Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
mure koduse oluga
 
riisike 07. august 2020, kl 20.58
kodus toimuvad kummalised asjad. vahetult enne magamajäämist ehmatan ennast korralikult poolkangeks selle peale, et keegi seisab minu nina ees. st. on see inimene, kass, riidekapp, koer ... misiganes. ta on otse minu nina ees. kusjuures ta paistab läbi, sest ma näen läbi tema kõike, mis on tema taga. intervall on paar korda nädalas. absoluutselt iga kord on ise kujul. viimane kord oli eile ja siis ma rehmasin käega endal nina eest läbi ja tegin nii jubedat häält, et isegi naabrimutt hakkas selle peale seina taga köhima. ju ta seda ka kuulis. see toimub üks kord. st. ma võin samal ööl ärgata korduvalt, mitte kunagi rohkem ei tule, ainult üks kord, esimese magamajäämise ajal. ise ma tean, et tol momendil ma ei maga, sest olin just sekund tagasi välja lülitanud televiisori, kustutanud tule. tuba ei ole kottpime. valgust tuleb aknast, televiisori tuluke põleb, pikendusjuhtme tuli põleb. toas on vingu ja suitsuandurid, need ka sähvivad valgust aeg ajalt. üks kord oli nii, et see kuju seisis minust eemal. nagu oleks pimedas toas olnud valgustatud nuku nägu. see nagu vajus pimedusse ja kerkis sealt uuesti üles paar korda. mul ei ole skisofreeniat. ilmselt. arstide juures on ikka käia saanud. mul on vererõhuravimid , kus on kirjas et võivad tekitada õudusunenägusid. minu arust minuga toimuv ei ole just õudusunenägu. sõbranna räägib, kuidas temale ronib keegi lausa selga ja siis vastavalt tujule, kas ke. pib teda või teeb lausa füüsiliselt haiget. st. pigistab, muljub. surub. sõbranna magab eranditult nüüd valgustatud toas. sest ütles, et niikui pimedaks teeb, nii kohe tuleb. mina ei tunne tema kohalolu ajal midagi halba, välja arvatud see, et teda nähes ma koledasti ehmatan. süda klopib tükk aega. üks kord on olnud karvane käsi, mis lihtsalt voodi ääre alt minu poole ulatus. no mis asi see ometi on ja põhiline, kuidas sellest lahti saada. ei saa kodustele kurta. panevad mu hullarisse. asi kestab mõned aastad. ei suuda sellega harjuda. palun abi.
 
riisike 07. august 2020, kl 20.59
lisan juurde, et olen voodi asukohta samas toas vahetanud kordi ja kordi. kasu pole olnud. olen maganud veel paaris kohas öösiti, st. külas lausa. seal ei ole kordagi juhtunud, aga see võib ka kokkusattumus olla, sest ka kodus käib ju mõnel korral nädalas külas.
 
Kersti. 09. august 2020, kl 08.15
Sa vítt võiksid eesti keeles kirjutamise ära õppida.
 
Kersti. 09. august 2020, kl 10.56
Lisan siia veel juurde, et mul käib siin kadriorus pea iga öösi selline koletis külas.
Tavaliselt on tal mulgi kuub seljas ja ta solvab mind petseri keeles.
Viimasel ajal on akna peal vilgutamine natuke aidanud aga kangeid rohtusid tuleb ikka võtta.
 
tänapäev 12. august 2020, kl 10.13
Vähese liikumise viga. Oleks hea kui iga päev mingid 30 minutit teha füüsilist tööd või jalutada, kõndida (jooksta), et organismi toonust lisada värskes õhus viibimisega. Suhelda teistega ...Jagada muljeid , mis rõõmustavad.Midagi rahulikku teha ja enne magamaminekut tuleb tuba tuulutada, vaadata rahulikku filmi või naljakat saadet, voodiriided võiksid olla ka tuulutatud ja puhtad. Alkoholi ja suitsuga teha lõpp. Kui aga inimene on haige, siis on teised asjad olulised. Kuid, selliseid kuvandeid ja pilte nagu teemataja kirjutas, võib esile kutsuda küll leinaaeg, (sellest on lugeda). Need kaovad.
 
mammi 13. august 2020, kl 14.11
Mõned rohud annavad mitmekesiseid kõrvalmõjusid.
Näiteks on suht jube lugeda välismaistes foorumites Tamiflu võtjate kirjeldusi, nemad näevad kohati igasugu saasta. Valdav enamus õnneks küll ei näe midagi, aga mõnele mõjub väga halvasti, sõltub rohu võtjast.
Kui sul varem ei olnud midagi niisugust, ehk on sinu rohtude kõrvalmõju, et närvid panevad sind nägema olematut asja? Omalgi kogemus, et närvid panid nägema asja kohas, kus seda tegelikult enam ei olnud.

Aga kui on tegemist mingi reaalse selle toa kohaliku olesklejaga - lase koht vaimselt ära puhastada, puhastaja usulahk pole oluline.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!