Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Hinge olemus ja eksistents
Henry Küla 04. oktoober 2023, kl 08.44
04.10.2023 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 63. PEATÜKK ⟡ Valitud uned Kaisa Seldega kipuvad ärkvelolekus realiseeruma ⟡

Lühikirjeldus: 3 und näitavad Kaisa Selde minevikus olnud või tulevikus toimuvaid sündmuseid ja mõtteid, millest ärkvelolekus teave puudus. Uni on teabeallikas, mille vahendusel oled suuteline ümbritsevast infot hankima!

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 29. november 2023, kl 08.21
29.11.2023 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 64. PEATÜKK ⟡ Inge Annom uned peegeldavad tegeliku elu sündmuseid ⟡

Lühikirjeldus: Inge näeb unes viiteid minevikus olnud või tulevikus toimuvatele sündmustele, milledega on seotud erinevad inimesed või nende mõtted. Situatsioonid eelmise sajandi 70-ndatest kuni tänapäevani. Ta näeb aegsasti ette oktoobrikuu tormi, Iisraeli-Hamasi konflikti, tuttava suitsiidi jpm.

https://olemuslik.wordpress.com/
Henry Küla 06. detsember 2023, kl 15.45
Väike igiliikur!

Pesunöörid võnguvad ja vibreerivad eile lõunaajast alates ning ei tahagi liikumist järgi jätta, täna samas tempos! Pikaajaline resonants või muu füüsikaline nähtus, selgitada ma ei oska. Täiesti tuulevaikne või minimaalne tuuleke.

Tegin täna hommikul lühikese video:

https://youtu.be/PQbBRgajCGg

Praeguseks on täis tiksunud juba 26 tundi ja võnkumine on samas tempos jätkuv!
Q11 16. detsember 2023, kl 14.15
Tuule teemal Märkaja foorumis vastus sulle:

https://markaja.createaforum.com/astraalrannakud...
Henry Küla 27. detsember 2023, kl 11.20
Henry Küla 27. detsember 2023, kl 11.22
27.12.2023 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 65. PEATÜKK ⟡ Info hankimine ⟡

Lühikirjeldus: Unes on võimalik samastuda teise inimesega ja kogeda tema elulisi situatsioone ning mõtteid. Mõtisklus Teadvuse ja Kõiksuse loomisest. Miks suudab inimene oma elu vältel omandada ainult piiratul hulgal teavet? Kas ettemääratuse printsiip on Kõiksuses absoluutne? Miks näeb inimene unes julgeid romantilisi stseene? Imiku eluliste kogemuste omandamisel on abiks tema ego, hing ja Infodimensioon.

https://olemuslik.wordpress.com/
Q11 11. jaanuar 2024, kl 11.12
Sinu õpikuformaadis blogis kajastad peamiselt unenägusid, ja on selge, et sul puudub teadmine valdkonnast. Nagu paljud maalikunstnikud pole kunagi koolinud ega tea, värvisobivuse õpetusi ega muud, aga vahel juhtumisi tekib päris õigete värvidega pilt. Unenägude nö akadeemilisem pool on budismi unejooga valdkond oma tehnikatega, esoteerika valdkond kajastab nn Akashi kroonikaga tööd, ja seonduvad teised koolkonnad omade terminite ja meetoditega. Kuna sa ei näi olema üheski neist teadlik, siis annan tagasisidena aja jooksul ülevaate uneteemal ja seonduvaga. Üldsoovitus sulle ja teistele hobilistele om, et ärge jalgratta avastamisega tegelege, ega pimedalt katsetage, kui on olemas juba rattad ja õpetused kuidas sõita.

Lisan Märkaja foorumisse info aegamisi.

https://markaja.createaforum.com/minu-hetk-tanas...
 
