Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kättemaksmised elus(pole maksuameti küss:))
 
huvistaja 06. veebruar 2008, kl 21.02
pajatage, kas teate inimeste elukäike, kus kunagi tehtud halb tagasi tulnud. et olekski võimalik otsene seos näha. konkreetsed rängad ütlemised inimesele tagasi tulnud, tegemised-tegemata jätmised niisama. minu näide tuua sugulaste elust- naine kupatas kõbusa ema vanadekodusse. müüs ema maja.selleks mingit otsest vajadust polnud, saamahimu:( emal külas ei käinud. naine mahhinaator ja mammonakorjaja terve elu olnud. nüüd poeg tegi talle sama. hädakisa taevani...
 
mina 06. veebruar 2008, kl 21.34
elasin noorena maal.üks kasuisa õliste riiete pesemine ja kuivatamine käis.siis ütlesin emale-mina küll endale traktorisi meheks ei võta!ikka juhtus nii,et olin varsti korraliku traktoristi naine!))minu mees oli ikka puhtam ja aitas ise riiete poole pealt.
 
:( 06. veebruar 2008, kl 21.43
üks mõrd ameles natuke mu mehega. Needsin ta ära, et ta ei saaks kunagi lapsi. Ja ei saanudki, enne kui needuse taipasin 10 a. hiljem maha võtta. Pärast oli ühel teisel samuti minu soovidest raske rasestuda ja kui ka sellele taipasin head soovida, sündis talle raske verehäirega laps.

ärge teie seda teistele soovige.
 
Nõid Jasmine 06. veebruar 2008, kl 21.49
Teistele halba ei ole kunagi mõtet soovida, veel vähem kellestki lähedasest halvasti mõelda. Väljaöeldud sõnal on suur jõud, aga ega mõtegi selle poolest maha jää.
Universium püüab iga väiksemagi energiaosakese kinni ja hakkab seda antud viisil töötlema.
 
lala 06. veebruar 2008, kl 22.29
Kõik, mis teed, teed iseendale. Halvad mõtted (soovid) tulevad sulle pumerangina tagasi. Nii lihtne see ongi.
 
lolo 06. veebruar 2008, kl 22.39
jah, lala, ka sulle tagasi, nii lihtne see ongi.
 
to: lala 06. veebruar 2008, kl 23.01
Ja heategu ei jää ka kunagi karistamata!
 
lala 06. veebruar 2008, kl 23.16
Heategu sünnitab heategu - varem või hiljem, igatahes.
 
suslik 06. veebruar 2008, kl 23.42
vahel on küll tunne, et teed head, saad vastu pead.
 
ang 06. veebruar 2008, kl 23.46
Head tehes peaks endal sydames soe olema, kas teine seda head hinnata oskab voi markab, on siiski teisejarguline. Halva soovimine toob enda hinge pimedust, parem on inimesest, kes teile kurja teinud, lihtsalt eemale hoida ja oma energiat temale motlemise ja vihaga mitte kulutada. Raske, ent mitte voimatu. :)
 
Nõid Jasmine 06. veebruar 2008, kl 23.58
Jah, raske paistabki ta ainult siis olema, kui tunded mängu lasta. Aeg teeb aga oma töö ja kui möödunut enam hinge ei võeta, võib kunagine negatiivne inimene sinu elus muutuda olematuks/tähtsusetuks. Siis saabub ükskõiksus teatud persooni suhtes ja ega unustaminegi enam mägede taga ole!
 
Nõid Jasmine 07. veebruar 2008, kl 00.17
Nohh, see paistab praktiliselt sama teema olevat
http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f=15&i=803703&t=803238
 
muki 07. veebruar 2008, kl 10.05
Kes natuke kauem maailmas elanud, teab juba kindlalt, et kõik tuleb tagasi, mõni asi lihtsalt väga suure ringiga ja omal peab olema analüüsimisvõime.
 
