Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
energia kysimus
 
abipaluja 07. veebruar 2008, kl 17.01
Paluksin teadjatelt natuke informatsiooni oma olukorra kohta--mis v6ib selle p6hjuseks olla? Nimelt pean t66 asjus ysna pidevalt suhtlema yhe inimesega, kelle läheduses olemine mulle veidralt m6jub. Nimelt tunnen mingit veidrat peap66ritust tema läheduses, väga ebameeldiv tunne on--nagu keegi viiks mu balansist välja. Selline tunne nagu keegi oleks mu energia kallal, teeks n6rgaks, kuigi selliste asjadega varem yldse kokku poleks puutunud. Ka telefonik6ned selle isikuga m6juvad kurnavalt. Seejuures peab ytlema et meie suhted on väga head ja ta tundub kena inimene olevat, nii et halbades suhetes asi ei ole. Kes oskaks n6u anda, mis see on ja mida teha?
 
myy 07. veebruar 2008, kl 17.07
energiad ei sobi, kas vampiirlus või muu, ei oska öelda. See inimene võib olla ka sinu jaoks liiga tugeva karismaga isiksus, et allutab endale. Aga lapi oma energeetilised augud ära, st. hoidu kõikidest emotsioonidest selle inimese juuresolekul, ära avalda isiklikku infot, k.a. oma seisukohti ebaolulistes küsimustes, samas lase end täielikult lõdvaks, ära ole pinges, ära ürita olukorda paaniliselt kontrollida. Võid hoida käsi suletud asendis ja mõelda seinale, mis teid eraldab... ühesõnaga variante on. lihtsam on muidugi mitte suhelda, kui võimalik. teine variant on õppida inimest väga lähedalt tundma ja vaadata, kas see pingesolek, mis sind väsitab, kaob üksteist lähemalt tundes ära.
 
abipaluja to myy 07. veebruar 2008, kl 17.12
Suur tänu, katsun nii teha. Kahjuks temaga suhtlemise täielik vältimine pole t66 t6ttu v6imalik. Aga mis need energeetilised augud on, ja kuidas neist lahti saada? Ja veel pean ytlema et see on nii imelik kogemus, esimest korda elus tuleb ette, ja nii tugevalt, fyysilisel kujul.
 
Nõid Jasmine 07. veebruar 2008, kl 17.28
Mõttel on jõud.
Mõtle ennast tugevaks ja tema mistahes reaktsioonist/tegevuskavast sõltumatuks. Proovi ennast kindlalt ja kõigutamatult tunda, kuni hakkad enda kontrollimisest heameelt tundma.
Mõtle ka peeglid teie vahele, et temalt tulev negatiivse sisuga soov peegelduks talle endale tagasi ja et ta ei saaks sinust justkui midagi.
 
n 07. veebruar 2008, kl 19.17
myy ütles kõik ilusti ära. ilmselt on tegemist mingisuguse temapoolse negatiivsusega ja sinu organism annab sellest märku, olgugi et sa seda lahti seletada ei oska. tean mitut väga kena vampiiri ja kusjuures nendel endil pole aimugi, et vampiirid on. sellegipoolest muutkui imevad ja imevad, sest see on nende kaasasündinud loomus. sind aga ei kohusta miski ennast ohverdama.
aga võib olla ka et energiad lihtsalt ei sobi. mul on sama asi ühe töökaaslasega: temaga rääkides ja eriti teda kuulates hakkab pea paari minutiga kuklast kohutavalt tuksuma. tema vampiir ei ole, ta on südames heatahtlik inimene, aga ma tean meie vestlustest, et ta ei ole endaga just kõige paremas olukorras. tema negatiivsus, kibestus ja rahutus hinges kiirgubki sõnade vahelt minusse.
kui teine inimene ei sobi, siis suhtle nii vähe kui võimalik ja hakka seda tegema meili teel. võta myy nõuandeid kuulda. sa ei võlgne kellelegi midagi, eriti kui sa ei tea mis kavatsused teisel inimesel sinuga on. muidugi alati peab jääma viisakas, aga pea suurt distanssi.
energeetilised augud on pikem jutt. otsi netis abi, sest iga ühe tervisele tuleks kasulikuks nendest teada. myy räägib sellest küll natuke, nii et abi peaks temalt ka saama.
 