Q11111 12. jaanuar 2024, kl 21.55
See viimane pole mina ehk Päris Q11. Kavalnaba OP teeb jälle teiste kasutajanimede alt "nalja"...:)
Q1 14. jaanuar 2024, kl 13.38
Henri, soovitan võtta sinu kooliõpiku formaadis blogist juhuslikke lõike ja arutada neist.
Näiteks valime suvalise õpikudefinitsiooni nagu allolev sinu pakutud Armastuse definitsioon:

"⌘ Armastus on saatuse poolt määratud pikaajaline, sügavaim ja võimendatud versioon hingelisest puudutusest, millega kaasneb positiivseim ning tugevaim energiavoog, mida inimene on eales suuteline tajuma. ⌘ "
https://olemuslik.wordpress.com/2023/03...

Ja seleta valitud suvalist lõiku. Näiteks kas see ülaolev juhulõik kõlbb või valime suvalise muu?

Kui kõlbab, siis selgita seda teistele. Muidu on nii, et paned koolipikuformaadis kirja teoreemilikult, et 2+2 on 5, ja ootad et orjameelne vaikiv rahvas mõtetes sellega nõustuks ja pähe õpiks. Samas, mis selelst halba oleks kui arutleksid õpilastega, et miks see 2+2 on 5.

Alustuseks panen kirja osad punktid millele saad vastata:

1. Defineeri teoorimis esitatud osamõisted nagu: saatus,pikaajaline, sügav, võimendatud, versioon, hingeline, hing, hingeline puudutus, positiivne, tugev, energia, energiavoog, inimene.

Kui sa neid ei ole suuteline defineerima, siis su õpikuteorreemid õpitakse koolilaste poolt pähe kui "2+2 on abrakatabra" ja lapsed isegi ei tea, mis on "abrakatabra", nagu ka sinu teoreemide kümned osamõisted on teadmata.

Mis on ülalolevas mõistete nimekirjas "hingeline puudutus" ja muud osamõisted? Mis puudutab mida ja kuidas selline puudutamine armastuseks tituleerida? Kui miski puudutab hinge, siis kas ta puudutab kahvliga või käega või kuidas, ja kas sellel hinge saab puudutab ja mis see üldse on. Kõik selline arutelu seisne neis 10netes abrakatabralikes osamõistetes mida teoreemi lisasid, ja on alustuseks sobiv esimene punkt, mida saab tõenäoselt pikki lehekülgi arutleda.

2. Teine küsimus on, et kas oled nõus oma teoreermiga lühendusega: armastus on inimese puudutus? Nii ju need 4 põhisõna esinevad teoreemi sees. Kui sa pole nõus sellise lühendusega, siis paku selguse huvides teistsugune lühendus. Võib ka teoreemi vaadates pakkuda veel lühemalt, näiteks: armastus võrdub puudutus. Paku lühiversioon, tee lühipostulaat või nõustu sellega, mis juba pakuti siin punktis ja seejärel selgita selle baasil sisu. Näiteks selgita, et kui selgem lühendatud teoreem ütleb, et armastus on puudutus, siis mitmed muud puudutused maailmas on defineeritud teiste mõistete jaoks, näiteks võib vihkamist ja vihmasadu smauti puudutuseks tituleerida/defineerida ja sel juhul jääb sinu teoreem "armastus=puudutus" lailivalguvaks, läbikukkunuks. Veel üldisem oleks siis defineerida "objekt1 on asi/nähtus", näiteks, et "armastus on nähtus" ja siis võib pikemaks venitada teoreemi, et ta on nähtus kui vihma sajab vms.
Seega, selles punktis paku lühiversioon oma teoreemist, või nõustu siin tooduga, ja selgita mõiste lahti lühendatud versiooni puhul. Näiteks, et kuidas see armastus on inimese puudutus ja mille poolest siis puudutamine erineb muudest nähtustest, näiteks vihmasaju nähtusest või muust.

