Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
huvilistele
 
hea soovitus 08. veebruar 2008, kl 22.11
Soovitan minna Loitsukellerisse ja hankida hulk huvitavaid raamatuid arenemiseks ja tarkuseterade kogumiseks. See rubriik oma tobeduste ja veelgi tobedamate kommentaaridega tapavad igasuguse alge, huvilisel inimesel ja tekitab tülgastust,hirmu,mõistetamatust.....tegelikkuses nii palju juhtunud ja raamatutest ka väga palju teadmisi hankinud. Ka vanematelt inimestelt huviga kuulanud igasuguseid juhtumisi.Meeletult kummalisi asju kogenud juba 7 aastasena.Tegelikult sensitiivsed võimed saadakse järglastele eellaste liinipidi.Etteaimamine ja selgeltnägemine uskumatud ja palju muid tähelepanekuid inimestest - mis kõik õigeks osutunud. Kõik võtab aega ja arenemine pisikeste saamude haaval.
Edu endaga töö tegemisel ja kõige ümbritseva jälgimisel ja talletamisel.ka lastel imelised võimed ja kirjutage need alati üles kaustikusse - hea meenutada ja õppida nendeltki.
Kõik läbi tehtud ja üle 40 aasta juba.
 
Piret 08. veebruar 2008, kl 22.15
Sama siin,väikese aastate vahega. Ka internetis on muidugi huvitavat teavet.
 
kenake 08. veebruar 2008, kl 22.28
Üks ei sega teist.
 
suslik 08. veebruar 2008, kl 23.12
Induktiiv-, para ja muude müstiliste asjadega saab tegeleda vaid iseendaga olles, õpetada pole neid asju võimalik, sest nii nagu iga inimene on ainulaadne ja 1, on ka sellised toimetamised erinevatel inimestel erinevad: saab vaid kogemusi jagada, täpselt matkimine on välistatud, sest kahte ühesuguse energiaga ega rakuehitusega inimest pole olemas.
 
hea soovitus 08. veebruar 2008, kl 23.57
suslik,sul õiged laused ritta sätitud. Inimene tunneb ennast ikka nii vähe ja kuidas aeg edasi nii aina imestad,et maailm nii huvitavalt kokku seatud ja ka sinule jäetud sinna oma pisike ruum. Vaadates telest saateid imestanud alati,küll ikka tahetakse hirmsasti ülitark olla ja õpetada.....kuid mida nimelt. Igal indiviidil oma koht ja aeg arenemiseks ,teistel pole ju sinna asja.....aga minnakse , pakutakse ja kuidas veel.
 
suslik 09. veebruar 2008, kl 00.04
see on enda promomine ehk enda oskuste müümine, nad ju elatuvad sellest ja veel mõnedest lisategevustest, seega müüvad oma oskusi ja talenti - igale oma, kahjuks leidub ka lihtsalt "suuri sõnameistreid".
 
* 09. veebruar 2008, kl 02.26
liiga tõsiselt pole mõtet millesegi suhtuda.
 
kuutõbine 09. veebruar 2008, kl 10.57
soovitus sul hea, minu lemmikpood see muide, aga oli sul vaja seda nurgakest siin kohe maha tegema hakata, lase ikka igaühel endal otsustada
 
lumi 09. veebruar 2008, kl 11.29
pole tallinnast.
kus see loitsukeller täpselt asub?
 
kuutõbine 09. veebruar 2008, kl 12.01
müürivahe tänavalt keerab hoovi, seal silt kenasti üleval
 
lumi 09. veebruar 2008, kl 12.04
 
single bell 09. veebruar 2008, kl 13.40
kuule teemaalgatajA-selgeltnägija ja muidu tarkur!

MITU NÄPPU MUL PRAEGU PÜSTI ON?
 
näen selgelt, väga selgelt 09. veebruar 2008, kl 13.46
et sul, s.bell, pole PRAEGU ühtegi näppu oüsti. :P
 
hea soovitus 09. veebruar 2008, kl 14.22
pole mingi tarkur ega kavatsegi selleks saada,küll aga kogunud tasapisi tarkuseterasid ja nüüd,kui ilmuvad huvitavad ja targad raamatud,vene teaduslikud telekanalid ja Discoverilt lõpp huvipakkuvad saated,saan ka sealt osakese. Kusagil ennast eksponeerimas ei ole käinud,kuid sõprade ringis alati huvi pakkunud olla ja nka nendele pisik sisse süstitud. Inimene ei tunne ennast nii hästi,kui kosmost,kuhu kahjuks niiväga trügitaksa - vastupidine aga palju mõistatuslikum.
Sõimalejatele,pilkajatele ja poriloopijatele aga EDU !
Seda rubriiki aga loen huviga,enda kogemused aga siia ei sattu,milleks nokkijatele huvitavaid asju pajatada.
 
