaadelda Uneilmast või Sügavast Unest "tulemist" on lihtsam kui vaadelda sinna "minemist"...:)
http://valdkond.net/smf/index.php -teen natuke reklaami, kus saab lobiseda selliste teemade üle...:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!