to n 07. veebruar 2008, kl 19.59
Jah, negatiivne inimene on ta kyll, selles m6ttes et depresseeritud. V6ib ka vampiir olla muidugi, kuigi ma väga selle s6na tähendusega kursis ei ole. Kas need vampiirid on inimesed nagu meiegi, kuidagi oma energiaga ja selle loodusest saamisega sassis (ja kas selle vastu ravi v6ib ka olla?), v6i kuidagi p6him6tteliselt erinevad, ja "orgaaniliselt" pahatahtlikud (kuigi ehk ise ei teadvusta)?
 
n 07. veebruar 2008, kl 20.42
vampiirid on nagu sina ja mina - ilma kihvadeta ja nad ei maga kirstus. nad on sort inimesi, kes ei suuda mingil arusaamatul ja väljaselgitamatul põhjusel (teooriaid on, aga mitte midagi kindlat) ise energiat ehk elujõudu toota. minu kogemuste põhjal enamus vampiire ei teagi, et nad vampiirid on, kuigi teistelt imemine on nendele täiesti normaalne ja automaatne tegevus, umbes nagu söömine. vampiir iseenesest pahatahtlikkust ei tähenda, selleks teeb ja loob inimene ikka ise enda. minu arvates loata teiselt millegi võtmine ei ole väljavabandatav ega heatahtlik tegu.
vampiiri imemeise tagajärjel võivad ilmneda järgmised tunnusmärgid: väsimus, pearinglus, peavalu, südame puperdamine, nõrkus. kui juhtub, et vampiiriks on elukaaslane, kes imeb pidevalt, hakkavad tõsised tervisehäired ilmnema, nagu näiteks immuunsussüsteemi nõrgeneimine, mis omakorda viib erinevate tõsiste haigusteni. kui aura on vampiiri poolt nõrgaks imetud ja kui auke kinni ei mätsi, siis hakkab see inimene teisi vampiire ligi tõmbama nagu magnet, sest saagi nimel ei pea palju vaeva nägema.
mina isiklikult vampiiridesse hästi ei suhtu. nad on üldiselt salakavalad ja valelikud, sest nende toit ei ole teenitud ausal teel. aus ja eetiline eluviis on võimalik, aga kuna selle nimel peab rohkem vaeva nägema, on lihtsam teadmatult inimeselt lihtsalt võtta ehk varastada.
 
n 07. veebruar 2008, kl 20.50
jätsin mainimata, et negatiivsus iseenesest vampiirlust ei tähenda, kuigi paljud vampiirid tekitavad negatiivset energiat, sest see on nendele üks magusamaid palasid. depressioonis inimene on lihtsalt kurnav. paljud aga ei tahagi ennast aidata, vaid suplevad enesehaletsuses. nendest tuleb lihtsalt eemale hoida, kui just tegemist pole mõne lähedasega, kes on muidu terve ellusuhtumisega. elu on liga lühike, et pidevat hala kuulata!
 
to n 07. veebruar 2008, kl 21.25
"vampiiri imemeise tagajärjel võivad ilmneda järgmised tunnusmärgid: väsimus, pearinglus, peavalu, südame puperdamine, nõrkus."

Jah, on kyll sellised symptomid mul... Ei teagi mida teha... T66kohta vahetada nii kerge pole.
 
sädemeke 07. veebruar 2008, kl 23.23
tuleb endale kaitse(ring) ümber moodustada,
purustades ka nähtamatud niidid, mis seovad, mitte lubades talle enam endalt midagi.
ja seda kõike mõttejõu abil. see on eriti tõhus.

võib ka kaitsekive(kristalle) kasutada. nt hematiiti, rodoniiti.

ja peamine.. mitte ise hirmu tunda (hirm teeb nõrgaks, allutatavaks), vaid olla tugev, endas kindel, ega emotsioonitseda temaga.
 
* 08. veebruar 2008, kl 01.13
ütlete, et enamus vampiire ei tea seda, no ja kui teada saab, mida selle teadmisega peale hakata?
 
sädemeke 08. veebruar 2008, kl 01.33
to *

ta võiks siis õppida (rohkem) mujalt energiat saama.
ja teadlikult mitte lähedasi kurnata.
 
