Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Väljakutse!
 
pakkuja 10. veebruar 2008, kl 09.39
Tuletan nõidadele ja selgeltnägijatele meelde võimalust võita 10 000 krooni:
http://woman.delfi.ee/horoskoop/salateadus/article.php?id=16910036
 
mind huvitav asi 10. veebruar 2008, kl 13.23
Seal on juttu pendliga ennustajatest.
Ennustamisest ma ei räägi, kuid on palju inimesi, kes suudavad pedlit tahte järgi liikuma panna. Pean silmas olukorda, kus pendlit või ükskõik, mis eset riputatakse niidi/nööri abil käes. Lihtsalt vaatad peale, mõtled - ja ta hakkab liikuma soovitud suunas. Kätt hoiad muidugi paigal. Mõtlesin, et kindlasti liigutan ise oma kätt alateadlikult ja andsin pendli teise inimese hoida. Ikkagi see hakkas minu mõtlemise peale liikuma, kas keerlema või edasi-tagasi suunal, nii nagu just ise tahtsin, liikumise suunda saab poole peal muuta.
Selles ei ole minu arvates midagi müstilist, küllap sinna mõjub mingi seni vähe uuritud füüsikaseadus? Selle eest vist auhinda küll ei saa..;)

Aga proovige ise nii teha, olen jumala kindel, et väga paljudel toimib. Aga seal on selline imelik asi, et kui see pendel kusagile eseme külge kinni siduda, siis seda liikuma ei saa. Teine inimene peab seda enda käes hoidma. Ma ei tea, mis keemia seal siis toimub...
 
kenake 10. veebruar 2008, kl 14.50
viimasele, see on lihtne seletada, lihtsalt käsi väriseb ja nii see nööri, niidi otsas ka liigub.Täiesti liikumatult ei suuda keegi kätt paigal hoida,kui peab näppude vahel midagi hoidma. Sirge peopesa, siis küll aga mitte siis kui hoida midagi sõrmede vahel.
 
viimane 10. veebruar 2008, kl 15.15
Kuidas saaks seletada seda, et kui *teine inimene rippuvat eset oma käes hoiab, et ka siis hakkab liikuma?? Mitte lihtsalt kõikuma, vaid vastavalt sellele, kuhu suunda tahan ja suure hooga. Näiteks vahepeal paned ringe tegema, siis muudad ta edasi-tagasi käivaks jne. Teine inimene vahepeal pendlit käest ära ei pane, selle sama hoidmise korra jooksul saab muuta suunda erinevaks ja nii mitu korda kui ise tahad. Teise inimese käsi ei saa ju väriseda korrelatsioonis minu mõtlemisega...
Ega ma siis ei räägi kohe ette, kuhu poole tahan liigutada. Muidu võiks mõelda, et teine inimene nalja pärast aitab mulle kaasa.
 
kenake 10. veebruar 2008, kl 15.36
maa külgetõmbejõud, jne..Puhas füüsika.
 
viimane 10. veebruar 2008, kl 15.42
Miks mitte... hmmm a kas maa külgetõmbejõud saab vahelduvalt erinevates suundades mõjuda, (samas taktis mõtlemisega)?
 
pakkuja 10. veebruar 2008, kl 22.04
tee oma pendlivärki nii, et sa ei näe, kuidas pendel liigub. joonista näiteks trajektoor kinnisilmi üles (see, kelle käes on pendel, ei tohi seda ka näha) ning võta kõik videosse. vaata siis ja tule uuesti rääkima.

pendel liigub teise käes "sinu soovide kohaselt" seetõttu, et sa näed, millist liikumist see hakkab tegema ja hakkad kohe mõtlema "tee ringe" vms.
 
viimane 11. veebruar 2008, kl 14.29
ok, proovin järgi.
kui ta juba teeb ringe *täie hooga, siis kuidas ta saab mu mõtlemise peale kohe suunda muuta. see ju vähe füssa seaduste vastu. Ma ei vaidle absoluutselt, vaid mind ennast ka huvitab, et mis värk on.
aga sellega on nii, et ikka silmadega peab jälgima ja siis tahtma. kinnisilmi ei juhtu küll midagi. justkui oleks pilgus mingi jõud. kuigi tean, et ei saa nagu olla...
see ei hakka liikuma mitte paari sendi võrra vaid ikka kohe suurelt ja hooga. seda võiks teha jah nii, et kirjutada enne üles kohe mitu suunda ja siis jookvalt muudan suunda vastavalt üleskirjutatule. peaks juhuse tõenäosust vähendama:)

kogu asja juures ei saa ma aru sellest, et miks lihtsalt teise inimese käes hoitav pendel ei hakka siis iseenesest liikuma kui on näiteks puhas maakülgetõmbejõud vms seadused. peaks ju hakkama. aga ei, hakkab alles siis kui seda soovida. ps. seda paari sendist kõikumist ma ei arvesta, ikka seda kui suure hooga liigub.

kunagi mõtlesin füssa õpetaja käest küsida aga ei julgenud sellise kentsaka küsimusega pöörduda:) aga siin on mul küll igasuguse asjaliku mõtte üle hea meel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!