3. Sinu definitsioon väidab, et armastus on miski, mida on kõige raskem taluda, või mis on kuidagi kõige suurema mõjuga vms. Selle mõtte kohta võiks võtta võrdluseks vennaarmastusega 2 isikut, ning loomaarmastusega koosluse lemmikloom+omanik, ning romantilise paariarmastuse, ning hinnata nende armastuse nn efekti, et kas efekt on nii suur et lemmikloom ja teised on transis pikali maas et ei suuda tajuda ega taluda? Ei ole päris niisuur efekt eksole. Seejärel teise sammuna vaatame, kas leidub tugevama mõjuga nähtusi, mis reaalselt inimesed jalust maha võtavad vms. Näiteks spirituaalsete kogemuste puhul kahtlemata on efekt suurem kui mainitud armastuseliikide puhul, spirituaalse kogemusega ei olda enam tavamõistes teadvusel kuid lemmikloom ja armunu on täiesti adekvaatsed. See näide lükkab ümber sinu teoreemi, mis annab mõita, et armastus on miskit maksimaalset ja suurimat. Kas oled nõus selle mõttekäiguga?

Alustuseks pakukski sellised 3 punkti, ja seejärel kui otsustad reageerida, siis saaks esitada konkreetsed järgmised 10 punkti juba. Võib valida suvalise teoreemi su õpikust.

Kui juhtub, et sa ei ole suuteline ühtegi oma õpiku lõiku kaitsma, siis ei maksa egovalu tunda, vaid leppida selle tõega ja mõelda lahendustele?

Kui juhtub, et siiski oled suuteline selgitama, kas toodud juhuteoreemi või mõnda suvalist teist, siis on see täiesti tavaline ja ootsupärane ja abistab sinu õpiku tuntust.

Kui sa ei ole suuteline toodud kolmele soojendus argumendile adekvaatselt vastama, siis võid ka koheselt kiirelt öelda, et nõustud, et su teoreemid on väärad- sel juhul ongi lühike lahendus ja selgus. Või lihtsalt ignoreeri arvamusi oma loomingu kohta, see samuti tõestab.

Eelkõige on sulle endale suur abi kui adekvaatselt reageerid ja järelemõtled. Teisejärguliselt on abi "2+2 on 5"-pealkirjaga õpikulugejaile kui neile selgitatakse mis tegelikult 2+2 on.
Henry Küla 31. jaanuar 2024, kl 08.34
31.01.2024 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 66. PEATÜKK ⟡ Unetsükkel, unefaasid ja unenäod ⟡

Lühikirjeldus: Unenägude nägemise võimalikkusest NREM (N1, N2, N3) ja REM unes. Sekundaarne teadvus sinu unenäos. Kvaalide esinemine unes ja ilmsi. Tehnikavidina abil on tulevikus võimalik tuvastada unes nähtud inimeste või hingede arvu. Ärkvelolekus ja unes võid olla samade inimeste nahas.

https://olemuslik.wordpress.com/
 
Tyyp. 31. jaanuar 2024, kl 11.47
Esimeses lauses soovitad unefaase nimetada unetüüpideks.
Kust sõna "tüüp" soovitus pärineb, kas omalooming või kopeerisid kuskilt internetist, või tõlkeviga?

"Veebiraamat „Hinge olemus ja eksistents”
66. PEATÜKK ⟡ Unetsükkel, unefaasid ja unenäod ⟡
Mõned aastad tagasi, 2018 sügisel ja 2021 septembris, püüdsin internetist leida eestikeelset teavet une ning unefaaside (nimetatakse ka staadium, tüüp, etapp, periood jms) kohta, et osata selgitada ja saada aru enda unenägudest

"
 
Astraalfaas vs sügavfaas, astraaluni, sügavuni, kirgas faas, kirgas uni. 02. veebruar 2024, kl 08.08
Sõna "tüüp" ehk "liik" tähistavad liigitunnusega objekte.