alu 09. veebruar 2008, kl 14.40
see "hea soovitus" tundub olevat haiglasepoolselt kõrge enesehinnanguga, madala haridustasemega 4kymbine. nagu kõik posimisse ja esoteerikasse uskujad.

räägiksid äkki neist vene TEADUSLIKEST telekanalitest, mida sa näed! see ka peaks paranormaalne nähtus olema.
 
ähh 09. veebruar 2008, kl 15.56
Iga inimene areneb erinevalt, see mis sinus tekitab tülgastust, võib teisel hoopis huvi tekitada.
Mina jälle panevad imestama sinu stiilis sõnavaõtud, kas selle foorumi lugemine on sulle kohustuseks tehtud? Keegi sünnib või?
Ja keegi sunnib vägisi kirjutama ka?

Ning ära oma tõdesid siin absoluutse tõe pähe esita.
Sensitiivsed võimed on kõigis, mõnel algul rohkem, mõnel vähem.
 
hea soovitus 09. veebruar 2008, kl 16.20
ei kavatse sinuga,alu, vaidlusesse laskuda. Ennast hinnata ei oska ega kavatse.Olen see,kes olen. Kõrgharidus pole veel mingi näitaja,ka sellistega kokku puutunud ja ütlen,et haridus pole veel ühtegi lolli rikkunud. Haritust hindan tunduvalt kõrgemalt,kui tutvuse kaudu saadud kaanekesi,mida nimetatakse diplomiks.Hindan kõrgelt empaatiat,kaastunnet,mõistmist ja paljusid muidki inimlikke omadusi,mida kahjuks iga aastaga vähem kohtan.
Loen sellega dialoogi sinuga lõpetetuks - kulla kõrghariduseline.
Sinu nimi siin küllaltki tihti foorumites vilksatanud ja ka huviga lugenud sinu postitamisi. Rumalaks sind ei ole pidanud,kuid sekkumist misiganes teemadesse küll märganud.Kõike head soovides ja õpi rahulikumat suhtumist sulle tundmatutesse inimestesse. Kõik ei peagi sinule meeldima ega "1000 kümbised "olema.Rahul ka sinu pakutud 4 kümbisega.
 
vahemärkus 09. veebruar 2008, kl 16.39
hmm...mitte et see nüüd nii oluline oleks, aga ma ei tunne küll ühtki inimest, kes "tutvuse kaudu" kõrgkoolidiplomi saanud on...
Ja esimest korda üldse puutun kokku sellise suhtumisega...
see muidugi õige, et ülikool matsi ei riku, aga samas annab kõrgkooli ikka ka matsile üht-teist...
 
anu 09. veebruar 2008, kl 19.15
Kas Pärnus on ka Loitsukellert?
 
riku 09. veebruar 2008, kl 20.38
vahemärkus
kahjuks pean ütlema, et kõrgkooli diplomi saab üsna lihtsalt ka ilma tutvuseta.
oma kursuselt sai mitu purulolli inimest diplomi kätte. õpetajatel hakkas lihtsalt kahju, või oli tarvis siis mingeid arve näidata või tulemusi. asi juhtus Tartu Ülikooli Narva Kolledzis. hiljem ühe õpetajaga kohtusime ja arutasime, et mis küll toimub. ja sellised inimesed konkureerivad töökohtade pärast inimestega, kel peale paberi ka tõesti teadmised on. aga ükski töölevõtja ei hakka ju uurima, kuidas sul see diplom saada õnnestus.

aga alule ei maksa mingit tähelepanu pöörata. parem on sellist inimest ignoreerida.
 
riku 09. veebruar 2008, kl 20.46
ähh
miks sa nii kuri oled? keegi pole ju kellelegi midagi peale sundinud. ära räuska.
 
alu 09. veebruar 2008, kl 21.23
narva kolledž ja kõrgkool??? eks ta ole. selle KÕRGkooli lõpetaja võib tõesti õpetajatest rääkida, teistes kõrgkoolides on ikka õppejõud.

