Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
appike!paanika!
 
autor 08. veebruar 2008, kl 15.26
lugu siis nii, et üleeile öösel olin läbi une endal kõik sõrmused (4 tk) sõrmest ära võtnud ja mööda voodit laiali laotand ja hommikul pool 6 kuulsin selgelt koputust oma magamistoa uksele, mille peale sekundi pealt silmad lahti ehmatasin. Ukse taga polnud muidugi kedagi :S Ja samal ööl oli mu ema unes näinud, et võõras mees koputas tema magamistoa uksele ja ta lasi ta sisse.
Ja täna öösel siis sõbranna nägi mind unes, ma olin ülikõhnaks jäänud ja kandsin musta kleiti, olin veel külje pealt kleiti kinni hoidnud, et talle näidata, kui suureks see mulle jäänud on ja siis olin nagu teiselpool läbipaitvat klaasi hakanud temast eemalduma...et tema jäi nagu teiselepoole klaasi..
Mida kõik see tähendada võiks? Päris kõhe olemine on..
 
lr 08. veebruar 2008, kl 17.09
mehele saad....see ongi su lahkumine tuttavast ümbruskonnast.
jõuad enne veel muidugi peala kaela panna...
 
vaata 08. veebruar 2008, kl 17.46
Unenägude seletaja iga sõna tähendust
 
Piret 09. veebruar 2008, kl 11.13
Siin on nüüd mitu teemat koos. Ausalt öeldes,ma soovitaksingi sõrmused ööseks ära võtta,see teeb olemise vabaks.Läbi une või unesegasena tehakse nii mõndagi,ju Sa teadvustasid,et pead VABA olema. Sõrmused,käe -ja kaelaketid hoiavad energiat kinni.
Olen ka kuulnud kas läbi une või õigemini,see tundubki nagu ilmsi,mida ta ilmselt ei ole, - koputust uksele.Sulle tekib mingi uus olukord elus.
Ema unenägu ma siinkohal ei lahka,see on tema elu.Sõbranna näeb Sind endast eemaldumas,nii see võibki päriselus minna, ma pakun,et tänu Sinu uuele olukorrale elus te enam nii lähedased ei ole ja tunnete mõlemad sellest ka kurbust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!