Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Ennustamine
 
Kai 20. september 2020, kl 14.05
Mõtlesin siia kirjutada , leidsin läbi facebooki sellise lehe nagu www.ennustusliin.ee , tellisin seal endale ennustuse , kusjuures ainult paar küsimust et saada vastuse, ja kui sain meilile vastuse siis olin väga hämmingus et nii täpselt ennustas . Mainis isegi selliseid asju, mida ma polnud seal küsimustes välja toonud . Tahtsin lihtsalt positiivset kogemust jagada.
 
Mai 20. september 2020, kl 17.56
Mõtlesin siia kirjutada , leidsin läbi facebooki sellise numbri nagu 1188, tellisin seal endale ennustuse , kusjuures ainult paar küsimust et saada vastuse, ja kui sain meilile vastuse siis olin väga hämmingus et nii täpselt ennustas . Mainis isegi selliseid asju, mida ma polnud seal küsimustes välja toonud . Tahtsin lihtsalt positiivset kogemust jagada.
 
Tädi Maali 20. september 2020, kl 19.54
Palun, lõpetage see idiootlik reklaam ja petiste promomine.
Te promote neid, kes kasutavad ära inimeste rasket olukorda ja pumpavad neilt raha välja!!!
On olemas tõesti tõelised tegijad, kuid antud telefonid ja netilehed, ei oma nendega midagi ühist.
 
Rai 20. september 2020, kl 21.34
Mõtlesin siia kirjutada , leidsin läbi facebooki sellise numbri nagu Baaba Oralda, tellisin seal endale ennustuse , kusjuures ainult paar küsimust et saada vastuse, ja kui sain meilile vastuse siis olin väga hämmingus et nii täpselt ennustas . Mainis isegi selliseid asju, mida ma polnud seal küsimustes välja toonud . Tahtsin lihtsalt positiivset kogemust jagada.
 
Mai 21. september 2020, kl 02.06
Kes on need tõelised tegijad ?
 
Maia 21. september 2020, kl 02.09
Kõik kaagutavad siin, kuidas keegi pole ja tegija jne, jne . Ja kes paneb täiesti seosetut kommentaare, aga ise saate aru et sellega annate igalpool tähelepanu. Vahest tundub et need kõige suuremad kritiseerjad on ise suurimad kasutajad sellistel teemadel.
 
Nõiake 22. september 2020, kl 09.05
Natuke tõsisemat infot saab foorumist WWW.para.ee
 
Tai 25. september 2020, kl 13.43
Ma mõtlesin, et teen heateo -
Kummiku kontsaga litsusin
laiaks hispaania teeteo.
Ärge mind mõistke hukka mõistke,
raha tuleb koguda ju sukka blj...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!