Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Kuidas see saab olla võimalik!?
 
Tahaks teada 09. märts 2021, kl 17.11
Kirjutasin "oma kodus kaovad asjad nii, et neid ei leiagi üles"
2 viimast lugu seal on minult "selline asi" pealkirja alt. Kuna seal on juttu vaid müstilistest kadumistest, siis ilmselt minu 2 viimast lugu pole ilmselt seal loetud. Seal kirjeldasin 2 lugu enda minevikust vastupidisest fenomenist, kus hoopis ilmusid eikusagilt inimesed, keda hetk varem polnud läheduses näha. Ja siis äkitselt nagu maa alt ilmusid ootamatult kohale.
Kas kellegil on veel olnud sellist asja, et inimene, keda polnud läheduses eemaltki näha, ilmub äkki ja ootamatult?
Samuti kirjeldasin ka seda, kuidas inimene mu kõrvalt kadus sekunditega, nagu oleks õhku haihtunud või maa alla vajunud.
Isegi eemalt teda kusagilt ei olnud näha, et oleks liikunud mingis suunas.
Kadumine ootamatult ehk veel saab kuidagi olla seletatav, kuid ootamatult ILMUMINE eikusagilt, see on juba suurem müstika!
 
Lihtne 25. juuli 2021, kl 11.59
Aga mulle meeldib pimenurkades käia.
Enamasti mind ei olegi näha.
Soovitan harjutada, lõbu paljudeks aastateks.
 
lihtne ju 30. juuli 2021, kl 01.47
ilmselt su kodus valitseb selline segadus, et sealt ei leia mingi muhv ka asju üles. korista ükskord elamine ära ja paiguta asjad sinna, kus nende koht on. saad oma koduse keskkonna kontrolli alla, saad ka mõttemaailma paika. alusta tasapisi ja ei kao sul midagi kuhugi. ära unusta ka tolmu võtta ja pese põrandad ära. vahel on kasimata kodudes hallitusseened need, mis peas igasugu luulusid põhjustavad.
seega, korras kodu, viibimine värskes õhus ja mõõdukas kehaline koormus peletab su mõttemaailmast igasugu sinna tulevad ja lahkuvad ja midaiganes tegelased. ja asjad jäävad ka sinna, kuhu need panid.
 
Q11 30. juuli 2021, kl 18.42
Seeni ei tohi küll ära pesta. Hallitusseened ongi just need mis näitavad inimesele kus asjad ehk "luulud"asuvad.
 
korista 04. oktoober 2021, kl 02.49
Kui kodu energeetika on korrast ära, siis kaovadki asjad, lisaks lüüakse end pidevalt kusagile vastu ära, ning on ka sagedased tülid majas, siis vajab kodu energeetika puhastamist, kas meresoolaga pestes pôrandaid, salveid põletades jne
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!