Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Unenägu - meri?
 
Ka. 15. veebruar 2008, kl 01.46
Näen ülepäeviti unenägusid, vahel iga päev. Kuid kummaline on see, et näen alati merd unes, või ookeani, igasugusel kujul, kord lained laksuvad mööda kaldaid, saan lainetega pihta tugevasti, kord ujun haide ja troopiliste kalade juures, kord olen mereääres ja vihma, äikest lööb, kord olen mere ääres ja tor on väljas, jooksen puumajja peitu äikese eest! vahel on unenäod toredad, eriti viimane, kui ujusin haidega koos ja pildistasin merd ja troopilisi loomi, kord näen mere ääes tormi ja vihma, aga igas unenäos näen MERD! Miks, mida see tähendada võiks, sellel peab mingi tähendus ju olema?
 
mina 15. veebruar 2008, kl 07.59
merelained kuulutavad sulle ette ootmatut reisi.ookeani nägemine tährndab vapustuseta perekonnaelu.haidega koos ujumine tähendab et sulle avaneb võimalus reisille minna,muide kui hai unes ründab siis keegi sinu teadmata armastab sind!!!!
päikest sulle
 
kenake 15. veebruar 2008, kl 09.33
Paberkandjalt:meri-tervise kosumist,mererand-eesmärgile jõudmist.Ujuma-head tervist ja haiguse eemalejäämist,kalad-talvel külma, suvel sooja.
 
Piret 15. veebruar 2008, kl 11.44
Jätke oma päike ja reisid. Meri ja lained on alati Sinu hing. Vaata,mis Sinu sees toimub,kohati kardad midagi,varjud millegi eest,siis on kõik tore....siis jälle torm ja vihm. Kas Sul on praegu vastandlikud mõtted-tunded elus?
 
Ka 15. veebruar 2008, kl 14.47
jah...suhetega on kehvasti, lahku ja vihaga, ja samas oli kõk ok, segane aeg, samuti reisimine ei ole välistatud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!