Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Eks ja rasedus unes.
 
Kummaline uni 20. august 2020, kl 11.55
Nägin täna minu jaoks väga kummalist unenägu. Olin jälle koos enda eksiga ja sain teada, et olen lapseootel. Olime väga õnnelikud, kallistasime ja mäletan, kuidas ütlesin kellelegi, et otsustasin lapse alles jätta. Meenutan ka positiivset rasedustesti. Tean, et rasedus sümboliseerib uut algust, kuid meie kaks kindlasti üksteise ellu enam kuuluda ei taha. Ei kujuta isegi mitte ette, et hakkaksime veel kunagi koos olema ja veel vähem lapsi saama. Ei suhtle me juba ammu, samuti ei ole meil ühiseid lapsi ega midagi siduvat. Imelik, et see inimene üldse äkitselt minu unenäos oli. See uni on mul väga selgelt meeles.
Mida see kõik tähendada võiks? Uut algust ilmselgelt mitte, kuid usun, et mingi tähendus sel siiski on. Aitäh, kes oskab aidata, kaasa mõelda.
 
vaataja 15. september 2020, kl 10.06
Teil on omavahel lõpetamata asju. Neid ei ole kas lõpuni lahti räägitud või noh....ise teate eksole. Mingi pealiskaudne, aga pinev pinge on jäänud teie teekonnast maha.
Meesterahval on kaks last või? Tundub nii. Ja siis kellelgi on abort ka teema olnud. See on olnud väikese tüdruku hing. :(
Kahe aasta jooksul võib naispoolel uus tutvus tekkida ja suure tõenäosusega(kui ikka elada osatakse)tekib sealt uus elu. See on tüdruk. Üsna nutikas ja maailm on tema ees valla. Elus peaks ka hästi hakkama saama.
 
mitte 15. september 2020, kl 20.09
midagi ei tähenda. Nüüd on kuu peaaegu möödas ja kas tähendas? Rasedustest on positiivne? Ei ole ta ka positiivne 5 aasta pärast, see ongi elu. Lase uutel meestel enda ellu tulemiseks tee vabaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!