Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Rubina ennustus (Mustlane)
Aivar Ilves 25. detsember 2020, kl 12.52
Tere , 
Nüüd on see koht jus ma peaksin avaldama seda mida ma tavaliselt jätan ütlematta ehk siis rahvust, olen mustlane :). Eestis on lihtsalt väljakujunenud, et selles rahvususes on vaid halvad inimesed ega kübetki headust. Nüüd antud olukorras olen ma parim :)) . Ennustan inimestele juba alates 13 aastaselt täna olen juba 37. Ennustusest elatusid ära nii mu ema ,vanaema kui ka vana vanaema seega jandunud on see põlvest põlve pole koolitusi mingeid klaas kuule ega teaduskikult tõestatud kinnitusi mis viitaksid ande omandamisele läbi koolituse. Ennustan puhtalt inimese käejoonte järgi ja kaardid . Aura ja kõrgelt kosmosest saadud informatsioon ongi kõik vajalik ,et selgeks teha sinu saatuse . Mul on kliente kes käivad mu juures juba üle 10 aasta ning kutsuvad aina oma tuttavaid minu juurde ennustama, mingeid reklaame See on mu esimene reklaam kuna kavatsen nüüd ametlikult asjaga tegutsema hakata ,ennist kartsin kaotada ande :).võta ühendust julgelt ja ära pelga . Hinnas lepime kohapeal ,hind sõltub olukorrast mida soovid teada saada või elus muuta. Ootan su kõnet. 
Rubina
56392957
58971402
aivarilves949@gmail.com
Ühendust võttes öelge lihtsalt. ,et Aivari poolt siis tean, et leidsin su just kuulutuse kaudu.
Kõik on täielikult konfidetsiaalne ja mitte sobivusel raha tagasi .
 
Onufri Spiridonõtš 26. detsember 2020, kl 15.49
Mis sa oled peast igor mang vä, et sellist asja propageerid?
Tänapäeval käivad kõik ennustushuvilised Isa Fanfariuse juures.
Isa Fanfarius puhub teile 100% tulevi..u, aga eriti hästi kukub tal välja minevi..u puhumine.
Mingi amatöörist tsõganka ei tule siin ligilähedalegi...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!