EBS olla ka kõrgkool...

ja ikka tahaks teemaalgatajalt kuulda nende vene TEADUSLIKE telekanalite kohta. damskiij kanal on üks neist? see, kus vanamoorid kaarte panid ja oma silmi kaamerasse punnitasid.
 
vahemärkus veel 09. veebruar 2008, kl 21.48
nojah, ma mõtlesin ikka päris ülikoole nagu TRÜ, TTÜ, Maaülikool, Peda, Kunstiakadeemia, Muusikaakadeemia,
mina olen TTÜ lõpetanud ja ma küll tähele ei pannud, et niisama seal midagi anti..eks muidugi spikri abil ja mõnikord ka säravam silm mõne arvestuse ja eksami ära tegid, aga diplomite müügiletti seal küll ei olndu.
 
petja 09. veebruar 2008, kl 22.00
Narva kolledz on ka justnagu päris Tartu Ülikooli osa..
peaksid tartukatelt küsima, miks neil see diplomite püksikumm just Narva koha pealt siis nii lõdvakene olema juhtub
 
heasoovlik 09. veebruar 2008, kl 22.25
olen Loitsukelleri pidev külastaja ja selle poekese suur fänn.
 
sõltlane 09. veebruar 2008, kl 22.32
...tähelepanek pikkade aastate jooksul - ükskõik,kuhu see alu läheb või nina torgib,igal pool paha hais juures ja paljude tuju rikutud kauaks ajaks.
 
riku 09. veebruar 2008, kl 23.19
Narva Kolledz ongi Tartu Ülikool. õpetamas käivad Tartu õpetajad. tihtilugu, mida vingem tiitel õpetajal oli, seda rohkem läbi sõrmede asjale vaatas. professor pidas näiteks tunniajalise loengu, kuidas valget kriiti tahvlil kasutada...

alu, lollike. mis vahet seal on, kas nimetan inimest õppejõuks või õpetajaks? sinusuguse alaväärsuskompleksi all kannatava tüübi jaoks on seal muidugi suur vahe. kuid sinu probleemne isik on meile kõigile juba ammu tuntud, nii et ...
 
mimmu 10. veebruar 2008, kl 00.35
jaah, tunnen ennast tõesti pisut solvatuna kuna olen pealt 40ne ja lisaks ilma kõrghariduseta.Mis siis nüüd, kas pean trammi alla hüppama või..Vaata imelik on selle juures hoopis, et tihti olen leidnud ennast olukorras kus tuleb kõrgharidusega inimestele olla nõuandjaks, psühholoogiks ja näiteks seletada lahti , mis on karma-kuidas tekib ja samas vaimus.Tundub alu, et arenemisruumi on sul kõvasti.Pealegi on inimese elu jaotunud etappideks- ja peale 40ndat ongi domineeriv vaimne areng, saabumas on küpsus, aeg suunduda teistele ehk vaimsuse jahimaadele, jättes seljataha tühja mõttetu orav-rattas visklemise.Seda nimetad sa posimiseks, iccc oinas oled ikka.
 
hea soovitus 10. veebruar 2008, kl 00.45
sa riku oled üks igavesti kihvt sell, superpluss ja saad 10 pointsi. Sinuga vestleks,kuid alu sugused võtavad tuju ja ei taha enam suhelda.
Einestan hilisõhtul pigem metsanotsudega matsutades ja mõnulen moniotri ees, tänagi sain nii positiivse laengu neid vaadates. Kotkaklubi mehed ka supervahvad mehed,et sellise võimaluse annavad,mis nii ainulaadne rõõmuallikas loodusesõpradele ja teistelegi.
Ootan kevadet,et laadida energiat loodusest ja vaadata,kui suureks kasvanud terassi all elutseval nastikul pojakesed,3 tükki. Kiigun võrkiiges ja nemad libistavad ennast kiige all rõõmsalt.Põnev neid uurida. Siilipapa või mamma,ei tee vahet, ka nii tigetsev torisev nagu siin mõni kommija.
Head ööd unistele.
.
 
kenake 10. veebruar 2008, kl 02.07
Kas alu ka siia tulnud, siis meesvägi kohal, alu, kas sa ise vaatad neid damskii saateid, et tead, millest seal juttu?!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!