Nõid Jasmine 08. veebruar 2008, kl 02.24
Üks väga huvitav raamat on energiavampiiridest
Energiavampiirid. Kuidas kaitsta end energiavaraste ja -parasiitide eest.
http://www.apollo.ee/product.php/0952948

Seal on kirjas energiavampiiride liigid. Päris huvitav tegelikult teada, et eksisteerivad ka küberruumi vampiirid, kelle enimkasutatavd nimed algavad millegipärast just ka V-tähega ja kes otsivad internetist põnevust; jäävad sageli ka anonüümseks.

Eriti huvitavad on sealsed harjutused ja testid, millega saate enda hetkelist kaitsetaset mõõta. Ja ka nõuandeid kuidas ennast käsile võtta ja kaitstumaks saada.

Soovitan kõigile! See raamat peaks igas kodus olema! ;)
 
n 08. veebruar 2008, kl 02.42
kui vampiir "ärkab" ehk teadvustab iseennast, siis tal on kaks valikut: kas minna raskemat teed ülesmäge ja pürgida paremaks inimeseks või valida kergem tee allamäge, mis viib vooluga sügavikku kaasa. kaugeltki kõikidel vampiiridel pole võimalik ammenduda ainult loodusest. tuleb õppida teistelt elujõudu küsima. aga kuna see eeldab vampiirilt kõigepealt alandlikkust, sest tegemist on heateo palumisega, ja distsipliini, juhul kui tavainimene keeldub vampiirile kõhutäit andmast, on ju lihtne küsimata salaja võtta. tegelikult teeb vampiir elujõu varastamisega kõige rohkem endale kahju. see et ta ei ole oma tegudest teadlik, ei vabanda teda kunagi välja. mina ei kujuta ette, et roniksin teise hingeruumi ja muutkui võtaksin mida süda ihkab ja laamendaksin enda heaolu eesmärgil. tehtud kuritegusid saab elus iga üks küll nullida, aga see eeldab, nagu eelpool mainisin, alandlikkust ja sügavat arusaama ja järelemõtlemist tehtud tegude üle. lihtsam on aga vabandusi tuua, ettekäändeid leida, teisi süüdistada, ennast haletseda, valetada, vassida, eemale põigelda, eitada, lolli mängida...



PS vampiire netis siiski karta pole vaja, sest inimestevaheline energia ei voola juhtmete kaudu. tunnen vahest siingi mõne näljase ära, kes räuskab ja proovib teisi negatiivsusele õhutada. kui teis(t)e närviajamine ka õnnestub, jääb energialaeng vampiiri(de)le siiski kättesaamatuks.
 
Nõid Jasmine 08. veebruar 2008, kl 03.12
Ei, miks ei ole karta vaja??
Keegi midagi halvasti ütleb, on inimesel ehk päev rikutud ja tuju halb. Loomulikult saab ka neti teel teisi mõjutada. Kurat seda teab kuidas vampiirid oma energia kätte saavad ja millest rõõmu tunnevad. See (kahju)rõõm teiste arvelt ongi vampiirile toitvaks sammuks. Tuju hea ja päevamissioon korras.

Telefoni teelgi saab palju kurja korda saata. Kuigi siis kuuleb ka inimese häält ja kõnetooni - kas ta karjub või on lihtsalt pahur. Usu mind, inimesed on juba haavatavad olendid, ja kõik negatiivsus mis tuleb mujalt võib ka samamoodi mõjuda. Oleneb kõik kaitsekihist ja haavatava isiku enda suhtumisest solvavasse teksti.
 
vana pagan 08. veebruar 2008, kl 14.58
to jasmine

Kõik võib olla, kuid see et vampiir algab V tähega on küll tühi üldistus ja põhineb su fantaasial.

Enegriate(olekute- aurade ) kokkusobimatus on see, mida nn vampiirluseks võib nimetada s.t ühe inimesega sobib suhtltemine mõnusalt teisega raskelt ja kõik, seda saab lihtsalt tunnetada, midagi müstilist siin pole kõik ei saagi olle ühesugused, seega on loodus õiglaselt energiad jaotanud vaja vaid üles leida endale sobiv
 
Nõid Jasmine 08. veebruar 2008, kl 15.09
Nii, mis ma tahtsin veel energiavampiiride teemal lisada...

