Müstika nurgake
Ennustamine
Kai 20. september 2020, kl 14.05 |
Mõtlesin siia kirjutada , leidsin läbi facebooki sellise lehe nagu www.ennustusliin.ee , tellisin seal endale ennustuse , kusjuures ainult paar küsimust et saada vastuse, ja kui sain meilile vastuse siis olin väga hämmingus et nii täpselt ennustas . Mainis isegi selliseid asju, mida ma polnud seal küsimustes välja toonud . Tahtsin lihtsalt positiivset kogemust jagada.
Mai 20. september 2020, kl 17.56 |
Mõtlesin siia kirjutada , leidsin läbi facebooki sellise numbri nagu 1188, tellisin seal endale ennustuse , kusjuures ainult paar küsimust et saada vastuse, ja kui sain meilile vastuse siis olin väga hämmingus et nii täpselt ennustas . Mainis isegi selliseid asju, mida ma polnud seal küsimustes välja toonud . Tahtsin lihtsalt positiivset kogemust jagada.
Tädi Maali 20. september 2020, kl 19.54 |
Rai 20. september 2020, kl 21.34 |
Mõtlesin siia kirjutada , leidsin läbi facebooki sellise numbri nagu Baaba Oralda, tellisin seal endale ennustuse , kusjuures ainult paar küsimust et saada vastuse, ja kui sain meilile vastuse siis olin väga hämmingus et nii täpselt ennustas . Mainis isegi selliseid asju, mida ma polnud seal küsimustes välja toonud . Tahtsin lihtsalt positiivset kogemust jagada.
Maia 21. september 2020, kl 02.09 |
Tai 25. september 2020, kl 13.43 |
Lisa postitus