Näiteks uneliigid ehk unetüübid on: astraaluni, sügav mitteteadvel uni, teadvel uni. Neid kõiki saab mingi tunnuse järgi eristada. Näiteks astraal-tasandil nähakse oma keha, gravitatsioon on teistsugune, sedalaadi omapära on nende selle uneklassi tunnus ja teistel unetüüpidel seda pole.
Seejuures sel pole mingit tähtsust, kas astraalune jooksul silmad või kõrvad liiguvad, oluline on une enda põhitunnus kuidas teda eristada teistest liikidest.
Sügav mitteteadvel uni on samuti eristatav unetüüp, mitteteadvel ja ilma mäletamiseta, see on põhitunnus. Teadvel uned on samuti selgelt omasugune unegrupp, pemaiselt visuaalsete piltide tõttu ja teadvelolu tõttu, olgu siis mistahes juhuslik sisu.
Need 3 tüüpi omavad kõik selget liigitunnust, ja seetõttu kasutatakse sõna tüüp/liik nende eristamiseks.

Mõisted nagu REM-uni ja mitte-REM uni pole une tüübid/liigid esiteks juba seetõttu, et sõna tüüp/liik on reserveeritud ülal näitena toodud kolme unetüübi jaoks.
Teiseks, silmade liikumine ehk "REM" on inimkeha vaatlusel tulenev väline füüsiline irrelevantne tunnus, mitte aga immateriaalne une osa. REM-mõiste tähendab "silmade liikumine", osade uneliikide ajal nad liiguvad kuid ega nad une sees ei liigu ega otseselt une tunnused pole.

Silmade liikumisel alusel on kunagine noor teadus eristanud miskit kui alustas une uuringutega, ja peamiselt arenemisejärke ehk faase märgates. Mõiste faas ehk arenemisaste tähendab, et miski esineb järjekorras, näiteks taevas täiskuu esineb kindlas järjekorras poolkuude vahel, või esmalt inimesed tavaliselt koheselt sügavasse unne ei kuku, vaid enne on teadvemal uneliigid. Seetõttu on magamise ajal faasid ehk uneliikide järjekord.

Sõna faas kasutatakse kui on mingi arenemisaste. Näiteks unefaasid on etapid magamise ajal. Aga unetüübid ehk uneliigid on mingi kindla tunnusega mitteärkvel olekud, näiteks astraaluned on selgelt eristatavad teistest unetüüpidest ja sel pole mingit tähtsust mis faasis/etapis nendeni jõutakse, seetõttu nad pole faasid.
Mõned liiguvad tahtlikult koheselt soovitud budistlikku teadvuse seisundisse või astraal-tasandisse, seal pole unefaasiga miskit pistmist, ainult unetüüp/uneliik astraal on seal oluline.

Unefaasid ja unetüübid on erinevad mõisted, neid ei saa sünonüümina võtta. Ei saa üheaegselt rääkida astraal une faasist ja astraalune tüübist, saab ainult rääkida astraalune liigist/tüübist, mitte astraalfaasist. Saab rääkida REM-une faasist või silmade liikumise nähtusest osade seisundite/unede puhul, see on inimkehale kuuluv irrelevantne nähtus, mitte une liigitunnus.

Soovi korral võib loomulikult luua oma teooriaid, oma liigitamisi, näiteks avastada, et mingi teadvus/une seisnudi puhul esineb mingit ajukemikaali rohkem ja siis klassfitseerida unetüüpe kemikaale järgi nagu K2 uni või K3 uni, või üldse muudmoodi eristada und.
Kuid teaduses pole nähtavasti sellised teadlaste loomingud edukakas osutunud, juba lihtsalt ülal mainitud asjaolude tõttu.

Unefaase ei ole õige soovitada nimetada unetüüpideks.
Q11 02. veebruar 2024, kl 08.50
Et mõista miks faas ja tüüp/liik pole sünonüümid/samad, meenuta sõna kujul "xxx faas", näiteks kuufaas, seejärel muuda sõna kujule "xxx tüüp", näiteks kuutüüp, tunneta kas viimane sõna kõlab õigesti? Kui ei kõla, siis see näide tõestabki, et faas pole tüüp.
Ja teispidi, selgub taas et tüüp muudetuud faasiks ei kõla õigesti.
Piisab kui meenutad paar sõna, et veenduda.