Meessoost naisvampiiride ohvrid on väitnud, et nad on tundnud enne vampiirirünnakut ja selle ajal nõrka kloori- või sibulalõhna.
Meesvampiiride meessoost ohvrid tunnevad aga sageli kopituselõhna.
Naisvampiiri nii mees- kui ka naissoost ohvrid väidavad aga sageli, et tunnevad õrna mündilõhna.
Ohvrid, kes olid sattunud raskete vamiirirünnakute ohvriks ütlesid, et neil oli pärast rünnakut suu kuiv või oli suus kibe maitse.
Raskete rünnakutega seostuvad veel sellised füüsilised reaktsioonid nagu nahakipitus, kerge kumin kõrvades ning näo ja kaela punetus.

Enamik kogenud vampiire eelistab ründamiseks ohvri näo poole suunatud lähiasendit, mis jätab kaitseta ohvri päikesepõimiku piirkonna. Sellest võiks järeldada, et kui ohver avastab rünnaku, võiks ta selle lõpetada lihtsalt nii, et pöörab ümber ja lahkub.
Ruumiline kaugus täielikku kaitset vampiiride eest küll ei taga, kuid võib sellegipoolest rünnakute raskust vähendada.

Inimsuhetes on ka nii, et teadmatuses olev vampiir võib saadud energiat seletada meeldiva sotsiaalse suhtega, samas kui ohver võib oma energiakadu põhjendada igava ja mõttetu suhtega.
Energiavampiirlus võib suhet nõrgestada ning võtta sellelt elujõu ja mõtte.

Reeglina on rünnaku lõpetamiseks vaja sama, mida algatamisekski - tahet. Peaaegu mitte kunagi ei ründa energiavampiirid aga lapsi.

Huvitav on ka see, et vanema inimese kooselu nooremaga on omamoodi energiasaamise viis. Tihti elavad ka sellises suhtes vanemad isikud kauem, samas kui noorem suhtepool võib elada vähem.
 
Nõid Jasmine 08. veebruar 2008, kl 15.12
Mitte minu fantaasial, vaid pigem raamatu autori uuringute tulemusel. Aga jah, muidugi ei ela me Ameerikas. Seal on energiavampiirlus rohkem päevakorral ja ka sellised inimesed saavad seal ravi - nii ohvrid kui energiavampiirid ise.
 
teemaalgataja 08. veebruar 2008, kl 15.54
Suur tänu vastajaile, asi sai selgemaks, ja pyyan n6uandeid rakendada, ehk aitab mingil määral. Kui keegi teab, oleks veel selline kysimus: kas oleks mingi v6imalus see energiavampiir ise loodusest v6i loomulikul teel energiat saama 6petada v6i innustada? Näiteks et ehk m6juks kui ta rohkem looduses viibiks (tean et see inimene on väga tubase ja istuva eluviisiga)? V6i pole sellest suuremat kasu, kuna tema praeguse energeetikatasandi juures talle ka looduslikest kohtadest ainult madalama energeetilise tasemega olendid ja m6jud kylge jääksid? Kuidas saaks see inimene 6ppida oma energiat loomulikul teel saama nagu teised?
 
vana pagan 08. veebruar 2008, kl 15.58
to nõid jasmine

küsimus sulle, kas usud kõike automaatselt mida loed? Kui seal kirjutatakse, et kõik vampiirid algavad näiteks J tähega kas se sinu jaoks kohe tõde.

Raamat pole midagi muud kellegi nägemus ja arvamus ja isegi viited faktidele on kontrollimatud

kõige tähtsam on oma kogemus ja sisetunde järgi otsustamine
 
n 08. veebruar 2008, kl 17.34
vampiir on sündinud lekkiva energiavooluga, mida kunagi kinni mätsida ei saa. nende sündimine siia maailma pole juhuslik ja neid pole mõtet haletseda. enne kui sa teist päästma jooksed, mõtle tõsiselt järele, kui kindlasti sa üldse tead et ta vampiir on. selle sordi inimeste äratundmine vajab siiski natuke harjutamist, teadmisi ja kogemusi. peavalu võib tekkida ka mõne negatiivse inimese juuresolekul. aga kui sul süda ikka rahu ei anna, võid teha anonüümse kingituse vastava raamatu näol. nõu annaksin ma inimesele ainult siis, kui ta seda ise küsima tuleb, eeldades et ma asjast midagi ikka tean ka. võõra inimese probleemiga sidumine on väga rumal tegu.
lihtsam on teistele tähelepanu pöörata, teisi päästa proovida ja enda areng unarusse jätta. enda kallal töötamine on palju raskem kui teiste kallal, aga maailmaparandamine algab kõigepealt siiski meie endi parandamisest.
 
