Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kummitus...
 
trulla 09. veebruar 2008, kl 17.03
Ostsin oma korteri mehelt, kes oli saanud insuldi vannis, aga ta jäi ellu. Vähemalt korterit müües küll.
Paar aastat hiljem ärkasin tundest,et keegi seisab minu diivani ees. Kuna magasin seljaga seisja poole, siis tundsin kuklas ka külma hõngu. Ärkasin ja ei julgenud pikalt magama jääda.
Alguses ma ei julgenud isegi vanni minna, kui lõpuks panin igakord küünla vannituppa põlema.
Ma ei tea sellest mehest midagi, aga olen kuulnud,et surnud käivad hüvasti jätmas oma kodus. Eks see oli ju tema kodu, kuigi mulle müüdud.
 
kenake 09. veebruar 2008, kl 17.17
Mitu pudelit veini enne ära jõid, sorry.:))))Mees pole ju surnud.
 
trulla 09. veebruar 2008, kl 17.28
To: kenake

terekest:)))))))


Ma ju kirjutasin, et ei tea mehest midagi ja nägemusest möödus aastaid, pealegi pole sinu asi kui mitu veini ma joon,sinult pole veel kerjama tulnud.
 
Piret 09. veebruar 2008, kl 17.59
Hüvasti jätmas võib käia ka iga teine surnud inimene,kes tahab ennast Sulle näidata,ei pea sama mees olema,võib-olla on eluski teine. See selleks,aga peaasi,et nägemusest vabanesid,kui see Sulle nii hirmus oli.
 
petja 09. veebruar 2008, kl 21.46
oled sa ka uurinud, mille peale too eelmine omanik selle insuldi sai?
see kummitus võib veel enne eelmist omanikku seal tegutsenud olla
 
Nanny Ogg 10. veebruar 2008, kl 10.51
Ära karda surnuid,karda elavaid.
Minu ema armastas mind väga ja enne lõplikku lahkumist(40 päeva) käis mitu korda vaatamas ,kuidas mul lähe. Mul ei läinud väga hästi,oma leinaga ei lasknud tal rahulikult lahkuda.
 
to nanny ogg 11. veebruar 2008, kl 15.23
Leinaga võib mõni inimene lahkuja hinge siinilmas nö. vangis hoida. Muidugi on raske leppida lähedase kaotusega, aga mõni on selles niivõrd kinni, et hing ei saa korralikult ära lahkuda ja nii ta jääbki kummitama elavaid. Kummitusel endalgi on suur piin siin lõksus olla ja ta meelsamini tahaks rahu leida, aga ta ei saa, kuna maised mõtlejad hoiavad teda oma mõtetega kinni. Nii olen mina neid asju kuulnud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!