Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Naisukestele
 
Naisuke 12. veebruar 2008, kl 20.13
Kui see nurgake lahti tehti, ootasin põnevusega huvitavaid arvamusi ja arendavaid teemasid. Kohale aga tormasid isehakanud nõiad ja pseudomüstikud, kes arvavad et mõnest populaarsest raamatust piisab sügavateks teadmisteks ja teistele loengute pidamiseks. Ja kui Alu läbi põikas ning võltsist hetkega läbi nägi, hakkas kanakari ennast kilevalt sapsutama ja umbropsu kaagutades õigustama. Selle nurga nimi võiks hoopis olla Idioodinurgake, mis vähemalt õigustaks idiootsete teemade ja naeruväärsete vastuste püstitamist. Enim vastuseid on siiani saanud Alu ja nimevalimise teemad. Jõudu!
 
kuule alu 12. veebruar 2008, kl 20.15
mida tead sina müstikast, ole hea ja mine kuskile metsaistutus foorumisse seleta ja õpeta seal.
 
kohutav 12. veebruar 2008, kl 20.21
on tegelikult elada pimedana ja kurdina,( inimesele on antud silmad aga ta ei näe, inimesele on antud kõrvad aga ta ei kuule, inimesele on antud kaastunne-teiste mõistmisoskus- kuulamine- arvestamine- austamine aga tema ei tee seda, tühi ja mõttetu elu teiste õhu- söögi energia raiskaja, see on mingi null inimene ekslemas oma inetus väikese vaimuvases kestas, äpu) kõik on must-valge, tead kallis alu miks sul on nii- nii igav tühi ja mannetu elu, miks, SEST SA OLED LOLL
 
alu 12. veebruar 2008, kl 21.01
teile ka päikest!
 
selgeltnägija 12. veebruar 2008, kl 21.36
minus tekitavad vastikusvärinaid, kes haigena professionaali abi ei otsi ja tervet ilma-netti risustades oma ebardsuses ja saamatuses süüdistamas ja terveid normaalseid tagakiusamas käivad.
mis minu isikusse puutub siis sinusuge kärbse kõrval olen mägi
 
veranda 12. veebruar 2008, kl 22.09
kakaratas oled.Või mäekõrgune hunnik.
 
viimasele 14. veebruar 2008, kl 08.47
mine pese oma tagumine pool puhtaks ja suu kasi ka ära.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!