Cafe 07. veebruar 2008, kl 11.08
Nii pidi olema - halb tegu tuleb endale tagasi, väga halb tegu tuleb lastele tagasi ja ülihalb tegu tuleb lastelastele tagasi. See peaks nagu mõtlema panema küll.
 
heategu ei jää karistamata 07. veebruar 2008, kl 12.43
on endalgi olnud, kus keegi väga palub midagi ja olen vastu tulnud. Ei maksa teha, kui on vastumeelsuse tunne. Olen nii mitu head laksu saanud.
 
hmm 07. veebruar 2008, kl 13.38
aga kas te usute needust?? minul on üks lugu mis ei jäta eriti muud varjanti et mitte uskuda. ühesõnaga minu kasuisal ja emal sündis puuetega laps. ja kasuise vanemal lapsel eelmisest abielust sündis puuetega laps. minu ema siis läks miski nõia või ekstrasensi juurde küsima et mis põhjus on sest mõlemad täitsa terved inimesed. ja siis ütles minu emale täiesti võõras inimene keda ta elus esimest korda nägi et sinu mehe isa on tegelenud massimõrvaga ja selle eest on tema suguvõsa 7 põlve neetud. ja muidugi kui ema uurima hakkas tuli välja et siis tema meheisa oli kogu oma küla siberisse küüditanud. ja ongi juba esimesed 2 põlve oma karistuse saanud ja kasvatavad raske puudega lapsi. nu tee mis tahad aga mna jäin seda kõike uskuma. ja sellest on ka minul arvamus et kunagi ei pea kellegile midagi tagasi tegema sest kõik tuleb nagunii tagsi ..ja topelt
 
. 07. veebruar 2008, kl 16.00
Koigil on millegiparast halvasti hakanud elus minema, kes mulle halba soovinud on (koik see halb on siiani kadedusega seotud).
Nende inimeste "karistus" on mingil pohjusel uks ja sama, mehele nad ei saa ja oma ellu armastust nad ei leia... nad jaavad uksikuks.
Uks neist elab kull vabaabielus, kuid mees istub enamuse ajast vangis ja kui vahest koju saab, siis peksab ja petab oma naist. Neil on kaks last ka. Naine ise on pohikooliharidusega ja elab siiani oma vanemate juures.
Lapsepolve kiusajal sundis Down'i tovega laps, ta elab samuti ikka vanemate juures oma lapsega ja mehest laks umbes aasta peale lapse sundi lahku. Need on lihtsalt kaks naidet.

Ma ei ole mitte iialgi oma vaenlastele (neid on siiki vahe olnud) halba soovinud... mu suda on taiesti puhas. Olen soovinud neile inimestele ainult head, motlen, et kui nemad on onnelikud, siis ehk jatavad nad ka minu rahule... kolab veidi omakasupuudlikult ka, kuid sudames siiski tahaks ju, et koik saaksid rahulikult ja onnelikult oma elu elada.

Tapitahti pole... sry.
 
mina 07. veebruar 2008, kl 17.13
tean lastetut paari, kus mehe petmisest sündinud last aus abielunaine sõimas. millegi pärast see paar lapsi pole saanud, 10 aastat proovimist, ravi... mõlemad terveks tunnistatud. müstika.
 
1 näide 07. veebruar 2008, kl 21.30
Olen seda kuhugi siia foorumisse teiste teemade alla kirjutanud, aga head näidet võib alati korrata:
üks mees sõitis purjus peaga inimese surnuks ja ei kahetsenud seda tegu mitte, ning jäi ise mõned aastad hiljem enam-vähem samas kohas auto alla ja sai surma.
 
huvitav 08. veebruar 2008, kl 09.35
millegipärast lasi just paar nädalat halb minust lahti. peaaegu 2 aastat oli jama, tean, et üks inimene vist jamas mu ära. ei taha seda sõna nagu välja kirjutada, sest mine jälle tea.
 
n41 08. veebruar 2008, kl 18.00
kui mu mees sai ühe roolijoodiku pärast surma üle 10.a. tagasi, siis ma küll mõttes soovisin, et sel juhil elus väga halvasti läheks. käisin toda noormeest veel haiglas vaatamaski, et avarii kohta pärida, siis oli ta selline välimuselt üle keskmise kena kutt, nüüd olen teda linnas näinud ja tast on saanud paras paadialune...
 
to n 41 08. veebruar 2008, kl 18.53
Aga ära hõiska midagi, kas sina saad oma halva soovi tagasi...
Egas siis inimene ei sõida hommikul kodust välja, et täna sõidan kellegi surnuks...ikka hirmsad õnnetused ja koledad juhused on need, nii surma saanutele kui ellujääjatele.
Kas sina ise elaksid edasi õnnelikult, kui keegi sinu põhjustatud õnnetuse tagajärjel surma saaks?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!