Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
sõrmusetrikk...
 
Globaal 10. veebruar 2008, kl 18.34
Ma proovisin kuldsõrmusega vaadata kas mul on needus või mitte aga jutt jäi ainult vasakule põsele ja korduvalt...paremale ei jäänud üldse, üks kõik kui kõvasti tõmbasin aga ..vasakule jäi isegi õrnema tõmbega, kui uskuda..et selle järgi saab vaadata , kas sul needus on või mitte, siis ma pean mainima , et mul on viimased 4 aastat kohutvalat kehvasti läinud ja enesetapu plaanidega ja unetult ning ma kahtlustan seda, et kunagi kohutusin ühe ..vaimumaailma teadja inimesega ja ta väitis et mul on võimed, kuna ma näen asju...ning peale seda läksid asjad veel hullemaks...ei tea kas mul on needus?
Teatud ajal on aastas mul eriti hull periood...kus kõik asjad võimenduvad ja tuleb magamatus ja nägemused...
 
totu 10. veebruar 2008, kl 18.37
oot mismoodi saab seda vaadata sõrmusega kas on needus või mitte??kas keeegi seletaks totule?
 
Globaal 10. veebruar 2008, kl 18.46
ma lugesin sellest siit foorumist ja ruttasin kohe enda peal proovima, lugesin , et võtad kullastsõrmuse ja tõmbad üle põse...pole kirjas mis põsk peab olema, ning kui jääb mustjutt, oled neetud:)..vot...kui ei jää.,.siis järelikult pole...aga siis ei tohiks elu eest kraapida...nägu..ikka normaalse tugevusega, et nahk ikka peale jääks:P
 
ma 10. veebruar 2008, kl 19.01
proovisin ja ei midagi. mitu korda tõmbasin üle näo. kas see ikka toimib nii, äkki on miskit veel tarvis teha?
 
Globaal 10. veebruar 2008, kl 19.12
kahjuks ma ei tea, ma alles avastasin selle...aga minule jäi jutt...ei tea kas ma siis neetud?:O
 
kookko 10. veebruar 2008, kl 19.14
Kui jumestuskreem peal,siis on kindel jutt!
 
Globaal 10. veebruar 2008, kl 19.27
Polnud jumestuskreemi peal...ma räägin mustastjutist:)
 
panic 10. veebruar 2008, kl 19.38
No tere nali, mul jäid m6lemad p6sed musti jutte täis, v6iks s6rmusega kasv6i terve näo mustaks maalida! Mul on jumestuskreem peal. Ilma proovin 6htul ja ytlen ka, mis tuli.

Globaal, äkki sul on jäänud kogemata yhe p6se peale varasemast meiki? Kasv6i natuke peitepulka, v6i tavalist kreemi? Kui pesed näo hästi hoolega yle, kas siis pärast ka jääb?


Mis ajast kuld jumestuskreemiga reageerib, on siin m6ni keemik?
 
kenake 10. veebruar 2008, kl 19.38
Ärge uskuge mitte midagi, mida siin räägitakse, nii võite ennast segaseks ajada. Kuidas suur inimene saab nii lihtsameelne olla. Tõsisete probleemidega minnakse spetsialisti juurde, mitte ei joosta mööda posijaid.Ei hakata endale ise käkke keerama. Mis võimed sul saavad olla??? Kui sa nii totu oled, et usud igasugu udujuttu. Saan aru, et foorum loodi foorumina, mitte nõuande nurgana, kus igaüks hakkab selgeltnägijat mängima või tuleb mõni pooletoobine ja kasutab võimalusi kelleltki rahaväljapressimiseks, et nüüd on head materjali siin saada ja nad usuvadki, mida aetakse. Kirjutada võib palju aga omal peab ka ikka aju töötama.
 
panic 10. veebruar 2008, kl 19.55
See on jah jumestuskreemist. Pesin praegu meigi maha, ei jää mitte yhtegi jutti enam. Ma arvan, et seda nippi v6ib olla m6ni v6ltsposija v6i mustlane kunagi kasutanud, et inimest ära petta. Tavaline inimene ju ei tea, et kuld meigiga kokku puutudes reageerib.
 
totu 10. veebruar 2008, kl 20.15
nuu jah..aga kuule kenake....las inimesed lõbustavad ennast selliste asjadega...see ei kahjusta ju kedagi...kas oleks parem kui siin üksteise kallal vinguksime ja kadedat kriitikat teeksime?? mulel igatahes tundub, et siin päris tore seltskond!!
anname minna samas vaimus!!
 
* 10. veebruar 2008, kl 21.50
äkki oli vaja söetükiga tõmmata, ravitsejad tahavad ka võid leivale.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!