Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
unenägu
 
oi 08. jaanuar 2021, kl 09.53
Mida tähendab, kui näed unes naisterahvast, kes hoiab käes või toetub viiele surnukirstule ja küsib su käest, et kas tahad ka? Sa vastad et ei ja kõnnid edasi.
 
Q11 11. jaanuar 2021, kl 18.06
Naisterahvas sümboliseeris Fortuunat. Surnukirstud suletuna-teadmatust. "Ja" öeldes oleksid kirstukaaned avanenud, nende all paljastunud numbrid ja järgmisel lotomängul nendele panustades võitnud. Niiet Sinu vastus "Ei" tähendas lihtsalt seda , et kõndisid oma raha-õnnest mööda...:)
 
Hmhm 17. jaanuar 2021, kl 13.50
Selle seletuse põhjal siin vist peaks hoopis õnnelik olema, et "ei" ütlesid. Vabanesid mingitest ebavajalikest või halbadest harjumustest. Väga huvitav unenägu igatahes.
https://tulilind.ee/unenaosumbolid/kirst/
 
Q11 17. jaanuar 2021, kl 14.56
Unenäo otsus meenub alles ärkamisel, niiet seal puudus Valija. Astraalis on "valik" palju realistlikum.Aga niilihtne see ka pole, et astraalis valin ja Ärkvelolekus olen "hopsti" oma halvast harjumusest vaba...:)
 
Kikilipsik 17. jaanuar 2021, kl 17.56
Austatud tähetark Q11.
Kas covid 19 haigestumine on võimalik ka anaalselt.
Mul käisid eila jõrmid poolkirjaoskajatest sõbrad külas, tegime ohtralt bockiballoone lahti ja ma tunnen end nüüd günekoloogiliselt ebamugavalt.
 
Q11 17. jaanuar 2021, kl 19.39
Tähetark Q11 ei ole covid 19 spetsialist. Kui Teil eile ohtra alkoholi joomise tagajärjel tekkisid kahtlused sõprade seksuaalses-orientatsioonis ja nendepoolse Teie ärakasutamise umbjoobes olekus peaksite pöörduma politsei poole...:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!