Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Otsin abi ennustajat ime tegijat mis iganes kiirelt
 
Lõpp 27. jaanuar 2021, kl 17.29
Kes tõsiselt on võimetega ja suudab aidata annan oma viimase
100€ abi eest no tõesti ise rohkem ei suuda mõelda mida teha


Tänan !!
 
gnostik 31. jaanuar 2021, kl 18.31
Kas mõne mõistliku ja elutarga inimese käest nõu küsimisest poleks abi?
Kui keegi lubab sul midagi "astraaltasandil" korda teha, needust maha võtta vms - see ON 100% pettus (ja kui nn "imetegija" ise sellesse usub, siis see on tema ekslik soovmõtlemine). Kas tõesti tahad sellisele veel oma viimase raha ära anda? Ega imetegijatel ka muidugi midagi selle vastu ei ole, et pärast nende "abi" oled veel rohkem hädas kui enne, peaasi on ikka, et neile maksad. Kui abi ei saanud, siis oled nende loogika järgi ise süüdi - liiga negatiivselt häälestatud või mida iganes.
Ainuke abi, mida "imetegija" käest võib saada, on see, et ta sulle veenvalt väidab, et lahendus ikkagi paistab - see aitab sul endal paremini lahenduse võimalikkusesse uskuda ja selle nimel tegutsema hakata.
Aga sa saad ilma viimast raha kuhugi ära andmata ka ise ennast olukorra parandamise lainele häälestada.
 
Lihtsalt niisama 31. jaanuar 2021, kl 20.20
Antud juhul näib mullegi, et siin on inimene lihtsalt omadega puntras ega suuda lihtsalt enam ise selge peaga mõelda. Siis ongi kõige parem pöörduda mõne meelest soolapuhuja poole, kes inimese ära kuulab ja näilise surra-murraga justkui kõik sõrmenipsuga korda teeb. Mõistetav, et psühholoogi juurde on pikad järjekorrad ja praeguses koroonamöllus pole vist üldse võimalik löögile saada. Kurb muidugi, et teemaalgatajal pole ühtki mõistlikku inimest, kes ta hukkamõistuta ära kuulaks ning nõu ja jõuga aitaks ilma selle eest raha tahtmata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!