Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
tulnukad
 
mittetulnukas 12. veebruar 2008, kl 20.54
On kellelgil nendegakogemust? Oleks huvitav lugeda?
 
selgeltnägija 12. veebruar 2008, kl 21.34
alu on autist mis autist- 100%, siin julgeb seletada, seda ka ainult ühte päheõpitud fraasi 40+, ülejäänud kopib kuskilt googlist maha, päriselus ajab ikka lapse ja lamba juttu. meeste seltskonnas tunneb ennast alaväärsena, siit otsib saamata jäänud tissi ja päriselus käib mööda seinaääri apteegi kotike rahustitega kaenlas.
inimene proovib ühele vaimugurule tõestada kogu jõust ja hingest kui tark ja erudeeritud tema küll on, tegelikult loll ja labane harituseta mats mis mats.
selline ennast peale pressiv inimene on võigas ja ebameeldiv, miks ta ise sellest aru ei saa, see näitabki tema vigast ajuollust.
kui neid neli on, siis tõesti mingu kuskile mns-i ja suhelgu seal 4- negastiivset haiget vampiiri.
saatan on tark aga see siin ju puruloll.
 
selgeltnägija 12. veebruar 2008, kl 21.47
kopi edasi aluke arvad, et saad kuulsaks...icccc
narr
 
puha hull 12. veebruar 2008, kl 21.52
mina kepin iga öö tulnukatega. pole seda probleemi, et inimesed võib-olla mind ei taha jne. kusjuures tulnukatel on 2 riista, nii et kohe topeltmõnu.
 
... 12. veebruar 2008, kl 22.31
Kogemust ei ole aga tean yht endist s6javäetegelast, kes oli koos oma kaasteenijatega neid näinud. T6endusmaterjali mul ei ole. Samas ei oska seda inimest eriti valetamises kahtlustada. Ju siis nägid identifitseerimata lendavaid objekte, mis liikusid nii nagu tänapäevane tehnika ei peaks v6imaldama. Kogu moos. Sellest v6ib igayks järeldada seda, mida ise tahab...
 
... 12. veebruar 2008, kl 22.32
kaasteenistujatega, sorry.
 
Daam50 13. veebruar 2008, kl 08.51
Autor: Juurikas
Aeg: 10-06-07 22:04

alu on Delfi php-skript, mis genereerib juhuslikke lausendeid ja ei lase kommuunitil unne vajuda.
Reageerib tunnussõnale '40'.
Kirjutatud 36 aastase naisterahva poolt, tekstid on sisse pannud 16 aastane koolipoiss.
Testinud enne 'laivi' minekut on keegi Peeter, kes saabus tööle tavaliselt kell 12:00 ja esimese hooga käis kohe kohvinurgas. Kuna selleks ajaks olid juba ka kraanid (rääkimata kohvist) tühjaks joodud, hüüdis Peeter tavaliselt köögist "al-lu-uu". Nii saigi see php skrpit omale nime.
Algoritm on pisikeste bugidega, kõige sagedamini esinevad grammatilised vead. Ja müstilisel kombel on see hakanud reageerima ka postitustele, milles ei ole tunnus-sõna "40".
Delfi töökas kollektiiv ootab pikisilmi Peetrit haiguslehelt tagasi, ta peaks 'alu' testimise veel kord käsile võtma (teised lihtsalt ei julge), ilmnenud puudusi tuleb hakata likvideerima. Senikaua testib skripti autor ise (36 aastane neiu), siit ka mõned 'alu' kommentaarid, mille tõttu teda ekslikult juba kommuuniti poolt naisterahvaks peetakse.
 
kenake 13. veebruar 2008, kl 12.57
Õnneks ei ole.Kuid üks saade mida tegi Vahur Kersna tõi vaatajani nende inimeste kogemusi, kes väidavad, et olid näinud.See oli aastaid tagasi, too saade.
 
to juurikas 13. veebruar 2008, kl 15.59
Kuule jaan ära aja pada, ytle parem oma s6pradele delfikatele et nad foorumit risustavate provokaatorite ja trollide suhtes (nagu see alu) ometi kord midagi ette v6taksid. Lugu on juba naeruväärne, täielik saamatus modede poolt.
 
v 13. veebruar 2008, kl 17.41
to
a kust sa tead, et moded juurika sõbrad on?
 
Tulnuk 06. aprill 2024, kl 21.15
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_alleged_extraterrestrial_beings
https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_19a.htm
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!