Ülaltoodud maaplaneedi kuu ei oma mingeid tüüpe ega liike kuna planeedil esineb ainult 1 kuu.
Ei oma loogikat rääkida kuu liikidest, vaid faasidest, seega faas ja tüüp ei saa olla samad asjad. Kui olla kosmose valdkonna huviline, siis võimalik et liigitatakse planeetide kuusid, sel juhul vali muu sõna näide.

Milleks vaikivale orjameelsele rahvale õpetada rahaküsiva kooliõpikuformaadis valesid?

Vaimsetes valdkondades peetakse vale rääkimist kahjulikuks. Isegi mittevaimsed valdkonnad peavad valetamist taunitavaks. Näiteks isegi äärmuslikud äritegelased peavad lugu aususe eetikast. Sul on kogu rahaõpik vigu täis, ja sa lihtsalt ignoreerid seda fakti. Selline kahjustav käitumine on karmiline, näiteks eestlasi nimetatakse orjameelseks jpm justnimelt tehtud karmiliste tegevuste tulemusel. Noi ka sinu ignorants süvendab veelgi orjameelset vaikivat nõustumist valeinfoga, ja sa ise satud kannatustesse sedalaadi orjakeskkonnas peagi. Võimalik, et juba minu siinne postitus on karmiline reaktsioon sulle ja valmistab kannatusi sulle.
 
Õunaline puudutus. 03. veebruar 2024, kl 13.50
Mis on hing, hingeline puudutus, ja mis objekti mis objekt puudutab?

Kas puudutatakse immateriaalset persooni, või füüsilist inimkeha, või õuna või mida? Ja kes on puudutaja, kas nn hing, või jumal, või keha, või õun, või kes?
Peale puudutaja ja puudutatava selgitamist, selgita, et mis moodi puudutaja puudutust teostab puudutatavale, kas käega müksates või kuidas?

Kui ei selgitata, mis mida ja kuidas puudutab, siis puudutuse lause on sama vigane ja arusaamatu kui näiteks selline väide:
"Abrakatabra puudutus tabrakaabrat". Kas ütleb midagi selline abraka lause?
Võib konstrueerida veel näiteid:
1. Vaimne puudutus
2. Kosmiline karma puudutus
3. Deltalainete resoneeriv puudutus

Kas need näited üheskoos sinu Hingelise puudutusega selgitavad, mis mida kuidas millega ja miks puudutab? Ei selgita.
Lisaks, kust pärineb üldse info, et miski puudutab?
Kui selgub, et nn puudutus esineb rohkete või kõikide nähtuste ja objektide puhul, siis pole tarvidust üldse mainida sellist puudutuse asjaolu ja see puudutamine ei piiritle piisavalt defineeritavat mõistet. Näiteks pole tarvidust puudutamist mainida köögilaual oleva õuna puhul järgnevalt: õun on puuvili, mida käega puudutatakse haaramiseks ja enneolematu maitsekogemuse saamiseks, mida inimene eales on võimeline kogema. Sellise õuna definitsiooni puhul käega puudutamine on ju ebavajalik mainida, kuna kõiki puuvilju puudutatakse.

Valgustunud ja tippfüüsikud selgitavad kõik, et aeg, ruum, persoon on illusoorsed ehk mitte reaalsed, ja nendele ehitatud lisamõisted nagu ettemääratus/saatus samuti kuna ette-taha ja enne-praegu on illusoorsed sest põhinevad illusoorsel kolmel mainitud konseptsioonil. Nii ka hing osutub illusoorseks konseptsiooniks ja kõik sellele ehitatud väited, sh hingelise puudutuse loomingulised teooriad.

