Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Ennustaja Ene

rm 06. mai 2008, kl 18.36
Oleks soov elus esimest korda ennustaja juurde minna. Olen lugenud siin Pärnumaa ennustajast Enest, kelle telefoni nr. on 58083474. Andke nüüd andeks mu loll küsimus, aga mida ma ütlen kui talle helistan:)) Et sooviks aega kirja panna või, et sooviks, et te mulle ennustaksite....ma ei ole elus kokku puutunud selle teemaga, aga nüüd tekkis huvi.
Ja kui keegi temast täpsemalt teab, siis kas ta elab Pärnu linnas või kuskil maakonnas? Ise ei ole Pärnu elanik, aga huvi oleks tema juurde minna.
Suur aitäh vastajatele:))

:) 06. mai 2008, kl 23.52
ta teab juba ette kui sa helistad :D
ok, ma arvan, et lihtsalt ütle, et tahaksid, et ta sulle ennustaks. ma küll muud viisi ei oska välja tuua.

Maag 07. mai 2008, kl 03.05
Sel aastal saad ohjad enda kätte võtta.Armastus on Sinus endas,vali,kellele seda jaotad.Kui klammerdud-võetakse ära.Usalda vanema inimese head tahet,kuid ära tegutse tema soovituste kohaselt.

Krissu 07. mai 2008, kl 08.00
Maag... Kirjuta mulle ka midagi :P

minni 07. mai 2008, kl 15.58
Maag, kas sa oskad ka minu kohta öelda paari lausega. Armastuse kohta :)

rm 07. mai 2008, kl 16.19
Ok. Uuel nädalal ilmselt helistan talle, sest huvi oleks suur. Ei tea kas tema ennustused on ka enam-vähem tõesed.
Ma olen kuulnud tln-s ühest kohvipaksu pealt ennustajast ja tema lood lähevad küll täppi, aga ta on venelane ja ma ei jaga sellest keelest midagi.

x 09. mai 2008, kl 09.31
no see kohvipaksu-ennustaja paneb küll puusse.

rm 09. mai 2008, kl 10.24
Ju siis oleneb jälle:) Mul paljud tuttavad seal käinud ja ütlevad, et mingi aja jooksul on kõik asjad täppi läinud.

Kas ta 23. juuli 2024, kl 19.38
Tere!

Kas see nr töötab või on Tartus mõni hea ennustaja?

Ärge uskuge petiseid 24. juuli 2024, kl 11.55
rm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oleks soov elus esimest korda ennustaja juurde min
> na. Olen lugenud siin Pärnumaa ennustajast Enest,
> kelle telefoni nr. on 58083474. Andke nüüd andeks
> mu loll küsimus, aga mida ma ütlen kui talle helis
> tan:)) Et sooviks aega kirja panna või, et sooviks
> , et te mulle ennustaksite....ma ei ole elus kokku
> puutunud selle teemaga, aga nüüd tekkis huvi.
>
> Ja kui keegi temast täpsemalt teab, siis kas ta el
> ab Pärnu linnas või kuskil maakonnas? Ise ei ole P
> ärnu elanik, aga huvi oleks tema juurde minna.
> S
> uur aitäh vastajatele:))
KAS LABASEMAT REKLAAMI ENAM TEHA EI SAA?? MUUSEAS : Mu tutta vestles selle isehakanud ennustajaga, mitte midagi ei läinud täppi ja kui küsis, kas ikka mul saab korras olema, vastati, et ikka, armastus ootab. Tegelikult sattus nädala pärast avariisse ja siiani haiglas.. Seega. PETUKAUP.

Huviline(²22 27. juuli 2024, kl 10.29
Kas on Tartus kedagi soovitada?

Q11111 27. juuli 2024, kl 20.29
Inimesel puudub Vaba Tahe niiet igasugused ennustused on Paratamatuse konstateering. KunaTulevik "asub" ainult mõttes, siis Reaalselt seda ei eksisteeri ja igasugu "tulevikuennustused" on lihtsalt mõtte mängud...:)

aSuB 28. juuli 2024, kl 18.21
on väär öelda, et inimesel puudub vaba tahe kuna see termin on sama eksitav nagu fraas "mis on elu mõte"- ei ole mõistlik rääkida elu mõttest vaid eesmärgist, ning mitte näilise subjekti tahtest ega vabast tahtest vaid näilisest taotlusest, seejuures nähtavasti taotlust võib näha peale loomade ja inimeste puhul ka muude objektide peal. Võib tuua oma mälupängast meenutuse, et kuskil keegi autoriteet väitis vaba tahte puudumist, kuid sinnajurude mälupank ei sisalda veel teadmist, et mitte ainult nn vaba tahe, vaid ka vaba tahte teostaja ehk näiline inimene, ei eksisteeri, ning religioosses fraseeringus ainult Jumal On ja see teeb võimatuks tahte objektid ja muud objektid. Nii on enamasti "inimesel puudub vaba taht" väited väärad väited, juba eesotsas uskumisega inimese eksisteerimisse.

paratamatu ehk möödapääsmatu eeldab subjekti-objekti, seetõttu on iga väide terminiga "paratamatus" väär.

Näiline tulevik ja minevik on kõik osa Jumalast, kuna kõik on tema looming või fraseerida et tema ise, kuna muud reaalselt polegi. Mõte ei ole subjekt mis midagi ette kujutaks või muud eneseteadvust omaks, mõtete puhul saab dualistlikult rääkida et nende vahel on vahemaa, kuid mõttemullide sees ei paikne ei õune eha tulevikku ega ruumi ega muud.Seetõttu on väär väita, et mõtete sees paikneb miskit. Selge on fraseerida, et aeg on reaalselt illusoorne, kuid mitte näilise subjekti vaatevinklist, kui subjekt eemaldada, siis reaalselt on selge, et illusoorne.
Nn tulevikuennustused ja kõik muud meeletoimingud nagu ka käesolevate postituste genereerimine on kõik võrdsed meeletöö, pole erinevust kas tuleviku ennustada või kirjutada hulga vääraid väiteid nagu inimese vaba tahte väide, seetõttu kui keegi tituleerib ennustused mänguks või mõttetuseks, siis tuleks sinnajurude aduda, et ka samaväärne mäng/mõttetus on genereerida hulga vääraid väiteid, või ka pealtnäha õigeid. Kõik, sh illusoorsus, on See mis on, on jumal, on paradiis. Illusoorsus, väärad ja õiged väited, ja kõik muu on kõik üks ajatu ja ruumitu reaalsus.
Kui vaba tahte konseptsioon ei ole selge, siis selle kohta targutamine on lihtsas keeles enese ego upitamine. See tähendab nö illusiooni illusioonis, ehk veel sügavabamt illusiooni kui tavaline näiline uskumus enese olemasollu- on uskumus et ma eksisteerin ja lisaks kujutan ette veel mitmesuguseid lugusid ja teooriaid oma eluloo sees ja õpetan neid teistelegi. Teine näide, et kõrbes jalutaja tunneb/usub, et ta on olemas ja näeb taamal miraashi ja kui lsiaks miskit veel ette kujutab, näiteks et seal miraashis on kogukond kus ta teda peetakse vaimseks õpetajaks, siis see viimane on kolmanda taseme illusioon, eriti tõekauge.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!