Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
needuse küsimus
 
abipaluja 07. veebruar 2008, kl 01.41
Tere, kas teist keegi teab midagi needusest-nõidusest, mul on selline asi peale pandud ja ravitsejad tõstavad käed püsti, nad ei suuda seda ära võtta! Palun, muljetage veidi sellest!
 
küss 07. veebruar 2008, kl 01.55
aga kust sa tead, et needus on, keegi ütles?
kuidas muidu ennast tunned?
 
black 07. veebruar 2008, kl 02.38
kas sa oled sama abipaluja kes paar teemat allpool? ja ise arvates end sellise asja all kannatavat, soovid siiski kellelegi teisele sama saatust? siin vast oleks sul, mille üle veidi järele mõelda...
*üldiselt, kõige hullemaks needuseks inimese elus kipuvad olema tema enese kinnismõtted...
 
kuutõbine 07. veebruar 2008, kl 11.07
needuse olemasolu saab proovida kuldsõrmusega, võtad ja tõmbad üle põse, kui jäävad järgi mustad jutid, oledki nõiduse all,kui ei siis ok....ja ära saab kindlasti võtta, need ravitsejad olid siis mitte päris õiged, mine mõne nõia juurde, ütlen vaid niipalju, et vesi on mängus, see puhastab
 
oh 07. veebruar 2008, kl 13.43
ma ei usu et päriselt kah mingit mustad jutid jäävad??
kas kohe naha peale või????
 
Tiia 07. veebruar 2008, kl 14.04
Mitte kellelegi ei saa needust peale panna. Nõus blackiga, et inimese needuseks on tema oma mõtted.
 
kuutõbine 07. veebruar 2008, kl 14.06
jah jäävad, naha peale, alles hiljuti proovitud värk, mõnele jäi, mõnele mitte, ja tõmmata õrnalt mitte nii et kohe jõust jutt järgi
 
vana seesamune, 07. veebruar 2008, kl 17.42
minule jäid jutid peale!
 
teemaalgataja-Nastja 07. veebruar 2008, kl 21.02
ei, ma pole see eelmine, lihtsalt ei märganud, et sama nime all tulen! Ma ei taha seda kellelegi üle anda, issake, kust sa seda võtad, black???????
Tean, kuna liikusin aastaid tagasi "nõidade" seltskonnas ja jäin ühele ette, ja mulle on seda ka sensid öelnud-ei saa jagu!
Tunnen ennast jubedalt, tuli mustlane vastu ja vaatas mind teraselt, siis ütles, et mul nõidus peal aga tema ei oska sellist ära võtta, käskis minna kirikusse Toompeale ja vaadata, kuidas ma ennast tunnen seal, läksingi ja pidin otsad andma!!! Mulle öeldi otse näkku, mis minuga toimuma hakkab, hakkaski! Proovin sõrmusega!
Olen ka pooleldi venelanna ja loen palju vene parakirjandust, sealt olen palju asju proovinud, aga ei aita miski! Kõik veega ja palvetega seotud on läbi proovitud, paks Volli hakkas mind kohutavalt kartma - unustas rahagi küsida....vot sellised lood on!
 
Wishmaster 07. veebruar 2008, kl 21.40
Kas Sa tead, kes Sulle needuse peale pani? See inimene saab selle ka maha võtta. Võin muidugi vaadata järgi ühest targast raamatust, aga arvan juba ette, et see Sind ei aita.
Nendele, kes ei usu needusesse. Tegelikkuses on ikkagi nii, et sõnadel ja mõtetel on suur vägi. Inimene saab teisele needuse peale panna ka nii, et ta ise seda ei teagi. Needused eksisteerivad ühiskonnas juba sajandeid. Need ei ole väljamõeldised.
 
nastja 07. veebruar 2008, kl 23.56
Tänud, Wishmaster, et toetad! Jah, muidugi tean, kes pani, aga ta ei võta maha, olen palunud....ütleb, et ei saa enam midagi teha!! Ta on suurte võimetega, ma ei tea, kas julgengi siin üldse palju kirjutada?????, siia võivad ka paljud eesti nõiad vahtida, no tegu on Vene musta maagiaga, see on päris karm asi, Jumal hoidku inimesi selle eest!!!
Proovisin kuldsõrmusega - ei ole musti triipe :)))
Oh, ei tea enam, mida teha, peaksin Siberisse sõitma, aga see reis oleks väga kallis, sealt tean ühte naist, kes selle maha võtaks....
 
... 08. veebruar 2008, kl 10.13
Needus needuseks - aga räägi, millega sa sellise karmi needuse siis ära teeninud olid? Ehk see aitab ennast parandada
 
Wishmaster 08. veebruar 2008, kl 11.10
Enamus inimesi ei ole neile pealepandud needust ära teeninud. Paraku, ei aita needuse puhul ka enda parandamine.
Ja mida tähendab, et see kes needuse peale pani ei saa seda ära võtta? Tavaliselt just niimoodi käibki see asi, et inimene, kes neab kellegi ära, võtab ka needuse maha. Kui aga inimene ise ka ei teadnud, et kellegi ära neab, on ikka väga kurb asi. Ega see mahavõtmine kerge ei ole.
 
kuutõbine 08. veebruar 2008, kl 12.13
nastjake, eestis on ka vene maagiaga tegelejaid, aga sul selles mõttes õigus, et siin peab ka keelt hammaste taga hoidma, liigne lobisemine võib kahju tuua....aga see triipude värk on ühe venelanna õpetus, a rohkem ma sellest ei räägiks
 
nastja 09. veebruar 2008, kl 00.00
Tänud teile, kullakesed, et toetate ja et olemas olete! :)))
 
luise 10. veebruar 2008, kl 18.30
ma proovisin sõrmuse asja...mulle jäi ainult vasakule põsele triip...ja korduvalt aga paremale ei jäänud ühtki triipu...imelik:D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!