Otsene küsimus võiks: miks peaks midagi puudutama? Miks peaks armastuse ja õuna definitsioonides miski midagi puudutama?
 
Eksindentsiaalne eksiuslik eksistents hingest. 03. veebruar 2024, kl 16.37
Sinu õpiku pealkirjaks võiks olla "Hinge bla bla" asemel näiteks "minu unenäod", sest valdavalt on teemaks unemälestuste jagamine. Hinge mõistet sa ei defineerigi üldse ega selle olemasolu tõesta, vahel mainid mingist surnud ema hingest sinu unenägudes.

Mittekahesuse sõnum vastab su raamatu pealkirjale öeldes: hingesid reaalselt ei eksisteeri. Juba sõna Mitte-kahesus tõestab hingede jm objektide mitteeksisteerimist. Kuid sinnajuurde saab ka loogikaga juurde tõestada, et kuna separatsioon ehk eraldatus on illusoirsed illusoorse persooni tajuvaatepuntist, siis tegelikult pole olemas eraldi indiviide ega nendega seonduvaid eraldi hingi. Ja loogikaga lükkavad ümber teisedki õpetused miljardite hingede uskumuse, nad küsivad peamiselt küsimusi,et kas hingede pada üle ei täitu ja seonduvat matemaatilist.
Niiet dualistlik-spirituaalne uskumus indiviidide hingede olemasollu on tõekauge, ja peamiselt duaalsuse tõttu, kogu duaalsus on tõekauge.
Ja selles veendumiseks tuleks esimene ettejuhtuv valgustunu jutt ette võtta, eestis on näiteks 1 selline eestikeelne juutiuber, aga maailmas hulgi, võib Buda enda tekstid ette võtta.

Vaimsusest, valdkonnast, hinge konseptsioonist jmst sa ilmselgelt midagi ei mõista, ja seetõttu on su iga peatükk vigu täis, sa polegi tõde kuulnud ega õpetusi, lihtsalt ignoreerid neid võhiklikult, ja egoehtivalt soperdad valeinfot kokku alustades raamatu ümberlükatud pealkirjast.
Eestis on Ekre eraknd tänuväärselt rohkelt ja ilmekalt selgitanud eesti rahvuse vaikivat orjameelet nõustumist kõigega, sh valeinfoga nõustumist. Ja ka teised on seda tõestanud, niiet ei peaks kahtlema sellises rahvustunnuses. Ja selle orjameelsuse juurutamine toimib ignorantsusega peamiselt. Et siis ignoreeritakse loogikat, teiste argumente. Nii riigikogus, kui sinu poolt näiteks ignorants nende osas kes tõestavad et su raamat on vigu täis. Nii tekibki nn karmiline korduv mentaliteet rahva hulgas, igaüks surub ignorantselt läbi kõik valeinfo jne, ja peagi kannatad ise kui teised eestlased sulle endale ignorantsiga vastavad.

Ignorants on pahe mida kõik religioonid taunivad. Meenuta, mis raskused riigis on, näiteks kas elektrihind on kõrge koos maksudega ja see valmistab kannatusi sulle? Siis see ongi tekitatud ignirantsiga, on tuimalt läbi surutud vaesustavaid seadusi ja ignoreeritud vastuargumente. Levinud on lausa loosung, et lollidelt tulebki raha ära võtta ja neid seejärel ignoreerida. Nii ka sinu ignorantne valedeblogi juurutab sellist ignorantset suhtumist, ja kahtlemata ringiga jõuab sinu endani. Miks muidu oma blogis raha nõuad orjameelselt rahvuselt? Sest riigi ignorants on sulle endale rahapuuduse toonud.

Soovitan, et ära ignoreeri arvamusi, mis su blogi vääraks ja kahjustavaks nimetavad. Ignorants on nn nõiaringi tekitav, või nn karmiline nähtus, varem või hilhem kannatad sellest ise.

