Müstika nurgake
Kas mingi selgeltnägija vms on siin ? Mul on vaja teha otsused
Suurmure2023 08. mai 2023, kl 23.04 |
Mul on. Vaja teha otsused paraku ühtegi head varianti valikutes pole mida saaksin teha et luua need head valikud ja leida ilusad lahendused asjadele hetkel on ainult inetud ja halvad lahendused.
Nagu male mängus nuppe enam pole kuningas nurka aetud ...mida teha ?
Kaotus oleks igatepidi nagu .... Otsused mis tuleb teha võtavad hinge täielikult seest ja juhul kui neid inetuid otsuseid ei tee on kaotus ka.
Mäng saatanaga kus tundub et ainus tee on olla saatanast hullem.
Mida küll teha aeg tiksub ja otsused tuleb teha ruttu.
Ei ole tavaline mure vaid hoopis eriskummalisem
Nagu male mängus nuppe enam pole kuningas nurka aetud ...mida teha ?
Kaotus oleks igatepidi nagu .... Otsused mis tuleb teha võtavad hinge täielikult seest ja juhul kui neid inetuid otsuseid ei tee on kaotus ka.
Mäng saatanaga kus tundub et ainus tee on olla saatanast hullem.
Mida küll teha aeg tiksub ja otsused tuleb teha ruttu.
Ei ole tavaline mure vaid hoopis eriskummalisem
Abiks 11. mai 2023, kl 15.47 |
Abiks 14. mai 2023, kl 08.01 |
Lumeinimene 25. mai 2023, kl 08.09 |
Kunagi ammu, aastat 10 tagasi. Leidsin siit foorumist ühe inimese. Arvan, võib ka nimetada ennustajaks , või selgeltnägijaks. Olin siis keerulises olukorras, oli erinevaid valikuid ja ei teadnud mida teha. Kirjutasin sellele inimesele. Hakkasime suhtlema selle meesterahvaga. . Vahel lihtsalt rääkisime, vahel ütles ikka super täpselt, mis tulemas , vahel seletas, kuidas keerulises olukorras valik teha ja et saada vajalik tulemus. Sellest on juba 11 aastat. Aga oma vastused ma sain, lahendused tänu temale leidsin. Ja ikka tõesti on fantastilisi inimesi, kes suudavad näha... mis seal tulemas ja kas seda saab muuta.. Keegi kindlasti veel ka mäletab., vanadest olijatest foorumis.ka seda inimest... Aga siis oli see foorum ka teist moodi. Normaalne oli. Ja minu soovitus, ei tasu otsida tõelist abi nendelt, kelle reklaamid igal pool, kelle kõneaeg ja tunnihind.. Abi ei leia, aga hunniku raha, lasete tuulde... Proovitud ...
Saime 04. juuli 2023, kl 07.27 |
Küsijake 08. juuli 2023, kl 17.56 |
Kunagi ammu 28. juuli 2023, kl 12.35 |
Küimus...väga abi vaja 15. september 2023, kl 08.08 |
Lisa postitus