Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Antikristus
 
uteke 09. juuni 2008, kl 12.27
Piiblis on ettekuulutus, et peale iisraellaste naasmist oma kodumaale, Iisraeli, tuleb voimule mees, keda kogu maailma pooldab, ta tuleb rahus, ja toob 7 aastase rahuaja lähis-idas, maailmas ja Iisraelis. Aga sama kiiresti kui saabus rahu, tuleb ka surm. Ta hakkab vallutama rahvaid ja neljandik maailma inimkonnast sureb ja paljud on haavatud. Ta kylvab hirmu. Siis votab üle maailma juhtimise ja kuulutab end jumalaks, laseb endale kuju püstitada. Ta saadab inimeste nähes korda imesid ja sunnib end jumaldama, ning iga inimene peab laskma end märgistada v peab surema. Ta tapab need, kes usuvad endiselt oma Taevast Jumalat.
Keda pakute Antikristuse kohale???
 
pakkuja 09. juuni 2008, kl 13.06
keskit ei paku, see pole veel sündinudki!
 
... 09. juuni 2008, kl 13.31
eks aastal 2012 ole näha siis;)
 
siis näete 09. juuni 2008, kl 13.47
2009 23 detsember
 
p.m. 09. juuni 2008, kl 14.10
barack obama
 
lendorsu 09. juuni 2008, kl 14.11
Pakun Briti prints William.
 
aga 09. juuni 2008, kl 15.42
mis siin pakkuda, kõik liigub nii kui nii sinnapoole ja siis tuleb ka ilmsiks, kes see on
aga Piiblis on kirjas, et see juhtub nii kui nii...
 
lendorsu 09. juuni 2008, kl 15.47
Mnjahh, vb ka olla Barack, kellele ameeriklased oma lootused on pannud...lausa ylistavad teda.
 
b 09. juuni 2008, kl 18.28
http://microusa2usa.bravehost.com/index.html
 
kuule 09. juuni 2008, kl 21.03
uteke
kas oled ISE piiblit lugenud? palun ütle meile täpselt see koht, kus selline asi kirjas seisab.

pidevalt räägitakse asjadest, mis piiblis olevat kirjas, suvatsemata ise kontrollida ja lugeda. ja muudkui levitatakse kõiksugu loba. kui hästi tahta, võib suvalisi asju kontekstist välja tõsta ja absoluutselt ükskõik mida välja lugeda.
 
Krissu 09. juuni 2008, kl 22.45
7 aastast rahuaega lähis-idas lähiaegadel oodata ei ole... Seega ka maailmalõppu mitte :P
 
uteke to kuule 10. juuni 2008, kl 00.26
Matthew 24:21-22
 
p.m. 10. juuni 2008, kl 14.47
mättjuul eestipärane nimi ka on vä, uteke?
aga noh, kui juba pakkumiseks läks, siis kõigepealt pakuksin iseennast!
 
uteke 10. juuni 2008, kl 15.15
kuule ei ole äääääää
 
matteus 10. juuni 2008, kl 15.17
matteus matteus matteus matteus matteus
 
kuule 10. juuni 2008, kl 20.23
hea küll, üritan homme lugeda.
aga eesti keele võiks uteke sellegipoolest ära õppida.
 
uteke 10. juuni 2008, kl 20.26
selke selke :D Eesti keel on suus ideaalselt. Aga allikas oli inglise keelne. :))))
 
pierre 11. juuni 2008, kl 00.36
Vatikanis kummardatakse saatanat http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Roman%20Catholicism/satanism_in_the_vatican.htm
 
kulla uteke 11. juuni 2008, kl 12.17
Targa inimese tunnus on see, et ta teab, millest ta räägib. Kui sina sedagi ei tea, et Matthew maakeeli Matteus on, mis sust siis ikka kuulata.
 
uteke 11. juuni 2008, kl 12.25
Muidugi ära kuula!!!
 
möh 11. juuni 2008, kl 13.48
uteke, pean'd hoogu, Matteuse 24:21-22 kirjeldab üldiselt ja jahvatab valeprohvetitest, mitte ei ütle, et just nimelt üks ja just nimelt Iisraeli laste tõotatud maale jõudmisel. mes sa sogad. terve 24s on Jeesuse jutt oma jüngritega, kus ta kirjeldab tulevasi hädasid ja õnnetusi, templi hävitamist, jastu lõppu, vajadusest valvsuseks, tähendamissõnad ustavast sulasest. või ei ska ma õigesti vaadata või viitad sa imelikult. möh?

mul Piibli 1989 a väljaannne, tõlgitud inglaste mingi Piibli-seltsi väljaandest soomlaste maal..
 