to n 08. veebruar 2008, kl 17.56
See on vist 6ige kyll... Ehk tulebki endast alustada ja loota et asi paremaks laheb, ju ma mingeid vigu olen teinud et elu selliste olukordadega mind kokku juhtinud... Suur tanu vastuse eest!
 
to n 08. veebruar 2008, kl 18.02
Lisan veel et see inimene paistab teisteski sama reaktsiooni esile kutsuvat, ykskord ta kurtis et "inimesed ei taha tema seltskonnas aega veeta", et ta ei tea mille pärast. Ja imelik on et taimedki selles ruumis kus ta t66tab kasvada ei taha, muudkui kolletavad ja lehed langevad ja viska neid välja.

"nende sündimine siia maailma pole juhuslik ja neid pole mõtet haletseda."--aga mida see tähendab et nende syndimine pole juhuslik? Kas neil on mingi karmav6lg?

Vabandan paljude kysimuste pärast, tahan lihtsalt asja m6ista...
 
Nõid Jasmine 08. veebruar 2008, kl 18.03
Üks asi on asjatundjate raamatute lugemine, teine hoopis ulme ja muu fantastika.
Ja ma pole väitnudki, et ma kõike kirjutatut usun. Lihtsalt hea on teadmiseks võtta ja sellega arvestada mida targemad meile mõista annavad.
See raamat põhineski uuringutel, mitte viitatud faktidel!!! ;)
 
. 08. veebruar 2008, kl 18.20
tuleb panna ühele riideesemele haaknõel, mis takistab vampiiril energiat välja imeda.
 
n 08. veebruar 2008, kl 19.23
minu nägemus elust on selline, et halvad asjad ei juhtu mitte sellepärast, et meid karistataks kui me oleme midagi halvasti öelnud või teinud, vaid sellepärast et meil on vaja midagi juurde õppida ja kogetu võrra suuremaks kasvada. tavaliselt õpitakse ikka läbi negatiivsete elamuste. siiski soovitan jääda objektiivseks ja mitte lasta emotsioonidel võimutseda. ebameeldivas olukorras püüaksin jääda nagu sügavate juurtega tugevaks tammeks või sitkeks kadakaks, mida tuul kõigutab, kuid ei murra.
karma on aga sinu pagaazh, mille võtad pärast surma endaga kaasa ja mille eest vastutad. mõned arvavad, et vastavalt karmale sünnid niikaua uuesti, kuni sinust on saanud nn hea inimene. kristlased aga usuvad, et karma ongi see millega sa Jumala ees vastutad ja siis kas põrgusse või Jumala juurde kõrgustesse lähed. ma usun et seda õiget vastust keegi ei teagi, vaid sa pead ise leidma endale sobiva ja südamelähedase variandi ja olema teiste valikute üle tolerantne.
vampiirid, nagu me kõik, ei sünni siia maailma juhuslikult. mul on oma arusaam nende sünni mõttest, aga ma ei hakka seda siin ajapuuduse tõttu väljendama.
 
* 09. veebruar 2008, kl 02.52
kui juba raamatute tsiteerimisele läks siis on ju ka kirjutatud, et ükski kohtumine pole juhuslik ja kõik me oleme üksteisele midagi kogema või õpetama tulnud.
 
jeerumpeerum 10. veebruar 2008, kl 00.45
arumaisaa, kas te ise raamatuid lugeda ei oska või on lihtsalt nii suur suhtlemisvaegus? Aga loen ja imestan nagu pime keskaeg oleks laskunud maa peale!lolliklubi võib selle foorumi nimeks varsti panna, ausõna.
 
to abipaluja 11. veebruar 2008, kl 19.12
Lühidalt - põhjus on ALATI sinu sees.
Aga see kas oled võimeline sellest aru saada või mitte oleneb sinu tasemest. ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!