Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
mis tähendab?
 
kuldrist 12. veebruar 2008, kl 20.46
minuga juhtus täna imelik lugu, või tegelt rohkem naljakas.
Tulin koju ja võtsin kampsuni üle pea seljast, järsku vaatan kuldkett, mida igapäev kaelas kannan, on põrandal. Hirm suur, et ega ometi katki ei läinud. Võtan keti maast, ohkan kergendunult, kett on terve, lihtsalt lahti tulnud. Aga, rist mis keti otsas oli, on kadunud. Hakkan siis otsima, pööran riided pahupidi, otsin põrandalt, ei kusagilt.
Mõtlesin, et mis seal ikka, küll lähiajal välja ilmub, ei saa ju mujal olla kui alles siin kett lahti tuli. Olin veel pesuväel kui mõtlesin et kontrollin igaksjuhuks pesu ka läbi, rinnakasse oleks saanud ju kukkuda. Vaatana ja raputan, ei midagi. Siis mõtlesin, et aluskatesse ju ometi ei saanud kukkuda, need suht tugeva kummiga ka ülevalt. Aga nalja pärast vaatasin ja otse püksist vaatas mulle vastu kuldrist. :)
 
jube lugu 12. veebruar 2008, kl 21.07
see tähendab seda, et su kaelakett läks lahti ja rist kukkus alukatesse.
 
tark 12. veebruar 2008, kl 21.11
see tähendab seda, et püksi on jumal vähe andnud, pisikene teine.
alu võta oma prostamool uunu ära ja mine tuttu.
 
kuldrist 12. veebruar 2008, kl 21.25
hehee, ma ei tahakski et miski asi seal allpool suur oleks :D
Võib-olla oli see jumala õnnistus pigem ;)
 
selgeltnägija 12. veebruar 2008, kl 21.35
minus tekitavad vastikusvärinaid, kes haigena professionaali abi ei otsi ja tervet ilma-netti risustades oma ebardsuses ja saamatuses süüdistamas ja terveid normaalseid tagakiusamas käivad.
mis minu isikusse puutub siis sinusuge kärbse kõrval olen mägi
 
kuldrist 12. veebruar 2008, kl 21.40
selgeltnägija, mine oma alu teemadega minema siit ja ära enne tagasi tule kui oled ennast terveks ravinud. Puhta haige tüüp, iga postituse alla sama jura pannud.
 
selgeltnägija 12. veebruar 2008, kl 21.43
kopi edasi aluke arvad, et saad kuulsaks...icccc
narr
 
to selgeltnägija 13. veebruar 2008, kl 22.00
kle sa selgeltnägija, kui sa nii selgelt näed, siis näed, et sind siia ei taheta, sest sa krt. ei näe ju selgelt.
skeptikuid ka siia vaja ei ole. mine lollide juurde, räägi oma muredest seal, ära tule siia risustama, siin müstikud, siin lolle ei vajata. mine jahu oma tarka juttu seal... mine räägi igapäeva muredest ja ole omadega vait, siin.
 
viimasele 14. veebruar 2008, kl 08.42
Mind vajatakse siin ja väga, sind aetakse päris tõsiselt ära.
Tead minul on ükstakama, kas olen siin või kuskil mujal oma mõtetega teen nagu nii rohkem kui siin pläkutades, nii, et kidise edasi- ei saa sust sellegi poolest rahva juhti ega suurt õpetajat, sinu elu ülesanne on endaga ja oma negatiivsete aistingete-vihkamisega hakkama saada.ise enda peaga mõtlema hakata ja klatsist tõe ja vale eristamist õppima.
kui sa õppida ei taha on see sinu ja ainult sinu probleem vahuta edasi, siit sinusugune kaastunnet ei leia, pole kunagi leidnud ega tule seda ka edaspidi mitte.
sitast saia üleöö teha, seda ei suuda vist jeesuski mitte.
päikest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!