uteke 11. juuni 2008, kl 17.00
Vabandan, sattusin hoogu ja ei kontrollinud tausta, hakkasin ise ka täna uurima seda Matteuse 24: ja midagi täpset ei olnud seal kirjas. Oma allika leidsin http://www.youtube.com/watch?v=nnq5cQMiAB8 ja mina naiivne arvasin, et kui on viidatud Matthew 24:21-22, siis vaevalt keegi hakkab jama ajama. Aga vaata, ei viitsinud kontrollida, vaid tekitasin siin foorumis kerge paanika. Mainimata jäi lõik...(and all the world will wonder after the beast-Revelation 13:3) Ja kogu ilmamaa imetles jälgides metsalist Ilm. 13:3 ja (Matthew 24:21 For then there will be a great tribulation, such as has not occurred since the beginning of the world until now, nor ever will) Sest siis on nii suur ahistus, millist pole olnud maailma algusest kuni praeguse ajani ega tule enam iial" (Mt 24:21).
 
... 11. juuni 2008, kl 17.24
"Maailmariik on tegelikult Saatana üritus Jumala riik tagasi tõrjuda. Juba Taanieli raamatus räägitakse kurjuse vaimsetest olenditest, kes seisid Pärsia ja Kreeka impeeriumi taga. Ilmutusraamatus näeme, et sügavikust tõusnud metsalise taga seisab lohe, kes on taevast välja visatud - Saatan ise. Kui Jumala riik on õigus, rahu ja rõõm Pühas Vaimus, siis maailmariiki juhivad deemonid. Selle maailma vürstina rajab kurat maailmakorra, mis tugineb saatanlikele põhimõtetele: vägivallale, rõhumisele, auahnusele - kõigele sellele, mis iseloomustab langenud ja patust inimest. Kõik see kulmineerub siis, kui viimane suur maailmavalitseja, Antikristus, esile astub." Allikas: http://www.usk.ee/eu/III.htm ptk. 15
Niiet antikristus tuleb areenile alles siis, kui on kehtestatud Uus Maailma Kord ehk Maailmavalitsus, impeerium, üks suur riik, mille suunas me praegu liigume.
 
... 11. juuni 2008, kl 17.34
Antikristuse tegutsemise aeg tundub olevat jagatud kahte selgelt eristatavasse perioodi, kumbki kolm ja pool aastat pikk. Esimesel perioodil rajab ta koos suure hooraga( Vatikan) oma võimule aluse. See periood lõpeb Antikristuse surmavalt haavata saamisega võitluses oma vihameeste vastu. Võimalik, et ta tapetakse.
Siis leiab aga aset midagi väga ootamatut: tema surmahaav paraneb ja ta ärkab taas ellu. Pärast seda annavad kõik talle alla. Kolmeks ja pooleks aastaks saab ta kogu maailma ainuvalitsejaks. Nüüd on ta maski maha heitnud ja esineb julma tagakiusajana. Seda aega nimetab Piibel suure ahistuse ajaks.
Sel perioodil tabavad metsalise riiki suured nuhtlused. Ilmutusraamat kirjeldab neid sündmusi pasunate ja vihakausside karistustena. Nende Jumala kohtumõistmiste eesmärgiks on tuua inimesed meeleparandusele, kuid laiad rahvahulgad ei lase neil eneste üle mõju avaldada. Ikka ja jälle tõdetakse Ilmutusraamatus, et nad ei pöördunud. Allikas: http://www.usk.ee/eu/III.htm ptk. 16
 
. 11. juuni 2008, kl 17.48
Nostradamuse ennustus ytleb ka, et Antikristus saab surmavalt haavata, aga ta paraneb:S
Just paar p2eva tagasi lugesin aga hetkel ei viitsi seda Quatrain'i praegu uuesti otsima hakata... sry.
 
