Müstika nurgake
mida tähendab kui leiad haaknõela?
sirts 10. mai 2009, kl 14.18 |
Piret 11. mai 2009, kl 09.47 |
Olen leidnud mitu korda. Mõnel juhul olen üles võtnud ja siis hiljem ära visanud,1 väikese tõin koju käsitöökarpi, mõnel juhul olen mööda astunud.
Kuna ma ise üldjuhul märke usun ja tähele panen, siis seda võin öelda küll, et MITTE MIDAGI pole mul juhtunud.
Eeldatavasti küsid päriselus / mitte unenäos / haaknõela leidmise kohta?
Kuna ma ise üldjuhul märke usun ja tähele panen, siis seda võin öelda küll, et MITTE MIDAGI pole mul juhtunud.
Eeldatavasti küsid päriselus / mitte unenäos / haaknõela leidmise kohta?
sirts 11. mai 2009, kl 11.01 |
Piret,
jah. keset kõnniteed vedeles ja ma lihtsalt pidin selle üles võtma :9 nagu mingi kontrollimatu liigutus oli. tundus, et see on see, mida hetkel vajan (suht keeruline periood elus praegu), et nagu mingi kaitse või nii. samas, kaine mõistus sundis uurima, et kas tõesti on sellel leiul mingi tähendus. vahel nt võtan mündi maast, vahel astun mööda. ise ka ei tea, mille järgi otsustan. vaist ilmselt.
jah. keset kõnniteed vedeles ja ma lihtsalt pidin selle üles võtma :9 nagu mingi kontrollimatu liigutus oli. tundus, et see on see, mida hetkel vajan (suht keeruline periood elus praegu), et nagu mingi kaitse või nii. samas, kaine mõistus sundis uurima, et kas tõesti on sellel leiul mingi tähendus. vahel nt võtan mündi maast, vahel astun mööda. ise ka ei tea, mille järgi otsustan. vaist ilmselt.
rivo 12. mai 2009, kl 14.47 |
mina tean, mis see tähendab! 12. mai 2009, kl 20.25 |
sirts 12. mai 2009, kl 20.26 |
Uriinia 19. mai 2009, kl 22.39 |
Hoidu nendest haaknõeltest!
Haaknõelad kuuluvad eriti vajaliku atribuudina punkarite varustusse.
Hoia end nende saatanakummardajate eest. Aga kui oled juba eksinud ja punkari üle ukseläve lasknud, siis tuleb neljal kaduneljapäeva öösel põrandaid ja suud äädikaga pesta.
Sest muidu tuleb Nibiru 2012. aastal ja toob toatäie punkareid kaasa.
Haaknõelad kuuluvad eriti vajaliku atribuudina punkarite varustusse.
Hoia end nende saatanakummardajate eest. Aga kui oled juba eksinud ja punkari üle ukseläve lasknud, siis tuleb neljal kaduneljapäeva öösel põrandaid ja suud äädikaga pesta.
Sest muidu tuleb Nibiru 2012. aastal ja toob toatäie punkareid kaasa.
IH 18. märts 2023, kl 11.26 |
Lisa postitus