Kui sa juba usud hingedesse siis kindlasti ka muusse esoteerikasse, ja esoteerikad ütlevad, et sa tõmbad endale rasked haigused ligi sellise tegevusega. Leevendada võiks vähemalt nõnda, et püüda edaspidi mitte ignorantsi juurutada, ja vorminda edaspidi looming pakendisse "minu uni ja arvamused", see vähendaks patu raskust. Ja loomulikult raha kerjamine eemalda. Käitu vastutavalt. Kui on soov hinge temaatikat ja vaimsust avastada, siis mine küsi tedjatelt sellest.
Q11 04. veebruar 2024, kl 23.49
Enri, postitan sulle edaspidi sinu ja sinu rahvuse tegevuse tulemusest, parimalt ilmelstab ekre seda ignorantsiga saavutatud orjameelsust ja muud.

Head vaatamist.





Toimetatud 1 kord(a). Viimati Q11 04.02.2024 23.49.
Q111 09. veebruar 2024, kl 00.58
Armastuse selge ja lühidane definitsioon 4 sümboliga:

A=∄M

Mitmed valgustunud defineerivad nõnda Armastuse konseptsiooni. Lisasin ka mõnigast selgitust selel kohta vaimsuse foorumisse:

https://arkaja.createaforum.com/uudiseid-maailma...

Henri, sa võid proovida seda 4 sümboliga definitsiooni ise ümber lükata, nii nagu sinu enda pikk lohisev definitsioon ümber lükati. Ole julge ja lükka ja räägi, selles pole midagi halba kui see 4-sümboliline definitsioon valeks osutub vms, näita ja tõesta, ära ignoreeri. Rääkimine=Kuld, Ignoreerimine=Hirm.
Henry Küla 28. veebruar 2024, kl 08.29
28.02.2024 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 67. PEATÜKK ⟡ Absoluutsest tühjusest ja teadvuse loomisest kuni Maal kõndiva inimeseni ⟡

Lühikirjeldus: Miks on tühjus vajalik? Kus ja millal on teadvus loodud? Kas teadvus suudab mõelda? Kumb luuakse ennem, kas hing või teadvus? Kes vastutab sinu une sisu eest? Sinu vaba tahe. Mitu uuestisündi sa oled juba läbinud? Miks sa oma eelmisi elusid ei mäleta? Tegelikkuse loomine ja ümbritseva kõiksuse toimimise üks aluspõhimõtteid. Palju muud!

https://olemuslik.wordpress.com/
Q11 29. veebruar 2024, kl 08.21
28.02.2024 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksiistents" järgmine 67. PEATÜKK ⟡ Absoluutsest tühjusest ja teadvuse loomisest kuni Maal kõndiva inimeseni ⟡
Arutelu Märkaja foorumis:

https://markaja.createaforum.com/general-discuss...
Henry Küla 27. märts 2024, kl 08.42
27.03.2024 ilmus veebiraamatu „Hinge olemus ja eksistents” https://olemuslik.wordpress.com/ järgmine 68. PEATÜKK ⟡ Putukad elavad tegelikkuses ja ei valeta ⟡

Lühikirjeldus: Hingelis-filosoofiline lähenemine ja teadmised tulevad inimestevahelistes suhetes kasuks, samuti võib lihtsustada ning aidata leida armastust. Mis saab Vikimõisa peamaja varemetest tulevikus? Kas Eesti on ka 200 ja enama aasta pärast vaba ning iseseisev riik? Unes võid näha inimest, keda ärkvelolekus ei tunne, ei ole näinud või kuulnud. Ometi on nad tegelikkuses olemas, kaks näidet.

https://olemuslik.wordpress.com/



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Henry Küla 28.03.2024 07.31.
Q11 06. aprill 2024, kl 18.45
06.04.2024 ilmutus arutelu raamatu teemal:

https://markaja.createaforum.com/general-discuss...

Lühikirjeldus: Aga miks siis esitada vildakaid teooriaid üldse, kui seejärel öelda, et need teooriad ei sobi?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!