Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
füüsilised aistingud unenäos
 
vares 12. veebruar 2008, kl 20.49

olen unes näinud, pigemini hoopis tundnud, kuidas:
1)mu kolpa tangidega kokku pressitakse, nii et terve pea ja lõualuud ragisevad, kirjeldamatust valust rääkimata
2)mu reiele ja õlavarrele kistakse noa ja ziletiga sügavaid haavu, mis kipitavad ja tulitavad ja mille lõikamise hetkel on selgelt tunda naha "kärisemist"
3)mu põlve sisse puuritakse auke, mis tekitavad pigem kohutavat ebamugavustunnet kui otsest valu.
4)upun jões, vesi hakkab suust sisse voolama ja täidab kopsud. polegi nagu vajadust ega soovi enam pinnale rabeleda ega hingata, uskumatult kerge ja hea on olla.
5)toon ilmale lapse keset tänavat, tunnen, kuidas vaagen avaneb, lapse pea hakkab tulema jms.
jne

kuidas on võimalik unes kogeda midagi sellist, mida reaalses elus pole iial kogenud, ja veel nii kohutavalt reaalselt? Kaasnenud füüsilised aistingud (valu, kokkupressimine, ragisemine, kärisemine, puurimine, avanemine) olid lihtsalt talumatud. ainult uppumise uni oli täitsa hea.

Lisaks - need unenäod jäid 2-3 aasta taha. hiljuti teostati mul põlve artroskoopia ehk siis suletud operatsioon kahe augu kaudu. põlve sisse aukude puurimise unenäo hetkel aastaid tagasi ei viidanud miski, et selline operaratsioon mind kunagi ees võiks oodata. kas jäänd nüüd ootama teiste unenägude täitumist või oli see tobe juhus?
 
selgeltnägija 12. veebruar 2008, kl 21.37
minus tekitavad vastikusvärinaid, kes haigena professionaali abi ei otsi ja tervet ilma-netti risustades oma ebardsuses ja saamatuses süüdistamas ja terveid normaalseid tagakiusamas käivad.
mis minu isikusse puutub siis sinusuge kärbse kõrval olen mägi
 
selgeltnägija 12. veebruar 2008, kl 21.47
kopi edasi aluke arvad, et saad kuulsaks...icccc
narr
 
no krt! 12. veebruar 2008, kl 22.19
ma ei saa aru, miks on vaja seegi nurgake tuksi keerata:( ): lõpetage ära.
 
ei noh 13. veebruar 2008, kl 00.00
Kle, selgeltnägija, kas Seewaldis öörahu ei ole veel?
 
Piret 13. veebruar 2008, kl 13.07
Sul on ehk raske ajajärk päriselus,ise olen ka aistinguid tundnud,kogenud,aga mitte nii ,et nad mind piinama n.ö.jätaksid,et mis see tähendab.....
Muidugi shamaanirännakutel tunneb ka aistinguid.
 
to vares 13. veebruar 2008, kl 21.56
ehk koged neid aistinguid läbi oma eelmiste elude, ja nüüd need tulevad läbi sinu unenägude ja alateadvuse esile..., sest neid täpselt tunned ja koged.

to selgeltnägija: mine lollide nurgakesse, seal on su täpne koht.
 
ula 13. veebruar 2008, kl 22.33
alul munad maha
 
A 14. veebruar 2008, kl 13.46
Tere vares,

Sinu unenäod on mõeldud vaid sinu jaoks, vaid sina oled võimeline nendest aru saada, kasutades enda intuitsiooni. Unenäod toimuvad astraalses plaanis ja võivad sisaldada õpetusi, neid mis on ainult sulle mõeldud, personaalselt. Sellepärst kui sa neid õpetusi teistega niiviisi jagad, "lülitatkse sinu unenäod mõneks ajaks välja" karistuseks ja ei näe sa mõnda aega unenägusid. Nii et tasub ettevaatlik olla, mida sa teistele räägid oma unenägudest.

Rohkem saad teada siit: http://www.gnosticweb.com/courses-online
Kursused on inglisekeelsed aga tasuta...
Ja siit: http://www.amazon.com/Course-Astral-Travel-Dreams/dp/0974056030/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1202749005&sr=8-1

Edu sulle!
 
kle A 14. veebruar 2008, kl 14.59
unenägusi võib tohib ja peabki rääkima, need on paljudel ikka laiemaringkonna jaoks, eriti prohvetlikud unenäod- ettekuulutused, aga ennustaja juures sinule isiklikult pandud kaardipanemist ei tohi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!