... 11. juuni 2008, kl 18.27
Võim maailmas koondub lõpuks ühe isiku kätte. See on poliitiline juht, kes oma võimsuse tipul saavutab niisuguse positsiooni, mida ei ole olnud kellelgi enne teda. Metsaline ei esinda isikuta jõudu või mõju, vaid ta on ründav vürst (Tn 9:26), kes astub esile aegade lõpus. "Metsaline on tõeline isik," kirjutab prof. P. Madsen. Temast rääkides kasutatakse meessoo termineid: "Teda (meessoost vorm) hakkasid kummardama kõik, kes ilmamaal elavad" (Ilm 13:8). "Kellel on mõistust, see arvutagu välja metsalise arv, sest see on inimese arv" (Ilm 13:18). Paulus nimetab Antikristust ülekohtu inimeseks (2Ts 2:3).
Piibli prohveteeringud räägivad Antikristusest hirmutavalt palju. Seega on täiesti võimatu anda lühikeses peatükis selle omapärase isiku kohta ammendavat pilti, keda usume peagi maailmapoliitika areenile astuvat.
Oletatavasti tuleb ta väikesest vürstiriigist impeeriumi sees, sest väike sarv ei kasva välja ühestki suurest sarvest, vaid nende vahelt. Antikristus peab olema eriliste juhiomadustega erakordselt andekas mees. Ta on "jultunud näoga ja salasepitsustes osav" (Tn 8:23). Ta liigub edasi kavaluse ja pettuse abil, ning tema tarkus on pärit kurjuse allikast. Ta ei eksita ainult poliitika sfääris, vaid ka vaimulikult (2Jh 7). Ta on valetaja (1Jh 2:22) ja vale on ta relvaks (2Ts 2:9). Lisaks sellele on ta metsaline, kes kasutab toorest jõudu ja vägivalda (Ilm 13. ptk).
Antikristuse kirjeldustes rõhutatakse pidevalt kahte asja: tema enesekiitust ja jumalapilget. Viimsete päevade pilkamist ja ilukõnet harrastavate inimeste seas on just tema oma suurte sõnade poolest kõige rohkem tuntud. Ta pilkab Jumalat, Tema nime, Tema elupaika ning neid, kes elavad taevas - ingleid ja inimesi. Samal ajal andub ta Saatanale. Ta on kuradi asevalitseja maa peal. Hind, mida tal selle eest maksta tuleb, on täielik andumine - kogu oma isiku üleandmine Saatana valitsuse alla.
Antikristus esineb kahes rollis: ta on eksitaja ja tagakiusaja. Enne tema ilmumist põhjustab temas mõju avaldav Saatana vaim ärataganemist, mis võimaldab Antikristusel tulla. Antikristuse eelkäijatena tegutsevad lisaks sellele mitmed "kristusevastased" (1Jh 2:18). Lõpuks astub ta esile ärataganemise tipul. Kristluse vaimulik vägi ja selle mõju lämmatatakse ning Antikristusele ja tema riigile on tee avatud.
Antikristusel on töökaaslasi. Esiteks tegutseb ta koos suure hoora Baabüloniga - see on religioosne süsteem, mis on sünkretistlikult kõik valeusundid ühte koondanud: hinduismi, islami, katoliikluse, modernistide protestantismi, jne. (Ilm 17). Pärast seda kui Antikristus on katkestanud suhted "hooraga" ja ta hävitanud, rajab ta koos valeprohvetiga antikristliku religiooni (Ilm 13:11-18), milles kummardatakse metsalist ja lohet. Püstitatakse metsalise kuju ning surmanuhtluse ähvardusel nõutakse kõigilt selle kummardamist ja metsalise märgi võtmist.
Need, kes endale metsalise märki ei võta, suletakse ühiskonnast välja. Nad ei saa müüa ega osta eluks vajalikku. See fakt viitab asjaolule, et rajatakse tõhus boikoteerimissüsteem - ilmselt majandusega tegeleva maailmaorganisatsiooni abil. Juba tänapäeval on olemas nii tööandjate kui ka töötegijate poolel võimsaid organisatsioone, kes nende majanduslikke huve kaitsevad. Need võivad maailma mõne päeva või isegi tunniga põlvili suruda. Antikristuse riigis on kõik taolised vahendid riigi käes. See tähendab isikliku vabaduse lõppu. Allikas http://www.usk.ee/eu/III.htm ptk. 16
 
nii 11. juuni 2008, kl 21.51
ja mis te arvate?
kas meie ja meie lapsed jõuavad veel oma elud ära elada, või...?

lohutan end sellega, et kogu aeg on maailma lõppu oodatud, siiani pole veel tulnud.
 
nohh 11. juuni 2008, kl 22.03
Aga mis seal ikka- ei tohi endale metsalise märki võtta( pakun, et tegu on mikrokiibistamisega, millega Usas on juba algust tehtud), ja ei tohi teda kummardada, siis on korras ju!
 
Veel maailma lõpust 12. juuni 2008, kl 00.12
Kuulge kas siin on planeet-komeedist Nibiru jutt...

Century II Quatrain 41
The great star will burn for seven days,
The cloud will cause two suns to appear:
The big mastiff will howl all night
When the great pontiff will change country.

Century II Quatrain 62
'Mabus' then will soon die, there will come
Of people and beasts a horrible rout:
Then suddenly one will see vengeance,
Hundred, hand, thirst, hunger when the comet will run.

Century II Quatrain 92
Fire colour of gold from the sky seen on earth:
Heir struck from on high, marvelous deed done:
Great human murder: the nephew of the great one taken,
Deaths spectacular the proud one escaped.

Century III Quatrain 34
When the eclipse of the Sun will then be, The monster will be seen in full day: Quite otherwise will one interpret it, High price unguarded: none will have foreseen it.

Need pole ainsad kahtlased kahjuks:S
 
. 12. juuni 2008, kl 00.14
http://www.satansrapture.com/nostra2012.htm
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!